Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Do you love me?

#5
Warning: Limbaj vulgar



Capitolul 2


- Bine! Am terminat antrenamentul, dar trebuie să lucram intens la triplu axel. Ţi-am zis să nu îţi iei vacanţă!
Mă sprijineam de parapetul de lemn şi gâfâiam, în timp ce antrenorul era lângă mine şi mă certa. Am privit-o cu coada ochiului pe Emma care voia să arunce cu apa în antrenor.
- Vorbesc serios Alice! Dacă vrei aurul trebuie să lucrezi zi şi noapte.
Am aprobat din cap şi m-am îndepartat de barbat. Roşcata mi-a deschis uşita de lemn şi am ieşit de pe ring. M-am aşezat pe bancă şi mi-am pus un piciorul peste altul începând să desfac şireturile patinelor. Fata continua să îi trimită priviri ucigatoare barbatului care se afla în cealaltă parte a salii. Am zâmbit şi mi-am schimbat piciorul reuşind să scap şi de cealaltă patină. M-am încaltat cu o pereche de tenişi.
M-am ridicat de pe bancă şi mi-am pus patinele în geantă şi am luat-o pe prietena mea de braţ şi am ieşit din sală.
- Jur că îl urasc pe acel demon rus!
- Mie îmi spui? Dar cel putin fac ce mi-am dorit mereu.
- Dar e o adevarată tortură să trebuiască să îl suporti pe tipul acela. Dacă ar fi cu vreo 50 de ani mai tânar şi ar fi mai dulce, m-aş da la el.
- Eşti de groază!
Am început să râdem amândouă şi am intrat în maşină. Şoferul a pornit maşina şi a ieşit din incinta salii de antrenament. Încă îmi amintesc când le-am spus parintilor că vreau să fac patinaj artistic. Mama s-a speriat, însă tata şi bunicul nu au stat mult pe gânduri şi mi-au adus cel mai bun antrenor. Şi unul rus. Într-un fel am vrut să gasesc ceva care să mă ţină ocupată foarte mult timp. Voiam să gasesc o salvare care să mă scape de torturile lui Jake. Dar nici macar aşa nu am putut să scap de el sau de suferintele pe care el mi le provoacă. Oare chiar nu îşi dă seamă că îl iubesc? Pentru unii ar fi chiar atât de evident.
M-am trezit la realitate când maşina s-a oprit. Eram pregatită să mă dau jos însă am observat că nu era la noi acasă. Mi-am întors capul şi am vazut că bruneta se dadea jos din maşină.
- Îmi pare rau dar trebuie să te duci singură acasă. Bunicul a spus că vrea sa îl ajut cu nişte coperti ale noilor numere. Ne vedem mai târziu.
A închis portiera şi mi-a facut din mână. Maşina a pornit din nou la drum. Mi-am sprijinit mâna de portieră şi mi-am pus obrazul pe palmă. Oare cum ar fi fost viata mea dacă Emma nu se năştea şi nu mă proteja de fratele ei? Probabil aş fi fost internată în vreo clinică de nebuni şi acum m-aş fi urcat pe pereti. Ce mult mi-ar fi placut să ….
- Domnişoară am ajuns!
Mi-am ridicat capul şi am vazut vila. Am luat geanta în care se aflau patinele şi m-am dat jos din maşină. Şoferul a pornit din nou maşina şi s-a îndreptat cu ea spre ieşire. Mă simteam atât de bine să nu am nici un servitor prin preajmă. Tata şi unchiul Will au angajat şoferul să stea la dispozitia mea şi a Emmei la orice oră din zi. Dar era atât de placut că nu locuia cu noi.
Eu şi bruneta ne-am acomodat greu la început, dar am început să ne obişnuim să ne facem singure paturile, să facem curat în casă şi mâncare. Am zâmbit şi am intrat în casă închizând uşa în spatele meu. Mi-am lasat tenişii lângă uşa şi am înaintat pe hol.
- Bine ai venit acasă!
M-am întors brusc cu fata spre bucatarie şi am scapat un mic ţipat. Jake era aşezat pe scaun şi era întins deasupra blatului bucatariei. Între mâini avea un pahar de whisky cu care se juca. Avea un zâmbet rautacios pe buze.
- Ce cauti aici?
- Am venit să îmi vad sora!
- E cu bunicul tau! A spus că vine mai târziu.
- Atunci am să o aştept!
Am aprobat din cap şi l-am privit lung. Continua să mă privească cu zâmbetul pe buze, însă ochii lui începeau să mă analizeze din cap până în picioare. Un fior mi-ar strabatut corpul. M-am apropiat de scari şi am început să urc treptele. Când am ajuns la etaj m-am apropiat cu paşi repezi de camera mea. Simteam că putea să vină după mine în orice moment.
Am intrat în camera şi am închis uşa. La naiba Emma! De ce a trebuit să mă laşi singură acum? Mi-am trecut mâna prin par şi m-am apropiat de dressing. Am deschis uşa şi am pus patinele la locul lor. M-am oprit în fata oglinzii şi m-am privit. Costumul se lipea de corpul meu, mulându-se pe sâni şi fese. Nu e de mirare că brunetul se uita atât de interesat la mine. Îl interesează tot ce înseamnă sâni şi fund. La naiba cu el şi cu obsesia lui pentru femei.
Mi-am scos costumul şi l-am pus pe umeraş, aranjându-l la locul lui. Mi-am luat o pereche de pantaloni scurti albi şi un maiou negru. Ţinuta asta expunea cam multe parti ale mele şi poate nu ar trebui să mai ies din camera. Dar nu o să îi dau lui Jake satisfactia să conducă în casa mea.
După ce am terminat am ieşit din dressing şi am închis uşa. Acum trebuia să cobor în bucatarie şi să îl înfrunt. Dacă scap vie şi fară rani adânci înseamnă că îmi este dat să traiesc. Am tras aer adânc în piept şi am ieşit din cameră. M-am apropiat cu o oarecare frică de scari. Putea să îmi facă orice. Mai ales că eram singură şi încă mă refaceam după micul episod de ieri. Dar nu trebuie să îl mai las să mă intimideze.
Era în acelaşi loc în care l-am lasat când am urcat. Însă de această dată radioul era pornit. Muzica de club rasuna în întreaga încapere. Când m-a vazut din nou şi-a înclinat putin capul, iar ochii lui îmi admirau picioarele. Mi-am rotit ochii şi am trecut pe lângă el şi am scos carafa cu limonadă din frigider. Am luat un pahar din dulap şi am început să îmi torn bautura racoritoare în acesta. Am luat paharul în mână şi m-am sprijinit de blatul mesei. Brunetul mă privea cu zâmbetul pe buze, în timp ce îşi sorbea bautura.
- Tu ai aranjat ca Emma să nu fie acum aici, nu?
- Mă bucur că încă eşti deşteaptă.
- Ce vrei Jake?
A zâmbit şi şi-a dus paharul la gură. Savura fiecare picatură care se strecura printre buzele lui şi alunecau pe gât. Cât de patetică pot să fiu încât să fiu geloasă pe bautura pe care o bea? Cât de obsedată pot să fiu de tipul acesta?
Nu îmi raspundea. Doar îşi sorbea bautura şi mă privea. Hm! Vrea să mă oblige să fiu cu prietenul lui.
- Nu o să fiu cu Dylan, Jake! Indiferent de ce vei face!
Şi-a lasat paharul jos şi nu a slabit privirea. Acum era rândul meu să mă joc cu nervii lui. Am început să fac acelaşi lucru cu limonada mea. Exact cum a facut şi el.
- În plus nici macar nu ştiu de ce te straduieşti atât! Nu îl apreciezi cu adevarat.
- Asta e doar imaginatia ta!
Am zâmbit şi mi-am lasat paharul pe masă. M-am apropiat de el şi m-am sprijinit pe blat.
- Serios? Îl jigneşti, îl umileşti, întotdeauna gaseşti pretexte ca să te joci cu el şi să îl pui în încurcatură. Apelezi la el ca să te acopere când chiuleşti sau când vrei ţigarile lui. Nu faci altceva decât să îţi bati joc de el. Nu l-ai ajutat niciodată şi nu i-ai fost niciodată alaturi.
- Deci e un nu?
Am dezaprobat din cap şi am plescait din buze. Mi-am sprijinit obrazul pe palmă şi aşteptam reactia lui cu zâmbetul pe buze. Ştia că am dreptate pentru că începea să se întunece la faţă, iar vena de pe frunte devenea din ce în ce mai proeminentă. Touche Kor!
Începeam să mă plictisesc de mica lui transformare. M-am desprins de blat şi am vrut să mă îndepartez de masă, însă mâna lui mi-a prins încheietura şi m-a oprit.
S-a ridicat de pe scaun şi m-a lipit cu spatele de blat. Mi-a dat drumul la încheietură , în schimb şi-a pus ambele mâini lângă corpul meu împiedicându-mă să fug. Şi-a lipit trupul de al meu. Am înghitit în sec şi l-am privit în ochi. Era ca şi cum unul din visele mele se îndeplineau. Dar asta era doar o parte din vis. Cealaltă parte implica şi sexul pe masa din bucatarie, cu toate farfuriile şi paharele pe joc, facute praf. Dar acest vis nu o să se îndeplinească.
Am putut să îi simt cum îşi apasa barbăţia pe locul dintre pulpele mele. Am crezut că în acel moment o să ramân fară respiratie şi o să leşin. Dar încă stateam în picioare. Cu toate că genunchii mei se transformaseră în gelatină şi dacă nu m-ar fi sprijinit cu greutatea lui m-aş fi topit pe podea.
- Recunosc că Dylan nu e cel mai atragator barbat. Poti să ai o relatie doar de formă cu el. Să te ţii de mână, să îl saruti, să îl mângâi. Iar dacă vrei ca un adevarat barbat să te satisfacă, eu o sa fiu disponibil. În fond mereu am dorit să fiu în tine şi să te fac să nu te mai dai jos din pat a doua zi. Ce zici?
Am zâmbit şi mi-am pus mâna dreaptă pe obrazul lui. L-am mângâiat uşor, apoi i-am dat o palmă zdravană reuşind să îi întorc capul într-o parte. Simteam că îmi ia foc mâna, dar a meritat.
- Nu o să devin târfa ta!
L-am împins de lângă mine şi l-am privit. Puteam să jur că o să sară la mine şi o să mă strângă de gât. I-am aruncat un zâmbet arogant şi mi-am luat paharul cu limonadă, îndreptându-mă spre scari.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
Do you love me? - de Alexi - 07-02-2012, 04:18 PM
RE: Do you love me? - de Death Rose - 07-02-2012, 04:42 PM
RE: Do you love me? - de Katniss - 07-02-2012, 07:37 PM
RE: Do you love me? - de CyBeR - 07-02-2012, 11:56 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-02-2012, 08:59 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-02-2012, 09:03 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-02-2012, 05:27 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 07-03-2012, 08:07 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 10-03-2012, 04:49 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 15-03-2012, 10:44 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 15-03-2012, 11:48 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-03-2012, 08:08 AM
RE: Do you love me? - de Erdna - 16-03-2012, 12:55 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 16-03-2012, 09:14 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 29-03-2012, 12:45 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 30-03-2012, 10:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 07-04-2012, 11:16 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 12-04-2012, 06:40 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 12-04-2012, 09:11 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 18-04-2012, 05:32 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 18-04-2012, 10:27 PM
RE: Do you love me? - de Sushi - 19-04-2012, 01:40 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-04-2012, 04:21 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-04-2012, 05:16 PM
RE: Do you love me? - de Maria - 19-04-2012, 07:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 29-04-2012, 05:17 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 30-04-2012, 10:50 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 01-05-2012, 06:57 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 01-05-2012, 09:04 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-05-2012, 09:53 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 04-05-2012, 01:36 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 04-05-2012, 09:40 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 11-05-2012, 08:02 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 11-05-2012, 08:56 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 11-05-2012, 09:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 16-05-2012, 07:03 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-05-2012, 04:09 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-05-2012, 06:06 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 19-05-2012, 10:21 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 26-05-2012, 12:04 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 26-05-2012, 12:32 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 26-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 27-05-2012, 07:38 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 27-05-2012, 09:42 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-06-2012, 07:59 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 24-06-2012, 01:17 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 25-06-2012, 09:10 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 03-07-2012, 09:23 AM
RE: Do you love me? - de Alexi - 03-07-2012, 07:34 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 04-07-2012, 12:13 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-07-2012, 09:46 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 16-07-2012, 05:11 PM
RE: Do you love me? - de Erdna - 17-07-2012, 10:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 09-08-2012, 11:56 AM
RE: Do you love me? - de Lara - 09-08-2012, 05:26 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 13-08-2012, 09:06 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 16-08-2012, 12:49 PM
RE: Do you love me? - de Abbeh. - 19-08-2012, 03:25 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 22-08-2012, 07:43 PM
RE: Do you love me? - de Lexxu - 22-08-2012, 09:50 PM
RE: Do you love me? - de Lara - 08-09-2012, 12:28 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-09-2012, 05:30 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 14-10-2012, 03:39 PM
RE: Do you love me? - de leoaica - 19-10-2012, 06:50 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 08-11-2012, 08:28 PM
RE: Do you love me? - de Zuzy Is Angell - 18-11-2012, 08:14 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 19-12-2012, 06:41 PM
RE: Do you love me? - de Alexi - 21-02-2013, 07:07 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)