Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Do you love me?

#9
Warning: Limbaj vulgar


Capitolul 5


Am ramas cu gura cascată când am intrat în bucatarie. Prietena mea se afla pe unul din scaunele din bucatarie şi vorbea cu parintii ei, iar fratele ei îi privea cu zâmbetul pe buze.
- Alice, scumpo!
Mama gemenilor s-a dat jos de pe scaun şi s-a îndreptat spre mine. M-a luat în brate şi m-a strâns la pieptul ei. Au trecut şase luni de când nu am mai vazut-o. Nici pe ea, nici pe sotul ei şi mai ales pe parintii mei. Bruneta m-a îndepartat putin de ea şi m-a privit. Şi-a apasat buzele pe fruntea mea, în timp ce sotul ei s-a apropiat de amândouă. M-a luat la rândul lui în brate şi m-a sarutat pe obraz.
- Sonia, Will! Mă bucur atât de mult să vă vad!
Femeia a aprobat din cap şi m-a luat de mână, tragându-mă după ea. M-am aşezat pe singurul scaun liber. Lângă Jake! Mi-am ţinut rasuflarea până am simtit că fundul meu atingea scaunul. Parfumul lui aproape mă îmbata. Am dat uşor din cap şi i-am privit pe cei mai buni prieteni ai parintilor mei. Emma şi Jake radiau de fericire în prezenta celor doi.
- Dacă voi sunteti aici, înseamnă că şi mama şi tata sunt aici?
Tatal gemenilor s-a uitat mai întâi la sotia lui, apoi la mine.
- Da! Sunt la spital acum!
Inima mi s-a oprit pentru o clipă. Mama şi tata erau la spital? Am sarit de pe scaun şi am vrut să plec din bucatarie, dar mâna lui Jake a prins-o pe a mea. M-a tras uşor spre el şi mi-a înconjurat mijlocul.
- Nu au păţit nimic scumpo! Mama ta a depus putin efort şi Sasha a dus-o la spital să îi facă un control. Pot aparea aici din moment în moment.
O priveam pe Sonia în timp ce îmi spunea ce se întâmplase. Anii parcă trec pe lângă ea, fară să îi lase nici o urmă de îmbatrânire. Nici un rid, nici macar o urmă că pielea ei ar putea să se lase în curând.
Mi-am întors privirea şi am observat zâmbetul pervers de pe chipul brunetului. Abea acum realizam că încă mă aflam în bratele lui, iar una din mâinile lui se afla pe fundul meu. Mi-am dat ochii peste cap şi m-am aşezat înapoi pe scaun, îndepartându-i bratele. M-am uitat în fata mea şi Emma era gata să îi arunce cu doza de suc în cap. Am lovit-o uşor cu piciorul peste masă şi i-am facut semn să stea liniştită. Aceasta şi-a strâns doza în mână şi s-a întors cu capul spre parintii ei.
- Daniel mi-a aratat ultimul numar al revistei. Mi-a placut foarte mult pictorialul cu tine şi patinajul, Alice!
Sonia mă privea cu zâmbetul pe buze, în timp ce mângâia mâna fiicei ei. I-am întors zâmbetul simtind că obrajii îmi iau putin foc.
- Nu e mare lucru! Am facut-o pentru că bunicul meu, socrul şi fiica ta m-au înnebunit cu asta.
- Te-ai nascut să fii fotomodel, iubito! Aici o moşteneşti pe mama ta şi Slavă Domnului că monstrul nu a contribuit decât la frumusetea ta.
Am început toti să râdem pentru că ştiam cu totii la cine se referea bruneta. Sonia şi tata mereu se tachinau spunându-şi diferite apelative. Obiceiuri cu care au ramas din liceu şi care mă amuza de fiecare dată când îi vad pe amândoi. Bruneta s-a ridicat de pe scaun şi a aruncat o privire la piscina din spatele casei.
- Ce ar fi sa vă duceti să vă pune-ţi costumele de baie, fetelor? E foarte frumos afară, iar noi trei suntem deja echipati.
M-am uitat la prietena mea, iar aceasta a aprobat din cap şi s-a dat jos de pe scaun. Am zâmbit şi am facut acelaşi lucru, iar în momentul în care m-am întors, am simtit palma fratelui ei, lovindu-mi fundul.
Am strâns din pumni şi mi-am muşcat buza de jos încercând să mă abtin. Am urmat-o pe prietena mea şi am urcat scarile. Dacă parintii lui nu ar fi fost acolo m-aş fi întors şi i-aş fi dat o palmă atât de tare, încât avea să îi ramână urma pe obrazul lui pentru o saptamână cel mult. Dar nu puteam să fac o scenă în fata Soniei şi a lui Will. Ei credeau că între noi e lapte şi miere şi ne iubim ca fratii. Dacă ar şti ce demon de copil au, nu m-ar crede niciodată. Cum poate o fiinţă ca el să fie produsul dintre Will şi Sonia şi să fie şi rudă cu Emma?
Am oftat şi mi-am luat costumul de baie din dressing şi m-am dus în baie pentru a mă schimba. Mi-am dat pijamalele jos şi m-am îmbracat cu slipul şi sutienul costumului. Era unul din preferatele mele, pentru că Jake mi l-a daruit. Chiar dacă a fost fortat să îl cumpere de sora şi mama lui. Dar era exact ce voiam. Mov şi cu modele albe. Dar poate nu s-a fortat atât de mult să îl cumpere, având în vedere că se mulează pe sâni şi cred că ochii lui o să se bucure de privelişte. Mi-am prins parul într-un coc şi m-am privit în oglindă. Chiar seman cu mama atât de mult? Tot timpul mi se spune că semană cu mama la corp şi la chip şi cu tata la caracter. Uneori e ciudat şi enervant să fii o D’Alessandro. Mai ales că toti mă compară cu parintii mei şi se aşteaptă să fiu fotomodel ca mama sau să conduc revista ca tata. Dar nu o să se întâmple!
Am tras aer în piept şi am ieşit din baie şi mi-am luat un prosop mare şi negru cu mine. M-am uitat prin camera, mi-am luat telefonul, apoi am ieşit. Pe hol m-am întâlnit cu prietena mea. Purta un costum roşu, simplu, dar care arata perfect pe ea. Am observat că în mână avea aparatul foto şi un prosop. I-am aruncat o privire dezaprobatoare şi am încercat să îi iau camera.
- Nu! În plus ador să îţi fac poze în costum de baie. Te-ai nascut să fii model.
- Bunicul tau nu ştie cum să mă facă să pozeze în costume de baie, nu?
Bruneta a început să râdă şi m-a luat de mână şi am început să coborâm scarile. Când am ajuns din nou în bucatarie am observat că parintii gemenilor au disparut, însă în locul lor a aparut Seth. Mi-am ridicat o sprânceană şi am privit-o pe prietena mea. Era deja un caz pierdut! Se holba la varul meu ca şi cum ar fi vrut să sar pe el şi să îl manânce de viu.
Cei doi şi-au întors privirile şi s-au ridicat de pe scaune. Amândoi erau doar în slip, iar hainelor lor se aflau pe blatul bucatariei.
- Mama şi tata au spus că ar trebui să ne petrecem după-amiaza numai noi patru.
Sunt sigură de asta! Ticalosule! Zâmbetul tau idiot îmi spune că ai avut de a face cu toată această cacealma. Am dezaprobat şi am început să o împing pe brunetă spre uşa din spate, în timp ce ea nu îşi lua privirile de pe roşcat. Ajunşi în curtea din spate, mi-am întins prosopul pe unul dintre şezlonguri şi am deschis umbrelă. Prietena mea şi-a întins prosopul pe unul dintre şezlongurile în care se scaldau razele soarelui, iar varul meu s-a aşezat lângă ea. Brunetul mă privea cu zâmbetul sau caracteristic pe buze, în timp ce se aşeza lângă şezlongul meu.
- Să înteleg că încă urăşti să te bronzezi?
I-am ignorat întrebarea şi am luat o revistă de pe masa rotundă care era între noi doi. Mi-am lasat mobilul pe aceasta şi le-am aruncat o privire scurtă celorlalti doi. Seth o dadea pe Emma cu cremă, în timp ce aceasta arata de parcă ar fi fost în paradis. Am dezaprobat din cap şi am început să rasfoiesc revista.
- Nu ar trebui să faci ceva în legatură cu sora şi prietenul tau cel mai bun?
- Îmi plac sânii tai în sutienul acesta!
Replica lui mi-a taiat rasuflarea pentru o clipă şi l-am privit. Îşi ţinea barbia pe palmă şi mă privea cu un rânjet pervers pe faţă. La câte fete nu a spus acelaşi lucru, iar ele s-au aruncat imediat în bratele şi între picioarele lui? Trebuie să te stapâneşti Alice! Oricât de mult l-ai dori, el nu te iubeşte. Nu vrea decât să se culce cu tine şi să te facă şi mai tare să suferi.
Am înghitit în sec şi mi-am întors privirea spre paginile revistei.
- Ai de gând să intri în apă?
- Cu tine? Niciodată!
Brunetul a început să râdă şi s-a ridicat de pe şezlong. S-a pus în fata mea şi mi-a luat revista din mână.
- Hei chiar ci… ce naiba faci?
Baiatul m-a luat în brate şi m-a ridicat de pe şezlong, facând câţiva paşi spre piscină. Am început să mă zbat în bratele lui şi să îi spun să mă lase jos, dar nemernicul nu mă asculta. Ajuns la marginea bazinului mi-a facut din ochi şi a sarit cu mine în apă. Ne-am scufundat amândoi, iar în acel moment am reuşit să mă eliberez de el şi să ies la suprafaţă.
Am început să tuşesc pentru că am înghitit apă, iar brunetul a venit în spatele meu şi m-a întors cu fata la el. M-a lipit de peretele piscinei şi mi-a înconjurat mijlocul cu bratele lui. I-am dat o palmă pe umar şi l-am privit furioasă.
- Eşti nebun? Nu voiam în apă!
- Ţi-am spus că îmi place sutienul acesta, mai ales când e ud şi se lipeşte perfect de sâni.
Mi-am întors capul într-o parte, încercând să ascund roşeata din obraji, dar nu cred că reuşeam. Baiatul a început să râdă şi mi-a prin barbia între degetele lui. Mi-a întors capul şi m-a sarutat pe buze. Ce naiba facea? Mă saruta de faţă cu sora şi prietenul lui. Dacă parintii lui s-ar fi aflat aici, ar fi facut la fel? Dar cui îi pasă de fapt? Mă saruta din nou şi asta era cel mai important.
Mi-am pus mâinile în parul lui şi l-am apropiat şi mai mult de mine. Limba lui a patruns în gura mea, atingând-o pe a mea. Acea senzatie care îmi dadea furnicaturi în tot corpul a revenit. Acea senzatie pe care nu voiam să o las să plece. Voiam să o simt până mă topeam.
Mâna lui a alunecat de pe barbie pe sânul meu, începând să îl maseze. Sfârcul mi se întarea cu fiecare mişcare pe care o facea, în timp ce limba lui îmi controla gura.
Am auzit sunetul telefonului meu, dar nu am rupt sarutul. Nu voiam să o fac pentru nimic în lume. Doamne! Ce naiba se întâmplă cu mine? Dacă Jake m-ar duce în pat în momentul acesta, l-aş lasa să meargă până la capat. Să stingă focul pe care l-a aprins în mine. Să…
- Alice e Nathan!
Jake a rupt brusc sarutul şi m-a privit în ochi. Devenea nervos. Din ce în ce mai nervos. Am înghitit în sec şi m-am desprins din bratele lui şi m-am apropiat de scară. Opreşte-mă, prostule! Vino după mine şi sarută-mă din nou! Nu mă lasa aşa şi apoi pleacă să termini cu alta ce ai început cu mine. Nu fă asta!
Mi-a tresarit inima când am auzit apa. Se mişca. Dar în loc să continue cu ce a început, a trecut pe lângă mine şi s-a dus la şezlongul sau. Am urcat şi eu scarile şi am observat că bruneta îmi ţinea telefonul în mână, iar prosopul meu se afla în mâinile roşcatului. Jake a început să se şteargă nervos reuşind să îşi înroşească pieptul.
Am oftat şi am luat mobilul din mâna prietenei mele în timp ce varul meu îmi punea prosopul pe cap.
De ce mă suna Nathan? Nu l-am mai vazut de un an, de când a plecat în America să urmeze facultatea. Acel Nathan pe care l-am folosit ca să îl fac gelos pe Jake. Acel Nathan care…
Am tresarit când telefonul a început să sune din nou şi era el. am tras aer în piept şi am raspund, fixându-l cu privirea pe brunet. Statea pe şezlong şi mă privea furios, în timp ce distrugea revista pe care o citeam eu.
- Hei Nathan! Mă bucur să te aud!
- Şi eu mă bucur Alice! Am venit acasă şi vreau să te vad! Vrei să iei cina cu mine?
Am ramas fară glas. Nathan s-a întors şi voia să mă vadă. Cel mai mare duşman a lui Jake voia să îl enerveze din nou. Şi de data asta el o să se folosească de mine şi nu invers. Sunt sigură că Jake şi-a dat seama de ce vrea Nathan. Ce naiba să fac? Dacă mă duc la cină cu Nathan, Jake o să ia foc şi cred că o să mă urască şi mai tare.
- Alice? Mai eşti acolo?
Mi-am scuturat capul şi mi-am întors privirea spre prietena mea. Mă privea cu zâmbetul pe buze şi dadea din cap. Voia să accept orice ce vrea Nathan.
- Da, scuze! Um… da sigur, accept!
- Perfect! Vin să te iau la şapte! Ne vedem atunci!
Am închis convorbirea şi am tras aer în piept. Cei trei mă priveau în acelaşi timp. Emma fericită, Seth confuz, iar Jake furios.
- Ce vrea Nathan, Ali?
Fata asta chiar vrea să îl enerveze pe fratele ei. Ştia perfect că Nathan a fost cel care mi-a spus pentru prima oară Ali. Am lasat telefonul pe şezlongul roşcatului şi am oftat.
- În seara asta iau cina cu el!
Au auzit imediat sunetul apei şi mi-am întors privirea. Brunetul aruncase revista în apă şi se ridicase pe de scaunul lui. Şi-a luat telefonul în mână şi a început să se apropie de mine cu paşi repezi. S-a oprit lângă mine şi mi-a spus cu dintii strânşi:
- Un sex cât mai placut!
M-a lovit intentionat cu umarul lui şi a trecut pe lângă mine. Emma era gata să se ducă după el, dar am oprit-o. Eram sigură că o să reactioneze urât. Dar acum crede că o să mă culc cu Nathan. Orice aş face o să creadă toată viata despre mine că sunt o târfă.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
Do you love me? - de Alexi - 07-02-2012, 04:18 PM
RE: Do you love me? - de Death Rose - 07-02-2012, 04:42 PM
RE: Do you love me? - de Katniss - 07-02-2012, 07:37 PM
RE: Do you love me? - de CyBeR - 07-02-2012, 11:56 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-02-2012, 08:59 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-02-2012, 09:03 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-02-2012, 05:27 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 07-03-2012, 08:07 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-03-2012, 04:49 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 15-03-2012, 10:44 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 15-03-2012, 11:48 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-03-2012, 08:08 AM
RE: Do you love me? - de Erdna - 16-03-2012, 12:55 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 16-03-2012, 09:14 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 29-03-2012, 12:45 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 30-03-2012, 10:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 07-04-2012, 11:16 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 12-04-2012, 06:40 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 12-04-2012, 09:11 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-04-2012, 05:32 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 18-04-2012, 10:27 PM
RE: Do you love me? - de Sushi - 19-04-2012, 01:40 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-04-2012, 04:21 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-04-2012, 05:16 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 19-04-2012, 07:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-04-2012, 05:17 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 30-04-2012, 10:50 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 01-05-2012, 06:57 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 01-05-2012, 09:04 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-05-2012, 09:53 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 04-05-2012, 01:36 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 04-05-2012, 09:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 11-05-2012, 08:02 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 11-05-2012, 08:56 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 11-05-2012, 09:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-05-2012, 07:03 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-05-2012, 04:09 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-05-2012, 06:06 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-05-2012, 10:21 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 26-05-2012, 12:04 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 26-05-2012, 12:32 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 26-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 27-05-2012, 07:38 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 27-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-06-2012, 07:59 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 24-06-2012, 01:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 25-06-2012, 09:10 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 03-07-2012, 09:23 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-07-2012, 07:34 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 04-07-2012, 12:13 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-07-2012, 09:46 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 16-07-2012, 05:11 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-07-2012, 10:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-08-2012, 11:56 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 09-08-2012, 05:26 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-08-2012, 09:06 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 16-08-2012, 12:49 PM
RE: Do you love me? - de Abbeh. - 19-08-2012, 03:25 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 22-08-2012, 07:43 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 22-08-2012, 09:50 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 08-09-2012, 12:28 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-09-2012, 05:30 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 14-10-2012, 03:39 PM
RE: Do you love me? - de leoaica - 19-10-2012, 06:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 08-11-2012, 08:28 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 18-11-2012, 08:14 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-12-2012, 06:41 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 21-02-2013, 07:07 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)