Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: [Terminat] Teach me to love
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6
Nu detin nici un personaj din manga/anime-ul Naruto si nu fac profit de pe urma lui, iar pozele cu melodiile ce vor aparea in fic nu sunt ale mele, ci sunt luate de pe net, respectiv YouTube

[center]Capitolul 1[/center]

Stateam cu mainile varate adanc in buzunarele de la geaca de piele, in timp ce picaturi de apa mi se scurgeau prin parul negru, lung pana aproape de jumatatea spatelui, prins intr-o coada de cal. O asteptam pe javra aia mai bine de o jumatate de ora si peste douazeci de minute trebuie sa fiu acasa, fiindca tata ma va trimite sa imi cunosc pe fratele cel mic si pierdut sau rapit cand s-a nascut si acum cica l-au gasit... Am pierdut sirul de fapte spuse de el azi de dimineata imediat cum a ajuns la faza ca a fost furat dupa ce a fost botezat si am reprins sirul evenimentelor, cand mi-a spus ca ma va trimite dupa fratemiu in Lisabona si de acolo vom pleca in Romania, pentru un timp, ca sa ni se starga sau piarda urmele. Un cuvant frumos pentru aceasta misiune: rutina plictisitoare.
- Mai incet de atat nu ai putut sa te misti, futu-ti draci tai de curva imputita! Marai enervat uitandu-ma la Hinata cum venea balanganindu-se pe picioare.
- Ai? Ma intreba, fara sa isi ceara scuze sau ceva.
Intind palma ce era acoperita de o manusa din piele neagra si bruneta imi dadu un cd cu carcasa si eu m-am descheiat la geaca din piele, scotand dintr-un buzunar interior, o punga cu droguri de un alb-imaculat si ii le-am aruncat ca la un caine la picioare si ea se repezi asupra lor, ca un caine flamand asupra unui ciolan. Bag discul in geaca si ma inchei pana sus, punandu-mi casca pe cap. Ma duc la motorul meu Kawasaki Ninja, negru vopsit pe alocuri cu aqua-marin, pe care ma urc, pornindu-l. Plec de pe loc in viteza, ridicandu-ma pentru cateva clipe pe roata din spate, cum aveam obiceiul, indreptandu-ma spre iesirea din Tokyo, unde tatal meu - un cap foarte important, influient si bogat al Yakuzei - avea casa, vila, palat sau in ce dracu locuieste el, fiindca nici acum nu am putut sa-mi dau seama ce dracu era. Daca va trebui pentru un tip de nouasprezece ani sa dadaceasca pe un pusti de treispe-paispe ani, cred ca o sa ma impusc cu degetul sau ceva de genul.
Ajung in fata unei usi de fier forjat cu tarusi in vars si in spatele ei se inalta o vila doar cu parterul, cu piscina in fata si luminata. Mi-am depistat tatal cum statea la terasa, langa piscina si Kaya - cica ar veni mama mea vitrega, dar tipa se dadea si la mine, pacat ca nu ma interesa - statea la masa cu taicamiu, intr-un halat din matase si un turban in cap. Opresc motorul cand am ajuns pe pavajul de piatra si ii fac semn lui Deidara - tipul cu care mi-o mai trageam din cand in cand - sa imi duca motocicleta in garaj, apoi pornesc spre casa. Imi dau jos casca din cap si imi desfac parul, trecandu-mi o data degetele prin el. Cand ma vazu, tanara - era cu trei sau patru ani mai mare decat mine - imi facu jucaus cu ochiul, trecandu-si pervers limba peste buze, dar noroc ca nu o observase Madara, ca atunci vai de fundul ei era... din nou.
- Buna Itachi, spuse pe un ton usor miorlait si imi facu cu mana, cum face de obicei Paris Hilton fotografilor, facandu-l pe brunet sa isi ridice ochii dintr-o revista ce o citea.
- Ai adus? Ma intreba si eu i-am dat carcasa cu discul, asteptand apoi, cuimte, urmatorul ordin, care vroiam sa fie, sa o ucid pe Kaya.
- Sa ii spui Sakurei sa stearga podelele, din cauza ca le-ai udat tu, spuse mofturoasa tanara, iar ochii ei rosi ca de vipera, machiati cu mult negru, ma priveau pofticios.
- E clopotelul langa tine draga si Itachi, pentru urmatoarea misiune, te duci in camera ta si vei gasi pe pat, mai multe detali, ma expedie tata, iar eu am inclinat usor capul si am plecat.
Pe drum m-am intalnit cu Sakura, soptindu-i ca javra aia vrea ceva si femeia marai, spunandu-mi ca o va ciufuli intr-o zi, facandu-ma sa chicotesc usor, chit ca nu simteam nevoia sa fac acel gest. Intru in camera mea, ducandu-ma direct in baie, pentru a face un dus fierbinte sa nu racesc...

Stateam pe pat, intr-o pereche de pantaloni de trening, cu prosopul in cap ca si benduini si ma uitam prin continutul plicului ce l-am gasit prin continutul sau. Am gasit inauntru un bilet dus de avion spre Lisabona, instructiunile pentru protectia lui Sasuke - am aflat numele cand i-am citit fisa medicala -, niste bani, un card si o poza cu Morcoveata.
- Iti bati joc de mine, mormai uitandu-ma la poza unui pusti de cel mult sase-sapte ani, cu parul negru cu tente de albastru la lumina si ochii negri, imbracat intr-un trening albastru, zambind la aparat.
M-am rugat sa nu fie copil sub zece ani, dar in schimb am primit gradinita in grija, cea ce ma nemultumea. Vad ca trebuia sa il contactez pe Miquel, care ma va duce la Sasuke si voi sta cu el doua zile acolo, sa ma acomodez cat de cat cu persoana sa. In traducere libera: sa ma joc cu jucarele sau de-a vat-ascunselea. Dupa ce am mai citit o data instructiunile, m-am ridicat de pe pat, ducandu-ma la dulap si scotand de acolo un rucsac Safari negru cu albastru si am inceput sa imi pun putinele haine ce le aveam, lasandu-mi afara o pereche de blugi, un tricou alb si o geaca de trening neagra cu capison. Mi-am pus rucsacul langa usa si hainele pe scaunul de la biroul, care avea pe el, cateva coli si un pahar cu pixuri, stilouri si creioase, in rest nimic. Am pus acolo plicul cu informatile si m-am trantit pe pat, punandu-mi mobilul - un Nokia 1100, negru - sa imi sune la cinci dimineata, ca la sapte aveam avion si traficul din Tokyo dimineata era Infern curat. Sting becul si ma scufund in vise fara noima si plicticoase, cu care ma obisnuisem de la varsta de trei ani si ele nu se vor schimba nici peste patruzeci de ani, daca ii prind...

Itachi Uchiha
Kawasaki Ninja, motorul lui Itachi
Vila clanului Yakuzei Uchiha din Tokyo
Madara Uchiha - imaginati-va ochi negri
Kaya Uchiha - mama vitrega a lui Itachi
Sasuke Uchiha la sase ani
Mobilul lui Itachi
E bun primul capitol! Dar chiar mi-as dori ca poza aia cu Sasuke sa fie de cand era el mai mititel.Sasuke pare un tip cool, sexy si istet...sigur o sa iasa ok ficu`.:d
Cum mie i-mi place animeul NARUTO, mai ales de Sasuke si Itachi, cred ca vor face o pereche buna, sunt nerabdatoare sa vad ce se va mai intampla. Atat de interesanta faza cu cele doua zile pentru a se mai "cunoaste" si ei, ca de doar sunt fratiori. Sincer mi-ar fi si mila de Itachi daca ar avea un mucas pe cap, sa stea sa aiba grija de el nonstop.......Eu astept next-ulsi si poop1
ByeBye!!!:p
[center]Capitolul 2[/center]

Stateam cuminte in avion, asteptand sa aterizez la Lisabona pentru a ma intalni cu Miquel, sa ma duca la pacostea de fratemiu. Nu il mai vazusem pe barbat de cinci ani si cred ca mi-ar fi greu sa il vad, dar ma voi descurca. Aud prin difuzoare vocea pilotului cum ne ruga sa ne punem centurile de siguranta si toata lumea si le-a pus. Eu o aveam deja pusa de mult, de fapt nici nu am deschis-o de cand a decolat pana la aterizare, doar cand mi-a trebuit la baie si atat. Dupa ce avionul ateriza cu succes pe nu stiu ce aeroport din Lisabona si am trecut de punctul de control, am putut sa inspir aerul Portugaliei, dar nu pentru mult timp, fiindca mi-am scos mobilul si l-am sunat pe Miquel. Tipul imi raspunse imediat si ma puse sa imi ridic mana stanga - eu eram stangaci - si sa o misc. Simt cum cineva ma apuca de umar si ma intorc rapid, pregatit pentru o confruntare, dar dau cu ochii de un barbat de douazeci si noua de ani-treizeci, cu parul rosu sau roz - dracu stie culoarea lui - cu suvite albe in cap. Ochii sai violeti, ma priveau foarte lacomi si atunci mi-am dat seama cine era pletosul - avea parul pana la fund - din fata mea.
- Te-a albit in cap pacostea de fratemiu? Il intreb pe Miquel, dand mana cu el si saltandu-mi mai bine rucsacul pe umar.
- Simt cumva ca esti gelos ca Sasuke va primi mai multa atentie dupa ce vi se pierd urmele si Madara va veni in vizita? Ma intreba rozaliul, in timp ce iesim in lumina orbitoare a soarelui de dimineata a orasului portughez, indreptandu-ne spre un Ferari FF rosu, cu geamuri usor fumuri.
Ma uit la barbat cu o spranceana ridicata, dandu-i de inteles, ca trebuia sa mai puna pancarde pe masina, fiindca iesea prea mult in evidenta. El se multumi doar sa ridice din umeri si imi spuse ca pana in Romania voi conduce masina, fiindca tati nu avea incredere sa ne lase - pe mine si mogaldeata - cu avionul, la diferenta de doua zile dupa ce am iesit din tara mea de origine. In stramb usor din nas, dar nu comentez nimic, fiindca eram obisnuit sa conduc kilometri intregi fara sa dorm mai mult de doua ore si astea asa atipite in fiecare noapte. Clatin usor din cap si ma urc in masina, pe locul mortului si Miquel se urca la volan, pornind spre vila unde se afla pramatia aia mica si pitica, ce o sa-mi faca peri albi in cap foarte devreme.

- Sper sa fie cum spui tu, mormai, fiindca barbatul imi spuse ca Sasuke locuieste aici intr-o casa modesta, ce nu iese in evidenta atat de usor.
Cand vreau sa spun ceva, vad ca opreste unei case selecte, care nu iesea in evidenta defel, facandu-ma pentru prima data in viata mea sa il apreciez gusturile lui Miquel in materie de casa. Iesim din masina, dar ma incrunt, ca nu avea nici o intrare prin fata sau ceva de genu, cea ce nu prevestea nimic bun... nimic bun pentru mine. Ii fac rozaliului semn, sa o ia in fata mea, sa ma conduca. Imi iau rucsacul in spate si cand ajungem in fata casei - spatele ei - era sa pic in fund, fiindca avea pereti de la sufragerie din sticla si in dormitor se vedea. In piscina destul de mare, inota un tanar de vreo cincisprezece-saisprezece ani cu parul negru taiat scurt si cu muschi de felina, dar in formare si aia.
- Imi retrag toate cuvintele de lauda pe care ti le-am adresat in gand ca ai fi normal in sfarsit, mormai ironic tipului apoi ma duc pe veranda, lasandu-mi rucsacul langa un sezlong.
Il vad pe adolescent cum iese din piscina, iar ochii sai negri ma privreau cercetatori si apoi aspri pe saracul Miquel, ca a indraznit sa ma aduca aici.
- Unde este fata care ai spus ca o aduci aici? Il intreba pustiul manios, mai putin sa il stranga pe saracul om de gat.
- Sasuke nu am spus ca aduc o fata, ci pe cineva, asta insemnad ca fiind si baiat. Da-mi voie sa iti prezint fratele tau mai mare. Itachi Sasuke, Sasuke Itachi, ne facu barbatul cunostinta.
Am ramas calm, rece, distant si calculat, dar inauntru meu eram uimit ca fratemiu era un adolescent, un barbat in devenire. Fata brunetului era stupefiata, crispata, uimita si socata pana peste poate, fiindca nu se astepta sa aibe un frate asa de mare. Miquel imi lua rucsacul, spunandu-mi ca voi dormi in camera cu adolescentul si pleca de pe veranda, lasandu-ma doar cu fratemiu. Baiatul se aseza pe celalalt sezlong vrand sa ma intorc spre el, dar nu eram totusi un catelus ce era numai dupa stapanul sau.
- Cati ani ai? Esti mai mare decat idiotul asta? E adevarat ca ai fost trimis sa ma protejezi? Ai iubita? Familie? Unde ma vei duce? Incepu sa ma intrebe si eu mi-am pus coatele pe genunchi, impreunand mainile in fata si privind copaci ce incojurau casa.
- Am nouasprezece ani, logic ca sunt mai tanar decat mos Miquel. Da, sunt trimis sa te protejez. Nu am iubita si nici o familie a mea, in afara de tata si de dus, nu iti spun, fiindca e secret, ii raspund calm si pe un ton senin si normal.
A inceput sa imi spuna ca se plictiseste si e tinut din scurt. Nu stie cum arata orasul sau cum se numeste, ca a fost adus noaptea aici si legat la ochi. Mi-am dat ochii peste cap, putin cam enervat de gura stricata a lui Sasuke, care inceta deodata. Ma intorc usor spre el si il vad pe rozaliu cum vine cu o tava pe care avea pahare cu cola si cuburi de gheata. Brunetul lua rapid paharul si ii spuse ca eu nu primesc, fiindca l-am ignorat, dar am luat paharul fara sa imi pese ce spune, demonstrandu-i ca eu nu stiu de gluma sau de joaca. Sasuke injura-l pe tata ca m-a facut cel mai periculos, mortal si de temut asasin al Yakuzei, ce nu are sentimente, dar stie sa le reproduca ca si in realitate...

Miquel
Ferarri FF - masina lui Miquel
Vila din Lisabona
Sasuke Uchiha
[center]Capitolul 3[/center]

Camera fratelui meu arata cam neobisnuit pentru gustul meu sa spun asa. In afara de laminatele de culoarea mieri si peretii crem, avea plasma, un pat dublu cu cearceafuri din matase, dulap cu oglinda, etajeria si alte chesti pe acolo pentru un fiu de Yakuza. Brunetul - abia acum am putut sa observ ca la lumina avea reflezie de albastru - statea in pat si se juca pe ceva, murmurand din cand in cand o mica injuratura, in timp ce in camera canta muzica, fiindca plasma era aprinsa pe Mtv.
- Itachi tu ai mobil? Ma intreba deodata, cand eu m-am aplecat putin peste el, pentru a lua telecomanta de langa trupul sau.
- Normal ca am, ii raspund in doi peri si dau mai incet la sonor.
- Ce marca? Eu am Nokia E75, negru cu tastatura, imi spuse si mi-l arata, parca as fi un incuiat si nu as sti cu arata.
Imi dau ochii peste cap si imi indrept intreaga atentie spre ecran, cand Sasuke ma apuca de mana, incepand sa ma sacaie la nervi ce mobil am. Oftez si ii arat mobilul meu, iar adolescentul incepu sa rada ca un idiot, spunandu-mi ca al meu e caramida. Mda, minte de gradinita. Ma ridic si ii spun sa se bage in pat, fiindca maine vom avea un program full, incepand de dimineata de la sapte - ora imposibila pentru el - pana diseara la opt si poimaine dimineata la patru, vom parasi Lisabona. Ies din camera, ducandu-ma pe veranda, unde se afla Miquel, brozandu-se la luna, vorbind cu cineva la mobilul sau. M-am asezat langa el si dupa ce termina de vorbit, imi dadu un plic ce a venit nou de la tati. L-am desfacut si in el am gasit noi instructiuni, pe care le-am parcurs rapid, doua pasapoarte si buletine false - nume fals - o impurternicire pentru pusti, niste bani, un card si o pereche de chei de la casa din Resita. Barbatul imi spuse ca Madara vrea ca eu sa fac cu Morcoveata o poza si sa i-o trimitem. Am dat mecanic din cap si mi-am pus mobilul sa imi sune la sapte dimineata, apoi m-am dus in pat.

- Lisabona se numeste orasul? Intreba mirat brunetul, in timp ce ne plimbam prin parc.
Aveam o geanta de scoala pe diagonala, in timp ce purtam un tricou negru si pe trup, o pereche de pantaloni trei-sfert tot negri si in picioare niste tenisi. In parul prin in coada, aveam o pereche de ochelari cu lentile de oglinda. Aprob scurt din cap, in timp ce priveam poza facuta cu telefonul sau si o trimit lu' tati pe adresa de e-mail. Ma uit la fratele meu, privinud-i imbracamineta simpla, compusa dintr-o pereche de blugi albastri si un maiou albastru pe trup. Imi era putin ciuda, fiindca aveam tatuat pe ceafa un dragon albastru, cu ochii violeti precum ametisul. Mi-am lasat parul sa imi creasca, ca sa il pot ascunde, fiindca nu suportam camasile. Vazand ca sunt asa ingandurat, ma apuca de mana de mana, spunandu-mi ca a vazut nu stiu ce cofetarie si ca ar vrea o inghetata si incepu sa ma traga dupa el.

- Deci dimineata plecam, murmura tanarul, in timp ce stateam pe plaja si priveam apusul soarelui.
- Trebuie, am adaugat eu, inconjuandu-mi cu mainile genunchi si prizandu-mi cu degetele de la mana dreapta, incheietura maini stangi.
Il vad cum isi da jos maioul, apoi blugi, ramand intr-o pereche de boxeri albi si vru sa porneasca spre mare, dar m-am ridicat repede, apucandu-l de mana si tragandu-l inapoi. Se deschilibra si pica peste mine, iar eu mi-am intors capul, ca astfel aveam fara sa vreau un sarut cu fratele meu si nu vroiam asta, chit ca ma culcasem cu barbati. Isi ceru scuze si se ridica in picioare. Ma ridic si eu, scuturandu-ma de nisip si ii spun sa se imbrace, ca ne intoarcem inapoi la vila. Il aud cum ma injura, dar se imbraca repede si am pornit inapoi.
Cand am ajuns pe strada, mi-am pus o mana dupa umerii fratelui meu si i-am spus pe un ton normal ca suntem urmariti de un borfas de strada. Cum auzi, brunetul vru s-o ia la goana, dar mi-am infipt - metaforic vorbind - degetele in maioul si pielea sa, dandu-i de stire sa se poarte normal. Simt cum borfasul se loveste de mine, dar cand vroia sa isi bage degetele in buzunarele mele, i-am prins incheietura maini si i-am sucit-o repede, rupand-o, facandu-l sa tipe ca din gura de sarpe. Sasuke se intoarse sa vada ce s-a intamplat, in timp ce il impingeam discret sa mearga mai departe, ca sa nu dam de banuit.

- Pur si simplu i-a rupt incheietura, fara macar sa clipeasca. A fost pur si simplul marfa, povestea fratemiu surescitat lui Miquel, in timp ce stateam in camera noastra pe pat si mancam pizza.
Am pufnit usor, apoi l-am trimis pe rozaliu sa ne puna bagajele in masina. Pleca si eu am strans mancarea, pe urma am stins becul, punandu-mi mobilul sa ma trezeasca la patru dimineata si m-am bagat in pat. Adolescentul veni cu corpul mai aproape de al meu, dar m-am intors cu spatele la el, punandu-i o mana sub cap, adormind imediat. Prin vis am simtit cum fratele meu imi sprinse degetele, cu ale sale sau poate mi s-a parut...

Mobilul lui Sasuke - Nokia E75
Asa deci....cu ce sa incep? Ah! Tot mai aveam o ora pana sa merg la scoala, deci m-am apucat sa-ti citesc fic-ul, stiu ca ai talent, deci... nu m-am putut abtine xD
Unele faze le-ai cam grabit, altele au fost prea montone. Sincer, nu mi-o pot imagina pe Hinata tarfa sau drogata orice mi-ai face :| Adica nu pare stilul ei, dar oricum nu e treaba mea, e povestea ta, nu ma mai bag.
Sasuke chiar e enervant cand pune atatea intrebari si uneori chiar ma intrebam cum de Itachi suporta totul:]]
Mi-au placut unele faze, nu le insir, anyway, greseli de tastare am vazut, dar nu le mai caut acum.
In primul capitol ai spus "zambind la aparat. " dar poza acea era cu Sasuke plangand:|
Ah! Imi place titlul xD
Succes sweetheart *hugs*
[center]Capitolul 4[/center]

Aud alarma mobilului cum ma trezi la trei si jumatate dimineata. Vreau sa ma ridic, dar ceva sau cineva ma tinea in loc. Imi vad fratele cum dormea cu capul pe pieptul meu, vrand sa se asigure ca nu plec fara el. Ma ridic cu grija, dupa ce i-am pus capul pe perna. Dupa un dus rapid, mi-am luat pe mine o pereche de blugi, spalaciti si toti rupti si un tricou alb si o camasa deschisa in carouri, cu maneca scurta, defacuta la toti nasturii. Imi iau fratele in brate cu grija sa nu trezesc din greseala, fiindca dormea ca un mic inger. Il pun pe bancheta din spate a masinii, acoperindu-l cu o patura. Dupa ce i-am pus hainele - el dormea in boxeri si mobilul intr-o plasa, asezata in spate, la picioarele sale, inchid usa cu delicatete.
- Dai un beep cand ajungeti, ca sa stiu sa va trimit restul lucruri de ale lui, spuse Miquel, in timp ce ma urcam in B.M.W. X6, negru cu geamuri fumurii, perfect pentru gropiile din tara respectiva.
Dau mana cu rozaliul peste geamul deschis si dau in marsalier, apoi pornesc spre Romania. Conduceam atent prin Lisabona, usor incordat, dar m-am relaxat cand am ajuns pe autostrada. Eram obisnuit sa conduc neincetat si cu somn putin, mai ales cand trebuie sa am grija de fratiorul meu, ce dormea fara nici o grija pe bancheta din spate. Soarele rasari pe la ora cinci, cand eu am intrat in Portalegre, oras aproape de granita cu Spania, iar jumatate de ora mai tarziu, facu si brunetul ochisori, plescanind pofticios si intrebandu-ma cat e ceasul. I-am raspuns si se facu singur nebun ca s-a trezit la sase dimineata, apoi puse la loc capul pe perna sa doarma, dar se ridica in fund si ma intreba impacientat unde il duc si unde e.
- Sasuke, te duc in Romania. Incurand intram in Spania, spun calm baiatului si dau drumul la radio, punand un c.d. cu muzica rock.
- Cand ne oprim sa fac un dus si sa ma pis? Ma intreba, incepand sa traga blugii albastri pe el.
- Pentru dus mai asteapta cateva zile si pentru pisat, poti sa mai astepti pana cand ma opresc in Spania la o benzinerie, spun calm, in timp ce conduceam.
Baiatul se instramba la mine si se intinse din nou pe bancheta din spate, punandu-si castile de la mobil in urechi, pentru a asculta muzica mea.

- Ce bai naspete au astia aici, mi se miorlai Sasuke, in timp ce era cu mine intr-o benzinerie pentru a cumparea niste sandwiciuri pentru drum.
- Ce ai vrea? Marmura pe jos, jacuzzye si oglinzi cat peretele? Nu ai sanse sa gasesti asa ceva pe aici, spun pe un ton amuzant zambind fals.
Adolescentul se uita atent la mine si imi spuse sa imi arat cu adevarat sentimentele, fiindca nu il pot pacali cu zambetul meu fals. Pufnesc usor si ii ciufulesc putin parul negru din capul sau. Luam de mancare si ne urmac in masina pornind spre Romania, parcurgand cam jumatate din Spania pana la ora doisprezece noaptea, cand am tras intr-o parcare de tiruri si restul de masini - Sasuke era deja pe bancheta din spate, cu castile in urechi, cu patura pe el si camasa mea pe post de perna. Mi-am dat putin scaunul pe spate, mi-am pus mobilul sa ma trezeasca la ora doua si am inchis ochii motaind usor.

Cred ca voi fi cel mai fericit - metaforic vorbind - om de pe planeta, cand vom ajunge la Resita pentru a dormi linistit, fara sa motai la volan doua ore si apoi condu frate pana iti ies capacele. Dimineata pe la ora zece am ajuns in Franta si dupa-masa am facut o oprire de doua ore, pentru a mai dormi si eu, ca numai puteam. In tot timpul asta, Sasuke se juca pe laptopul sau - ii l-am scos din bagaj - stand pe locul mortii si injurand in soapta jucatorii. Abia seara pe la opt-noua am trecut in Italia, oprindu-ne pentru trei ore la o benzinerie. Spre dezamagirea brunetului nu am mers in Venetia ca sa isi cumpere o masca de acolo, dar i-am promis ca am sa-i cumpar eu o masca, daca mai ma duc prin orasul acela.

- Sasuke am intrat in Resita! Imi anunt fratele, trezindu-l fiindca am ajuns in oras la sase dimineata.
Acesta se trezi rapid, fiind foarte bucuros mai ales dupa o plictiseala generala pentru o saptamana si condus fortat la mine. Am mers spre periferie, indrumat de G.P.S., intrand pe o strada ce arata ca dupa bombardament. Ma bucuram ca masina era facuta pentru asemenea drumuri, ca astfel ma trezeam fara anvelope, aripa, toba de esapament si restul prin gropane. Opresc in fata unei vile destul de impunatoare, ce se afla langa padure, cu garaj si gazon in fata, iar gardurile erau din beton, vopsite in alb.
Coboram amandoi din masina si descuiem poarta, apoi deschidem usa de la intrare, ramand usor mirat, fiindca trebuia sa urcam putin. Intram intr-o sufragerie selecta cu perete de sticla ce arata o piscina, terasa si niste plante. Fratele meu, fluiera, apoi imi spuse sa aducem lucrurile, ca el este primul la dus, facandu-ma sa aprob din ochi. Imi era ciuda ca nu puteam sa ii zambesc cu adevarat, dar era bine, fiindca in caz de ceva, nu voi avea nici un regret...

B.M.W. X6
Vila din Resita
[center]Capitolul 5[/center]

Simt cum cineva deschise usa si apoi imi sari in pat, facandu-ma sa ma trezesc, apucand o claie de par negru, tragandu-i capul pe spate si punandu-i la gat un cutit cu lama zimtata. Il vad pe Sasuke cum ma privea speriat, iar in ochii sai negri se adunasera lacrimi de frica. Ii dau drumul, punand cutitul la loc sub perna si trag plapuma peste cap, intorcandu-ma cu spatele la el, intrebandu-l mormaind ce vrea.
- Imi este foame si vrea sa mananc ceva, imi spuse pe un ton usor smiorcait, aratand ca sperietura nu ii trecuse inca.
- Exista ceva ce se numeste frigider, aragaz, tigaie si fati, mormai si ma ridic in fund cu parul usor ciufulit - era desprins - si privindu-l somnoros pe brunet.
- De existat exista, dar sunt doua mari probleme, spuse pe un ton usor certaret, iar eu ridic o spranceana sceptic, dandu-i ocazia sa continue. Prin frigider bate vantul, fiindca nu e mancare si nu stiu sa imi fac nici macar un sadvici, ma lamuri, facandu-ma sa imi dau ochii peste cap.
Ma ridic din pat, intizandu-ma si apoi ii spun sa se imbrace, ca mergem sa aprovizonam locul. Imi fac un dus rapid, lasandu-mi parul desprins si imi iau un maiou pe trup, negru, cu guler si o pereche de blugi albastri, mai pe picior. Dupa ce iau portofleul cu euro-dolari si carti de credit, ies din camera coborand la parter si luand din scrumiera cheile de la B.M.W.. Imi gasesc fratele cum filtra cu o tanara de pe strada, vorbind in engleza si privind-o gales, facandu-ma sa imi dau ochii peste cap.
- Sa mergem amorezatule, ii spun in engleza si dezactivez alarma de la masina si ne urcam in ea.
Sasuke imi spuse ca pe tipa o cheama Georgiana si o stroarfa jumatate, fiindca se dadea la el in ultimul hal posibil, facandu-ma sa chicotesc fals. Il aud pe brunet cum ma ruga sa numai manifest un sentiment sau o stare daca nu o simt cu adevarat in acel moment. Din partea mea, poti astepta mult si bine pana simt eu cu adevarat sentimentele sau starile omului. Conduceam calm prin oras, in timp ce ii dictam tanarului de langa mine ce trebuie sa cumparam, in timp ce el scria pe un P.D.A.. Unde era hartia si pixul in aceste momente. Dupa un sfert de ora - semafoare si tranvaie, dar sa nu uitam de gropi - am oprit in fata unui magazi destul de mare si din cate am auzit la radio - stiam romana, dar nu asa de bine - era cel mai bun super-marker din Resita. Am parcat masina si am mers sa schimbam niste Euro, apoi am luat un cos pe rotile si am pornit la colindat prin Kaufland.
Norocul sau ca nu stia romana, ca astfel el era cel care alerga de colo-colo pentru a cumpara ce ne trebuia. Cand am ajuns la casa, caserita isi facu cruce cand vazu mai ditai muntele de produse si mancare ce am adunat-o de prin magazin. Dupa ce am platit marfa, am iesit din magazin pentru a pune in masina, apoi am mers sa mi se cumpere haine - Sasuke ramase uimit cand vazu ca rucsacul Safari pe pe jumatate gol - si incaltaminte. Faza cu hainele a fost cosmarul meu cel mare, fiindca brunetul de al dracului alegea haine ce erau mulate - bluze - pe corp pentru a-mi scoate in evidenta muschi. Noroc ca a acceptat sa imi iau vreo trei bluze si tricouri de care imi plac mie, mai largute si simpliste.

- Nu stiu de ce nu te mandresti cu trupul tau fratioare. Vorbesc serios. Ai un fund apetisant si sexy, fiindca vanzatoarele tinere se uitau dupa curul tau ca dupa Hugh Jackman gol-pusca. Abdomen patratele-patratele si bicepsi frumosi conturati, incat femeilor le pica ochii in gura, la cum se holbau la tine ca la niste moaste sfinte, imi facu morala baiatul, in timp ce statea la masa si manca un bol cu ceriale si lapte, iar eu puneam mancarea unde ii era locul.
Oftez si ii spun ca eu ma imbrac sexy doar cand trebuie sa fiu al unei femei sau a unui barbat si asta doar in misiuni de asasinare, in rest prefer sa fiu o persoana stearsa. Cand auzi faza cu barbatul, adolescentul aproape se ineca, apoi ma intreba la cat mi-am pierdut virginitatea, facandu-ma sa imi mijesc ochii, dar am fost salvat de telefon. Mi-am scos mobilul si vad ca ma apela tata. Ii raspuns si barbatul imi ceru sa vorbeasca cu Morcoveata, asa ii l-am pasat lui Sasuke, iar eu m-am tirat la piscina, intizandu-ma pe sezlong, dupa ce mi-am dat jos hainele, ramand doar in boxerii de un rosu-visiniu simpli. Mi-am pus tot parul pe umarul drept, impletidu-l pentru ca sa nu ma deranjeze in caz ca ma intorc. Aud pasi si deschid ochii, vazandu-mi fratele cum venise sa imi dea mobilul, apoi imi spuse ca ar trebui sa ma dau cu crema de soare, ca sa nu ma prajesc. Bla-bla-bla. Ma intorc rapid cu fata in sus, cand il simt ca ma incaleca, ca sa ma dea cu crema pe spate. Il privesc atent in ochi si ii spun sa se dea jos de pe mine si sa ne duca la Georgiana aia pentru a se fute cu ea.
- Normal ca imi dai sfaturile astea, fiindca tu ti-ai pierdut rapid virginitatea la paispe ani! Marai spre mine, iar eu am mijit ochii parand amenintator.
M-am ridicat de pe sezlong, apropiindu-ma de el, apoi i-am spus sa se dezbrace de haine. Facu in tocmai, iar eu mi-am dat jos boxeri si apucandu-l de mana, l-am aruncat fara probleme in piscina. Am intrat in apa, sarind cap si mi-am imbratisat fratele pe la spate, lipindu-l cu fundul de barbatia mea, dar cu grija sa nu fac vreun incest din greseala.
- Asculta-ma bine si baga la cap! Eu am fost violat la zece ani de un pedofil! Nimeni nu m-a intrebat daca ma doare sau sa ma excite, ci direct! Eu sunt doar un obiect Sasuke, iar tatuajul de pe ceafa o dovedeste! Marai in urechea lui, apoi ma intorc cu spatele la el, ridicandu-mi parul si aratandu-i tatuajul in forma de dragon pe ceafa.
Brunetul murmura niste scuze si apoi ma intoarse cu fata spre el, imbratisandu-ma. Incepu sa planga amar pentru mine, fiindca eu nu am varsat aproape niciodata lacrimi si nu cred ca voi varsa vreodata...

anime_addicted

Acum m-am apucat si eu sa citesc ficul si imi place mult.Bine,mie mereu mi-a placut perechea ItaSasu,ce sa-i faci?Itachi asasin,Sasuke un tanar neexperimentat.Mama,cat imi place cum suna.
Frate,ce mama vitrega are si Itachi asta.Zici ca-i sor'sa.Si se mai si da la el...ce incestuoasa e...
Romania si gropile ei...da,imi aminteste mult de strada mea.Pas si groapa,pas si groapa...Eniuei,cum spuneam,imi place ficul,actiunea e interesanta,personajele sunt dulci,si mai lipseste doar un lucru:Actiune?Ceva Hot intre dragele noastre personaje.Eu astept.
O chestia n-am priceput (am citit capitolele pe sarite, aici o parte, apoi acolo, treci la al doilea capitol - aceeasi chesiti): atunci cand Sasuke i-a zis sa se dezbrace, el imediat a facut-o. De ce? Adica, ii spui sa se arunce in lac iar el se arunca ca-i zici sau cum? /:) Pe langa asta, mi se pare ca descrierea sentimentelor e fail, adica, daca este. Ce as putea spune? S-a... cu un pedofil, nimic, apoi il arunca (nu-mai-stiu-ce) iar apoi, vaaaaai, momentul cel mai dramatic, Sasuke incepe sa planga stragandu-l in brate. Nemaipomenit! :bv: Chiar fantastic, de altfel. :-j
[center]Capitolul 6[/center]

Stateam alaturi de fratele meu la piscina si priveam padurea ce se ridica dincolo de gardul de caramida, acoperit in unele portiuni cu iedera verde.
- Daca vrei, pot sa te invat sa simti cu adevarat. Sa plangi, sa razi, sa fi mahnit, sa inveti sa iubesti...
- Nu vreau. Imi este mult mai bine fara sentimente, spun calm in timp ce stateam cu picioarele in apa.
Ofta si isi puse capul pe picioarele mele, luand mana mea in a sa, incepand sa se joace cu degetele mele. Dupa un timp ma ridic in picioare si ii spun ca ma duc sa gatesc ceva, dar el sa nu plece din curte sau afara, fara sa stiu exact unde se duce.
- Parca as fi in puscarie, il aud cum mormai suparat.
- Daca esti cuminte, te invat sa lupti, spun si am schitat un mic suras, dar real de data aceasta.
Sasuke facu ochii cat cepele vazand acest lucru, facandu-ma sa izbucnesc intr-un ras nebun si bajocoritor, dar fals de data aceasta. Intru in bucatarie si ma apuc sa fac spaghete cu chiftele, preferatele mele. Stiam sa gatesc, fiindca am fost nevoit sa invat ca sa nu mor de foame. In timp ce gateam, ascultam muzica la radio de la un post local de emisie. Cand prejeam chiftelele, aparu si fratemiu prin bucatarie, adus de mirosul mirific de mancare gatita in casa. L-am rugat sa puna vasele in masina de spalat si pe urma sa scoata niste farfuri si tacamuri pentru a manca in sufragerie. Aproba din cap, apucandu-se de treaba, in timp ce tragea cu ochiul la cum intorceam chiftelele sau amestecam spaghetele. Cand au fost gata le-am pus intr-un bol mai mare, punand peste ele chiftele, sosul de rosie si putin usturoi. Dupa ce am pus mancare in farfurii, eu m-am asezat pe laminatele de culoarea mierii si am dat drumul la plasma, nimerind direct pe M.tv. in timp ce se difuza A.B.D.C.. Baiatul incepu sa se uite la aia cum faceau fel si fel de miscari de hip-hop, break dance, streed dance si multe alte miscari de acest gen.
Il aud deodata cum ii baga lui Omario sau cum dracu il chema pe negru din juriu, parinti, moastele, pastele si altarele in originile sale, facandu-ma sa raman cu furculita incremenita la jumatatea traseului dintre gura si farfurie. Ma uit la brunet si acesta isi ceru scuze, facandu-ma sa chicotesc usor si sa ii spun pe un ton bajocoritor ca Madara i-ar fi spalat gura cu sapun - la propriu inca - daca l-ar fi auzit ce a scos pe gura.
- O fi ca tu nu ai injurat! Striga pe mine usor nervos, ca i-am atras atentia.
- Spre deosebire de tine, eu stiu cand sa vorbesc si cand trebuie sa imi tin dracului pliscul inchis, mormai si dupa ce termin duc farfuria in bucatarie.
Dupa ce o spal, o las in uscator, apoi revin in sufragerie, spunandu-i fratelui meu sa se imbrace ca pentru excursie, ca mergem sa facem o mica plimbarica prin padure...

Deschideam cu usurinta drumul prin vegetatia nu chiar atat de abudenta din padurea Resitei, indepartandu-ne de orice asezare, pentru a putea sa il invat sa traga cu pistolul sau cu pusca. Purtam in spate un rucsac, iar pe trup o camasa in carouri cu maneca sufulcata. Sasuke se tot vaita de picioare, facandu-ma sa il injur in gand din cinci in cinci minute, de cum deschidea gura aia mare si stricata, ca nu avea frana. Dupa zece minute ajungem intr-o poienita si las rucsacul jos, dandu-i o sticla cu apa sa bea, apoi scot din rucsac o geanta diplomat sa spun asa si o micuta borseta.
- Sasuke misca-ti curul aici, spun pe un ton calm si senin, dar cu o usoara tenta de comanda in el.
Baiatul veni langa mine si eu am deschis servieta, dand la iveala o musca cu luneta si amortizor, toata dezmembrata. I-o montez explicandu-i cu rabdare care-cum vin puse, tintesc spre un copac si apas pe tragaci. Doar scoarta ce exploda putin, arata ca am folosit o arma de foc, in rest nimic. Dezmembrez pusca si apoi ii arat cu pistolul sa il fata din bucati si sa il foloseasca. Dupa ce i-am facut demonstratia, l-am pus pe el sa faca armele functionale si sa le foloseasca, in timp ce il priveam atent. Imi placea de Sasuke ca invata repede si va fi un sef de clan mai ceva ca tati. Ne-am mai jucat putin cu armele, apoi am pornit inapoi, de data asta tinandu-mi fratele de mana, fiindca panta pe care am urcat era cam abrupta si el era sa isi dea gramada de cateva ori. Deodata el se impiedica, picand peste mine si ne-am rostogolit putin, oprindu-ma sub el, iar buzele tanarului se aflau peste ale mele, intr-un sarut copilaresc si timid. Am inrosit amandoi deodata - eu pentru a doua oara in viata - si baiatul se ridica repede de pe mine, stergandu-si apasat buzele cu dosul palmei, parca as fi avut ciuma si eu nu stiu.
Ma ridic si eu in picioare, trecandu-mi degetul mare peste buze, vrand sa imprim cumva fineta buzelor fratelui meu cel mic... Stai! Ce dracu tot gandesc! Sasuke e fratele meu si nimic mai mult sau mai putin, iar eu trebuie sa il apar si sa nu ii violez sau sa provoc incest! Trag de cateva ori aer in piept, apoi am pornit spre casa, comportandu-ne ca si cand nu s-a intamplat nimic. Cum am ajuns, eu m-am dus direct in dus, fiindca aveam pamant pana si in boxeri. Ma dezbrac de haine si intru in dus, dand dumul la apa calda, lasand sa imi spele trupul de transpiratia acumulata de peste zi. In minte mi se rederula neincetat sarutul copilaresc cu Sasuke...
- Draci, mormai cand vad ca barbatia mi se cam scula, cand mi-am amintit trupul brunetului gol-pusca in fata mea, inainte sa il arunc in piscina. Sasuke ce imi faci tu mie? Ma intreb pe mine insami si incep sa ma satisfac singur, in timp ce ma gandeam la unele amintiri cu o anumeita persoana...
Pagini: 1 2 3 4 5 6