Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cu ce lucrare votati ?
Cu prima lucrare
85.71%
6 85.71%
Cu a doua lucrare
14.29%
1 14.29%
Total 7 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Kira / Vero / Freaky VS. Zuzu / Scorpia / Salata

#4
Wa, m-a impresionat mult tema acestui duel, este foarte captivant si aduce ceva nou. Pai sa incep sa comentez.

Prima lucrare: Titlul este foarte bine ales, anticipeaza mesajul textului si deschide orizontul de asteptare al cititorului. Are ceva original in el, ceva care ma atrage mult. Mi-a placut descrierea, a avut cel mai mare rol din lucrare. Este ampla si nu infatiseaza lucruri banale. Sentimentele sunt la randul lor bine conturate, astfel incat cititorul sa poata intelege prin ce trece personajul. Hm, in opinia mea povestea este una buna, dar ce nu mi-a placut a fost finalul. Mi s-a parut cam pe fuga, parca doreai sa termini odata lucrarea. Puteai descrie mai mult acea intalnire plina de mister, sa-i zic asa.
Citat:Când mă opresc, parcă un om din bile de cristal mi-ar spune: ''Nu vei scăpa. Amintirile îţi alimentează viaţa. Totul se învârte în jurul lor. '' După, acel om dispare iar eu îmi dau seama că este adevărat. Totul se învârte în jurul lor . . .
Puteai sa descrii sentimentele fetei legate de personajul misterios, acolo in doua-trei randuri. In rest nu prea am ce sa comentez, pacat ca nu a fost mai lung textul, mi-ar fi placut sa citesc mai mult.


A doua lucrare: Titlul este de asemenea unul foarte bun, te duce asa in eroare, e plin de mister, ceea ce e bine. Mie una imi place mult misterul xD. Inceputul nu prea mi-a placut, adica descrierea a fost cam banala " A venit din nou vara. Razele aurii ale soarelui incalzeau pamantul. Norii alburii nu mai erau pe cerul senin." Propozitiile sunt foarte scurte, iar termenii folositi sunt simpli, sa zic asa, termeni folositi in clasele mici, adica nu au nimic special. Tot la inceput am observat cateva repetitii.

Citat:Acelasi inceput de vara ca anul trecut. As fi vrut ca vara aceasta sa inceapa altfel, nu asa. Nu vreau sa se mai intample ca vara trecuta. Nu vreau sa mai traiesc trecutul.
Nu suna deloc bine. Poti folosi acelasi cuvant, dar nu atunci cand apar in acelasi enunt sau enunturi apropiate.
De asemenea, descrierea acelei camera aproape ca m-a adormit ._. Prea mult, cititorul nu sta sa se gandeasca atata cum arata camera. Nu cred ca era necesar sa fie descris fiecare coltisor al camerei.
Citat:Nu vrei sa mergem si noi? intreba el cu zambetul lui dulce.
......
Esti pus pe glume, astazi, din cate vad. spun eu zambind.
Aici trebuia sa incepi cu linie de dialog. Probabil ca ti-a scapat xD De asemenea, la a doua replica dupa "din cate vad" trebuia sa pui virgula si apoi sa incepi cu litera mica "spun eu...".
Cred ca putea fi mai multa descriere in aceasta lucrare, dupa ce baiatul a murit sa fi descris mai mult sentimentele fetei pentru el. Nu stiu, cadrul este unul trist, asa ar fi trebuit sa fie si sentimentele fetei. Mi s-a parut putin grabita actiunea la final, la fel ca si in prima lucrare, parea mea .__.

Pai, votul meu merge spre prima lucrare. Felicitari si va urez succes in continuare.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !




Răspunsuri în acest subiect
RE: Kira / Vero / Freaky VS. Zuzu / Scorpia / Salata - de βεκi - 25-04-2011, 01:58 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Freaky Cake :) vs Mikysmile99 Vero 7 6.709 15-12-2011, 09:45 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Zuzu si Aggie. Daria v2 9 5.712 03-05-2011, 09:26 PM
Ultimul răspuns: Tan
  Zuzu si Rose . Daria v2 10 7.620 17-02-2011, 01:59 AM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Zuzu si Pookie . Daria v2 30 16.652 08-02-2011, 01:05 AM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect: