Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Un sarut la miezul noptii

#11
Salut...
DEci iti pot spune ca ficul tau e unul dintre cele mai frumoase pe care le-am citi .
Felul in care descrii,in care scrii ...nu stiu....e incredibil.Poveste m-a captivat total pot sa-ti spun ,iar titlul e pe masura.Imi place ideea ta pentru ca e diferita desi e cu vampiri si varcolaci,adica vreau sa spun ca desi sunt inamici ca intodeauna ambii sunt la fel de inselatori si nu mai exista cel ,,rau'' si cel ,,bun''.
Ador felul in care decurg lucrurile si cred ca acel Archer o sa schimbe poveste in mai multe feluri.
Oricum ca sa nu m mai lungesc pentru ca sincer as putea sa scriu despre ficul asta toata ziua,dar ca sa nu te mai plictisesc iti mai spun doar BAFTA in continuare.
Astept nextu care sper sa vina curand plz:d

I'm an angel from heaven who lives in hell.


My life is so empty
I want to go far away from here
But I can't
Because he is here
I want to go in a diffrent place
But I can't live them alone
Especially she is so weak
That thing make me
Want to protect her.
[Imagine: chibi_3654.gif]
, chibi-ul lui anaid_angel









#12
Multumesc Lara pentru comentariul tau>:D< nu stii cat de mult ma bucura faptul ca exista cineva care citeste aceasta poveste a mea:)


- Archer! Dă-i drumul, nu ai nici un drept asupra ei!
Nu am putut să îmi dau seama ce s-a întâmplat după ce l-am auzit pe Alexander ţipând, deoarece totul s-a întâmplat foarte repede. M-am trezit pe jos la câţiva metrii departare de cei doi lorzi care începuseră să se lupte. M-am lovit de ceva atunci când am fost aruncată deoarece nu puteam să vad clar ce se întâmpla şi mintea mea era încetoşată, nelasându-mă să formez nici macar o idee coerentă. Mi-am închis ochii pentru a nu îmi mai agresa mintea cu încercarea de a distinge ce se întâmpla. În câteva minute încep să mă simt mai bine şi îmi deschid curioasă ochii să vad ce se petrecea. Nu puteam decât să aud zgomotul luptei şi eram tare curioasă să aflu cine avea să câştige. Viata mea depindea de câştigator la urma urmei.
Alexander se transformase într-un lup imens cu blana neagră ca noaptea şi cu nişte colti pe care nu îi puteai rata atât erau de mari. Acesta se învârtea mârâind în jurul vampirului care statea nemişcat cu ochii închişi. Mă îngrijora acea pozitie a sa. Nu puteam să nu mă întreb îngrijorată cum de reuşea să se lupte în acel mod. Nu vedea nimic, dacă Alexander l-ar fi atacat nu ar fi putut să se apere. Nici nu a disparut bine acel gând din mintea mea că l-am vazut pe Alexander sarind spre Archer gata să îl muşte şi am vrut să îmi închid ochii, să nu vad masacrul care cu siguranţă avea să ia loc, dar nu am reuşit. Nu au vrut să asculte şi tot ceea ce puteam face era să îl vad pe Archer întorcându-se într-o secundă, prinzându-l de gâtul acoperit de par pe vârcolac şi aruncându-l al câţiva metrii departare, împiedicându-l astfel să îl muşte. După care a aparut lângă trupul lui înainte să se ridice şi l-a lovit cu piciorul în abdomen atât de tare încât l-am vazut ridicându-se câţiva centimetrii de pe pamânt. Am auzit un scâncet care a rasunat în întregul luminiş, însă vârcolacul s-a departat înainte ca Archer să apuce să îl lovească din nou, în ciuda ranilor care cu siguranţă îl incomodau. Şi c-am atât am fost în stare să observ deoarece au început amândoi să se mişte atât de rapid încât tot ceea ce reuşeam să vad erau nişte chestii neclare formate din par negru şi haine de un albastru închis şi piele albă. Chiar nu puteam să îmi dau seama cine câştigă sau în ce stare se aflau cei doi. Auzeam din când în când nişte scâncete dar nu voiam să îmi las inima să spere că Archer era cel care câştigă. După vreo douazeci de minute îngrozitoare care au fost cele mai lungi din viata mea, scena s-a oprit. Vampirul îl ţinea ridicat de gât pe Alexander care se transformase cândva, fară ştirea mea înapoi în om şi care parea că şi-a pierdut cunoştinta. Aşteptasem cu sufletul la gură să vad ce avea să se petreacă mai departe. Pe de o parte voiam ca el să îl omoare pe lup pentru a-mi satisface dorinta de razbunare pentru toate acele batai, însă o altă parte din mine nu dorea să îl vadă mort pe acesta deoarece era şi el o fiinţă şi facea ceea ce a fost învăţat.
Archer s-a uitat la mine, direct în ochii mei şi am ramas îngrozită vazând dorinta de sânge din ochii sai care deveniseră din nou acel albastru intens. Vazând stare mea patetică, a rânjit într-un mod sadic şi îngrozitor şi şi-a întors atentia spre victima sa, ignorând ruga mea mută de a-l lasa în viaţă. Într-o secundă i-a sucit gâtul şi l-a lasat să cadă pe pamânt cu o indiferenţă care mă speriase mai mult decât acel zâmbet sadic şi apoi apare lângă mine, luându-mă în brate şi începând să alerge spre un loc necunoscut. Nici o secundă nu mi-a trecut prin cap să protestez după ce l-am vazut omorând pe cineva cu o aşa nonşalantă, cu o aşa indiferenţă faţă de viata cuiva.
Eram prea şocată pentru a-i cere socoteală. Mintea mea înceată a înteles într-un final de ce avusesem acel sentiment cum că ceva nu era în regulă cu Vladimir. Cumva Archer îşi schimbase înfăţişarea, transformându-se în fratele sau doar ca să mă salveze pe mine, dar Alexander a reuşit să vadă peste trucurile sale şi de aceea îl omorâse. Îşi omorâse fratele, sânge din sângele sau, pentru a mă salva pe mine, deşi eu deja renuntasem la speranta că el avea să mă ajute.
Am ramas în acea stare până când el s-a decis să se oprească într-un alt luminiş ce avea în mijloc un crater masiv, mult mai mare decât craterul pe care îl facusem eu când am aterizat pe Pamânt şi s-a îndepartat de mine pentru a se duce până la marginea acelui crater. Am stat în linişte în acea pozitie câteva minute până când s-a întors brusc, decizându-se să se apropie de mine. Am vrut să mă dau câţiva paşi înapoi, dar el a fost mai rapid decât mine şi şi-a pus mâna pe talia mea, lipindu-mă de trupul sau solid. Mă simteam ca fiind în pericol şi asta mai mult din cauza privirii sale. Luminita din ochii lui s-a schimbat în o dorinţă cutremuratoare care mă facea să am impresia că eram goală în fata sa. Mi-am pus instinctiv mâinile pe pieptul sau însă nu reuşeam să îmi dau seama ce voiam să fac: să îl împing sau să îl trag. El şi-a pus mâinile în jurul talie mele, ţinându-mă strâns să cumva nu mă simteam amenintată de cât de aproape eram unul de altul. Chiar mă simteam confortabil cu bratele sale înconjurându-mă şi aş fi stat acolo pentru totdeauna.
- Deci acum că am ramas singuri, vrei să vii înapoi cu mine? M-a întrebat uitându-se direct în ochii mei cautând ceva, dar ce mai exact nu ştiam.
Totul era atât de ciudat. Locul în care ne aflam nu era un loc în care m-ar fi adus, eram sigură de asta dintr-un motiv necunoscut, dintr-un sentiment înnascut care altii l-ar fi numit intuitie care îmi şoptea că ceva se întâmpla în acea clipă, ceva mult mai mare decât puteam întelegea în acea clipă. Tonul pe care rostise acea întrebare de parcă ambele noastre vieti depindeau de raspunsul meu, modul în care se uita în ochii mei cautând un raspuns, modul în care mâinile sale deşi erau în jurul taliei mele îmi ofereau posibilitatea de a mă îndeparta în orice clipă îmi sugera importanta acelei clipe. Nu întelegeam ce voia de la mine. Să îi marturisesc că vreau să stau pe Pamânt? Nu puteam să fac asta deoarece nimic nu mă ţinea legată de acest loc care m-a terorizat într-un mod atât de teribil. Aşa că m-am îndepartat de el, ieşind din bratele sale, rupând contactul atât tactil cât şi vizual cu el şi m-am întors cu spatele dând peste o privelişte care mi-a oprit respiratia.
- Eşti gata să vii acasă? I-am auzit vocea rasunatoare care nu se putea compara cu nimic din întreaga existenţă înconjurându-mă şi înfăşurându-se în jurul trupului meu, mângâindu-mi şi vindecându-mi sufletul.
Luceafarul în toată gloria lui celestă, rece şi impunatoare, tatal tuturor stelelor se afla în fata mea cu mâna întinsă înspre mine aşteptând rabdator să îmi pun mâna muritoare în a sa, acceptând invitatia de a mă întoarce la mine acasă. Îi simteam privirea lui Archer urmarindu-mi fiecare mişcare şi ştiam că dacă aveam să mă întorc spre el, Luceafarul avea să dispară lasându-mă cu Archer pe Pamânt şi mai ştiam că asta era ceea ce dorea vampirul, însă nu ştiam de ce. Dacă mă salvase doar ca să mă facă a lui, de ce mai mă adusese aici? Am dat din cap alungând toate acele remuşcari şi îndoieli şi am întins mâna mea albă, punându-mi-o în cea infinită a Luceafarului şi într-o secundă lumea s-a schimbat şi m-am trezit din nou printre stele uitându-mă de sus la salvatorul meu care încă privea locul în care mă aflasem cu câteva secunde înainte de parcă şi-a pierdut sensul în viaţă. O dorinţă arzatoare m-a cuprins, dorinţă ca el să îşi ridice privirea spre cerul înstelat unde mă aflam şi să se uite după mine, cautându-mă, însă nu a facut-o ci a disparut în noapte cu acea viteză a lui supernaturală, mai mult ca sigur uitând total de pateticul astru pe care îl salvase. Însă eu nu aveam să uit curând bunatatea sa şi asta era un lucru cert care avea să mă bântuie multi ani de atunci.

#13
Si eu iti citesc povestea de mult. Am vrut sa-ti las un comentariu, insa lenea asta care m-a cuprins m-a impiedicat tot acest timp. Oricum, am venit si eu acum sa-mi dau cu parerea, caci "mai bine mai tarziu decat niciodata!" nu? Eh. Pai ce pot sa spun? Ma incanta mult ideea si dintre frati imi place de Archer. E un tip asa de frumos, indraznet, curajos si ii place sangele(ca doar e vampir, na.) Ce-ti mai poti dori de la un tip? Parea asa de bland cu mica stea... incat m-am emotionat. Sincera sa fiu povestioara ta ma face din ce in ce mai curioasa si abea astept continuarea. De ce a decis tanara sa se intoarca?(bine, motivul e evident). Nu voiam sa-l lase singur pe vampiras acolo T.T Ma asteptam sa fie impreuna si... la mai multe, dar mi-ai naruit visele(sau nu?). Oricum ce as dori sa-ti spun e S-a adaugat o regula cum ca, ne interzice folosirea diactricelor. In fine, ce as mai vrea sa-ti spun:-?. Mmm, ai o descriere impecabila si tin sa-ti marturisesc, ca atunci, cand iti citeam capitolele eram asa absorbita de poveste incat nu mi-am dat seama ca sunt chemata la masa:)). Imi place foarte mult si astept sa postezi din nou <3. Spor la scris. Kissez
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)