Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Teach me to love

#23
In primul rand vreau sa ii multumesc lui Trix ca a postat in locul meu. Multumesc mult iubita >:D<. Deci acum ca am revolvat cu logarea sa punem nextul ^.6

[center]Capitolul 11[/center]

- Sasuke, fiule! Exclama Madara, cand am urcat in avionul particular al mafiotului.
Barbatul isi imbratisa fiul cel mic, iar brunetul il imbratisa cu oarecare ezitare si retinere. Ne-am urcat cu toti in avionul privat, iar eu ducandu-ma mai in spate, fiindca acolo imi era locul ca si un caine credincios. Sakura se aseza in fata mea si imi dadu o sticla de Cola, apoi incepu sa ma puna la curent cu ce s-a mai intamplat prin casa, purtand o discutie banala si foarte plictisitoare pentru alti, dar pentru noi nu era. Asa am aflat ca, Kaya e insarcinata cu tata - aici am ridicat usor sprancenele, apoi am revenit la expresia obisnuita - si e vorba sa am o surioara sau un fratior.
- Daca plodul din pantecul Kayei are sangele tatei, eu voi manca excremente de sobolan, timp de trei zile, spun pe un ton amuzat, zambind ironic, dar acest zambet s-a sters imediat, cum fratiorul meu, impreuna cu Madara, s-au asezat langa noi.
Ma uit dupa mama mea vitrega si o vad spumegand de furie, ca mult iubitul ei sot a ales sa vina cu copilul la mine si sa nu stea cu ea, pentru a ii se plange de una sau alta. Seful clanului ma privi pe mine si pe rozalie, apoi ne intreba ce facem, dar inainte sa apuc sa raspund, Sasuke se baga peste tati, intrebandu-l daca poate sa petreaca timpul cu mine, cand nu sunt plecat in misiuni. Barbatul ramase socat, apoi ii spuse ca mai vede, dar imediat aproba, cand adolescentul ma imbratisa de mijloc - se aseza langa mine - si isi puse capul pe umarul meu.
- Sasuke l-ai intrebat pe fratele tau daca vrea? Incerca tata sa ma scape, dar eu nu vroiam sa fiu scapat de baiatul de langa mine.
- Domnule Uchiha, sa imi fie rusine ca ma bag, dar domnisorul Itachi e un tanar cum se cade si cred ca este mai bine pentru domnisorul Sasuke sa petreaca timpul cu el, ca sa se obisnuiasca unul cu celalalt. Pana la urma domnisorul Sasuke va fi stapanul nostru, grai rozalia, iar eu tot ce am facut a fost sa clatin usor din cap.
Dupa acest mic discurs, am inceput sa jucam toti patru poker sau cruce, ca sa nu ne plictisim.

- Sigur te descurci cu el? Ma intreba Kyle pentru a mia oara, fiindca ii caram fratele in brate.
Dau din cap ca da, in timp ce urcam treptele de la vila din Tokyo, apoi am pornit spre camera mea, ca Sakura m-a informat ca incaperea tanarului nu e gata inca si in aceasta noapte va dormi cu mine. Ce frumos. Intru cu tanarul in camera mea si cum am inchis usa, am zambit cu adevarat si din inima, cand m-am uitat la chipul sau. Ii spun ca suntem in camera mea si brunetul deschise ochii, zambindu-mi dragastos, apoi cobori din bratele mele, dar ramanand lipit de corpul meu. Il apuc de talie si il imping delicat spre patul meu. Se impiedica de el si pica pe suprafata moale a patului, tragandu-ma si pe mine peste corpul sau. Buzele noastre s-au intalnit, dand nastere unui sarut pasional si foarte posesiv, incat mi-am facut fratele sa scanceasca usor din cauza lipsei de aer. Ii dau drumul buzelor pentru a trage amandoi aer in piept, apoi revin asupra buzelor sale, ca un animal flamand asupra prazi sale. Am mai fi continuat, daca un mic ciocanit nu ne intrerupse, iar eu m-am ridicat rapid de pe fratemiu, acoperindu-l cu patura, soptindu-i in ureche sa se prefaca ca doarme.
M-am dus la usa si am gasit-o pe Sakura, ce imi intinse un plic de birou si cand am dat sa deschid gura sa ii spun ceva, ma opri, spunandu-mi ca e urgenta ce este in plic. Oftez resemnat, apoi deschid plicul, aprizand noptiera de langa pat si incep sa citesc rapid mesajul, apoi sa ma uit peste o poza cu un tip ce trebuia sa il ucid. Sasuke isi puse barbia pe umarul meu, dandu-mi un mic sarut pe gat, facandu-ma sa dau tot aerul din plamani afara, fiindca pielea gatului era locul unde ma excitam foarte usor. Imi las capul pe spate, cautandu-i buzele orbeste, pe care le-am gasit rapid, incepand sa le gust si sa le savurez ca niste delicatese.
- Sasuke eu trebuie sa plec undeva, ii spun calm, dupa ce m-am ridicat de pe pat si am inceput sa ma dezbrac de haine, ramand in boxeri. Am o misiune de la tata, dar ma voi intoarce la timp pentru micul dejun, fiindca pe ala il luam mereu in familie. E singura masa la care o sa ma vezi pe mine si pe Madara stand la aceeasi masa. Dormi in seara asta in camera mea, mai spun, dandu-i un mic sarut pe buze, apoi ma imbrac intr-un costum Armani negru - si camasa si cravata - si imi prin parul coc, apoi imi iau o peruca satena in cap, dandu-i tot parul pe spate. Ma incalt in pantofi, apoi ies din camera, luand de la rozalie cheile si rugand-o sa il vegheze pe Sasuke, in caz ca jivina aia de Kaya vine sa ii propuna fel si fel de propuneri indecente. Aproba din cap si apoi imi ura succes. Ies din vila si ma indrept spre un Mitsubishi Eclipse argintiu, decapotabil. Inainte sa ma urc in el, iau pe mana niste manusi de culoarea pielii pentru a-mi ascunde amprentele si imi pun niste lentile de contacti lila, pentru a nu putea fi indentificat asa usor. Ma pun la volan si pornesc spre un restaurant de inalta clasa, unde trebuia sa il ucid pe domnul Wong. Moartea trebuia sa fie fulgeratoare si fara urme, decat pe coloana. Conduceam cu viteza, abia asteptand sa termin o data misiunea asta si sa ma intorc acasa sa stau cu Sasuke, dar nu stiam unde ma va trimite dupa asta tati.
Ajung la restaurant si ii dau unui valet cheile de la masina - motorul meu ma astepta pe alee, iar costumul de motociclist in garderoba. Intru in restaurantul select, dar amenajat ca dracu, facandu-ma sa stramb din nas dezcustat, dar m-am abtinut, portandu-ma ca si cand eram obisnuit cu asa ceva. Doar doua sau trei intrebari, niste priviri galese, un zambet fermecator si am castigat rapid simpatia unor tinere de bani-gata, pentru a-mi spune ca Wong e la buda, ca il doare stomacul. Intru in baia barbatilor si il vad pe barbatul carunt, ce se spala pe maini, calm, ca si cand suspinele dintr-o cabina de w.c. ar fi ceva normal.
- Ai venit sa ma ucizi? Intreba barbatul cand m-am dus in spatele sau si mi-am pus doua degete pe mijlocul coloanei.
- Conteaza? Il intreb, privindu-l fix in ochii ce ii se reflectau in oglinda.
- Atunci voi fi bucuros sa mor de mana unui tanar asa frumos, dar inainte de asta, ma lasi sa sun la salvare, fiindca baiatul din baie, are nevoie de ingrijiri medicale... tacu, cand am apasat cu degetele usor pe coloana.
Am facut niste pasi inlateral si am ramas uimit sa vad un baiat de varsta lui Sasuke, cu hainele rupte de pe el, tot lovit si cu chipul scaldat in lacrimi, ca si-a pierdut puritatea cu un nenorocit. De ce spuneam asta? Fiindca sub el se vedeau mici pete de sange.
- Animalule! Marai la Wong, apoi ii rup coloana, sufocandu-l.
Imi dau jos sacoul negru, punandu-l pe umeri baiatului ca sa nu fie asa despuiat. Satenul ma privea speriat, socat si cu admiratie, parca as fi un fel de Superman pentru el. Ies din baie si ma duc in garderoba, schimbandu-ma de restul costumul Armani si scapand de peruca, manusi si lentile. Ies afara - purtam manusile de la costumul de motociclist - punandu-mi casca pe cap. Ii spun lui Mao, ce imi pazea motorul sa sune la salvare pentru un pusti din baie, apoi am pornit spre vila cu viteza, fiindca doream sa vad pe cineva, inainte sa ma pun sa dorm...

- Itachi tu esti nebun! Sti ca nu e voie sa fi in corpul stapanilor la doua si ceva noaptea! Marai Sakura, in timp ce ma ducea spre camera fratelui meu. Aici e, imi sopti, aratand o usa normala.
Ii multumesc, apoi o deschid usor, intrand cu multa grija in camera mare, inchizand usa in urma mea, cu cea mai mare delicatete. Aud un mic murmur venind din pat si o lampa fusese aprinsa, iar dintre patura moale si albastra, aparu o claie de par negru, tot ciufulita. Ii fac semn fratiorului meu sa taca din gura, apoi ii murmur un noapte buna si vreau sa ies.
- Itachi, stai, dormi in noaptea asta cu mine, ii aud vocea si bratele sale, ma imbratisara pe la spate.
- Sasuke, daca sunt prins aici, voi fi pedepsit..., nu mai putut continua, fiindca inchise usa cu cheia si imi puse o mana la gura.
Il aud in ureche cum ma roaga, iar eu oftez, spunandu-i ca ma voi trezi devreme, ca sa pot iesi de aici, inainte sa ma prinda cineva. Aproba din cap, apoi ma trase spre pat, in timp ce ma dezbraca de geaca din piele, manusi si maioul mulat, negru ce il aveam pe sub mine. Cand vru sa ma descheie la pantaloni, l-am oprint, prin ai acapara buzele, intr-un sarut patimas si doritor, in timp ce m-am urcat deasupra lui in pat, avandu-i picioarele de o parte si alta a bazinului meu. Doamne, Buddha, Alah, baiatul asta ma inebuneste...

Mitsubishi Eclipse
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] Teach me to love - de Nywa - 14-05-2011, 12:38 PM
RE: Teach me to love [Yaoi +18 ItaSasu] - de Nywa - 21-05-2011, 09:44 AM
RE: Teach me to love [Yaoi +18 ItaSasu] - de Nywa - 30-05-2011, 07:54 PM
RE: Teach me to love [Yaoi +18 ItaSasu] - de Nywa - 12-06-2011, 09:32 AM
RE: Teach me to love [Yaoi +18 ItaSasu] - de Nywa - 17-06-2011, 09:34 AM
RE: Teach me to love [Yaoi +18 ItaSasu] - de anime_addicted - 22-06-2011, 01:59 PM
RE: Teach me to love [Yaoi +18 ItaSasu] - de Nywa - 26-06-2011, 07:51 PM
RE: Teach me to love [Yaoi +18 ItaSasu] - de Nywa - 19-07-2011, 09:03 PM
RE: Teach me to love [Yaoi +18 ItaSasu] - de Nywa - 07-08-2011, 03:26 PM
RE: Teach me to love [Yaoi +18 ItaSasu] - de Nywa - 15-08-2011, 10:32 PM
RE: Teach me to love [Yaoi +18 ItaSasu] - de Nywa - 03-09-2011, 10:36 PM
RE: Teach me to love [Yaoi +18 ItaSasu] - de Nywa - 15-09-2011, 06:11 PM
RE: Teach me to love [Yaoi +18 ItaSasu] - de Nywa - 30-09-2011, 09:11 PM
RE: Teach me to love [Yaoi +18 ItaSasu] - de Nywa - 15-10-2011, 10:23 PM
RE: Teach me to love [Yaoi +18 ItaSasu] - de Nywa - 27-10-2011, 04:45 PM
RE: [yaoi] Teach me to love - de Flash - 27-11-2011, 04:54 PM
RE: [yaoi] Teach me to love - de Nywa - 27-11-2011, 05:00 PM
RE: [yaoi][naruto] Teach me to love - de Nywa - 09-12-2011, 10:10 PM
RE: [yaoi][naruto] Teach me to love - de Kimera - 11-12-2011, 01:06 AM
RE: Teach me to love [yaoi][naruto] - de Nywa - 24-12-2011, 07:23 PM
RE: Teach me to love [yaoi][naruto] - de Nywa - 07-01-2012, 05:08 PM
RE: Teach me to love [yaoi][naruto] - de Nywa - 22-01-2012, 07:21 PM
RE: Teach me to love - de Nywa - 28-01-2012, 05:45 PM
RE: Teach me to love - de Daria - 28-01-2012, 06:18 PM
RE: Teach me to love - de Nywa - 18-02-2012, 10:55 AM
RE: Teach me to love - de AbiiShu' - 19-02-2012, 07:14 PM
RE: Teach me to love - de Nywa - 01-03-2012, 09:10 PM
RE: Teach me to love - de AbiiShu' - 04-03-2012, 11:49 AM
RE: Teach me to love - de Nywa - 11-03-2012, 01:03 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Yakuza' boss in love II - On my own Nywa 56 54.303 08-04-2012, 01:27 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  [Terminat] Show me love Nywa 52 37.626 11-03-2012, 01:07 PM
Ultimul răspuns: Nywa


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)