Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Guma de gunoi la cosul de mestecat!!!

#6
Cum as putea sa nu las un comentariu daca mi-ai ascultat sfatul? Smile pupic

Rodiile [1&2] - Daca nu precizai, nu imi dadeam seama ca sunt rodii *laughs*. In primul rand, nu cred ca lumina te ajuta in ambele poze. Ai fi putut sa mai adjustezi cate ceva si la culori.Poate ar fi fost bine sa fi incercat si un alt unghi, nu chiar asa de aproape, si sa lasi poate chiar tot fructul la vedere intr-un decor simplu 3 . Oricum, in prima poza am apreciat ca nu te-ai mai semnat in asa fel incat sa iasa mult in evidenta, insa raman la parerea mea, aceea ca e mare.

Lumina in coltul intunericului - Genial titlu. Lumina pica perfect, I love this photo <3 . Imi dau seama ca te descurci mai bine in a fotografia "chestii mari" decat sa folosesti close-up :d , asa ca pe moment ai putea sa te axezi pe asta. Gosh, exprimarea mea e groaznica, dar sper ca ai inteles ce vreau defapt sa spun. Oh, sa nu uit. Aveai putin o chestie de taiat in partea de jos.

Turma de furnici - Nice title, again. In poza asta prea multe lucruri atrag atentia. Unghiul e bun, dar mai bine te duceai mai aproape de subiect ca sa surprinzi mai clar si sa se vada ca alea sunt furnici, ca zici ca sunt camuflate21. Sau macar puteai sa mai tai din poza, in partea aia blurish. Partea verde de sus imi place cum se potriveste cu fotografia.

sper ca pana data viitoare sa avansezi mai mult si astept sa vad cu ce ne mai uimesti.

Ichigo xx pupic
Cea mai reuşită semnătură.



Răspunsuri în acest subiect
Guma de gunoi la cosul de mestecat!!! - de Mel.C - 24-06-2011, 01:38 PM
RE: Guma de gunoi la cosul de mestecat!!! - de Ichigo. - 10-07-2011, 12:20 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)