Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The past is the new future

#30
Capitolul 15


Stăteam la barul restaurantului împreună cu cumnata mea, însă mintea mea nu era în altă parte şi nici nu puteam fi atentă la discuţia despre mica Sophie. Nici măcar nu ştiu cum să îi dau vestea lui Kyle. Întârziasem la cununia religioasă o jumătate de oră din cauza doctorului meu. Doamne! Trebuie să îi spun! Dacă îi mai ascund şi lucrul acesta cu siguranţă căsnicia noastră o să ajungă rău.
- Chrissy eşti atentă?
Mi-am ridicat capul şi mi-am îndreptat privirea spre Kate. Aceasta mă privea îngrijorată, în timp ce mă lua de mână. Am privit-o cu un zâmbet fals pe buze şi am încercat să caut iertare în privirea ei.
- Îmi pare rău Kate, nu mă simt prea bine.
- De ce nu…
- Christina Schyler!
Ne-am întors amândouă privirea spre vocea care a întrerupt-o pe cea care era lângă mine.
Dumnezeule! Mi s-a tăiat răsuflarea când l-am recunoscut pe bărbatul care stătea în faţa mea. Zâmbetul cinic de pe faţa lui era acelaşi pe care mi-l amintea. Urma de mustaţă de pe faţa lui îi dădea un aer arogant, care i se potrivea destul de bine. Părul negru era aranjat şi nu semăna deloc cu claia rebelă pe care o avea în liceu. Ochii căprui îmi aruncau aceeaşi privire care mă dezgusta. Un fior mi-a trecut prin tot corpul.
- Greg!
I-am spus numele cu un dezgust intenţionat pe care sper că l-a primit. A făcut câţiva paşi şi a ajuns lângă mine, în timp ce Kate a găsit o scuză şi m-a lăsat singură cu el. În acel moment voiam să o bată şi să o las pe Sophie fără mamă.
Bărbatul s-a sprijinit de bar şi m-a privit din cap în picioare, dând din cap mulţumit.
- Chiar speram să te văd aici! Ştiam că nu eşti atât de laşă încât să nu vii la nunta prietenei tale.
L-am privit câteva clipe, apoi m-am întors cu spatele la el şi am vrut să mă îndepărtez. M-a prins de braţ şi m-a smucit spre el, întorcându-mă cu faţa la el.
- Eşti la fel de atrăgătoare ca acum cinci ani! Şi dacă nu am fi la nunta asta te-aş trânti jos şi…
I-am tras o palmă peste faţă, iar furia începea să se instaleze în mine.
- Eşti un nemernic! Am aflat despre toate porcăriile pe care le-ai spus despre mine.
- Câteva minciuni ca să îl rănesc pe soţul tău unde îl doare cel mai tare. Nu ai pierdut deloc timpul. Te-ai întors şi l-ai prins în plasă pe dragul de Kyle.
- Dă-mi drumul!
- Mica şi inocenta Christina! Cât de mult m-am distrat când l-am văzut pe scumpul tău iubit distrus. Şi o să mă distrez şi mai mult când o să îl aduc în sapă de lemn.
- De ce faci toate astea?
- Pentru toate umilinţele tale. Umblam după tine ca un prost îndrăgostit şi tu te comportai cu mine ca şi cum aş fi fost clovnul tău. Dansam după cum îmi cântai tu.
- Am fost foarte clară cu tine Greg! Ţi-am spus de la început că îl iubesc pe Kyle şi nu ţi-am dat nici o aluzie că aş putea să te iubesc. Acum dă-mi drumul vreau să îmi caut soţul.
A început să râdă şi m-a tras brusc spre el şi m-a sărutat. Mi-am mărit ochii de uimiri şi am încercat să îl împing de lângă mine. Şi-a strecurat limba în gura mea şi un fior de dezgust s-a instalat în trupul meu.
- Dă-i drumul!
Amândoi am tresărit, iar brunetul şi-a luat buzele de pe ale mele , apoi mi-a eliberat braţul. M-am întors brusc şi l-am văzut pe Kyle care ne privea furios. Paharul de şampanie din mâna lui era gata să se spargă. Am înghiţit în sec, iar inima mea a început să bată cu putere.
Înainte să apuc să spun ceva blondul s-a apropiat de mine şi m-a prins de talie, trăgându-mă spre el. Mi-a lipit trupul de al lui şi m-a ţinut lângă el, posesiv. Brunetul a început să chicotească şi s-a dezlipit de bar.
- Uită-te la el Christina! E un animal! Şi animalul acesta o să te rănească! Dacă vrei părerea mea divorţează de el şi pleacă până nu e prea târziu. Dacă rămâi o să te rănească şi el şi eu!
- Nu avem nevoie de sfatul tău! Ar trebui să te ocupi de soţia ta Tyler! De a mea am eu grijă!
Bărbatul şi-a luat un pahar de şampanie de pe bar şi a trecut pe lângă noi. Mi-am ţinut respiraţia pentru o clipă şi am început să mă rog.
- Kyle…
- Scuteşte-mă! Data viitoare ia-ţi amanţii într-un loc mai retras. Sau aşteaptă până pleacă lumea.
Şi-a luat mâna de pe talia mea şi m-a privit dezgustat. Mi-a întors spatele şi a intrat din nou în restaurant.
Am făcut câţiva paşi şi m-am sprijinit de bar. Tremuram din toate încheieturile şi lacrimile îmi înţepau ochii. Mi-am ridicat capul şi am privit cerul înstelat şi am tras aer în piept. Mi-am ţinut ochii strâns pentru a împiedica lacrimile să mi se prelingă pe obraji.
Una din stele strălucea mai puternic decât celelalte. Am zâmbit trist şi am oftat.
- Dacă tu eşti steaua mea norocoasă, fă ceva şi ajută-mă să fiu fericită.



*


Blondul şi-a scos o valiză din dulap şi a pus-o pe pat. A deschis-o şi a început să îşi pună hainele în ea.
Am pălit şi inima mi s-a oprit. Îl priveam îngrozită în timp ce încercam să adun destulă salivă ca să înghit.
- Ce… ce faci?
- Trebuie să plec la San Francisco pentru câteva zile!
Am răsuflat uşurată şi m-am apropiat de pat. Bărbatul şi-a ridicat privirea pentru câteva clipe şi a zâmbit ironic.
- Nu aş pleca din propria mea casă. Te-aş da pe tine afară!
I-am prins braţul când voia să îşi pună o cămaşă în bagaj şi l-am făcut să mă privească.
- Kyle ascultă-mă!
Şi-a smucit braţul şi m-a privit furios.
- Eşti proastă? Cum poţi să te săruţi cu amantul tău când oricine te-ar putea vedea? Soţia lui sau chiar copilul tău?
- El m-a sărutat pe mine. M-a forţat!
- Åži eu sunt prostul satului!
S-a îndreptat din nou spre dulap şi s-a uitat în acesta. În loc să îşi ia o pereche de pantaloni a dat cu pumnii într-un dulap.
- Kyle…
- Te-ai culcat cu el de când te-ai întors? Sau de când ne-am căsătorit?
- Nu m-am culcat niciodată cu el. Mă dezgustă!
Şi-a dat capul pe spate şi a început să râdă puternic. S-a întors şi s-a apropiat de mine. M-a prins de braţ şi mi-a tras corpul spre al lui, în aşa fel încât trupurile noastre s-au ciocnit.
- Eşti aşa o ipocrită! Te-ai culcat cu mine şi cu el în acelaşi timp şi acum te prefaci dezgustată. Chiar eşti mai josnică decât am crezut.
- De ce nu mă crezi? De ce nu mă crezi niciodată?
- Pentru că m-ai minţit tot timpul! Acum cinci ani ai avut o relaţie cu Greg şi în acelaşi timp cu mine. Mi-ai ascuns copilul meu. Mi-ai spus de multe ori că mă iubeşti, iar cu prima ocazie te găsesc în braţele acelui nemernic cu buzele tale peste ale lui. De ce te-aş crede?
- Pentru că nu m-am jucat niciodată cu tine. Niciodată nu am fost cu Greg. De asta mă urăşte! De asta a răspândit zvonuri oribile despre mine. Şi tu ar trebui să ştii foarte bine că sunt minciuni pentru că tu ai fost primul meu bărbat.
- Nu am cum să ştiu pentru că eram beat. De unde sunt eu sigur că nu e adevărat faptul că ai avortat copilul lui Tyler?
I-am dat o palmă peste faţa şi l-am privit îngrozită. Stomacul mi s-a strâns când am auzit ultima lui întrebare. Lacrimile au început să se prelingă pe obrajii mei, în timp ce blondul continua să îşi ţină capul într-o parte şi să mă strângă de braţ.
- Cum poţi să spui asta? Nu aş ucide niciodată un copil. Mai ales copilul meu. Eşti crud, Kyle!
- Da sunt! Pentru că nu ştiu cu ce fel de femeie trăiesc. Cu ce fel de femeie sunt căsătorit. Ce fel de femeie e mama copilului meu.
- Una care te iubeşte şi căreia îi frângi inima cu acuzaţiile tale.
- Dacă i-aş face lui Jace un test de ADN te-ai împotrivi?
În acel moment parcă mă trăsnise. Îl priveam cu ochii mari şi inundaţi de lacrimi. Buza de jos îmi tremura şi am simţit că mi se înmoaie genunchii.
Blondul avea o privire furioasă amestecată cu tristeţe. Strânsoarea asupra braţului nu mai are atât de dură, dar încă era prezentă.
- Fă-o! Ca să afli odată şi pentru totdeauna că nu te mint, că nu am făcut-o niciodată.
Ne-am privit în ochi câteva clipe îndelungate, apoi mi-a dat drumul şi m-a împins un pas în spate. Şi-a închis valiza şi a dat-o jos de pe pat.
M-am apropiat din nou de el şi l-am prins de braţ.
- Te rog Kyle! Crede-mă! Dacă m-ai iubit vreodată ai şti că nu te mint. Inima ta ţi-ar spune-o.
M-a privit şi a încercat să mă îndepărtez, luându-şi valiza. A făcut un pas, dar l-am tras înapoi.
- Kyle, trebuie să îţi spun că…
- Nu mă interesează! Nu mai vreau să aud nimic de la tine! Când o să mă întorc o să divorţăm şi o să stabilim problema cu fiul nostru. Dar te avertizez, Jace o să locuiască nu mine.
Şi-a eliberat braţul şi a făcut câţiva paşi spre uşă.
- Kyle te rog ascultă-mă! Sunt soţia mea!
- Doar pe hârtie! Niciodată unde contează!
A ieşit din cameră şi a trântit uşa în spatele lui. Am căzut la podea şi am privit uşa momente lungi. Lacrimile continua să se prelingă pe obrajii mei în timp ce inima mea striga după Kyle.
Am început să plâng şi mi-am strâns braţele în jurul corpului. Totul era pierdut. Kyle o să divorţeze de mine şi o să îmi ia copilul. Totul pentru că nu mă crede. Nu poate să mă creadă. Gelozia şi furia lui nu îl lasă să gândească. Să mă audă. Doamne! Cât de mult îmi doresc ca totul să fie diferit.
Acum o să îmi trăiesc viaţa fără bărbatul pe care îl iubesc şi fără copilul meu. O să îl văd probabil o dată pe an sau de două ori, iar cu timpul el o să uite de mine.
De ce? Toate astea? Mai bine mor! Nu ar mai trebuit să sufăr atât de mult, iar Kyle o să sărbătorească toată viaţa moartea mea. Cel mai bun lucru pe care mi s-ar întâmpla ar fi să mor.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
The past is the new future - de Alexi - 13-09-2011, 04:21 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 18-09-2011, 02:49 PM
RE: The past is the new future - de Julliette . - 21-09-2011, 07:26 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 24-09-2011, 03:53 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 25-09-2011, 01:46 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 28-09-2011, 09:09 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 11-10-2011, 07:02 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 11-10-2011, 07:43 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 13-10-2011, 09:42 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 18-10-2011, 03:54 PM
RE: The past is the new future - de Ayu.Lore - 22-10-2011, 11:10 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 23-10-2011, 03:05 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 23-10-2011, 11:41 AM
RE: The past is the new future - de Ayu.Lore - 23-10-2011, 12:22 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 25-10-2011, 01:21 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 29-10-2011, 03:40 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 29-10-2011, 06:47 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 06-11-2011, 11:21 AM
RE: The past is the new future - de Ayu.Lore - 06-11-2011, 02:24 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 07-11-2011, 10:30 AM
RE: The past is the new future - de Maria - 12-11-2011, 10:24 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 13-11-2011, 02:48 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 13-11-2011, 09:54 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 19-11-2011, 07:19 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 20-11-2011, 10:21 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 27-11-2011, 02:03 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 28-11-2011, 02:04 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 03-12-2011, 11:46 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 11-12-2011, 03:10 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 22-12-2011, 04:56 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 31-12-2011, 08:24 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 08-01-2012, 03:07 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 15-01-2012, 09:48 AM
RE: The past is the new future - de Corina. - 19-01-2012, 11:13 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 21-01-2012, 07:37 PM
RE: The past is the new future - de adda_luv - 24-01-2012, 11:54 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 27-01-2012, 07:29 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  To remember the past. IzzieAd 0 1.663 30-08-2012, 01:36 AM
Ultimul răspuns: IzzieAd
  Past vs .Future Lara 2 2.395 08-01-2011, 11:01 AM
Ultimul răspuns: Addeh
  A Past and Future Secret Nidryne 1 3.140 21-04-2009, 09:33 PM
Ultimul răspuns: Nidryne
  Forgot the past Corina. 9 6.177 19-12-2008, 04:41 PM
Ultimul răspuns: Dizzy


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)