Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Do you love me?

#7
Capitolul 4
Emma P.O.V


Dracu’ să îl ia! Am trântit cu putere uşa în urma mea şi m-am îndreptat spre locul unde era parcată maşina. Sper să se darâme acea cladire peste dobitocul de frate’miu. Nu! Să se darâme după ce iese Alice din ea.
Cum pot să am un frate geaman atât de cretin? Chiar crede că sunt în stare să o abandonez pe Alice doar ca să o ranească el şi mai mult? Când o să îşi deschidă ochii, Doamne? Până când o să continue razboiul acesta inutil cu prietena mea?
Am dat cu piciorul în roată spunând o înjuratură zdravană. Şoferul a ieşit din maşină neştiind ce se întâmplă. I-am aruncat o privirea furioasă, iar acesta şi-a plecat capul. Nu trebuia să mă razbun pe el, dar dacă nu o faceam simteam că o să explodez. Am tras aer în piept şi m-am sprijinit cu spatele de maşină punându-mi mâinile în sân. Mi-am ridicat privirea şi am observat că prietenul fratelui meu se apropia de mine. Ce super! El îmi mai lipsea pe cap.
- Mă bucur că limuzina ta e intacta.
Acel zâmbet reuşea mereu să îmi topească inima. Vântul îi ravăşea parul, facându-l să arate ca un star rock. Mi-am prins buza de jos între dinti tragând uşor cu ea. Ce naiba mă împiedica să nu îi sar în brate şi să îl sarut? Ce mă oprea? O da! Nervii mei!
- Să înteleg că Alice are vreo legatură cu asta , nu?
- O cunoşti foarte bine!
Şi-a facut zâmbetul şi mai larg şi s-a aşezat lângă mine. L-am privit cu coada ochiului. Şi-a scos din buzunarul blugilor un pachet de ţigari. Şi-a scos o ţigară şi mi-a întins pachetul. L-am privit în ochi pentru câteva clipe, apoi am luat şi eu o ţigară. Trecuse ceva timp de când nu mai fumasem şi sper să nu mă fac de râs în fata lui. Şi-a aprins ţigară cu o brichetă, apoi s-a întors spre mine şi mi-a aprins-o şi pe a mea.
Am tras fumul în mine până am simtit că îmi invadează plamânii. Mi-am întredeschis gura şi am lasat fumul cenuşiu să iasă printre buze. Roşcatul continua să stea sprijinit pe o parte şi mă privea.
- Am uitat ce fiară eşti!
Mi-am întors capul şi l-am privit. Avea un zâmbet pervers pe buze, în timp ce continua să îşi fumeze ţigară. Avea de gând să îmi amintească din nou ce s-a întâmplat acum patru luni în acea saptamână în Elvetia. Una din mâinile lui s-a aşezat pe talia mea. Degetele lui o mângâiau uşor, în timp ce mă apropia mai tare de el. M-am uitat peste umar şi am putut să vad privirea stânjenită şi obrajii roşii ai şoferului meu.
- Kevin nu vrei să îţi plimbi putin picioarele? Pentru zece minute?
Barbatul a aprobat din cap şi s-a întors cu spatele începând să se îndeparteze. Mi-am întors capul spre roşcat, iar buzele mele le-au întâlnit pe ale lui. Trupurile noastre erau lipite unul de altul, iar mâna lui a alunecat pe fundul meu. Limba lui şi-a facut loc printre buze, patrunzând în gura mea. Puteam să simt gustul de alcool şi tutun care punea stapânire pe gura mea. Am aruncat ţigara jos şi mi-am pus mâinile în parul sau, tragându-i capul mai aproape de al meu. Probabil şi-a aruncat şi el ţigara pentru că i-am simtit cealaltă mână pe unul dintre sâni. M-a lipit cu spatele de maşină şi mi-a despartit pulpele cu un genunchi. Am simtit cum mi se întarea sfârcul în timp ce el îl mângâia prin tricou şi sutien.
Şi-a luat mâna de pe fundul meu şi a deschis portiera. M-a trântit pe bancheta din spate şi s-a aşezat deasupra mea, lasându-şi greutatea peste mine.
- Seth! Seth! Opreşte-te!
Amândoi gâfâiam şi ne priveam în ochi. Dacă nu ne-am fi aflat în locul acesta şi nu riscam ca Alice sau Jake să apară îl lasam să continue. La naiba cât de mult voiam să meargă până la capat.
- Emma mă înnebuneşti! De fiecare dată când te privesc mă gândesc la acea noapte. Când ai…
- Seth te rog! Nu îmi aminti acea noapte! Am fost prea idioată!
Roşcatul m-a privit şi a zâmbit. Mi-am pus mâinile pe chipul lui şi l-am sarutat uşor pe buze. Şi-a apropiat din nou chipul de al meu şi ….
- Întrerup ceva?
Am tras repede aer în piept şi l-am privit pe cel deasupra mea. Baiatul s-a ridicat şi a ieşit din maşină. Am înghitit în sec şi m-am aşezat la locul meu în automobil. Mi-am scos capul afară şi am vazut-o pe prietena mea. Era roşie în obraji şi hainele ei erau putin şifonate. Să nu îmi spui că fratele meu a îndraznit să îi facă ceva. Nu a durat mult şi şoferul şi-a facut şi el aparitia şi s-a urcat la volan. I-am spus să pornească motorul şi i-am facut semn blondei să se urce. Roşcatul a sarutat-o uşor pe frunte pe prietena mea şi mi-a facut cu ochiul. Nu a durat mult şi fata s-a urcat în automobil, iar şoferul a început să conducă, îndepartându-se de acel loc.
M-am lipit de banchetă şi am rasuflat uşurată. L-am oprit pe Seth la timp, altfel verişoara lui risca să ne surprindă în plină actiune. Mi-am întors capul şi am privit-o. Îşi ţinea mâna pe inimă şi zâmbea.
- Ce s-a întâmplat cu tine? De ce nu ai ieşit odată cu mine?
Şi-a întors capul şi m-a privit. Am putut să vad că ochii ei straluceau.
- Pai i-ai facut o mică rană lui Jake şi am stat să îl ajut să o curete. Şi am ametit, am cazut în bratele lui şi ne-am sarutat. O Doamne , Emma! M-am simtit atât de bine să îl sarut. Dar nu cred că o să se mai întâmple vreodată.
Zâmbetul ei s-a transformat şi a luat o înfăţişare tristă. A trecut ceva timp de când nu am mai vazut-o atât de fericită. Dacă Jake şi-ar da seama ce pierde, poate noptile în care Alice suspină şi plânge după el s-ar termina. Au trecut mult timp de când nu am mai vazut-o adormind cu zâmbetul pe buze.
- Şi apoi ce s-a întâmplat?
- După ce s-a terminat sarutul m-am ridicat din bratele lui şi am vrut să plec. Dar m-a prins de mână şi m-a tras din nou în bratele lui şi m-a sarutat. Şi m-a luat pe sus şi m-a pus pe o masă de biliard mai veche şi a început să mă pipaie peste tot. Simteam că iau foc cu fiecare atingere pe care o lasa pe corpul meu. Doamne! Am ajuns să fiu o obsedată!
- Nu e nimic rau în asta Ali! E normal să te simti aşa pentru că îl iubeşti. Şi dobitocul nu îşi dă seama de asta.
A început să chicotească şi şi-a trecut mâna prin parul acela superb pentru care o uram. Parcă creştea cu fiecare lună mai mult. Încă îmi amintesc reactia mea când a spus că vrea să tundă mai mult de jumatate din el. Am zâmbit amintindu-mi cât de fiară sunt. Seth!
- Acum e rândul tau! Ce s-a întâmplat între tine şi Seth?
Statea întoarsă pe o parte şi avea acea privire de căţeluş nevinovat care aştepta să primească o recompensă. Am zâmbit şi mi-am luat o şuviţă de par între degete începând să mă joc cu ea.
- Ne-am sarutat şi ne-am pierdut amândoi în pasiunea acelui sarut. Dacă mai întârziai câteva clipe mă gaseai facând sex cu el.
- Ce neruşinată eşti!
Am început să râdem amândouă şi mi-am amintit toată scena dintre mine şi roşcat. Sarutul lui m-a facut să uit aproape de tot. Să uit cum mă cheamă, cine sunt şi mai ales să uit că exist. Numai el putea să îmi fac acest lucru. Nici unul din fraierii cu care am ieşit până acum nu mi-a facut trupul şi inima să tremure. Nici unul din ei nu mi-au trimis fiori în tot corpul din cauza mângâierilor lor. Nici unul din ei nu a reuşit să pună mâna pe inima mea, deşi aproape toti au încercat. Iar tipul acesta venit din Europa a reuşit să mă încatuşeze cu o singură privire pe care mi-a aruncat-o.

Flashback


- Emma! Coboară până jos, vreau să cunoşti pe cineva!
Mi-am lasat capul pe spate şi am oftat. Fata asta mereu gasea o modalitate să mă dezlipească de aparatele de gimnastică. Cred că o facea intentionat. M-am dat jos de pe bicicletă şi mi-am şters fruntea cu un prosop şi am luat o sticlă de apă în mână. Am rasucit capul, în timp ce deschideam uşa încaperii. Era atât de bine să am propria sală în casă. Să locuiesc cu Alice într-o casă superbă a fost cea mai bună idee posibilă.
Am dus gâtul sticlei la gură şi am baut apa din aceasta. Am coborât uşor treptele de lemn şi am ajuns la parterul vilei. Am auzit râsul prietenei mele şi mi-am întors capul. Blonda statea pe unul din scaunele din bucatarie şi vorbea cu un baiat. Acesta a fost primul care m-a observat şi şi-a îndreptat privirea spre mine. Am simtit un mic fior pe şira spinarii şi am strâns în mâini sticla de plastic.
Alice şi-a întors capul şi m-a privit cu zâmbetul pe buze. S-a dat jos de pe scaun şi s-a apropiat de mine. M-a sarutat pe obraz şi m-a luat de mână apropiindu-mă mai tare de noul personaj din viata noastră.
Baiatul s-a dat jos de pe scaun şi mi-a zâmbit. Era mai înalt decât mine cu un cap şi uram să îmi dau capul pe spate ca să mă uit la cineva. Semana atât de bine cu Alice. Amândoi aveau ochii albaştri, pe care prietena mea i-a moştenit de la bunica ei. Alice avea parul blond, dar tipul cel nou avea parul roşcat. Şi puteam să simt aura lui de rebel. Purta o pereche de jeanşi cam spalaciti şi un tricou polo. În urechea dreaptă avea câţiva cercei micuti, iar la mâna stângă avea o brăţară neagră, lată.
- Emma, el e verişorul meu Seth! Seth, ea e prietena mea cea mai buna Emma!
Roşcatul şi-a întins mâna dreaptă şi mi-a zâmbit. Am încercat să îi întorc zâmbetul, dar eram prea hipnotizată de ochii lui. I-am întins mâna, iar baiatul mi-a prins-o în a lui. În acel moment am simtit că i-au foc înauntru. Inima a început să îmi bată nebuneşte. Ce naiba se întâmpla cu mine? Nu am mai simtit asta niciodată. Palmele mele începeau să îmi transpire şi chiar dacă încercam să îmi retrag mâna, roşcatul o ţinea prea strâns.
- Încântat să te cunosc în sfârşit, Emma! Am auzit multe despre tine!
Mi-a luat mâna şi a apropiat-o de gura lui. Şi-a apasat buzele pe pielea mea şi a depus un sarut tandru. M-a privit din nou în ochi şi a eliberat strânsoarea. Mi-am luat mâna din a lui şi am privit-o preţ de câteva clipe.
- Seth se mută aici şi o să locuiască cu bunicul Eric. Nu e minunat? Dar o să îmi lipsească Londra şi tururile tale.
Roşcatul a zâmbit şi a îmbrăţişat-o pe verişoara lui. A sarutat-o pe frunte şi a început să îi mângâie parul. Şi-a întors capul şi m-a privit cu un zâmbet pervers, masurându-mă din cap până în picioare. Când ochii lui s-au oprit pe sânii mei, am simtit că mă dezbracă din priviri. La naiba! De ce trebuia să port bustiera care îmi scotea în evidenţă sânii?
- Mă bucur să fiu acasă! Mult de tot!

End of Flashback


Am zâmbit şi m-am uitat pe geamul maşinii. Încă de când l-am privit în ochi pentru prima oară, m-a tulburat. Şi o să o facă în continuare până se va plictisi. Şi vreau să vad cât durează până explodam amândoi.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
Do you love me? - de Alexi - 07-02-2012, 04:18 PM
RE: Do you love me? - de Death Rose - 07-02-2012, 04:42 PM
RE: Do you love me? - de Katniss - 07-02-2012, 07:37 PM
RE: Do you love me? - de CyBeR - 07-02-2012, 11:56 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-02-2012, 08:59 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-02-2012, 09:03 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-02-2012, 05:27 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 07-03-2012, 08:07 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-03-2012, 04:49 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 15-03-2012, 10:44 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 15-03-2012, 11:48 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-03-2012, 08:08 AM
RE: Do you love me? - de Erdna - 16-03-2012, 12:55 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 16-03-2012, 09:14 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 29-03-2012, 12:45 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 30-03-2012, 10:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 07-04-2012, 11:16 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 12-04-2012, 06:40 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 12-04-2012, 09:11 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-04-2012, 05:32 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 18-04-2012, 10:27 PM
RE: Do you love me? - de Sushi - 19-04-2012, 01:40 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-04-2012, 04:21 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-04-2012, 05:16 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 19-04-2012, 07:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-04-2012, 05:17 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 30-04-2012, 10:50 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 01-05-2012, 06:57 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 01-05-2012, 09:04 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-05-2012, 09:53 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 04-05-2012, 01:36 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 04-05-2012, 09:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 11-05-2012, 08:02 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 11-05-2012, 08:56 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 11-05-2012, 09:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-05-2012, 07:03 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-05-2012, 04:09 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-05-2012, 06:06 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-05-2012, 10:21 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 26-05-2012, 12:04 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 26-05-2012, 12:32 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 26-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 27-05-2012, 07:38 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 27-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-06-2012, 07:59 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 24-06-2012, 01:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 25-06-2012, 09:10 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 03-07-2012, 09:23 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-07-2012, 07:34 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 04-07-2012, 12:13 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-07-2012, 09:46 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 16-07-2012, 05:11 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-07-2012, 10:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-08-2012, 11:56 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 09-08-2012, 05:26 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-08-2012, 09:06 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 16-08-2012, 12:49 PM
RE: Do you love me? - de Abbeh. - 19-08-2012, 03:25 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 22-08-2012, 07:43 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 22-08-2012, 09:50 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 08-09-2012, 12:28 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-09-2012, 05:30 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 14-10-2012, 03:39 PM
RE: Do you love me? - de leoaica - 19-10-2012, 06:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 08-11-2012, 08:28 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 18-11-2012, 08:14 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-12-2012, 06:41 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 21-02-2013, 07:07 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)