Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Considerati ca acest fic este plictisitor?
Nici vorba! Chiar imi place:X
86.54%
45 86.54%
Nu stiu...
7.69%
4 7.69%
E cerul albastru? Normal ca e plictisitor...
5.77%
3 5.77%
Total 52 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Naruto] Jail is my home

#50
In ultimul timp nu prea am primit comm`uri, dar nu ma supar. A inceput scoala si nu mai are nimeni timp:(. Ma bucur ca nu mai sunt asa un dezastru ca la inceput si ca va face cat de cat placere sa cititi ceea ce scriu. Totusi vad cu nu merge cu voi fratilor:(. Serios, tot ce v-am cerut a fost parerea. Atat. E chiar asa mult sau greu? As vreau si eu 5 com`uri mici acolo. Vreau sa stiu si eu daca e bine sau nu ce fac, daca e originala ideea, etc.
Pentru ce-i care nu au observat am modificat titlul.




Capitolul XII

~Konan~





Continui sa ma zbat, insa idiotul de Itachi nu imi da drumul. Am reusit sa soptesc un: “lasa-ma dr*ca sa vorbesc” . Nu ii place ce ma chinui eu sa spun.
- Nu vrei sa termini? Lasa, te fac eu sa taci...
- Sa te vad Uchiha!
Nu trebuia cred sa spun asta. Sau trebuia? Vad ca se intampla ceva ce cel putin ma va incanta partial.Oare sunt constienta de ceea ce vorbesc? Nu cred… Stau lipita de perete, iar Itachi e atat de aproape de mine, ii pot simti respiratia. Dar nu inteleg de ce se opreste. Se uita insitent in ochii mei caramazii, in timp ce eu imi musc buza de jos. Ma simt atat de incoltita de privirea brunetului incat ma uit in alta parte.

Pentru cateva secunde e liniste, apoi Itachi isi pune mana stanga pe perete, chiar foarte aproape de parul meu. Se apropie de mine si imi sopteste aproape de ureche: “Pisicuta nu mai e asa periculoasa... “. Cuvintele sale sunt urmate de ceva ce ma face sa ma simt inferioara. Imi saruta pilea fina a gatului atat de lent si senzual incat ma face sa imi doresc sa fiu a lui, dar nu vreau. Totusi, trebuie sa recunosc ca ma face sa ma simt foarte bine.

Chiar ma intreb cum saruta, nu cred ca voi mai astepta mult raspunsul. Sirul de saruturi se ridica din ce in ce mai sus pana ajunge langa buzele mele. Inchid ochii asteptand ca el sa faca urmatorul pas insa se opreste. Imi dau seama cat de penibila sunt si il plesnesc. Isi duce mana la obrazul lovit si incepe sa il maseze lent.

- Cam tarziu pisicuto. Desi incerci tu acum sa faci pe dura stiu ca ma vroiai. Daca nu ti-ar fi placut ma loveai de prima data.
Are perfecta dreptate. Trebuia sa gandesc mai rapid. Mi-e rusine de propriul comportament.

Cum am sa ma scuz acum? Trebuie sa ii zic ceva repede, deja e liniste de prea mult timp. Offf! Sa-mi bag p**a! Urasc sa zic asta. E urat. Nu pentru ca folosesc cuvinte vulgare, ci pentru ca nu am ce sa imi bag. Trebuie sa lucrez si la injuraturile mele. Ce incapabila sunt. Dar inainte de a-mi incepe scuza penibila continua el.

- Totusi nu esti asa naiva precum te credeam inainte. La cate avansuri ti-am facut pana acum altele ar fi fost deja in pat in locul tau. Deci te respect pustoiaco. Dupa micul sau discurs imi da un pupic pe obraz, foarte aproape de buze. Il urasc...
- “Pustoaica”? Bine, bine! Poate ca am doar 20 de ani dar nu sunt asa mica!
- Ai dreptate. Tu nu esti mai mica decat mine, sunt doar eu mai mare cu vreo 4-5 ani. Oricum, imi placi pentru ca esti tupeista.

Vreau sa ii spun ceva dar el intervine cu un “Shhhh” si nu inteleg de ce ma pierd asa usor. Parca sunt proasta, parca nu sunt eu. El iese din camera si afiseaza fata de ingeras, spunandu-le celorlalti ca mi-a explicat ca nu e bine sa fiu asa impulsiva. Ce sa zic, inteligentul. Parasesc si eu camera in care ma aflam si imi cer scuze fata de Lady Tsunade. Ea se uita urat la mine apoi ii sopteste Hinatei ceva. Bruneta se apropie de mine, ma ia de mana si urcam in graba niste scari.

Ajungem la primul etaj si intram intr-o camera dezordonata, a unui baiat presupun. Este o camera mare si crem. Pe partea stanga este un dulap din lemn masiv, urmat de o fereastra mare. In dreapta camerei se poate observa un pat imens, in care m-as arunca chiar acum daca Hinata nu ar fi cu mine. In fata patului este un un calculator asezat pe un birou. Lasand aceste detalii plictisitoare am observat ca peste tot sunt poze cu Naruto si Hinata. Poze facut de Craciun, Revelion, Sfantul Valentin si altele. Presupun ca este camera lui Naruto. Tipul chiar tine la Hinata daca tine atatea poze cu ei doi.

Amintindu-mi de bruneta o intreb ce face in dulapul blondului. Nu imi raspunde, continua sa caute pana gaseste o rochie cu animal print draguta. Se uita la mine, apoi la rochie, iar la mie, iar la rochie. Apoi priveste ingandurata pe geam. Se invarte prin camera vreo doua-trei minute, apoi se intoarce la dulap si scoate o pereche de sandale cu tinte. Priveste multumita si se apropie de mine.

- Hai imbraca-te! In seara asta mergem in club dupa ce ii luam pe baieti.
Vocea ei este atat de calma, blanda si feminina. Chiar este femeia perfecta pentru Naruto. Dar stai putin! Ce a zis?
- Ce?! Eu nu port asa ceva! Asta e tinuta pentru o fata, mie imi plac doar jeansii.
- Hei, spune Hinata zambind. O sa arati bine.

Da pai, cred ca m-a convins. Nu o sa moara nimeni daca o sa imi iau o data in viata si altceva inafara de jeansi. Nu pot sa cred ca sunt de acord. Mi-am dat “hainele” jos, adica doar tricoul lui Pain, cu mesaj destul de… interesant. In timp de ma uitam mai bine la viitoarea mea tinuta Hinata imi arunca o pereche de dress-uri negre, fara model. Ma imbrac repede si o intreb pe viitoarea doamna Uzumaki unde as putea gasi o oglinda.

Ea imi spune ca este chiar pe usa dulapului. Ma ridic din pat si cu greu ajung pana la dulap pe tocurile astea. Privesc intens si imi dau seama ca sunt... frumoasa. Cred ca e prima data cand cred asta despre mine. Apare si Hinata intr-o rochie draguta, partea de sus fiind tot cu animal print. Ma ia de mana si imi spune sa plecam. Hmm, e doar ora 18, nu e prea devreme pentru club?

In fine, poate mai avem si alta treaba si nu avem timp se ne intoarcem aici sa ne schimbam. Coboram scarile si mergem la “Sefu”, care statea tolanit pe canapeaua alba, cu paharul de whisky in mana. Hinata ii se adreseaza cu “nasule”, iar eu tac. Momentan cu prea am ce vorbi. Mosu se ridica in picioare si ii da brunetei un plic.

- Sasuke va asteapta in masina. Dupa ce ajungeti la destinatie fina va inmana plicul cuiva, iar tu Konan vei sta si vei privi atent pentru a invata arta diplomatiei de la Hinata. Daca terminati cu bine aceasta misiune atat de grea incat il puteam si trimite si pe cel mai prost om din lume, adica Deidara, mergeti sa ii luati pe Naruto si Pain si va petreceti seara asta in clubul lui Gaara. Nu vreau sa va intoarceti batute, violate sau moarte. Am fost suficient de clar?
- Da domnule! Spunem amandoua in acelasi timp. Wow, e pentru prima ora cand sunt politocoasa cu omul asta. Si parca nu e atat de greu.

Jiraiya ne face semn ca sunt libere si plecam. Este atat de greu sa mergi pe tocurile astea! In fine. In timp ce aveam grija sa nu imi rup ceva mergand aud un claxon si privesc dezorientata in preajma. Cel care ne claxonase este Sasuke. Urcam in masina lui si Hinata il intreaba unde mergem. “La un vechi prieten veninos” este raspunsul lui,spus parca cu ura in voce. Bruneta intelege despre ce e vorba insa eu habar n-am. Pai o sa aflu la momentul potrivit.

Ma uit la Sasuke si incep sa observ diferentele dintre el si fratele sau. Sasuke are parul scrurt, negru, cu reflexii albastrui. Itachi are parul lung si negru. Sasuke e de gasca si politicos. Itachi e insensibil, pervers si nesimtit. Si desi amandoi au ochii negri Sasuke priveste cu sila si uneori chiar cu dispret, asta pentru ca am auzit ca a suferit destul de mult. In schimb Itachi are mereu acea privire care spune “ce te-as f*te o data!”.

Cred ca singurele chestii pe care le au in comun sunt ca amandoi fac parte din clanul Uchiha si ca au cu siguranta aceeasi mama, de tata nu stiu ce sa zic. Nu stiu de ce i-am comparat pe astia doi, pai daca nu am ce face...

Hmmm, pe cine as mai putea compara? Aaa, da! Naruto si Pain. Pai amandoi au parul facut tepi, doar ca Naruto este blond, iar Pain nu. Amandoi sunt de treaba. Cu amandoi ma inteleg. Cate asemanari. Si totusi cred ca am gasit si o diferenta. Naruto o iubeste pe Hinata, in timp ce Pain iubeste alcool si... tarfele ieftine. Pai e om, trebuie sa aiba un defect. De mult nu am mai gandit atat de profund.

E chiar placuta linistea asta. Ar fi prea frumos sa si dureze, de aceea telefonul brunetului a inceput sa sune in disperare. Se uita la el si se enerveaza usor, dar se calmeaza rapid. O roaga pe Hinata sa raspunda si sa ii zica fufei care il suna ca asta nu mai e numarul lui. Hinata face ce i se spune insa o voce pitigaiata incepe sa tipe:

- Stiu ca esti acolo Sasuke-kun! Vorbeste cu mine te rog. Trebuie sa stii ca sunt... gravida.
- C*rva proasta... mereu am folosit prezervativu’ cand am facut-o cu tine.
- Nu conteaza Sasuke-kun, tot sunt gravida si tu sigur esti tatal.
Am ramas muta. Cum poate fi cineva atat de prost frate? Cum?

- Asculta-ma bine Sakura. Daca ma mai cauti o singura data in viata ta de pitipoanca iti promit ca o sa ajungi sa traiesti cu Itachi intr-o cutie. De ce cu Itachi? Pentru ca va urasc pe amandoi! Si de ce intr-o cutie? Pentru ca fratele meu ar da toti banii pe filme porno cu Fetitele Powerpuff! Si cand o sa te intorci de la slujba, o sa il gasesti pe Itachi pe la vreo 45 de ani cu Ino, tragandu-si-o bine. Si o sa zici “De ce m-ai mintit Itachi? Ai zis ca nu ti se mai scoala!”. Dar o sa porfiti de sansa asta unica si o sa iasa un threesome pentru ca esti o c*rva disperata care o sa moara cu p**a in gura! Acum lasa-ma dr*cu in pace.

Wow! Tocmai am descoperit o alta latura a lui Sasuke, una foarte vulgara ca sa zic asa. Brunetul inchide telefonul si continua sa conduca destul de calm, cerandu-si scuze de limbajul folosit. Eu inca eram socata de imaginatia lui. Cum sa traiasca intr-o cutie? Ar terbui una uriasa. Dar bine ca Sasuke opreste masina si nu mai sunt nevoita sa ma gandesc la lucrurile astea stupide.

Hinata coboara prima si bineinteles ca vreau sa o urmez insa si ea si Sasuke imi spun sa raman in masina alaturi de brunet. Am zis un “pai.....” dar Hinata era deja plecata. Sasuke aprinde o tigara si ma intreaba daca vreau si eu. Nu am mai fumat de mult timp. Nu ar strica se reincep. Aprind tigara si il intreb pe brunet ce e in plic si cu-i trebuie sa i-l duca Hinata.

- La cum il cunosc pe mosul ala probabil a pus ceva stupid, cum ar fi prezervative. Pai plicul ar trebui sa ajunga la Orochimaru. De aceea nu te-am lasat sa mergi cu Hinata.
- Adica?
- Pai timpul este un obsedat mai mare decat Jiraiya daca iti vine sa crezi. Il mai punea pe Itachi sa rapeasca fete din cluburi ca sa le violeze si apoi dupa ce era satisfacut le ucidea lent si fara mila. Hinata nu are de ce se teme, deoarece toti stiu ca daca ea pateste ceva isi pot lua adio de la viata. Insa tu esti nou venita in grupul nostru, nu avem garantia ca esti in siguranta in cuibul ala de serpi pe care Orochimaru il numeste “casa”.

Ce dragut, chiar le pasa de mine. Chiar ma simt importanta. Altcuiva nu i-ar pasa de mine.
- Si inca ceva Konan. Ignora-l pe Itachi. Nu vrea nimic serios cu tine, deci nu merita ca o fata frumoasa si desteapta ca tine sa isi piarda timpul cu el. Daca vrei o relatie ai putea sa te gandesti la Pain, el pare interesat de tine.
Cine? Pain? Da sigur, cum sa nu. Pain arata prea bine pentru mine si oricum el prefera c*rvistinele alea. Deci o relatie cu el e din start exclusa.
Imi termin tigara si astept sa apara Hinata. Daca ma gandesc mai bine tigarile nu sunt singurele care mi-au lipsit. Mi-e dor de lumea aia perfecta in care sunt inconjurata de lucruri stupide care pe moment ma fac fericita. Mi-e dor de droguri...



Am terminat. Nu stiu daca e scurt sau lung, stiu doar ca am terminat. Si mentionez ca am stat sa scriu asta in loc sa imi fac temele la romana! Deci apreciati-mi efortul:)). Capitolul e necorectat. Sper ca nu am multe greseli.


Pai, dupa muuult timp mi-am amintit si eu ca ar trebui sa sa pun poze:)). Deci uite-le chiar aici:

[O parte din personaje]

Pain
Konan
Naruto
Hinata
Tsunade si Jiraiya
Itachi
Sasuke
Sakura
Deidara
Ino
Karin
Orochimaru

[Tinutele fetelor]
Konan:
Tinuta club si sandale negre
Hinata:
Tinuta club si pantofi
[Imagine: eKyCOTm.png]

If I could tear you from the ceiling,
I'd freeze us both in time.
And find a brand new way of seeing,
Your eyes forever glued to mine.




Răspunsuri în acest subiect
Jail is my home - de Ayumi Michaelis - 31-07-2011, 10:15 PM
RE: Jail is my ... home [+16/+18] - de hiimera - 01-08-2011, 09:06 AM
RE: Jail is my ... home [+16/+18] - de Search - 01-08-2011, 12:43 PM
RE: Jail is my ... home [+16/+18] - de hiimera - 01-08-2011, 01:06 PM
RE: Jail is my ... home [+16/+18] - de Miranda. - 01-08-2011, 01:51 PM
RE: Jail is my ... home [+16/+18] - de hiimera - 03-08-2011, 11:30 AM
RE: Jail is my ... home [+16/+18] - de Mina-chan - 03-08-2011, 01:26 PM
RE: Jail is my ... home [+16/+18] - de ^Ciresica^ - 04-08-2011, 12:34 AM
RE: Jail is my ... home [+16/+18] - de Search - 04-08-2011, 11:46 AM
RE: Jail is my ... home [+16/+18] - de Search - 05-08-2011, 05:37 PM
RE: Jail is my ... home [+16/+18] - de ^Ciresica^ - 05-08-2011, 08:56 PM
RE: Jail is my ... home [+16/+18] - de Miranda. - 05-08-2011, 08:58 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Mina-chan - 10-08-2011, 03:49 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Miranda. - 10-08-2011, 08:14 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Yuki4ever - 10-08-2011, 10:45 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de ^Ciresica^ - 12-08-2011, 05:34 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Yuki4ever - 12-08-2011, 09:39 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Mina-chan - 12-08-2011, 09:48 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Yuki4ever - 17-08-2011, 12:17 AM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Zummy - 17-08-2011, 12:28 PM
RE: Jail is my home - de Ayumi Michaelis - 18-08-2011, 10:14 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Yuki4ever - 18-08-2011, 10:39 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Zummy - 18-08-2011, 10:44 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Mina-chan - 18-08-2011, 11:02 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Miranda. - 19-08-2011, 12:28 AM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Miranda. - 02-09-2011, 11:33 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Yuki4ever - 04-09-2011, 01:45 AM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de ^Ciresica^ - 10-09-2011, 12:34 AM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Zummy - 10-09-2011, 08:12 AM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Miranda. - 17-09-2011, 06:43 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Search - 29-09-2011, 06:10 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de ^Ciresica^ - 01-10-2011, 02:32 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Mina-chan - 01-10-2011, 10:18 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de i Ramenn. - 02-10-2011, 03:40 PM
RE: Jail is my... home [Konan X Pain+18] - de Ayumi Michaelis - 25-10-2011, 10:50 PM
RE: Jail is my home - de Ayumi Michaelis - 20-02-2012, 11:43 AM
RE: Jail is my home - de Zummy - 14-03-2012, 10:44 PM
RE: Jail is my home - de DiZ - 10-05-2012, 11:15 AM
RE: Jail is my home - de Ayumi Michaelis - 13-05-2012, 03:36 PM
RE: Jail is my home - de ^Ciresica^ - 13-05-2012, 09:22 PM
RE: Jail is my home - de Ayumi Michaelis - 22-07-2012, 01:21 AM
RE: Jail is my home - de Erina Ozaki - 29-07-2012, 01:47 PM
RE: Jail is my home - de rovy - 12-11-2012, 06:36 PM
RE: Jail is my home - de MadalinaMada - 30-11-2012, 11:38 PM
RE: Jail is my home - de Ayumi Michaelis - 01-12-2012, 10:08 PM
RE: Jail is my home - de ^Ciresica^ - 01-12-2012, 11:46 PM
RE: Jail is my home - de Erina Ozaki - 10-01-2013, 07:47 PM
RE: Jail is my home - de Ayumi Michaelis - 21-03-2013, 05:35 PM
RE: Jail is my home - de Ayumi Michaelis - 11-06-2013, 09:56 PM
RE: Jail is my home - de Ayumi Michaelis - 21-08-2013, 01:14 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Love in the jail Who said i have to be normal 27 27.136 25-11-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)