Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The past is the new future

#8
Capitolul 5


- Christina Schyler? Chiar tu eÅŸti!
Bărbatul din faţa mea mă privea cu zâmbetul pe buze. Costumul negru îi venea perfect reuşind să îi scoată în evidenţă muşchii. Era mai înalt decât mine, asta puteam să o spun fără să mă ridic de pe scaun şi să mă pun lângă el. Părul brunet nu şi-a pierdut strălucirea pe care o avuse şi acum câţiva ani. Iar ochii nu şi-au schimbat culoarea albastră pe care o adoram de fiecare dată când îl priveam în ochi.
- Bună Jamie! Mă bucur să te văd!
- Şi eu mă bucur să te văd mică ticăloasă! Ai plecat şi nu ne-ai spus nimic.
- Îmi pare rău, dar am avut o problemă. Dar acum sunt aici!
- La timp pentru nunta mea. Abea aştept să te văd din nou la braţul lui Kyle.
M-a lăsat fără replică. Nu am putut să fac altceva decât să dau din cap şi sa continui să îl privesc. Era aceeaşi persoană pe care puteai să te bazezi de fiecare dată când aveai nevoie de el. După discuţia de patru ore cu Hazel de aseară la telefon am aflat că viitorul ei soţ a devenit un avocat de succes. Şatena mi-a povestit cum a fost cerută în căsătorie. La Paris, pe acoperişul unui hotel luxos, în timp ce frigul zilelor de iarnă făcea pe oricine să tremure. Dar nici unul nu a ţinut cont de asta când şi-au spus acele cuvinte tandre şi pline de dragoste.
Blondul a apărut şi şi-a strâns mâna cu prietenul său, apoi mi-a aruncat o privire cu subînţeles. Şi-a strâns viitorul cumnat de umăr şi l-a invitat în biroul său.
- Adu-ne două cafele iubito!
A spus-o cu o voce ridicată doar ca să audă şi Jamie. Avea de gând să revină la obiceiurile lui din liceu şi să se laude cu achiziţiile lui. Dar nu o să îl las să facă asta.
După ce a intrat în birou şi a închis uşa în spatele lui, m-am ridicat de pe scaun. M-am apropiat de mica bucătărie de la etaj şi am scos două ceşti şi doua farfurioare. Ce naiba mai puteam să îi fac acum? I-am pus sare în loc de zahăr. I-am turnat-o deja pe cămaşă şi jur că nu am să o mai fac pentru că o să mă pună să îl dezbrac iar şi abea am supravieţuit. Gândeşte Chrissy, gândeşte! Trebuie să faci ceva ca să îl înveţi o lecţie. Dar nu găsesc nimic! O să mă dau bătută doar acum.
Am deschis uşa dulăpiorului şi am luat recipientul în care se afla zahărul. L-am tras uşor de pe raft, iar în acel moment a căzut un pliculeţ de piper. M-am aplecat şi l-am luat în mână. Am zâmbit şi l-am bătut uşor de palmă. Cine a spus că o să renunţ?
Am pus zahăr în ceaşca lui Jamie şi am turnat tot plicul de piper în cea a şefului meu. Am învârtit uşor cu linguriţa şi le-am pus pe o tavă de argint. Am zâmbit şi am ieşit din bucătărie. M-am apropiat cu zâmbetul pe buze de birou. Am apăsat clanţa cu cotul şi am deschis uşa. Am intrat în birou şi am închis uşa cu piciorul. Cei doi discutau despre viitoarea nuntă, în timp ce blondul ţinea în mână un dosar şi îl studia.
Ajunsă în dreptul brunetului am luat ceaşca lui de pe tavă şi i-am pus-o în faţă. Acesta mi-a mulţumit şi m-a privit cu căldură. M-am apropiat de blond şi i-am pus cafeaua în faţa. Mulţumită dosarului nu a putut să îmi vadă zâmbetul. Am strâns tava la piept şi am făcut un pas ca să mă retrag. Însă şeful meu mi-a tras o palmă la fund şi a chicotit. Jamie mă privea uimit, apoi şi-a mutat privirea spre prietenul lui.
- Eşti fantastică, iubito!
Voiam atât de mult să îi dau un pumn în faţă. Dar dacă mai rămâneam aici riscam din nou să asist la degustarea cafelei. Mi-am înghiţit înjurăturile şi m-am apropiat cu paşi repezi de uşă. Înainte să ies din încăpere mi-am întors capul şi am văzut că blondul se pregătea să bea cafeaua. Am zâmbit şi am ieşit din cameră, închizând uşa în spatele meu. M-am lipit de aceasta şi am numărat în gând până la cinci.
Am auzit strigătul şefului meu urmat de o înjurătură zdravănă. Am început să râd acoperindu-mi gura cu ambele mâini. M-am desprins de uşa şi m-am aşezat pe scaunul meu.
- Răzbunarea e dulce. Sau piperată!
Mi-am deschis laptopul şi am început să lucrez la raporturile de care o să aibă nevoie mai târziu Domnul Piperat. După vreo zece minute uşa s-a deschis şi Jamie a ieşit din birou. S-a apropiat de mine şi a dezaprobat din cap. mi-a făcut semn cu capul spre birou şi mi-a spus că blondul mă aşteaptă. Brunetul şi-a luat la revedere şi s-a îndreptat spre lift.
Ei! Acum trebuie să dau ochii cu el. Orice s-ar întâmpla nu îl mai lăsa să mă atingă. Te rog Doamne! Altfel simt că o să mă topesc.
M-am ridicat de pe scaun şi mi-am aranjat costumul. Am tras aer adânc în piept şi am intrat în sala de tortură. Blondul stătea sprijinit pe biroul său, iar lângă acesta se afla carafa de apă goală. De fiecare dată când îmi amintesc ţipătul lui îmi vine să mor de râs.
- Te-ai distrat, nu?
- Nu ÅŸtiu despre ce vorbeÅŸti!
A zâmbit şi s-a ridicat de pe birou, apropiindu-se de mine. Acum chiar că o să mă atingă din nou şi o să visez la chestia asta toată noaptea spunându-mi că trebuie să îl uit deşi nu pot. Oricât de mult aş încerca nu pot să îl uit. Dar în adâncul sufletului nici nu vreau să fac acest lucru.
Datorită meditaţiei mele interioare m-am trezit lipită de perete, iar şeful meu se strecurase între picioarele mele, lipindu-şi trupul de al meu. Şi-a trecut degetele printre degetele mele şi le-a ridicat în sus punând câte o mână lângă capul meu. Şi-a apropiat chipul de al meu. Anticipând ce o să urmeze mi-am întors capul, iar buzele lui s-au oprit pe gâtul meu. A început să depună săruturi uşoare, muşcând pielea cu dinţii. Am început să îmi muşc buza de jos. Cum reuşea să trezească toate simţurile mele doar cu o atingere? Cum naiba reuşea să facă asta?
- Hai să nu ne prostim! Ştii perfect despre ce vorbesc! Am crezut că te-ai învăţat minte de la scena cu sarea în loc de zahăr.
- Dacă nu te-ai fi comportat ca un licean de faţă cu Jamie , poate nu ai fi păţit nimic.
- Întotdeauna o să rămân cu acele obiceiuri din liceu. Aceleaşi care ţi-au plăcut mereu.
Mi-am întors privirea şi i-am întâlnit ochii. Mă puteam pierde atât de uşor în ei. Iar zâmbetul adorabil de pe buzele lui mă făcea să mă pierd şi mai tare.
Brusc buzele lui s-au oprit pe ale mele, formând un sărut care mi-a tăiat respiraţia. Corpul lui îl apăsa pe al meu în timp ce limba lui se juca în gura mea. Mi-a eliberat mâinile şi mi-a înconjurat talia cu un braţ. Mâna libera era ocupată cu unul din sânii mei. Chiar şi prin cămaşa şi cupa sutienului am putut să îi simt atingerea. Mâna lui a început să coboare din ce în ce mai jos, mângâind fiecare centimetru din corpul meu până a ajuns la coapsa piciorului drept. A prins-o în palmă şi mi-a ridicat-o în sus. Continua să îşi facă de cap în gura mea şi nu puteam să fac altceva decât să îi răspund. Creierul meu îmi spunea să îl opresc, iar inima şi trupul meu îmi spuneau să îl las să facă ce vrea el din mine.
Mi-am pus ambele mâini în părul meu şi am adâncit mai tare sărutul. Mi-a luat piciorul în care se odihnea coapsa mea şi şi-a înconjurat spatele cu el. A rupt sărutul şi a început să mă sărute pe gât în timp ce degetele mele trăgeau firele lui de păr.
Cu mâna liberă a început să îşi descheie pantalonii. Când am auzit fermoarul deschizându-se am ştiut că e alarma mea. Mi-am pus mâinile pe umerii lui şi l-am împins. Am reuşit să îmi pun piciorul pe podea şi mă sprijineam cu greu de perete. Hainele mele erau şifonate şi puteam să aud respiraţia gâfâită a blondului.
- De ce m-ai oprit?
Mi-am ridicat privirea şi am întâlnit-o pe a lui. Era dezamăgit şi înfierbântat. Am încercat să îmi aranjez hainele dar nu avea nici un rost.
- Pentru că nu vreau să mă culc cu tine!
- De asta te topeai în braţele mele? De asta mai lăsat să te mângâi şi să te sărut? La dracu’ Chrissy ai rămas aceeaşi expertă care aprinde un foc apoi îi este teamă să nu se ardă.
- Ce?
- Acesta e motivul principal pentru care te-am violat!
Mi-am deschis gura ca să spun ceva, dar am închis-o înapoi pentru că nu îmi venea în cap nici o replică. Nici o nenorocită de replică. Blondul s-a apropiat de mine şi m-a încolţit din nou punându-şi mâinile deoparte şi de alta a capului meu.
- Nu te-ai uitat niciodată cum se uitau ceilalţi băieţi din şcoală după tine? Cei din clasă nu îşi permiteau pentru că ştiau perfect că eu şi Jamie o să îi batem măr. Cel mai mult mă înfuria faptul că tu le dădeau destulă încredere încât să îţi facă avansuri.
- Nu e adevărat! Ştii foarte bine că nu aveam ochi decât pentru tine. Te iubeam!
- Şi acum nu mă mai iubeşti?
- M-ai violat Kyle!
- Şi m-am bucurat de fiecare clipă!
I-am dat un palmă peste obraz, în timp ce lacrimile au început să se prelingă pe obrajii mei. Poate nu îşi dădea seama dar deschidea acea rană pe care am încercat să o cicatrizez. Corpul meu a început să tremure în timp ce al lui era rigid. Stătea cu capul într-o parte şi nu spunea nimic. Nu făcea nimic.
Brusc şi-a îndepărtat mâinile şi s-a întors cu spatele la mine. A început să îşi încheie pantalonii. În acel moment voiam să îmi spună că mă iubeşte. Dacă mi-ar fi spus asta jur că m-aş fi aruncat în braţele lui şi nu îmi mai păsa de nimic. Uitam tot ce se întâmplase. Absolut tot!
- Poate ar fi mai bine să îţi dau drumul definitiv. Nu fac altceva decât să îţi provoc amintiri dureroase. Sunt sigur că şi asta se va transforma într-o amintire dureroasă.
Asta înseamnă că vrea să mă concedieze? Dar nu putea face asta. Nu putea să o facă. Chiar dacă asta îmi doream acum câteva săptămâni nu vreau să plec de lângă el. Nu fără să îi spun adevărul. Dar e acesta momentul potrivit? Momentul să îi spun că am…
Telefonul lui m-a făcut să tresar. S-a apropiat de birou şi şi-a luat mobilul de pe acesta. A apăsat butonul verde şi l-a dus la ureche.
- Da Hazel! Vin acum!
A închis telefonul şi s-a întins după sacoul de pe spătarul scaunului său. L-a tras pe el şi s-a întors cu faţa la mine. Continuam să plâng. De ce nu am putut să mă opresc şi să şterg lacrimile? Cred că arătam atât de patetic în faţa lui.
S-a oprit în dreptul meu şi a oftat.
- S-au întâmplat multe între noi şi aici nu mă refer la viol. Orice s-ar întâmpla cu ai fost şi vei pentru totdeauna Chriss a mea. Te iubesc şi de asta te şi eliberez.
A deschis uşa şi a ieşit din încăperea. Am căzut la podea începând să plâng din ce în ce mai tare. Am simţit o înţepătură în inimă. Mă iubea! Chiar mă iubea! Sau poate nu ar trebui să mă las păcălită de lucrul acesta. Dar nu mă minţea. Am putut să simt asta în vocea lui şi am putut să văd în ochii lui. Acum nu am să îl mai văd în fiecare zi şi nu o să mai putem să ne răzbunăm unul pe altul. Să te ia naiba Kyle Webster! Şi când spui că mă iubeşti , mă răneşti.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
The past is the new future - de Alexi - 13-09-2011, 04:21 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 18-09-2011, 02:49 PM
RE: The past is the new future - de Julliette . - 21-09-2011, 07:26 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 24-09-2011, 03:53 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 25-09-2011, 01:46 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 28-09-2011, 09:09 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 11-10-2011, 07:02 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 11-10-2011, 07:43 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 13-10-2011, 09:42 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 18-10-2011, 03:54 PM
RE: The past is the new future - de Ayu.Lore - 22-10-2011, 11:10 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 23-10-2011, 03:05 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 23-10-2011, 11:41 AM
RE: The past is the new future - de Ayu.Lore - 23-10-2011, 12:22 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 25-10-2011, 01:21 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 29-10-2011, 03:40 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 29-10-2011, 06:47 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 06-11-2011, 11:21 AM
RE: The past is the new future - de Ayu.Lore - 06-11-2011, 02:24 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 07-11-2011, 10:30 AM
RE: The past is the new future - de Maria - 12-11-2011, 10:24 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 13-11-2011, 02:48 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 13-11-2011, 09:54 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 19-11-2011, 07:19 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 20-11-2011, 10:21 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 27-11-2011, 02:03 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 28-11-2011, 02:04 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 03-12-2011, 11:46 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 11-12-2011, 03:10 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 22-12-2011, 04:56 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 31-12-2011, 08:24 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 08-01-2012, 03:07 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 15-01-2012, 09:48 AM
RE: The past is the new future - de Corina. - 19-01-2012, 11:13 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 21-01-2012, 07:37 PM
RE: The past is the new future - de adda_luv - 24-01-2012, 11:54 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 27-01-2012, 07:29 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  To remember the past. IzzieAd 0 1.662 30-08-2012, 01:36 AM
Ultimul răspuns: IzzieAd
  Past vs .Future Lara 2 2.395 08-01-2011, 11:01 AM
Ultimul răspuns: Addeh
  A Past and Future Secret Nidryne 1 3.140 21-04-2009, 09:33 PM
Ultimul răspuns: Nidryne
  Forgot the past Corina. 9 6.173 19-12-2008, 04:41 PM
Ultimul răspuns: Dizzy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)