Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Dincolo de cuvinte, ego-ul ne stapaneste pe fiecare

#45
Prima impresie: capitol nou, traiasca computerul\:D/
Dupa ce am citit: Nu se poate...

Capitolul asta a fost atat de...deprimant. Superb, dar in acelasi timp trist. In primul rand, moartea mamei lui. Incep sa te cred mai sadica decat imi inchipuiam initial. A murit asa, brusc, a tinut in ea totul pana in ultima clipa. Oricat de rece ar fi fost fata de Oliver si invers, mi se pare normal ca el sa sufere, poate ca ma asteptam la ceva mai mult.
In al doilea rand, Dimitri. In acest moment a devenit total nesuferit si idiot si cum mai vrei sa-i spui. Exact cand lucrurile se asezau, a aparut si a stricat tot incetul cu incetul. Mai e si mincinos
Cat despre Liz, nu a procedat tocmai corect, dat fiind ce stare avea bietul Oliver, desi ea nu avea de unde sti. Acum mi se pare ca tipul a renuntat pur si simplu, cine stie ce o sa se mai intample in continuare, poate isi revine.
Dupa mini-prolog ma asteptam ca acest capitol sa fie mult mai optimist, mai ales ca in mintea mea s-a format ideea cum ca Ada o sa treaca repede peste momentul ala. M-am inselat. Felul in care s-au comportat amandoi, ca si cum ar fi doi straini... Ai descris asa frumos totul, mai c-am inceput sa plang.
Greseli ai avut cateva, cum ar fi un aceiasi, acolo mergea aceeasi daca nu ma insel. Am mai gasit si un "diminiata" in replica tatalui lui Oliver, asta e tot ce mi-a sarit in ochi. De modurile de expunere n-am cum sa ma leg, desi uneori cred ca ar merge mai mult dialog:)).
De-abia astept sa vad ce o sa se intample in continuare, presimt ca Ada va afla cumva totul si poate, doar poate, totul redevine normal si cu fundita roz.
[Imagine: I_Support_Imagination_stamp_by_c3ph31d.gif] [Imagine: 695027nqwnxm77i3.gif][Imagine: Stamp___Not_Feminine_by_foxlee.png]
[Imagine: tumblr_m8qx755uMl1r49gcn.gif]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Dincolo de cuvinte, ego-ul ne stapaneste pe fiecare - de Miss M - 18-11-2011, 07:57 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dincolo de cuvinte LittleBlackR 3 3.002 23-03-2014, 01:26 PM
Ultimul răspuns: LittleBlackR


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)