Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Poziiiici :3 !

#1
Nee , nu știu cât de activă am să fiu la secțiunea asta , în primul rând pentru că eu fac poze din an în paște ( și nu o zic doar așa , pe bune , pun mâna pe aparat foarte foarte rar ! ) , și în al doilea rând pentru că eu nu dispun de aparatul meu de fotografiat , ci de al mamei : )) ( tocmai pentru că nu îl folosesc nu am cerut niciodată unul ).
Hmm... dar astea două poze care mi-au ieșit , zic eu , destul de bine , acum ceva vreme , am zis să vi le arăt totuși și vouă :]

Soul of a child I
Soul of a child II

Aștept păreri , deși... cum am mai zis , nu cred să postez prea curând și alte pozici :”3 îmi ziceți voi dacă e cazul oricum .
oh hi there.
[Imagine: tumblr_m2qvzsPdP51qi23vmo1_r1_500.gif]
Stairway to heaven?
Gurrrrrrl, I ain't got no time for that, I'm taking the elevator.

#2
Ah, imi plac pozele. ^=^ Si eu am ceva cu animalele de plus (am si poze cu animale de plus, dar doar trei, cele mai multe cu Pufi). Sunt cam asa, dar prima mi-a placut "in mod deosebit" din cauza acelei ceti care ma face sa ma gandesc ca se apropie de aparat sau ca e undeva pe o plasa or something si da din aripiute (aripiutee~ *prea multa dulcegarie in Okane Ga Nai -"violuri" si toate cele, foarte dulceag *yeah, baib*). Nu prea am ce zis. 106 Sunt chiut -cel mai genial, unul dintre cele mai, comentarii ale mele. xd
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)