Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Considerati ca acest fic este plictisitor?
Nici vorba! Chiar imi place:X
86.54%
45 86.54%
Nu stiu...
7.69%
4 7.69%
E cerul albastru? Normal ca e plictisitor...
5.77%
3 5.77%
Total 52 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Naruto] Jail is my home

#45
Deci nextu chiar aici:D. Ma bucur ca v-a placut ultimu capitol:X. Sper ca acesta e macar pe aproape… Acum am putin timp deci vreau sa va multumesc muuuult muuult de tot pentru comm`uri, m-au incurajat:X. Sper sa am idei bune in continuare si sa cititi ficul meu. Si inca ceva:)), am observat ca ficul este destul de vizualizat. Deci frati si surori, daca tot va obositi sa-l cititi lasati un comm mic acolo, in care sa spuneti daca va place sau nu, ce nu va place sau pur si simplu sa imi spuneti ca-mi cititi ficul. Ar conta mult pentru mine, insa daca nu se poate asta e:)), eu oricum voi continua sa pun capitolele cand am timp.
Imi pare rau ca v-am tinut in suspans atat de mult:(.
Prima parte va fi povestita din perspectiva lui Pain, de cand erau inca la casa lui si Konan plangea.
Lectura placuta>:D<



Capitolul XI

~Pain~





Nu inteleg de ce plange, dar vreau sa o opresc. Nu vreau sa sufere, mai ales daca stiu ca nu e vina mea. Nu pot sa o las sa planga asa, as vrea sa pot dar chiar nu ma lasa sufletul. Ma apropi de ea si o iau imbrate, incercand sa o linistesc. Vreau sa o fac sa se simta bine, in siguranta, asa ca incerc sa fac primul lucru care imi trece prin cap.

Ce dracu? Eram gata sa o sarut, credeam ca si ea vrea asta, insa daca greseam? Ar fi crezut ca vreau sa profit de faptul ca este intr-un moment mai… nu stiu cum sa ii spun, sensibil? Am intrebat-o daca sigur vrea asta si ea ce face? Ma lasa balta, asta face. Nu stiam ce sa mai zic. Ce am facut atat de rau? Doar am intrebat daca e sigura, se pare ca si atunci cand vreau sa fiu un gentleman tot gresesc.

Nu o sa inteleg niciodata femeile, niciodata! Stateam socat pe podea. Cum m-a refuzat pe mine? Eu nu sunt respins de fete, toate incearca dar nu se pot abtine. Nu vreau sa ma laud dar arat bine. Daca as fi fata sigur m-as indragosti de unu care arata ca mine. Ma ridic de pe podea si ma uit in toate partile, dar nu o gasesc nicaieri. Unde mama dracu s-a dus? Incerc sa raman calm, insa nu pot! O caut ca disperatu’, dar nu e nicaieri.

Ce puii mei sa mai fac? Ma intorc in camera mea, iau o sticla de whisky de sub pat. Da, in caz ca se intreaba cineva eu tin bautura acolo. Sub patul meu e frig, deci alcoolul sta in conditii bune. Ies furios din dormitor si ma trantesc pe canapeaua din sufragerie. Iau un pahar de pe masuta din fata mea si observ ceva: cheile de la masina lipsesc. Am ramas cu gura cascata, apoi am inceput sa rad. Doamne, la ce ma gandesc! Cum sa imi treaca prin cap asa ceva? Sigur am ratacit cheile pe undeva.

Dar zambetul incepea sa-mi dispara. Privesc pe geam si nu-mi vine sa cred ochilor. Masina mea este condusa de cineva. Ma indrept spre pragul usii si realizez ca acel cineva este defapt Konan. Nu stiam ca stie sa conduca. Deci cu asta a intrecut orice masura. Nimeni nu se atinge de masina mea, nimeni! Simt ca fierb in suc propriu. Putea sa faca orice dar nu asta. Ma intorc pe canapeaua mea comfortabila si paharul cu whisky si incerc sa ma calmez, chiar reusesc. Savurez cu atata placere acea “licoare”. Este minunata.

Privesc paharul apoi beau din el cu atata placere, deja incep sa uit de toate problemele cauzate de curva aia albastruie. “Curva albastruie” ? Deja incep sa ma imbat… Dau alt pahar peste cap si inca unul si inca unul si tot asa pana intra tarfa. Chiar urasc sa ii spun asa fiind ca sunt constient ca nu este, insa ma doare atat de tare sa vad ca incepe sa se indragosteasca de impotentu` de Itachi incat imi vine sa o omor. Orice doar sa nu o vad in bratele aluia. Daca stau mai bine sa ma gandesc imi vine sa o omor chiar acum pentru ca mi-a aruncat paharul din mana.

- Ce dracu aveai tu cu bautura mea nebuno?
- Nu mai bea atata cretinule! Unde dracu crezi ca ajungi cu atata alcool? La dezalcoolizare, iti spun eu.
- Vorbeste mai frumos inconstiento! Crezi ca mata ar fi mandra daca te-ar auzi acum?
Ooops, i-ar am comis-o… Am zis de mama ei, nu vroiam sa sune asa urat, dar a sunat. Imi pare rau, dar acum sunt prea nervos ca sa maid au inapoi.
- Pai poate ar fi. Daca te mai prind cu atata bautura te omor cu mana mea. Ai inteles?
- Hmm. De ce te-ai intors?

Asta a fost cel mai minunat dialog purtat vreodata in viata. Si totusi, raspunsul la ultima intrebare m-a binedispus. Stiam ca nu poate ajunge la Jiraiya. Pai nu il pot face pe sef sa ne astepte asa ca ii spun sa mearga in masina. Putin surprinsa de atitudinea mea de bad drunk boy se urca in masina si asteapta sa o pornesc. Nu stiu cum am reusit sa ajungem intrege la Jiraiya, nu am fost atent deloc la drum.

Tot ce am facut a fost sa ma gandesc la ce a spus: “ Daca te mai prind cu atata bautura te omor cu mana mea. Ai inteles? “ . Oare ii pasa de mine sau are o problema cu orice betiv notoriu? Nu imi pasa care e adevarata varianata, in mintea mea imi imaginez ca ii pasa de mine. Ar fi prima care s-ar gandi la sanatatea mea, nu la bani.

Desi am avut multe relatii nu pot spune ca am iubit vreodata. Fetele se uitau la banii mei si nu ma deranja asta. Atat timp cat aveam ce f*te si nu costa prea mult era bine. Dar Konan ce fel de persoana e? Nu-I pasa de bani, ba din contra… ii este greu sa imi si ceara. Defapt nici nu face asta. Si nici nu se uita la mine. Sunt cumva urat si nu ma prind? Sper ca nu. Dar totusi sunt sigur ca arat de o mie de ori mai bine decat Itachi. Dobitocul asta nici nu tine la ea, vrea doar o partida de s*x, maxim doua si apoi se duce dupa alta pi*da. Nu support oamenii ca el. Ei bine, si eu am avut parte de muuult s*x la viata mea, insa doar cu c*rvele, care fac ce fac pentru ca vor. Niciodata nu am profitat de o fata oarecare, pentru ca oricat de ticalos as vrea sa fiu nu pot face asta. Chiar tin minte ca…

~~~Flashback~~~

Odata ma imbatasem si Deidara ma provocase sa ma dau la Tenten, o fata destul de simpla care ar accepta sa treaca prin patul meu doar ca sa ajunga in al lui Neji. Cum sunt bun prieten cu el as putea rezolva oricand. Deci am luat-o pe Tenten in camera si ea incepuse sa se panicheze putin. Fiind inca virgina se temea. Oricat de beat am fost nu am putut sa i-o trag, deoarece mi-era mila de ea si oricum nu e mare frumusete. Dar nici nu puteam sa pierd pariul cu Deidara.

Prin urmare i-am dat lui Tenten "niste mai multi" bani ca sa spuna ca am facut-o si desi a fost un viol i-a placut. Am ciufulit-o putin, i-am zgariat hainele si gata, arata ca victima unui viol perfect. Dupa cateva zeci de minute timp in care din camera in care ma aflam s-au auzit gemete, clar mimate, am iesit. Eu aveam mersul acela de smecher idiot, iar fata pe care se presupune ca am abuzat-o mergea speriata in spatele meu. Deidara a scos nervos banii si mi-a dat prieteneste un pumn…

~~~End of flashback~~~

Nu stiu de ce m-am gandit la asta, oricum ideea e ca sunt un tip cu suflet bun. Atat de bun si prost incat nu ii spun lui Konan nimic. Adica poate exista o sansa ca si ea sa ma placa pe mine, insa daca ramana asa pamapalua, desi par dur, nu o sa aflu niciodata. Curand ii voi spune… Si ce-i spun? “ Stii… mi se pare ca imi placi si as vrea sa fiu cu tine. Tu ce zici? “ E atat de greu. Cu celelalte imi era atat de usor. Le intimidam putin, ele cedau si gata. Aveam iubita, ce-i drept nu pentru mult timp. Relatiile genu asta ma tineau maxim o luna. Si cu ce ma alegeam? Pai cu nimic.

Erau doar o pierdere de timp acele c*rve. Si cred ca t@rfa sefa e Temari. E prima cu care m-am “tavalit in pat” stiind ca are pe cineva. Ma simt prost cand ma gandesc la asta. Shiakamaru este prietenul meu… Dar eram beat… totusi asta nu e o scuza. Trebuia sa gandesc cu capu`, nu cu p*la. Chiar nu pot sa il las pe Shikamaru sa umble cu c*rva de Temari, el e un baiat bun si merita o fata care tine la el, nu la marimea p*nisului sau.

Dupa ce m-am gandit la toate aceste lucruri am realizat ceva: eram singur in masina, in curtea sefului. Nu inteleg cum am ajuns, dar bine ca sunt intreg. Imi dau doua palme ca sa imi revin si ma duc catre vila. Intru usor si sunt intampinat de o atmosfera dubioasa: Hinata e socata, “ Lady “ Tsunade nervoasa, Ella tocmai spune ca nu mai e virgina. Ce? De la varsta asta? Nu pot sa cred. Probabil nu stie ce vorbeste bietul copil. Sasuke si Jiraiya arata de parca li s-a sc*lat, iar Naruto rade cu pofta. Ce am ratat?

- Unde sunt Konan si Itachi? Pun aceasta intrebare fara sa gandesc macar, iar tonul pe care am zis-o este destul de iritat si iritant. Naruto se apropie de mine astfel incat ceilalti sa nu poata auzi ce imi spune.
- Asculta Pain, tu imi esti ca un frate asa ca iti spun sincer sa o lasi balta pe Konan. Poate e de gasca, dar nu merita efortul tau. E mult prea naiva. Probabil ca acum e moarta dupa Itachi doar pentru ca imbecilul asta i-a facut cateva avansuri. Stiu ca o placi, dar ea nu e in stare sa constientizeze asta. Si oricum, daca v-ati combina vreodata ar fi geloasa daca ai vorbi cu orice fata si la cat de impulsiva e te-ar omori cu ceva. Deci ea nu e buna pentru tine. Ai inteles? Cunosc multe fete dragute, ti le pot prezenta oricand vrei tu amice. Deci ce zici?

Wow, nu stiam ca lui Naruto chiar ii pasa. Si stiu sigur ca nu minte. Isi pune mana dreapta pe umarul meu si afiseaza zambatul sau specific. Oricum are dreptate. Nu are rost sa mai incerc cu Konan. Si totusi… nici macar nu am inceput sa incerc, ma dau batut usor. Momentan gandesc gresit din cauza alcoolului consumat, insa mai tarziu voi stii ce sa fac.
- Hei Naruto, vrei sa vii cu mine la c*rve?
- Desigur amice! Nu te ingrijora Hinata, merg doar sa am grija de el.

Termina aceste cuvinte si o saruta rapid. Sunt atat de draguti astia doi. Si eu ma simt fericit cand ii vad asa. Iau cheile masinii blondului si vreau sa plec, insa niste cuvinte rostite de o copila mica si inocenta ma fac sa rad.
- Mami, mami! Ce inseamna “c*rva” ?
- Vine de la “c*r” draga. Ce explicatie penibila da si Tsunade...
- Mami tu ai c*rul mare, esti c*rva?
Mai am putin si mor de ras, dar eu si Naruto ne abitnem pana iesim din camera. Apoi radem ca niste idioti. Micuta Ella spune mereu chestii dubioase, sunt sigur ca si Naruto o invata la prostii.

Ma uit in stanga si in dreapta incercand sa-l gasesc pe blond, insa nici urma de el. Ceva ma trage de picior, acel ceva fiind cineva, adica Naruto. Inca radea pe jos, nici nu putea sa vorbeasca sau sa respire. Stiu ca a fost amuzant, dar sa termine odata. Dupa 5 minute se ridica cu greu si mergem la masina. Fiind masina lui o conduce el. Eu stau in dreapta si gandesc profund.

Oare pe cine voi alege de data asta? De Karin m-am plictisit. Poate Ino? Sau Tayuya? Blonda e mai buna, asa mi-au spus si Deidara si Sasori. Deci banuiesc ca au dreptate. O frana brusca imi tulbura gandurile. Semafarul rosu plus masina cu viteza egal Pain aproape zburat prin parbriz. Frana a fost destul de urata. Naruto se uita ingrijorat la mine, cerandu-si mii de scuze. Ii spun ca nu e nicio problema si asteptam sa se faca verde. Asteptatul asta ma omoara. Parca dureaza o vesnicie. Simt cum ma cuprinde oboseala si genele mi se impreuneaza.


#:-s De vreo saptamana tot scriu acest capitol, in fiecare cate putin:)). Cam asta ar fi tot. Nu mai am timp sa scriu ceva si din perspectiva lui Konan, deci sorry:[. Capitolul este necorectat deoarece nu mai am rabdare sa il corectez, dar voi reveni mai tarziu cu un edit. Daca gasiti cuvinte repetate, sau lucruri fara sens imi pare rau. O sa incerc sa pun capitolul XII curand, sper sa am timpX_X.
[Imagine: eKyCOTm.png]

If I could tear you from the ceiling,
I'd freeze us both in time.
And find a brand new way of seeing,
Your eyes forever glued to mine.




Răspunsuri în acest subiect
Jail is my home - de Ayumi Michaelis - 31-07-2011, 10:15 PM
RE: Jail is my ... home [+16/+18] - de hiimera - 01-08-2011, 09:06 AM
RE: Jail is my ... home [+16/+18] - de Search - 01-08-2011, 12:43 PM
RE: Jail is my ... home [+16/+18] - de hiimera - 01-08-2011, 01:06 PM
RE: Jail is my ... home [+16/+18] - de Miranda. - 01-08-2011, 01:51 PM
RE: Jail is my ... home [+16/+18] - de hiimera - 03-08-2011, 11:30 AM
RE: Jail is my ... home [+16/+18] - de Mina-chan - 03-08-2011, 01:26 PM
RE: Jail is my ... home [+16/+18] - de ^Ciresica^ - 04-08-2011, 12:34 AM
RE: Jail is my ... home [+16/+18] - de Search - 04-08-2011, 11:46 AM
RE: Jail is my ... home [+16/+18] - de Search - 05-08-2011, 05:37 PM
RE: Jail is my ... home [+16/+18] - de ^Ciresica^ - 05-08-2011, 08:56 PM
RE: Jail is my ... home [+16/+18] - de Miranda. - 05-08-2011, 08:58 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Mina-chan - 10-08-2011, 03:49 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Miranda. - 10-08-2011, 08:14 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Yuki4ever - 10-08-2011, 10:45 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de ^Ciresica^ - 12-08-2011, 05:34 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Yuki4ever - 12-08-2011, 09:39 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Mina-chan - 12-08-2011, 09:48 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Yuki4ever - 17-08-2011, 12:17 AM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Zummy - 17-08-2011, 12:28 PM
RE: Jail is my home - de Ayumi Michaelis - 18-08-2011, 10:14 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Yuki4ever - 18-08-2011, 10:39 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Zummy - 18-08-2011, 10:44 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Mina-chan - 18-08-2011, 11:02 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Miranda. - 19-08-2011, 12:28 AM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Miranda. - 02-09-2011, 11:33 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Yuki4ever - 04-09-2011, 01:45 AM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de ^Ciresica^ - 10-09-2011, 12:34 AM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Zummy - 10-09-2011, 08:12 AM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Miranda. - 17-09-2011, 06:43 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Search - 29-09-2011, 06:10 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Ayumi Michaelis - 01-10-2011, 12:24 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de ^Ciresica^ - 01-10-2011, 02:32 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de Mina-chan - 01-10-2011, 10:18 PM
RE: Jail is my... home [+16/+18] - de i Ramenn. - 02-10-2011, 03:40 PM
RE: Jail is my home - de Ayumi Michaelis - 20-02-2012, 11:43 AM
RE: Jail is my home - de Zummy - 14-03-2012, 10:44 PM
RE: Jail is my home - de DiZ - 10-05-2012, 11:15 AM
RE: Jail is my home - de Ayumi Michaelis - 13-05-2012, 03:36 PM
RE: Jail is my home - de ^Ciresica^ - 13-05-2012, 09:22 PM
RE: Jail is my home - de Ayumi Michaelis - 22-07-2012, 01:21 AM
RE: Jail is my home - de Erina Ozaki - 29-07-2012, 01:47 PM
RE: Jail is my home - de rovy - 12-11-2012, 06:36 PM
RE: Jail is my home - de MadalinaMada - 30-11-2012, 11:38 PM
RE: Jail is my home - de Ayumi Michaelis - 01-12-2012, 10:08 PM
RE: Jail is my home - de ^Ciresica^ - 01-12-2012, 11:46 PM
RE: Jail is my home - de Erina Ozaki - 10-01-2013, 07:47 PM
RE: Jail is my home - de Ayumi Michaelis - 21-03-2013, 05:35 PM
RE: Jail is my home - de Ayumi Michaelis - 11-06-2013, 09:56 PM
RE: Jail is my home - de Ayumi Michaelis - 21-08-2013, 01:14 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Love in the jail Who said i have to be normal 27 27.134 25-11-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)