Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Do you love me?

#6
Capitolul 3


Şi am cazut pe gheaţă. Bratul drept se afla sub capul meu protejându-l. Prima lectie pe care am primit-o a fost cum să nu mă accidentez prea tare atunci când cad. Am oftat şi m-am ridicat în picioare scuturându-mi costumul. Într-un fel îmi era frică să mă uit la antrenor. Nu ştiam niciodată ce pot să gasesc. Milă sau duritate. Dacă Emma m-ar vedea în acest moment l-ar înjura de mama focului pe barbat şi l-ar numi barbar tiranic.
- Du-te acasă şi odihneşte-te!
- Nu e nevoie! Vreau să mă antrenez şi să….
- Alice eşti aici de 12 ore. Campionii trebuie să doarmă de asemenea.
A parasit ringul în linişte. Îşi batea joc de mine? De fiecare dată când încercam ceva nou şi cadeam în fund mă trimitea acasă. Ce fel de antrenor e acesta? Am dat cu patina de gheaţă înghitindu-mi reproşurile. Cât de mult mi-ar fi placut să ţip la el şi să arunc cu patinele după el.
Nu voiam să mă duc acasă. Sunt absolut sigură că iar o să dau peste Jake acolo, în timpul vizitei lui. În ultimul timp vine în casa mea zilnic. De fapt e şi casa surorii lui şi degeaba îmi fac sperante pentru că vine să o vadă pe ea. Cât îmi doresc să mi se îndeplinească toate visele pe care le am cu el. Să fiu casatorită cu el şi să îl aştept cu mâncarea caldă. Iar când el vine acasă să îmi spună că vrea să mă manânce pe mine şi să mă ia în brate, apoi să ne trezim amândoi în patul nostru după o noapte incendiară. Dar trebuie să revin cu picioarele pe pamânt. Mă urăşte! Niciodată nu mi-a spus nici macar un cuvânt frumos. Chiar şi saluturile lui sunt încarcate cu ură şi sarcasm. Ca şi cum nu ar vrea să mă vadă dar este nevoit.
- Alice! Dă-ţi şi cealaltă patină jos şi hai să mergem!
Mi-am întors capul şi am vazut-o pe brunetă. Statea în pragul uşii şi gâfâia. Era agitată şi într-un fel speriată?
- Hai odată! Şi dă-ţi jos costumul ăla ridicol!
Mi-am întors repede capul şi am desfacut repede şiretul patinei. M-am ridicat în grabă şi am observat că prietena mea se apropia de mine cu paşi repezi. Mi-a luat patina din mână şi m-a împins spre cabină pentru a mă schimba. A închis uşa şi mi-a spus să îmi dau jos costumul. Am tras aer adânc în piept şi am facut cum mi-a spus. M-am îmbracat cu un trening negru şi m-am încaltat cu o pereche de adidaşi albi. M-am privit în oglinda atârnată pe uşa şi mi-am dat drumul la par. A cazut pe umarul meu oprindu-se sub sâni. Blondul natural începea să se închidă din ce în ce mai mult. Bretonul lasat pe o parte îmi acoperea jumatate din ochii albaştri. Era ciudat să am ochi albaştri pentru că tata avea ochii negri, iar mama îi avea verzi. Dar trebuia să am ceva moştenit şi de la bunica Anna.
- Eşti gata?
Vocea brunetei m-a facut să tresar. Mi-am pus costumul în geantă şi am ieşit din cabină. Emma îmi ţinea patinele în cealaltă geantă. Când m-a vazut m-a luat de mână şi m-a tras spre ieşire. După ce am ieşit din patinoar m-a împins în maşina parcată exact la intrare şi a intrat după mine.
- Emma ce s-a întâmplat? Şi unde mergem?
Şoferul mergea în directia opusă casei noastre. Iar bruneta mai avea putin şi scotea fum pe nari.
- Îl omor! Dacă descopar că e adevarat ce cred, îl omor!
- Mă sperii! Pe cine vrei să omori?
Nu mi-a raspuns. Şi-a pus cotul pe portiera maşinii şi a început să dea agitată din picior. Erau foarte rare ocaziile când era atât de nervoasă. Ultima oară când am vazut-o aşa a fost acum patru ani. Când Jake a început să se comporte ca un animal când a aflat că eu şi sora lui ne mutam în aceeaşi casă. Acel moment în care am aflat că Jake mă detestă. În acest moment nu puteam să îi spun nimic Emmei pentru că exploda şi mai tare. Tot ce trebuie să fac e să aştept şi să vad unde opreşte maşina şi ce are de gând să facă nebuna de lângă mine.
Dar intram într-un cartier de la margine oraşului care arata destul de rau. Cu siguranţă dacă aş fi fost singură nu aş fi intrat niciodată aici. Blocurile aratau deplorabil, deşi erau câteva care aratau mai bine. La fiecare colţ de stradă erau diferite personaje care se încadrau perfect cu locul. Prostituate care îşi aşteptau clientii sau găşti de baieti care îşi pierdeau vremea pe treptele unei cladiri cu o multime de bere lângă ei şi fete în bratele lor.
- La naiba Emma, unde m-ai…
Când mi-am întors capul bruneta disparuse şi maşina se oprise. Brusc portiera mea s-a deschis şi fata m-a dat jos din maşină. Când picioarele mele au atins pamântul, un fior mi-a trecut prin tot corpul. Am strâns-o pe Emma de braţ şi m-am lipit de ea.
- Stai aici Kevin! Venim imediat!
- Ce? Emma eşti nebună? Unde m-ai adus?
A început să meargă şi m-a tras după ea. Uram când era prea nervoasă ca să îmi spună ce vrea să facă. Cu cât înaintam pe strazile cartierului cu atât frica mea creştea. Bruneta parea să nu aibă nici o problemă cu aşa ceva. Pumnii ei era foarte strânşi. Nu ştiu cine a facut-o să se enerveze atât de tare, dar nu o să scape fară rani grave.
Când am vrut să o interoghez mai mult, ea s-a oprit. Ne aflam în fata unui bar cu numele ’Shadow’s’. Placuta pe care era inscriptionat numele mai avea putin şi cadea. Nu vreau să vad ce s-ar întâmpla pe aici dacă ar veni vreo furtună.
- Numele i se potriveşte! Parcă ar fi oraşul fantomelor aici. Nu crezi Emm?
A dat doar din cap şi s-a apropiat de intrarea localului. A deschis uşa şi mi-a facut semn să intru prima. Am înghitit în sec şi am intrat înauntru. Bruneta a închis uşa şi venit în spatele meu. Am coborât nişte scari în formă de spirală şi am ajuns la bar.
În mijlocul încaperii se afla o masă de biliard în jurul careia erau adunati vreo zece baieti. Sau mai multi. În apropierea mesei se afla barul propriu-zis în spatele caruia se afla un batrânel şi câteva dintre chelnerite. Toate tinere! Ca să nu le mai punem la socoteală şi pe celelalte care se aflau în bratele unor baieti. Neonul de pe tavan abea se mai ţinea şi probabil o să cadă în capul cuiva. Cât mai curând. Deşi exteriorul localului arata îngrozitor, interiorul nu era atât de dezastruos. Cu exceptia neonului de pe tavan.
Brusc baietii au început să strige. Unii de bucurie, altii de nervi.
- V-am spus că regele Jake o să vă bată pe toti, nu?
M-am întors cu capul la Emma, dar ea deja înainta spre masa de biliard. Jake a enervat-o atât de tare? O priveam cum îşi face loc printre baieti ajungând la fratele ei. Brunetul a vrut să o îmbrăţişeze şi să o sarute pe obraz, dar sora lui i-a dat un pumn în obraz şi l-a trântit pe masa de biliard.
Am tresarit şi am facut paşii mare şi am încercat cu greu să mă strecor printre acele persoane ca să ajung la cei doi frati.
- Tâmpitule! Tu i-ai spus lui tata că vreau să plec la Londra, nu e aşa?
- Habar nu am despre ce vorbeşti!
Fata a strâns din dinti şi a ridicat din nou pumnul dorind să îl lovească din nou. I-am prins încheietura reuşind să îi opresc lovitura. M-a privit scurt, apoi şi-a concentrat toată atentia asupra brunetului.
- Uită-te putin la ea cum te apară cretinule! Şi tu nu vrei decât să o raneşti. Dar o să mă trimiti în Londra moartă şi într-un sicriu pentru că nu o las pe Alice singură. Nu cu tine prin preajmă!
- Ai nevoie de un anturaj mai bun. Şi ea nu e potrivită pentru tine! E doar o mironosiţă şi o să îţi dai seama de asta mai devreme sau mai târziu.
- Nici macar nu te-ai straduit să o cunoşti! De 18 ani nu faci altceva decât să o urăşti. O urăşti şi ea te iubeşte. Ştii ceva? Când o să fii în stare să te maturizezi atunci să vii la mine şi să vorbeşti cu mine. Poti să îmi dai drumul Alice!
Am privit-o câteva secunde apoi i-am dat drumul la mână. Şi-a mai privit fratele odată, apoi s-a îndepartat de el. Persoanele din jurul nostru i-au facut loc. Probabil că i-au cuprins frică după cele întâmplate. Sau ar trebui să îi fi cuprins. Lângă mine a aparut o chelneriţă brunetă care mi-a pus în mâna o sticlă de spirt şi o bucată de vată. Am privit-o, iar ea mi l-a aratat pe Jake cu capul.
Mi-am întors privirea şi am observat că brunetul tremura de nervi. Dacă Emma nu ar fi fost sora lui probabil acum era în drum spre morgă. Ce naiba să fac acum? Dacă mă apropii de el şi îmi face ceva? Nu! Nu ar putea să îmi facă nimic. Ştie că sunt punctul slab al surorii lui şi nu cred că ar vrea sa o înfurie şi mai tare.
Brunetul a împrăştiat cu mâna banii care se aflau pe marginea mesei de biliard şi şi-a privit prietenii.
- Luati banii şi plecati de aici!
- De fapt şefu’, ne gândeam să mai jucam o partidă.
- Ce dracu’ nu….
- Sigur că puteti juca. O să îl iau pe Jake de aici!
Baiatul s-a întors la mine şi mi-a aruncat o privire rece. L-am luat de mână şi l-am dat jos eliberând masa de biliard. Baietii mi-au multumit, iar eu m-am rezumat doar să le zâmbesc. Brusc ochii mi-au cazut pe Dylan şi Seth. Şi el îşi pierdea timpul prin cartierul acesta ciudat? La Seth mă aşteptam pentru că el e cel mai bun prieten al lui Jake şi amândoi sunt de nedespartit. Dar Dylan? Baiatul mă privea şi îşi muşca buza de jos.
Brusc m-am trezit târâtă în cealaltă parte a localului. Mi-am privit bratul şi am observat că brunetul era cel care îl strângea din nou.
- Te crezi deşteaptă? Cu ce drept îi faci să îmi încalce ordinele?
Am oftat şi l-am împins în fotoliul din spatele lui. Baiatul mă privea uimit şi probabil voia să mă înjure să mă apuce din nou de vreo parte a corpului meu şi să mă ranească din nou.
Prietenul sau s-a apropiat de noi în timp ce înmuiam o bucată de vată în alcoolul sanitar. Seth era de aceeaşi vârsta cu noi şi arata la fel de bine ca Jake. Avea parul roşcat şi ochii de un albastru mistuitor. El şi prietenul sau aratau ca nişte modele dintr-un catalog pentru baietii rai.
Brunetul vorbea cu prietenul sau despre cele întâmplate şi am profitat de aceasta ocazie şi i-am atins cu vata umedă coltul gurii care sângera. Nu a durat mult şi baiatul a început să ţipe şi mi-a prins încheietura mâinii.
- Mă doare!
- Da? Pai înainte să faci ceva stupid ar trebui să îţi aminteşti că sora ta e campioană la karate şi are toate centurile.
A strâns din dinti şi şi-a întors capul într-o parte. Aşa facea mereu când ştia că am dreptate. Ura acest lucru. Iar eu mă bucuram de fiecare clipă. M oftat şi mi-am dat ochii peste cap. Roşcatul ne privea cu zâmbetul pe buze.
- Seth îmi faci o favoare şi te duci la Emma? Maşina noastră e la câţiva paşi de aici. Ai grijă să nu facă o tâmpenie.
Baiatul a aprobat din cap şi s-a facut nevazut. Bruneta ar trebui să îmi multumească având în vedere că e topită după prietenul fratelui ei. Mi-am privit încheietura şi i-am dat de înteles brunetului că vreau să îmi dea drumul.
Şi-a dat ochii peste cap şi mi-a eliberat încheietura. Am apropiat din nou vata de gura lui şi l-am atins cu ea. Şi-a strâns pumnul şi a dat cu el de bratul fotoliului. Probabil acum voia să mă lovească pe mine.
- De ce ai facut-o?
Brunetul m-a privit în ochi şi a zâmbit. Şi-a pus mâinile pe fundul meu şi a început să îl mângâie. Iar începea cu perversiunile lui!
- Ca să o scap de tine!
- Dacă mă doreşti atât de mult, de ce mă urăşti?
- Hm! Nu o să te mint Alice! Da! Vreau să mă culc cu tine! Al dracului de mult şi o să reuşesc asta mai devreme sau mai târziu. Dar nu pot să nu te urasc pentru că mi-ai luat sora.
M-am saturat atât de mult de acest subiect. Mereu îmi spune că i-am luat sora, dar să mă lovească ceva dacă am avut vreodată intentia asta. Dar orice i-aş spune nu o să îi schimb niciodată impresia asta. Voiam atât de mult să am o replică. Să îl fac să se simtă prost. Să îl încoltesc aşa cum face mereu cu mine. Dar nu aveam şi nu puteam să fac nimic.
În timp ce mă uitam la el o cortină din ce în ce mai neagră se punea în fata ochilor mei. Mi-am dus mâna liberă la ochi frecându-i cu degetele. Începeam să îmi pierd şi echilibrul. Ce naiba se întâmpla cu mine?
- Alice?
Vocea lui avea o notă de îngrijorare, dar probabil era falsă. Dacă bratele lui nu mă sustineau acum eram pe podea. Am lasat vata să îmi cadă din mână şi am încercat să caut umerii brunetului pentru a mă sprijini de el. Dar în loc de asta am cazut în bratele lui. Mi-am ţinut ochii închişi pentru câteva clipe sperând să fie mai bine când îi voi deschide din nou.
Am putut să îi simt respiratia pe chipul meu, iar mâinile lui îmi înconjurau talia. Am tras aer în piept şi mi-am deschis ochii. Am întâlnit ochii negrii ai brunetului care mă cercetau curios şi putin îngrijorat. Din cauza unui impuls mi-am pus mâinile pe obrajii lui şi l-am privit. ’ Sarută-l proasto! Cine ştie când o să mai fii în bratele lui? Sarută-l!’
Ascultându-mi conştiinta mi-am lipit buzele de ale lui. Şi era atât de bine! Baiatul m-a lipit de corpul lui şi mi-a dat putin capul pe spate. Când limba lui a patruns în gura mea am simtit un fior în tot corpul. Îl sarutam şi el îmi raspundea! În sfârşit!
Mi-am împreunat mâinile după gâtul lui adâncind mai tare sarutul. Putea să fie un cutremur, o inundatie sau sfârşitul lumii, dar nimic nu m-ar face să mă desprind de buzele lui şi să plec din bratele sale.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
Do you love me? - de Alexi - 07-02-2012, 04:18 PM
RE: Do you love me? - de Death Rose - 07-02-2012, 04:42 PM
RE: Do you love me? - de Katniss - 07-02-2012, 07:37 PM
RE: Do you love me? - de CyBeR - 07-02-2012, 11:56 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-02-2012, 08:59 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-02-2012, 09:03 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-02-2012, 05:27 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 07-03-2012, 08:07 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-03-2012, 04:49 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 15-03-2012, 10:44 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 15-03-2012, 11:48 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-03-2012, 08:08 AM
RE: Do you love me? - de Erdna - 16-03-2012, 12:55 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 16-03-2012, 09:14 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 29-03-2012, 12:45 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 30-03-2012, 10:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 07-04-2012, 11:16 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 12-04-2012, 06:40 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 12-04-2012, 09:11 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-04-2012, 05:32 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 18-04-2012, 10:27 PM
RE: Do you love me? - de Sushi - 19-04-2012, 01:40 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-04-2012, 04:21 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-04-2012, 05:16 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 19-04-2012, 07:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-04-2012, 05:17 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 30-04-2012, 10:50 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 01-05-2012, 06:57 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 01-05-2012, 09:04 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-05-2012, 09:53 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 04-05-2012, 01:36 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 04-05-2012, 09:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 11-05-2012, 08:02 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 11-05-2012, 08:56 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 11-05-2012, 09:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-05-2012, 07:03 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-05-2012, 04:09 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-05-2012, 06:06 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-05-2012, 10:21 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 26-05-2012, 12:04 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 26-05-2012, 12:32 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 26-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 27-05-2012, 07:38 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 27-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-06-2012, 07:59 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 24-06-2012, 01:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 25-06-2012, 09:10 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 03-07-2012, 09:23 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-07-2012, 07:34 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 04-07-2012, 12:13 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-07-2012, 09:46 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 16-07-2012, 05:11 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-07-2012, 10:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-08-2012, 11:56 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 09-08-2012, 05:26 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-08-2012, 09:06 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 16-08-2012, 12:49 PM
RE: Do you love me? - de Abbeh. - 19-08-2012, 03:25 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 22-08-2012, 07:43 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 22-08-2012, 09:50 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 08-09-2012, 12:28 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-09-2012, 05:30 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 14-10-2012, 03:39 PM
RE: Do you love me? - de leoaica - 19-10-2012, 06:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 08-11-2012, 08:28 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 18-11-2012, 08:14 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-12-2012, 06:41 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 21-02-2013, 07:07 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)