Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The past is the new future

#35
Capitolul 19
Kyle P.O.V


- Nu ştiu când vin la birou, Michael! Soţia mea încă nu s-a trezit!
Am deschis uşa salonului şi am intrat înăuntru. Am tras aer în piept şi m-am apropiat de patul roşcatei. Kate stătea lângă patul ei şi îi pieptăna părul. Când şi-a întors capul i-am zâmbit şi am sărutat-o pe soţia mea pe buze.
M-am îndepărtat uşor de pat şi mi-am băgat mâna liberă în buzunar.
- Nu mai fac faţă, Kyle! Tu nu eşti aici şi Hazel e în luna de miere. Am mare nevoie de ajutor.
- Până acum ai stat degeaba şi eventual semnai două-trei hârtii. E timpul să arăţi că nu ai facultatea făcută degeaba.
- Înţeleg! Eşti nervos!
- Nu sunt! Dar de o săptămână întreagă mă sunaţi şi vă plângeţi că nu mai faceţi faţă. Până acum am muncit doar eu şi sora mea. E timpul să vă puneţi fundurile în mişcare şi să munciţi pentru salariul pe care vi-l plătesc. Şi care e destul de mare!
- Am înţeles şefu’! Nu o să te mai deranjăm!
Am închis convorbirea şi mi-am pus telefonul în buzunar, apoi m-am întors cu faţa la cumnata mea. Am zâmbit uşor şi m-am aşezat pe scaun, luând-o pe soţia mea de mână.
- Îţi mulţumesc că ai stat cu ea cât m-am dus până acasă să mă schimb, Kate! Mulţumesc de asemenea că tu şi Matt aveţi grijă de Jace.
Femeia a zâmbit şi a lăsat peria pe dulapul de lângă pat şi şi-a trecut mâinile prin părul roşcatei.
- Nu trebuie să îmi mulţumeşti, Kyle! Matt a lăsat baltă totul la companie şi are grijă personal de Sophie şi de Jace. Mă doare atât de mult să îl văd trist. De fiecare dată mă strânge pe mine sau pe Sophie în braţe gata să ne zdrobească. Să se asigure că suntem bine şi nu o să trecem vreodată prin chinul pe care îl treci tu.
Am zâmbit şi am sărutat mâna soţiei mele, apoi am început să o mângâi cu degetele.
- Matt nu te-a rănit niciodată! Nu te-a jignit niciodată! Eu am torturat-o pe Chrissy şi probabil o să mă urască când o să se trezească.
Femeia a chicotit şi s-a întins pentru a mă atinge pe mână.
- Nu ai dreptate. Înainte să ajung soţia lui Matt amândoi ne comportam ca şoarecele şi pisica. Caz clasic! Amândoi ne-am dat seama că ne iubim când am fost despărţiţi pentru un timp. Şi dacă nu era iubirea, acum eram soţia unui bogătaş din MonteCarlo. Mereu o să îmi amintesc momentul când Matt a intrat în biserică şi mi-a spus că mă iubeşte şi că vrea să fiu soţia lui.
- Chiar a făcut asta?
A aprobat din cap şi am zâmbit amândoi. Mi-am întors privirea spre roşcata mea şi am oftat.
- Chriss te iubeşte! Nu a încetat niciodată să o facă! De asta am păcălit-o să devină secretara ta.
Am privit-o pe Kate uimit. Aceasta mi-a făcut din ochi şi s-a ridicat de pe scaun.
- I-am spus doar că i-am găsit o slujbă. Şi de aici totul a depins de tine şi de ea. Ţinem legătura!
A plecat, lăsând mirosul parfumului său în urma ei. Am zâmbit şi am privit-o din nou pe soţia mea. I-am pus palma pe obrazul meu şi am început să o mângâi pe cap.
Înainte să spun ceva, degetele roşcatei s-au mişcat pe pielea mea. Am rămas împietrit pentru câteva clipe şi i-am pus palma în faţa ochilor mei. Degetele ei s-au mişcat din nou şi în acel moment m-am ridicat de pe scaun. Genele începeau să se mişte uşor. I-am pus mâna pe frunte şi m-am aplecat deasupra ei.
- Chriss?
Ochii ei au început să se deschidă treptat şi odată cu ei şi strânsoarea din jurul inimii mele începea să dispară. Când i-a deschis complet a clipit de mai multe ori, apoi s-au mărit.
S-a ridicat în fund şi a început să se uite speriată în jurul ei.
- Bărbatul cu mască! Nu! Copilul meu! Unde e copilul meu? Copilul meu?
Strigătele ei au început să se audă în încăpere tare şi răspicat. Mâinile ei se luptau cu ale mele care încercau să o calmeze.
- Chrissy calmează-te!
- Nu îmi răni copilul! Copilul meu! Nu îl răni!
A început să plângă în timp ce continua să ţipe şi să se lupte cu mine. În salon a apărut doctorul însoţit de două asistente. Nici unul dintre ei nu au putut să o liniştească. O asistentă s-a apropiat de pat cu o seringă şi i-am făcut semn să se oprească.
Mi-am pus mâinile pe capul roşcatei şi am făcut-o să mă privească în ochi.
- Uită-te la mine! Respiră adânc şi linişteşte-te! Jace e bine! E sănătos şi e acasă. Te aşteaptă acasă! Linişteşte-te iubita mea! Totul e bine!
Şi-a pus mâinile peste ale mele şi a încetat să mai ţine. Mă privea cu lacrimi în ochi în timp ce respira rapid.
- Kyle!
Am aprobat din cap şi am tras-o în braţele mele. Şi-a pus mâinile pe spatele meu şi mi-a prins tricoul între degete. Am sărutat-o pe cap, în timp ce roşcata suspina şi îmi striga numele.
Am răsuflat uşurat în timp ce inima mea cânta de fericire. O lacrimă mi s-a prelins pe obraz, în timp ce o strângeam mai tare în braţele mele. Mulţumesc Doamne! Mulţumesc că ai adus-o din nou la viaţă! Nici măcar nu pot să descriu sentimentul de uşurare pe care îl simt. Sentimentul de bucurie, de dragoste, de emoţie.
Doctorul m-a bătut uşor pe umăr şi mi-am dat seama că vrea să o verifice. Am slăbit strânsoarea şi am încercat să o îndepărtez, dar ea s-a lipit mai mult de mine şi m-a strâns mai tare în braţe.
- Chriss, doctorul vrea doar să te verifice! O să fiu cu tine tot timpul.
Şi-a luat mâinile de pe spatele meu şi a aprobat din cap. Am apucat-o uşor de umeri şi am întins-o pe pat. În timp ce bărbatul s-a apropiat de ea, i-am şters uşor lacrimile. M-am ridicat de pe pat şi am sărutat-o pe frunte şi l-am lăsat pe doctor să îşi facă treaba.
M-am îndepărtat câţiva paşi de pat şi mi-am scos telefonul din buzunar. L-am sunat pe Tom şi i-am dat vestea că fiica lui se trezise. De aici avea el grijă să îi anunţe şi pe ceilalţi. După ce am terminat am strâns telefonul în mâna şi mi-am ridicat ochii spre fereastră pentru a privi cerul. Mulţumesc Doamne! Îţi jur că nu o să o mai fac niciodată să sufere. Nu o să îi mai fac nici un rău. O să o fac fericită pentru tot restul vieţii. Mulţumesc că ai lăsat-o cu mine!
Am pus telefonul înapoi şi m-am întors lângă soţia mea.
- Totul pare în regulă. Mi-ar plăcea să mai rămâi aici încă câteva zile. Vreau să mă asigur că tu şi copilul sunteţi bine.
Chrissy şi-a întors brusc capul spre mine şi m-a privit speriată. Mi-am pus mâna în părul ei şi am sărutat-o scurt pe buze, aprobând din cap.
Bărbatul a aprobat din cap şi în scurt timp a părăsit salonul împreună cu asistentele lui. M-am aşezat pe pat şi m-am aplecat , sărutând-o pe roşcată. Am lipit-o de pat şi mi-am strecurat limba printre buzele ei. Am luat-o de mâna şi mi-am împletit degetele cu ale ei. Roşcata şi-a pus mâna pe obrazul meu şi mi-a răspuns la sărut.
Cât de mult aveam nevoie de asta. Mai ales după ce am crezut că am pierdut-o. Mai ales că ultimul care a sărutat-o a fost acel nemernic. Trebuie să îi şterg atingerea, gustul, amintirea de pe corpul soţiei mele, de pe buzele ei, din amintirile ei.
Mi-am despărţit buzele de ale ei, iar roşcata a tras aer adânc în piept. Am privit-o în ochi, iar i-a mi-a înconjurat umerii cu braţele.
- Kyle! Mi-a fost atât de frică. Am crezut că o să îl rănească pe fiul nostru. Am crezut că o să îi facă rău.
Mi-am pus mâna pe capul ei şi am început să o mângâi.
- Şşşş! Totul a trecut iubita mea! Acum tu şi copilul nostru sunteţi bine. La fel şi Jace.
M-a privit în ochi şi şi-a pus mâinile pe pat. Lacrimile au început din nou să curgă şi a suspinat.
- Îmi pare rău că nu ţi-am spus despre sarcină. Am vrut, dar după incidentul cu Greg nu am putut. Mi-a fost frică. Îmi pare rău Kyle! Nu mă urî! Te rog nu mă urî!
Mi-am pus mâinile pe obrajii ei şi i-am şters lacrimile.
- Dacă vrei îţi dau divorţul, dar lasă-mă să fiu aproape de copii mei! Vreau să fiu aproape de ei. Nu vreau să mă urască şi să mă uite. Te rog! Te implor Kyle!
Mi s-a strâns inima când am auzit-o şi am sărutat-o pe buze. Am mângâiat-o uşor pe cap în timp ce limbile noastre se reîntâlneau.
- Nu o să îşi iau niciodată copii, iubito! Te iubesc Chrissy!
M-a privit în ochi şi şi-a şters lacrimile. Mâna ei tremura şi un zâmbet timid a apărut pe buzele ei.
- Adevărat, Kyle? Nu mă minţi?
Am zâmbit şi am sărutat-o din nou pe buze.
- Am stat lângă tine zi şi noapte şi m-am rugat mereu să nu te pierd. Ai idee cum m-am simţit? Am venit de la San Francisco cu elicopterul şi nu m-am dezlipit de tine. Când am aflat că eşti însărcinată din nou am fost fericit şi trist în acelaşi timp. Eram trist pentru că nu voiam să păţească ceva. Nici tu! Doamne, scumpa mea! Sunt atât de fericit că te-ai trezit!
Roşcata şi-a întins mâna şi mi-a şters lacrima care s-a prelins pe obrazul meu.
- Deci nu mai vrei să divorţăm?
- Niciodată nu am vrut! Niciodată nu aveam de gând să o fac. Am spus acele lucruri pentru că eram condus de gelozie. Te iubesc! Pe tine şi pe copii noştri. Te iubesc şi nu o să te mai părăsesc niciodată! Niciodată!
Am sărutat-o lung şi apăsat, în timp ce o trăgeam în braţele mele. După ce am rupt sărutul ne-am privit în ochi pentru câteva clipe, apoi roşcata s-a cuibărit în braţele mele. Mi-am pus capul pe capul ei şi am început să o mângâi pe cap.
- A meritat să mă trezesc! După ce ai plecat nu am vrut decât să mor. Tu ai plecat şi ai spus că vrei să nu mă mai vezi niciodată. Apoi Jace mi-a spus că mă urăşte şi că vrea să stea cu tine. Nici măcar nu m-am gândit la copilul din pântecele meu.
Am strâns în braţele mele şi am sărutat-o pe cap.
- Nu mai are nici o importanţă. Acum o să aşteptăm să ieşi din spital şi o să aşteptam cu copilul cu braţele deschise.
Roşcata s-a ridicat şi m-a sărutat pe buze, apoi s-a aşezat cu spatele, în braţele mele. Mi-a pus mâna pe abdomenul ei şi am strâns-o uşor halatul pe care îl purta. Şi-a lăsat capul pe braţul meu şi a suspinat.
- Te iubesc Kyle! Şi vreau să fiu fericiţi în sfârşit!
- O să fim iubito! Pentru totdeauna!
I-am dat capul pe spate şi am sărutat-o. Limba mea s-a strecurat printre buzele ei, în timp ce îi strângeam abdomenul.
O să fim fericiţi! Acum şi tot restul vieţii pe care ni-l vom petrece împreună.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
The past is the new future - de Alexi - 13-09-2011, 04:21 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 18-09-2011, 02:49 PM
RE: The past is the new future - de Julliette . - 21-09-2011, 07:26 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 24-09-2011, 03:53 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 25-09-2011, 01:46 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 28-09-2011, 09:09 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 11-10-2011, 07:02 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 11-10-2011, 07:43 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 13-10-2011, 09:42 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 18-10-2011, 03:54 PM
RE: The past is the new future - de Ayu.Lore - 22-10-2011, 11:10 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 23-10-2011, 03:05 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 23-10-2011, 11:41 AM
RE: The past is the new future - de Ayu.Lore - 23-10-2011, 12:22 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 25-10-2011, 01:21 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 29-10-2011, 03:40 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 29-10-2011, 06:47 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 06-11-2011, 11:21 AM
RE: The past is the new future - de Ayu.Lore - 06-11-2011, 02:24 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 07-11-2011, 10:30 AM
RE: The past is the new future - de Maria - 12-11-2011, 10:24 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 13-11-2011, 02:48 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 13-11-2011, 09:54 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 19-11-2011, 07:19 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 20-11-2011, 10:21 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 27-11-2011, 02:03 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 28-11-2011, 02:04 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 03-12-2011, 11:46 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 11-12-2011, 03:10 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 22-12-2011, 04:56 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 31-12-2011, 08:24 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 08-01-2012, 03:07 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 15-01-2012, 09:48 AM
RE: The past is the new future - de Corina. - 19-01-2012, 11:13 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 21-01-2012, 07:37 PM
RE: The past is the new future - de adda_luv - 24-01-2012, 11:54 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 27-01-2012, 07:29 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  To remember the past. IzzieAd 0 1.662 30-08-2012, 01:36 AM
Ultimul răspuns: IzzieAd
  Past vs .Future Lara 2 2.395 08-01-2011, 11:01 AM
Ultimul răspuns: Addeh
  A Past and Future Secret Nidryne 1 3.140 21-04-2009, 09:33 PM
Ultimul răspuns: Nidryne
  Forgot the past Corina. 9 6.176 19-12-2008, 04:41 PM
Ultimul răspuns: Dizzy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)