Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Centrul de inregistrare personaje

#2
Nume: Protocyclus
Prenume: Saar
Porecla: Eternity
Categorie: Demon
Sex: Masculin
Vârstă: 259 ani impliniti cu infatisare de 17-18 ani umani
Numele RPG-ului din care face parte: Ridicarea

Personalitate:

Personalitatea sa este influentata si de forma pe care o poarta, insa, in general, acestea sunt datele despre personalitatea sa.
In general, o fire plictisita de tot si toate. Misterul este mai putin misterios decat el si deaceea nu se stiu multe lucruri despre el. Deobicei, acesta este calm, pasnic si ajuta persoanele care ii cer ajutorul sau care au nevoie de el. Insa, toate acestea pana se trece de un anumit prag, cand... demoni din iad sunt mai buni la suflet decat este el. In general, se enerveaza greu, iar ca sa il aduci la acel prag de furie... costa mult timp si energie. Insa, ajuns la acel nivel NIMIC nu ii sta in cale.

Scurt istoric:

Despre familia acestuia, intregul clan, nu se stiu multe lucruri, dupa ce au fost izgoniti din cauza faptului ca au acceptat in clanul lor si ingeri. Familia sa a fost amintita in cateva momente istorice cheie, urmand ca, acum, acesta sa-si reprezinte familia intr-unul din momentele cheie ale lupei dintre ingeri is demoni.

Facand parte din grupul de reprezentanti ai ingerilor, care au facut acel pact cu regina demonilor, singurul care a avut aceeasi privire taioasa ca si regina demonilor, acesta are misiunea de a se asigura ca demonii ce au dobandit iadul nu vor veni pe pamant.

Despre el nu se stiu multe. Doar faptul ca poate alterna intre 3 forme/corpuri, ca si restul din familia sa si faptul ca acesta cunoaste multe lucruri rele si/sau ascunse, multe secrete, taine si... datorita faptului ca mama sa era demon iar tatal era inger, acesta poate simtii daca o persoana este inger sau demon. Insa, chiar daca simte asta, nu actioneaza pripit, nu se grabeste sa ia decizii sau sa puna etichete ci doar... este mai atent.

De curand, acesta a facut inconjurul lumii, cautand, pe langa demoni puternici ajunsi pe pamant, pentru a-i raporta ingerilor ce protejeaza pamantul, un loc unde traiesc in comun si ingeri si demoni. De oameni nu prea ii pasa, insta stie ca trebuie ca acestia sa aiba grija ca acestia sa nu vada ingeri sau demoni. In cazul in care vre-unul vede ingeri sau demoni, acel om trebuie sa moara cat mai repede. Insa, datorita parintilor lui, acesta isi poate schimba forma dupa bunul plac, insa cu un consum mai mare de energie. Tot datorita parintilor sai, acesta este imun la o gramada de otraviuri, incantatii, blesteme, binecuvantari, etc.

Are imaginatia bogata, care il ajuta sa dezlege multe mistere care, pentru oricine altcineva, ar fi imposibil de dezlegat. Datorita faptului ca-si poate schimba forma, nimeni nu stie ca el ucide pe cineva, astfel nefiind cautat pentru uciderea acelei persoane. El este, dealtfel, cautat de o gramada de ingeri si demoni care il vor mort.

Dupa cum am spus, se cunosc putine lucruri despre el. Rste timid, cand este cazul, insa a fost vazut de cateva ori inotand in cea mai periculoasa zona din iad: laguna solara. Deasemenea, a avut o ocazie de a ramane singur cu regina iadului si regele ingerilor, urmand ca dupa ceva timp regele ingerilor sa moara. Nimeni nu stie ce au discutat, insa se crede ca el cauta pe cineva anume, pe pamant.

Descriere in forma de om:
Desi nu este muschiulos, desi pare mai mult un slabanog, acesta are forta musculara, stie sa se lupte chiar foarte bine. Stie sa foloseasca arme iar uneori ii apar diferite tatuaje pe corp. Tatuaje reprezentand blesteme si minecuvantari, menite sa ii tina sub control puterea.

Parul saten ce capata o noanta aurie, in anumite momente de expunere la soare, doi ochi albastrii care devin galbeni cand devine demon, ochi reci si singuri ce tanjesc dupa fericire. Parul sau nu este prea lung, dar nici scurt nu este. Firele de par, drepte, dure ca sarma, subtiri si taioasem sunt imprastiate in toate directiile.

Un tricou maro ce poarta cateva semne albe, ce reprezinta iadul si raiul. O jacketa rosie cu negru, ii acopera corpul fragil. Adidasii sai complet negrii au un design neobijnuit, avand in componenta mai multe mecanisme menite sa il ajute sa supravietuiasca in forma de om, mecanisme ce ii permit sa sara foarte mult, sa isi foloseasca picioarele pe post de arme si sa evadeze din situatii limita.

Mainile si picioarele sale ascund o forta iesita din comun, acesta isi facea antrenamenul zilnic, fara acei adidasi speciali, cu picioarele si mainile goale, carand roci (cate o roca ce are cam jumatate din inaltimea sa) de la baza unui munte pana la 300 de metri deasupra, cu o panta de 45 de grade cu denivelari. Deasemenea, ajuns la acea altitudine, acesta incepea sa loveasca acele roci pana le spargea, apoi cobora, sarind si alergand in acelas timp, pentru a o lua de la capat.

Descriere in forma de demon:
Paru-i saten devine alb, din umarul stang iesindu-i o aripa neagra, demonica, iar din cel drept, o aripa alba, angelica, ramasa mostenire de la tatal sau. Imbracat intr-o costumatie neagra cu alb, acesta poate sta intr-o forma superioara putin timp, in care aripile-i devin angelice si emana o lumina rosie, o sabie ce degaja aceeasi lumina rosie, ii apare in mana dreapta, purtand haine ce conbina culorile alba si neagra, rezultand mai multe nuante de gri. Aceasta forma este o forma angelica folosita doar de ingerii gardieni, care trebuia sa-l pazeasca pe regele ingerilor si care au fost prezenti, alaturi de acesta, la decizia exilului pe pamant. Insa forma aceasta este transformata intr-o forma demonica, de ura sa, ajungand ceea ce este.
Deasemenea, datorita parintilor sai, acesta isi poate schimba parti din corp sau intreg corpul, cand nu este in forma demonica 'speciala', avand 'acces' la o gramada de arme.
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]



Răspunsuri în acest subiect
Centrul de inregistrare personaje - de Lia - 22-01-2012, 12:53 AM
RE: Centrul de inregistrare personaje - de Xpt1 - 08-04-2012, 03:40 AM
RE: Centrul de inregistrare personaje - de Lyas - 10-06-2013, 05:59 PM
RE: Centrul de inregistrare personaje - de Xpt1 - 07-07-2013, 02:12 PM
Saar Protocyclus - Eternity - de Xpt1 - 29-01-2012, 08:17 PM
Amaranthq Moss - de Stormrage - 29-01-2012, 10:19 PM
Abaddon Elyos - de Azazel - 31-01-2012, 07:33 PM
Alida Aamonia - de Eve. - 31-01-2012, 09:55 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Centrul de inregistrare RPG Lia 6 6.045 07-04-2013, 08:38 PM
Ultimul răspuns: Costin
  III. Centrul Orasului: Prieteni? Niska 9 5.171 05-08-2012, 07:52 PM
Ultimul răspuns: Azazel
  Fisa de inregistrare. Niska 0 2.858 29-01-2012, 07:07 PM
Ultimul răspuns: Niska
  Inregistrare Personaje Miranda. 14 10.549 05-01-2012, 06:51 PM
Ultimul răspuns: Xpt1


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)