Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Do you love me?

#18
WARNING: Cuvinte urate


Capitolul 8


- Am renuntat la patinaj!
Cei doi au incetat sa se joace cu inghetata si sa se sarute si m-au privit cu ochii mari. Am oftat si m-am trantit pe canapea, intinzandu-mi picioarele, reusind sa imi sprijin calcaiele de bratul canapelei.
Mi-am intors capul si am zambit, in timp ce porumbeii ma priveau uimiti.
- Ce? M-am saturat de demonul acela care nu facea altceva decat sa ma trimita acasa de fiecare data cand incercam ceva nou.
- Esti sigura? Mereu ti-ai dorit asta! Ai vorbit cu Alexa si Sasha?
- Acolo m-am oprit prima oara! Dar nu prea au fost uimiti. Erau ocupati sa transforme una din camerele de oaspeti in barlogul perfect pentru micul pui de urs care o sa vina peste noua luni.
- Stiu perfect! M-au trezit la sapte dimineata cu ciocanul. La naiba femeile insarcinate nu au somn?
Am inceput sa rad gandindu-ma la reactia pe care a avut-o roscatul cand a fost trezit. Am invatat ca nu e bine sa il trezesti dimineata. Mai ales dupa ce a avut o noapte alba, acompaniata de cateva fete.
Bruneta a inceput sa rada si ea si s-a acomodat mai bine in bratele lui. M-am intors pe o parte si i-am privit. Mi-am pus ambele brate sub cap si am zambit. Seth se juca cu parul prietenei mele, in timp ce aceasta il tinea de mana si se juca cu degetele lui.
Pareau atat de fericiti. De cate ori nu mi-am imaginat acest scenariu, dar protagonistii eram eu si Jake? Dar de ce mai sper? De acum inainte o sa se uite la mine cu mila. Asta uram cel mai mult! Mai bine era violent cu mine. Mai bine ma ranea atat fizic cat si emotional. Mai bine suferea din cauza violentei decat din cauza milei.
- Hai fetelor! Va scot la o inghetata!
Atat i-a trebuit Emmei ca s-a si ridicat in picioare, gata de plecare. Prietenul ei a facut acelasi lucru si au facut amandoi un pas spre usa, dar s-au oprit brusc. S-au intors cu fata la mine in acelasi timp si am inceput sa rad. Nici daca planuiau nu le-ar fi iesit atat de mine. M-am ridicat in sezut si am incetat sa rad.
- Nu am de gand sa fiu a cincea roata! Duceti-va doar voi! In plus nu ati avut o intalnire adevarata de cand sunteti impreuna!
Seth s-a apropiat de mine si m-a luat de mana incercand sa ma dea jos de pe canapea. M-am prins de bratul acesteia si l-am privit cu zambetul pe buze. Acesta a zambit si mi-a inconjurat talia cu ambele lui brate.
- Ti-am spus ca nu te mai las singura!
A incercat sa ma ridice, dar m-am lipit mai mult de ancora mea.
- Seth nu sunt un copil! Domnul Jackson e aici si avem si sisteme de alarma. Ai de gand sa ma iei cu tine si cand o sa faci sex cu iubita ta?
Bruneta a inceput sa rada, iar roscatul a oftat. Mi-a eliberat talia si m-am intors cu fata la el. L-am apucat de tricou si l-am tras spre mine, sarutandu-l pe obraji. Acesta mi-a zambit si mi-a ciufulit parul, apoi s-a apropiat de prietena lui. A luat-o de mana si m-a mai privit o data.
- Daca se intampla…
- Esti pe apelare rapida, tasta numarul trei! Iesi mai repede sau ma enervez.
Cei doi au inceput sa rada si mi-au facut din mana. Cand am auzit usa inchizandu-se in spatele lor am rasuflat usurata si m-am ridicat de pe canapea.
M-am apropiat de frigiderul din bucatarie si mi-am luat o sticla de apa. Mi-am luat si o briosa din cosul de langa aragaz si m-am indreptat spre scari. In sfarsit eram singura si puteam sa fac ce vreau fara sa fiu supravegheata. De la incercarea de viol a lui Nathan, Emma si Seth intreceau orice masură si ma verificau si cand faceam dus. Ce bine ca sunt morti unul dupa altul si voiau atat de mult sa fie impreuna, altfel nu as fi scapat cateva ore de ei.
M-am dus in camera mea şi m-am schimbat într-o pereche de colanti şi o bustieră neagră. Mi-am prins parul într-o coadă de cal şi am aruncat restul de brioşă în coşul de sub birou. Mi-am luat sticla de apă şi telefonul şi am ieşit din cameră.
Imi placea atat de mult sa stau in casa asta. Emma si eu stateam fata in fata si amandoua aveam cate o camera in plus pentru oaspetii nostri. Am fost incantata de ideea brunetei de a locui impreuna. Dar aceasta bucurie l-a facut pe Jake sa ma urasca. Pentru ca i-am furat sora de sub nas.
Am oftat si m-am oprit în fata incaperii din capatul holului. Am tras aer in piept si am deschis-o. Trei biciclete, doua piste de alergat, cateva saltele de gimnastica in coltul de sub plasma neagra agatata de perete si cateva greutati in cealalta parte a camerei. Eu si Emma ne-am dorit intotdeauna sa mergem la sala zilnic, iar parintii nostri au avut geniala idee sa faca din dormitorul principal al casei, propria noastra sala de gimnastica. Langa usa se afla camera in care ne tineam prosoapele, echipamente mai veche sau cateva haine pentru oaspeti. Cine ar fi crezut ca o baie se poate transforma intr-un mic dressing?
Mi-am lasat telefonul pe masuta de langa fereastra si mi-am luat ipod-ul. L-am prins de mana si mi-am luat sticla de apa. Am urcat pe o banda de alergare si am lasat sticla jos. Am pornit aparatul si l-am fixat pentru cinci kilometri. Am inceput sa alerg usor la inceput, in timp ce imi cautam melodia prin ipod.
Cu LMFAO care imi inunda capul, am inceput sa maresc viteza. Abea trecuse o luna de cand incepuse vacanta de vara si nu facusem nimic din ce imi propusesem. Iar acum ca Nathan s-a intors acasa o sa imi complice si mai tare planurile. Sau poate cine stie? M-a adus odata in bratele lui Jake! Poate o sa ma mai aduca inca o data. Daca inainte ma ura pentru ce i-am facut lui, cu siguranta v-a dori sa ma raneasca si pentru faptul ca l-am respins pe fratelui lui.
Mi-ar placea atat de mult sa am o relatie cum au Emma si Seth. Sau mama si tata. Sau Sonia si Will. Dar nu o sa am niciodata! Cu siguranta tata si bunicul o sa se enerveze pentru ca inca sunt singura si o sa imi aranjeze vreo casatorie cu vreun snob pe care o sa il urasc. Daca as fi impreuna cu Jake probabil Sonia si mama ar sari in sus de fericire si ar incepe sa planuiasca nunta noastra, asa cum fac cu Emma si Seth. Probabil tata si Will ne-ar avertiza ca nu ar trebui sa facem sex inainte de vreme, dar daca ar sti, probabil ne-ar strange de gat pe amandoi. Am inceput sa rad la acest gand si deodata am simtit ca banda de alergare se opreste. Din cauza vitezei cu care picioarele mele continuau sa se miste, m-am impiedicat si probabil m-ar fi asteptat o lovitura frumoasa, daca o pereche de maini nu m-ar fi prins de mijloc. Mi-am intors capul si l-am vazut pe brunet.
M-am dat jos de pe aparat si mi-am scos castile din urechi. Baiatul ma privea din cap pana in picioare, iar in ochii lui a aparut o privire perversa.
- Esti nebun? Puteam sa ma ranesc! Sa nu mai faci asta niciodata!
- Data viitoare nu m-ai da atat de tare ipod-ul cand asculti noul single a lui Britney Spears! Te-am strigat de patru ori!
Am oftat si am luat sticla de apa de langa aparat. Am pus mana pe capac, apoi l-am rasucit si am dus sticla la gura. Am baut jumatate din apa si am pus capacul de forma, pe sticla. Mi-am scos ipod-ul si m-am apropiat de masa de langa fereastra.
- Ce vrei?
Mi-am luat telefonul in mana si am vazut patru apeluri pierdute de la Emma si sapte de la Seth. O Doamne!
- Lasa-ma sa ghicesc! Nebunii aia doi te-au sunat si ti-au spus sa vii sa ma verifici!
Am vorbit cu el fara sa imi intorc capul si sa il privesc, in timp ce ii dadeam mesaj Emmei spunandu-i ca eram la sala.
- Cam asa ceva!
Am tras aer adanc in piept si am apasat ’Trimite’ dupa ce am terminat de scris. Am ridicat capacul si am mai baut putina apa, apoi am lasat sticla pe masa.
- Pai poti sa pleci a…
Cand m-am intors buzele lui erau peste ale mele, devorandu-mi gura. Limba lui s-a strecurat inauntru, in timp ce bratele lui imi inconjurau talia. Sarutul mi-a taiat respiratia si mi-a transformat genunchii in gelatina. Ma saruta ca si cum nu ar mai fi facut-o de ani de zile. Sau ca si cum ar pleca undeva si nu ar vrea sa renunte la gura mea.
Mi-am pus mainile pe umerii lui si l-am indepartat de mine. I-am dat o palma peste obraz si m-am eliberat din imbratisarea lui.
- Inceteaza! La dracu’! Nu ma mai saruta ca si cum ai avea voie!
Ma privea in timp ce isi mangaia obrazul pe care l-am lovit cu cateva secunde mai devreme.
- Raspunde-mi la o intrebare Jake! De ce ma saruti daca ma urasti? De ce esti aproape de mine mereu si ma ajuti cand am probleme, daca vrei sa dispar din viata ta?
- Sunt doua intrebari!
- Raspunde-mi macar la prima!
A inceput sa rada si s-a apropiat de mine. M-am dat cu doi pasi in spate si m-am lovit de peretele din spatele meu. Brunetul si-a pus mainile de o parte si de alta a capului meu, facandu-ma prizoniera lui.
Si-a lipit trupul de al meu, apasandu-si barbatia umflata de partea mea sensibila. Mi s-a taiat respiratia cand am simtit contactul si mi-am intors capul intr-o parte. A inceput sa chicoteasca si mi-a sarutat usor gatul.
- Simti asta?
S-a lipit si mai tare de mine si s-a impins usor in sus. Am scos un geamat si mi-am muscat buza de jos.
- Simti?
- D…da!
Mi-a muscat gatul usor, depunand mai apoi un sarut bland.
- Asta simt de fiecare data cand te vad. Si o sa simt asta pana cand o sa fiu din nou in tine.
Mi-am intors brusc capul, iar acesta si l-a ridicat. Ne-am privit in ochi pentru cateva clipe si am inceput sa rad.
- Nu o sa se mai intample!
- Il preferi pe Nathan? Daca vrei pot sa fiu si eu la fel de violent ca el!
Mi-am ridicat bratul si am vrut sa ii dau o palma, dar a fost mai rapid decat mine si m-a prins de incheietura. Mi-a lipit-o de perete si mi-a tinut-o acolo cu ajutorul mainii lui.
- Nemernicule!
A inceput sa rada si si-a pus mana libera in parul meu. Si-a strans pumnul, reusind sa ma traga intentionat de par. Mi-am muscat buza de jos in momentul in care mi-a dat capul pe spate si mi-a sarutat din nou gatul, muscandu-l usor.
- Nu trebuie sa te prefaci ca esti inocenta in fata mea Alice! Nu uita ce am facut amandoi! Daca eu sunt un nemernic si tu esti exact ca mine! Ai uitat de cadoul pe care i l-am oferit lui Nathan de ziua lui?
- Nu vreau sa imi amintesc de acele momente!
- De ce? Pentru ca strigai de placere in bratele mele, in timp ce ii jurai scumpului tau iubit ca il iubesti? Sau pentru ca ma iubesti si acum si iti pare rau ca te-ai jucat cu sentimentele lui Nathan?
- Da-mi drumul!
- Greseala ta a fost ca te-ai nascut. Daca nu o faceai nu sufereai atat de mult!
In acel moment si-a scos mana din capul meu , iar acesta a cazut inainte. Lacrimile imi intepau ochii, iar corpul meu a inceput sa tremure.
- Sunt langa tine doar ca sa nu o enervez mai tare pe Emma si nu vreau nici sa imi stric prietenia cu Seth! Nu esti decat obiectul meu de joaca! Ai fost, esti si o sa fii toata viata!
Mi-a dat drumul si s-a indreptat spre usa. Am cazut la podea si mi-am lipit spatele de perete. Am lasat lacrimile sa se prelinga pe obrajii mei si mi-am pus bratele in jurul corpului.
Puteam sa indur orice rana pe care mi-ar fi provocat-o Nathan sau Emma sau Seth sau oricine altcineva. Dar intotdeauna ranile lui Jake ma doborau si erau imposibile de vindecat. Oare cat o sa mai reziste inima mea sub loviturile lui?
Telefonul meu a inceput sa sune si sa vibreze pe masa de sticla. Nu m-am ridicat sa ma duc sa vad cine e. Am continuat sa plang, in timp ce mi-am lasat capul pe una dintre maini.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
Do you love me? - de Alexi - 07-02-2012, 04:18 PM
RE: Do you love me? - de Death Rose - 07-02-2012, 04:42 PM
RE: Do you love me? - de Katniss - 07-02-2012, 07:37 PM
RE: Do you love me? - de CyBeR - 07-02-2012, 11:56 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-02-2012, 08:59 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-02-2012, 09:03 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-02-2012, 05:27 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 07-03-2012, 08:07 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-03-2012, 04:49 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 15-03-2012, 10:44 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 15-03-2012, 11:48 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-03-2012, 08:08 AM
RE: Do you love me? - de Erdna - 16-03-2012, 12:55 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 16-03-2012, 09:14 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 29-03-2012, 12:45 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 30-03-2012, 10:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 07-04-2012, 11:16 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 12-04-2012, 06:40 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 12-04-2012, 09:11 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-04-2012, 05:32 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 18-04-2012, 10:27 PM
RE: Do you love me? - de Sushi - 19-04-2012, 01:40 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-04-2012, 04:21 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-04-2012, 05:16 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 19-04-2012, 07:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-04-2012, 05:17 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 30-04-2012, 10:50 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 01-05-2012, 06:57 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 01-05-2012, 09:04 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-05-2012, 09:53 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 04-05-2012, 01:36 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 04-05-2012, 09:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 11-05-2012, 08:02 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 11-05-2012, 08:56 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 11-05-2012, 09:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-05-2012, 07:03 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-05-2012, 04:09 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-05-2012, 06:06 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-05-2012, 10:21 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 26-05-2012, 12:04 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 26-05-2012, 12:32 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 26-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 27-05-2012, 07:38 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 27-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-06-2012, 07:59 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 24-06-2012, 01:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 25-06-2012, 09:10 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 03-07-2012, 09:23 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-07-2012, 07:34 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 04-07-2012, 12:13 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-07-2012, 09:46 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 16-07-2012, 05:11 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-07-2012, 10:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-08-2012, 11:56 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 09-08-2012, 05:26 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-08-2012, 09:06 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 16-08-2012, 12:49 PM
RE: Do you love me? - de Abbeh. - 19-08-2012, 03:25 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 22-08-2012, 07:43 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 22-08-2012, 09:50 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 08-09-2012, 12:28 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-09-2012, 05:30 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 14-10-2012, 03:39 PM
RE: Do you love me? - de leoaica - 19-10-2012, 06:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 08-11-2012, 08:28 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 18-11-2012, 08:14 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-12-2012, 06:41 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 21-02-2013, 07:07 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)