Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Exercitiu de imaginatie. Tema - Ceas

#6
Grrr, vin eu :3.

Prima: Mai bine imi beau prorpiul suc gastric decat sa beau o cafea -> asta a sunat extem de urat, nu stiu, stii, puteai gasii si tu altceva, pare o propozitie doar de umplutura...
din gura tasnesc izvoare de bale. -> daca propoztia de mai sus a sunat aiurea, asta a sunat si mai aiurea si mai urat. Evita astfel de propozitii, serios, chiar suna al naibii de prost.
Cel mai probabl lipsa de originalitate si imaginatie sunt provocate din lipsa de cafea. -> ai incheiat ok, si asta-i si impresia mea la ce ai scris. Daca chiar nu bei cafea, aceasta propozitie pe care ai scris-o ti se potriveste, Sorin. Nu stiu, ce ai scris pare fara coada, fara cap si stiu ca-i doar un exercitiu de imaginatie, dar puteai sa-ti dai silinta mai mult, pare scrisa in cinci minute ._.

A doua: Un zambet trist mi-a cuprins buzele crapate -> buzele crapate? nu-mi place deloc cum suna, lol.
Mi-e dor de tine, fata care m-a facut sa iubesc cafeaua arabica. -> ai inceput cum a cunoscut-o tipul si ai sfarsit cum ii este dor de fata care l-a facut sa iubeasca cafeaua arabica... nici asta nu mi se pare ca are cap si coada. Adica nu am inteles mai nimic, poate-s eu mai tuta, dar chiar nu stiu, ai trecut de la intalnirea lor, la amintiri, apoi la sfarsit. Strange... Anw, oricum, este mult mai buna decat prima si pare totusi scrisa mai cu cap, dar prea 'lacrimogena' pentru mine, adica serios '' Cred ca a fost complicat sa te apropii de un barbat necunoscut, fara sa fii pregatita emotional si sa-i dai o intrebare atat de banala.''?

In fine, cam atat, puteam zice mai multe, dar cum a trebuit sa las un comentariu simplu fara multe sesizari, am decis sa scriu doar atat si sa ma comformez <3.
[Imagine: Jun0xCa.png]



Răspunsuri în acest subiect
Exercitiu de imaginatie. Tema - Ceas - de Lia - 22-01-2012, 12:02 AM
RE: Exercitiu de imaginatie. Tema - Piramide - de Daria - 11-02-2012, 01:48 AM
RE: Exercitiu de imaginatie. Tema - Ceas - de Lia - 17-06-2012, 10:14 PM
RE: Exercitiu de imaginatie. Tema - Ceas - de Lia - 18-06-2012, 10:57 PM
RE: Exercitiu de imaginatie. Tema - Ceas - de Lia - 22-07-2012, 02:02 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Exercitiu de imaginatie. Tema - Halucinatie Lia 9 7.547 13-11-2012, 01:23 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Concurs - Proza - Original - Tema Lia 25 13.783 04-06-2012, 11:43 AM
Ultimul răspuns: Lia


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)