Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Recomandari

#2
Supernatural -> daca esti fan al supernaturalului, nu esti om daca nu ai vazut serialul asta. Momentan sunt la sezonul 7, dar am auzit ca vor continua si cu 8[posibil ultimul]. Actiunea se invarte in jurul lui Seam si Dean[personajele din serial] doi frati care pleaca in cautarea tatalui lor[asa incepe]. Intr-un final ei dau ochii c multe creaturi pe langa care demonii, ingerii, unicornii care scot curcubeu din c*r 22 si leviatani[sau ceva de genu]. Mai multe nu spun, uitati-va.

True blood -> serialul asta are cate un gram, daca nu mai mult, din fiecare gen cautat de multe persoane. Mie unuia mi-a dat multa energie serialul asta, fiind uimit, placut, de tot ce se intampla. Ce e drept, primul sezon are multe partide, dar ele se vor mai diminua in celelalte sezoane. Fiecare sezon, din pacate, are cate 12 episoade a cate 55-60 minute. Pana acum au aparut decat 4 sezoane, cel cu nr 5 ne va incanta de la vara.

49Days -> este un serial coreean, de aceasta data, insa merita urmarit. Pot spune ca ultimele 3 episoade va vor da pe spate, eu unul aproape ca am plans >_< aveam lacrimi in ochi. Mult prea trist. Serialul are din pacate un sezon[cam toate coreene au asa..la dracu cu dream high >_>] cu 20 de episoade, insa actiunea si drama nu lipsesc in niciun serial.
Mie unuia imi pare rau ca Ji Hyun a mai trait doar atat...

The fugitive: plan B -> este tot un serial coreean care are tot din pacate 20 de episoade. Aici, spre deosebire de 49Days, este mult mai multa actiune, chiar de la inceput pot spune... Nu lipseste nici drama daca sunteti atrasi de asta, insa actiunea intrece orice limita. Este primul meu serial cu Bi Rain pe care l-am vazut[mai are altul? nici nu stiu] dar am descoperit ca stie sa joace foarte bine si ca e super amuzant.

Grey's anatomy -> am inceput sa il vad pe TVR1, dupa care a inceput scoala si am continuat sa ma uit pe internet. Serialul a ajuns la sezonul cu numarul 8, celelalte fiind pline de intriga, suspans, deznodamanturi nu prea frumoase... Intr-un cuvant: Exceptional. Eu unul asa consider acest serial.

Pretty little liars -> aici e mult, mult, mult mister si am ajuns uneori sa ma enervez de la atata mister, insa am urmarit serialul cu sufletul la grua. Din pacate au terminat si sezonul 2, cel cu nr 3 ne va incanta din vara. Vi-l recomand, asta daca sunteti fani ai misterului si rezistati.... 4
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.



Răspunsuri în acest subiect
Recomandari - de Lia - 06-01-2012, 06:56 PM
RE: Recomandari - de Ryuu - 20-04-2012, 03:14 PM
RE: Recomandari - de Dragonz Eyez - 21-04-2012, 04:06 PM
RE: Recomandari - de Unia - 04-05-2012, 08:38 PM
RE: Recomandari - de DeDal N. - 30-05-2012, 04:10 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)