Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Do you love me?

#12
Capitolul 6


- Ma bucur ca ai acceptat sa vii! Credeam ca ai sa refuzi!
L-am privit pe cel din fata mea. Tocmai isi ducea paharul de vin la gura si sorbea incet din el. Ma uitam la el si nu gaseam nici o schimbare. Ochii lui au ramas la fel de verzi, iar culoarea parului nu s-a schimbat deloc. Acelasi blond.
Si-a lasat paharul langa farfurie si si-a impreunat mainile sub barbie. Avea un zambet rautacios si probabil el invita orice fata in patul lui. Ochii lui ma analizau cu atentie si zambea satisfacut de fiecare data cand isi muta privirea.
Ma jucam cu paharul de vin din fata mea. Ma simteam stanjenita. Nathan ma dezbraca din priviri si nu imi placea deloc sentimentul acesta.
- Ce vrei de fapt Nathan?
A inceput sa chicoteasca, iar una din mainile lui s-a asezat peste mana mea libera.
- M-am intors pentru tine!
- Credeam ca am lamurit situatia noastra inainte sa pleci!
Degetele lui imi mangaiau incheietura. Dupa cateva clipe acestea s-au strans in jurul ei.
- Am plecat pentru ca ti-ai batut joc de mine. M-ai folosit ca sa il face pe Jake gelos. Dar acum ca m-am intors si nu esti in bratele lui, am de gand sa te revendic. Si cel mai mult o sa imi placa sa te bag in patul meu.
Am zambit cuceritor si am aprobat din cap. Blondul mi-a facut din ochi si mi-a eliberat incheietura. I-a facut semn chelnerului sa aduca nota, fara sa isi ia ochii de pe mine.
Am strans pentru o clipa paharul de vin in mana, apoi i l-am aruncat in fata. M-am ridicat de pe scaun si am pus obiectul de cristal inapoi pe masa.
- Nu sunt un obiect pe care sa il obtii si cu siguranta nu o sa devin tarfa ta!
L-am privit pentru cateva secunde, apoi m-am apropiat de usa restaurantului. Trebuia sa ma grabesc si sa ma indepartez cat mai repede de el. Am iesit in strada si am inceput sa caut un taxi. Unde naiba sunt masinile astea cand ai nevoie de ele?
M-am oprit langa un bloc si m-am uitat in jurul meu, dar nu gaseam nici un nenorocit de taxi. Am tras aer in piept si mi-am pus mainile in jurul corpului.
- Tie frig papusa? Hai sa te incalzesc!
M-am intors si l-am vazut pe blond cu un zambet ciudat pe fata. M-a apucat de brat si m-a izbit de perete. Si-a pus mainile de o parte si de alta a capului meu, indepartandu-mi picioarele cu genunchiul lui.
- Chiar crezi ca poti sa scapi de mine? Te-ai jucat odata cu mine, acum e randul meu!
Cuvintele lui ma speriau. Inainte sa imi dau seama ce se intampla, buzele lui s-au asezat violent peste ale mele. Le-a despartit cu limba lui, in timp ce mainile lui au coborat pe corpul meu. Mi-am pus mainile pe pieptul lui incercand sa il indepartez de mine. Sarutul lui devenea din ce in ce mai brutal. Dintii lui imi muscau buza inferioara cu putere.
- Nathan lasa-ma! Da-mi drumul!
A inceput sa rada si mi-a rupt bluza cu ambele maini. Degetele sale au inceput sa imi mangaie violent pielea, trecand usor peste sani. Am vrut sa tip, dar mi-a acoperit gura cu una din mainile lui. Buzele sale imi sarutau violent gatul, muscandu-ma cu dintii.
Ma zbateam degeaba in bratele lui. Nu puteam sa fac nimic sa ma eliberez. Am inceput sa tremur si ma luptam cu lacrimile din ochii mei. Doamne! O sa fiu violata in plina strada de dusmanul celui pe care il iubesc.
Blondul mi-a ridicat un picior, pozitionandu-se mai bine intre coapsele mele. Buzele lui au coborat si imi acoperea sanii cu atingeri violente.
- Unde e iubitul tau Jake sa te apere? De ce nu e aici sa vada cat de slaba esti in bratele mele? Sa vada cat am de gand sa te ranesc?
- E chiar aici!
Blondul si-a ridicat capul si s-a uitat peste umarul sau. Brunetul l-a apucat de gat si l-a indepartat de langa mine, dandu-i un pumn in abdomen. Am cazut pe betonul rece si ii priveam speriata pe cei doi. Au inceput sa se lupte. Sau mai bine spus Jake il batea pe Nathan , iar el nu putea sa ii pareze loviturile. Brunetul era destul de calm, dar loviturile lui nu erau. Daca continua in felul acesta putea sa il omoare pe Nathan.
M-am ridicat in picioare si m-am sprijinit de perete. Tremuram iar lacrimile imi impanzeau ochii. M-am apropiat de brunet si i-am incercuit talia cu bratele. Mi-am lasat capul pe spatele lui. Respira greu.
Si-a lasat bratele langa corp si a tras aer in piept.
- Daca te mai atingi de ea nu o sa traiesti ca sa povestesti!
- Asta ramane de vazut! Nu o sa renunt atat de usor la Alice! E foarte amuzant sa o tachinezi! Mai ales cand ii vezi acea masca de fetita speriata.
Am putut sa simt cum muschii lui incepeau sa se incordeze. L-am imbratisat mai strans, incercand sa impiedic inca o runda. Brunetul nu s-a miscat pentru cateva clipe, apoi mi-a indepartat bratele. S-a intors cu fata la mine, iar in acel moment mi-am lasat capul in jos, lasand lacrimile sa se prelinga pe obrajii mei.
Si-a pus mainile pe bratele mele si a inceput sa ma miste.
- Esti nebuna? De ce a trebuit sa iesi cu el, proasto! Era evident ca avea de gand sa isi faca ceva!
- In loc sa ma insulti ai putea sa ma strangi in brate si sa imi spui ca totul a trecut. Era sa fiu violata!
- Cred ca mi-am dat seama de vreme ce eu te-am salvat!
- Si acum trebuie sa te lauzi cu asta? Oricum tu esti prostul! De ce m-ai lasat sa vin aici cu el? De ce nu ai continuat sa ma saruti si sa imi interzici sa vin la intalnirea asta stupida?
- Pentru ca nu sunt iubitul tau!
Am deschis gura, dar am inchis-o inapoi. Nu aveam ce sa ii spun. Avea dreptate! Nu era iubitul meu si nu ii pasa de mine. Dar de ce era aici? De ce m-a salvat? De ce continua sa fie langa mine daca ma uraste?
Si-a scos geaca si m-a imbracat cu ea. A inceput sa imi inchida fermoarul, insa s-a oprit sub sani cu el. A inceput sa se uite la ei si sa ii mangaie tandru. Probabil aveau cateva vanatai si zgarieturi. Si-a apasat buzele peste ei, apoi si-a ridicat ochii si m-a privit.
Buzele lui s-au oprit pe ale mele, intr-un sarut tandru. Primul sarut tandru pe care Jake mi l-a oferit vreodata. Acel sarut de care aveau parte numai cuplurile fericite. Am ramas asa cateva clipe, apoi el a rupt sarutul.
- Imi pare rau!
Mi-a incheiat fermoarul de tot si m-a luat de mana. Era prima oara cand isi cerea scuze de la mine. Prima oara cand se comporta atat de frumos cu mine. Cu siguranta o face din mila. Si asta ma doare cel mai tare. Prefer sa fie rau cu mine si sa ma tortureze cu atingerile lui decat sa ii fie mila de mine.
Am observat ca masina lui era foarte aproape de restaurantul in care am luat masa cu Nathan. Brunetul mi-a deschis portiera si m-a asezat pe locul pasagerului. M-a urmarit tot timpul?
In cateva clipe s-a asezat la volan si a pornit motorul. M-a privit pentru cateva clipe , apoi a inceput sa conduca.
- M-ai urmarit?
S-a asezat mai bine in scaunul sau si si-a scos o tigara. A deschis putin geamul dupa ce a aprins-o si a lasat fumul sa iasa.
- Eram sigur ca Nathan o sa incerce ceva. Ai iesit cu el doar ca sa ma enervezi pe mine?
- Nu stiu! Am vrut sa vad daca s-a schimbat sau daca ai uitat tot ce s-a intamplat!
- Nu o sa uite niciodata ca te-ai culcat cu mine in timp ce te prefaceai ca iesi cu el!
Am inchis ochii si am oftat. Voiam atat de mult sa sterg acea amintiri din capul meu. Poate am reusit oarecum sa uit dupa plecarea blondului, dar acum ca s-a intors nu o sa mai pot face nimic.


Flashback


- Alice?
Mi-am deschis ochii si l-am vazut pe Nathan in pragul usii. Arata distrus! Mi-am intors si am observat ca Jake dormea langa mine, in timp ce bratul lui imi acoperea talia. Cearceaful alb ne acoperea pe amandoi. In acel moment am uitat sa respir pentru cateva clipe. Mi-am intors capul, iar blondul se apropia de pat. Hainele mele si ale brunetului era imprastiate prin camera. Baiatul mi-a luat sutienul in mana si se abtinea sa nu planga.
- Te-ai culcat cu Jake?
M-am asezat in sezut si mi-am strans materialul alb in jurul meu. Jake si-a miscat bratul si s-a trezit. Mi-a zambit si m-a sarutat usor pe buze. Inrautatea situatia fiind perfect constient de faptul ca dusmanul lui se afla in camera.
- Raspunde-mi la dracu! Te-ai culcat cu el?
Mi-am lasat capul in jos si am inghitit in sec. Brunetul s-a sprijinit intr-un cot si si-a pus capul pe palma.
- Cred ca e evident Nate! Chiar ai crezut ca Alice te iubeste? A iesit cu tine ca sa ma supere pe mine. Si planul ei a mers! Te-a folosit ca sa ajunga in bratele mele. Si daca vrei iti povestesc cu lux de detaliu cat de pasionala a fost noaptea trecuta.
- Jake!
- Apropo a fost ziua ta, nu Nate, scumpule? La multi ani!
Blondul a strans sutienul in pumn, apoi l-a aruncat pe pat. Ne privea pe amandoi furiosi. A inceput sa rada si s-a apropiat de usa.
- O sa am grija de amandoi! O sa va distrug pe amandoi!
A iesit din incapere si a trantit usa in urma lui. Ma simteam mizerabil! Trebuia sa o ascult pe Emma!
Brunetul m-a intins pe pat si m-a sarutat usor pe buze. Oricat de ticaloasa as fi in ochii lui Nathan, ma bucur ca am avut ocazia sa fiu cu Jake.

End of Flashback

- Am ajuns!
Brunetul a oprit masina in fata casei si s-a intors cu fata la mine. Nu voiam sa ma dau jos din masina. Imi era frica! Daca Nathan era acolo si astepta sa fiu singura si sa ma incolteasca din nou. Dar nu puteam sa raman aici, stiind ca Jake simte mila pentru mine in acest moment.
- Multumesc!
Am deschis portiera si am vrut sa cobor, dar baiatul m-a apucat de brat si m-a pus inapoi pe scaun. S-a aplecat asupra mea si m-a sarutat. Era acelasi sarut pe care mi l-a dat si in piscina. Limba lui s-a strecurat in gura mea, intalnind-o pe a mea. Si-a pus un brat pe talia mea, tragandu-ma mai aproape de el, adancind sarutul.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
Do you love me? - de Alexi - 07-02-2012, 04:18 PM
RE: Do you love me? - de Death Rose - 07-02-2012, 04:42 PM
RE: Do you love me? - de Katniss - 07-02-2012, 07:37 PM
RE: Do you love me? - de CyBeR - 07-02-2012, 11:56 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-02-2012, 08:59 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-02-2012, 09:03 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-02-2012, 05:27 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 07-03-2012, 08:07 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-03-2012, 04:49 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 15-03-2012, 10:44 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 15-03-2012, 11:48 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-03-2012, 08:08 AM
RE: Do you love me? - de Erdna - 16-03-2012, 12:55 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 16-03-2012, 09:14 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 29-03-2012, 12:45 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 30-03-2012, 10:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 07-04-2012, 11:16 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 12-04-2012, 06:40 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 12-04-2012, 09:11 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-04-2012, 05:32 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 18-04-2012, 10:27 PM
RE: Do you love me? - de Sushi - 19-04-2012, 01:40 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-04-2012, 04:21 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-04-2012, 05:16 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 19-04-2012, 07:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-04-2012, 05:17 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 30-04-2012, 10:50 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 01-05-2012, 06:57 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 01-05-2012, 09:04 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-05-2012, 09:53 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 04-05-2012, 01:36 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 04-05-2012, 09:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 11-05-2012, 08:02 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 11-05-2012, 08:56 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 11-05-2012, 09:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-05-2012, 07:03 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-05-2012, 04:09 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-05-2012, 06:06 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-05-2012, 10:21 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 26-05-2012, 12:04 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 26-05-2012, 12:32 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 26-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 27-05-2012, 07:38 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 27-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-06-2012, 07:59 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 24-06-2012, 01:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 25-06-2012, 09:10 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 03-07-2012, 09:23 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-07-2012, 07:34 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 04-07-2012, 12:13 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-07-2012, 09:46 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 16-07-2012, 05:11 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-07-2012, 10:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-08-2012, 11:56 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 09-08-2012, 05:26 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-08-2012, 09:06 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 16-08-2012, 12:49 PM
RE: Do you love me? - de Abbeh. - 19-08-2012, 03:25 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 22-08-2012, 07:43 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 22-08-2012, 09:50 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 08-09-2012, 12:28 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-09-2012, 05:30 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 14-10-2012, 03:39 PM
RE: Do you love me? - de leoaica - 19-10-2012, 06:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 08-11-2012, 08:28 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 18-11-2012, 08:14 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-12-2012, 06:41 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 21-02-2013, 07:07 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)