Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Pe cine alegi ?
Lucrarea 1
8.33%
1 8.33%
Lucrarea 2
83.33%
10 83.33%
Ambele
8.33%
1 8.33%
Total 12 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Zuzu si Aggie.

#1
Pai, cu dorinta mea arzatoare pentru a mai face un duel, am chinuit- o pe Aggie. pana a zis Da, si la acest duel 21 . Deci :
_____________________________________
Periada Limita a Postarii Lucrarilor : De astazi 4 februarie pana pe data de 9 februarie.

Perioada Votarii : De cand pune Aggie. desenele pana pe data de : 1 aprilie pana la ora 22:00

Votare: Se va vota prin poll, dar orice vot argumentat printr- un comentariu cat de mic, este bine venit -.-.

Tema : The Devil.
_____________________________________

Pentru ca eu am avut niste problemute se va lungi data postarii, nu am gasit un scnner in tot orasul, USB nu imi merge, voi incerca azi sau maine sa fac poza cu telefonul -_-
Lucrarile : Vor fi anonime, ca de obicei.
_____________________________________
Bafta iubire ! hug
[Imagine: Jun0xCa.png]

#2
Sorry. Pentru ca nu am avut posibilitatea sa imi incarc desenul jalnic in PC am uitat de acest duel, dar acum am desenele. Stiu ca trebuia Aggie. sa le puna dar lenea asta grr ! . Deci :

Lucrarea 1.
Lucrarea 2.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#3
Nu prea ma pricep eu la capitolul desene dar cred ca pot sa spun cateva cuvinte despre lucrarile voastre =P.

Lucrarea 1. E o lucrare frumoasa dar parca e prea incarcata si cam strica aspectul. Ideea e interesanta dar parca mergea mai bine daca nu era as incarcata

Lucrarea 2. Imi place mai mult ca prima. E o idee interesanta si imi plac culorile folosite. Nu e asa incarcata deci e bine.

So, votul meu ajunge la Lucrarea 2 Felicitari ambelor artiste si sper sa nu se supere niciuna dintre voi. Buh bye!

Bisous, Contagieuse.
[Imagine: EnvYQ.png]

#4
Ah, geez, lucrarile sunt ambele frumoase si chiar nu ma pot decide T_T
Pai sa incep sa le comentez pe amandoua :

Prima lucrare - Imi plac mult cornitele si parul, iar chipul acela rosu, ochii si buzele ( chiar daca sunt strambe cred ca TU le-ai facut intentionat asa ) chiar imi exprima ceva sexy si rau, sa spun asa. Se vede ca ai dat cu degetul, dar nu am nimic impotriva asta . Lucrarea a iesit bine singurul lucru ce ma deranjeaza la ea este gatul, mi se care cam subtire. Totusi ar fi trebuit sa acorzi mai multa atentie barbiei si sa accentuezi cu un creion sau marker dungile, s-ar fi vazut mai bine.

A doua lucrare - Imi place ideea ta de a desena jumatate de fata ca reprezentand raul, iar cealalta jumatate sa reprezinte binele. Imi place cum ti-au iesit ochii si parul. Desenul tau nu are foarte multe detalii insa exprima exact tema ceruta. L-ai facut bine, de aceea cred ca toti si-ar da seama ca tipa cu parul rosu reprezinta raul. Imi place ideea ca acolo ai colorat fundalul cu negru, deci ce pot spune, a iesit bine, si umbrele la fel.

Deci votul meu merge sopre a doua lucrare. Mi-a fost greu sa decid insa asta este alegerea mea. Felicitari si succes in continuare !

#5
Am trecut si eu pe aici, fiindca mi s'a parut interesanta tema si am zis sa'mi spun si eu opinia.

Lucrarea unu: E destul de interesanta. Vad ca la proportii stai destul de bine, imi place mult cum au iesit buzele. Parul e si el desenat destul de bine, iar tema a fost respectata.

Lucrarea a doua: Si ea e interesanta si stai si tu bine la proportii. Imi place in special cum ti'a iesit parul. Ideea e destul de interesanta, dar nu ma atrage la fel de mult ca prima.

So, dupa ceva gandire votez cu lucrarea unu

P.s: Imi cer scuze fiindca am comentat atat de putin, doar ca nu prea sunt in stare la ora asta de comentat mai mult.
[Imagine: j5atg3.png]


#6
O sa comentez desenele si sper sa nu va supare. Succes amandurora la castigarea duelului. Åži spor la mai multe.

Să revenim la desene:

Lucrarea Întâi: Nu îmi place. Este singurul lucru pe care îl pot menţiona. Nu am niic cu persoana din spatele desenului dar sincer nu mă atrage cu absolut nimic. Fondul este şters şi dă un aspect de murdar si nu ma gandesc la un devil ci mai mult la ceva 'murdar'. Parcă ar fi un desen făcut la repezeală. Culorile sunt puse şi ele acolo ca să fie si scrisul acela, poate, foloseai un marcăr sa îl scoţi in evidentă- Problema este următoarea: Puteai face fondul murdar şi monstruleţul curat şi impecabbil sau invers. Dar daca ai facut şi personajul şi fondul şi scrisul nu a ieşit în tocmai frumos. În alt punct de vedere pare un desen care exprimă cu adevarat 'dracenia'. Prin murdăria desenului şi persevitatea personajului. În mod fantastic arată bine dar din punct de vedere realistic nu.

Lucrarea a doua: Mi se pare mai bunicică decât prima. Ceea ce maybe mă deranjează este că e copiată sau dacă nu, scuze de părere. Structura este bună şi îmi place ideea împărţirii foii în jumătatea. Partea bună şi cea rea. Parcă era mai bine sa pui şi nişte umbre şi nişte efecte ca sa mai dinamizeze desenul.

Votul meu merge către lucrarea a doua şi voi specifica. 'cam greu la ora asta...' Am votat aşa deoarece consider că ambele lucrări sunt frumoase si puternice in acest duel. Dar am ales'o pe a 2.a doarece ma atras în mod special ideea de bad vs good. Felicitari. 3
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#7
Hei, am trecut si eu pe aici :]
Ce pot sa spun? Imi plac foarte mult lucrarile, ce m-a atras cel mai mult a fost tema acestui concurs. I'm evil 15

Prima lucrare: Pare prea stearsa si incarcata, din punctul meu de vedere. Nu cred ca trebuia folosit atat de mult creion in spatele personajului. Pare intr-un fel murdar si nu ofera un aspect ingrijit lucrarii. Ceea ce ma deranjeaza este faptul ca si fata personajului este cam stearsa deasemenea. Probabil daca acest lucru se intampla doar in spate, lucrarea arata mai frumoasa. Stiu ca tema vorbeste despre ceva "rau", dar nici chiar asa >.< Totusi, imi place cum a iesit personajul, cornitele acelea sunt foarte dragute. Si rosii xD Probabil ar fi trebuit sa accentuezi putin conturul fetei pentru a o pune in evidenta, dar este ok si asa. Intr-un fel mi se pare original modul in care ai creat acea fata, n-am mai intalnit asa ceva pana acum.

A doua lucrarea: Am ramas wow o.o Foarte frumoasa ideea, sa compari ideea de good si bad. Imi place faptul ca ai impartit foaia pe jumatate si fiecare parte simboliza opusul celeilalte. Original din punctul meu de vedere :] Cred ca mai era putin de lucrat la nas, nu stiu mi se pare prea subtire in partea de sus, dar in rest totul este ok. Fetele sunt amandoua foarte dragute. Imi place cum a iesit gura personajului rau xD E lucrul ce ma atrage cel mai mult la lucrare.

Pai...cred ca votul meu merge la cea de a doua lucrare, deoarece ideea acesteia mi-a placut mai mult decat prima. A adus un plus lucrarii.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#8
Am revenit.

7 voturi a doua lucrare, a lui Aggie.
1 vot prima lucrarea, a mea.

Deci ai castigat o.o. Pana diseara o sa rog pe cineva sa inchida topicu`. Tnx.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#9
Prima lucrare : sincer , mie nu imi place, culorile ma deranjeaza in special griul din spatele fetei , si din cauza tatuajului pe care ai vrut sa il faci gura a iesit stramba , nu am nimic cu tine ,dar lucrarea e slaba , facuta in graba .
A doua lucrare : ai avut o idee foarte buna sa imparti foaia din jumate si sacompari binele cu raul , desenul este ingrijit , ce sa o mai lungesc ca mai lasat cu gura cascata 21 . Imi place mult desenu tau . Smile

Votul meu merge la a doua lucrare ! Felicitari !

#10
locked



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Aggie & Ang Aggie 9 7.578 12-12-2011, 09:57 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Kira / Vero / Freaky VS. Zuzu / Scorpia / Salata Daria v2 6 5.015 03-05-2011, 09:26 PM
Ultimul răspuns: Tan
  Zuzu si Rose . Daria v2 10 7.523 17-02-2011, 01:59 AM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Zuzu si Pookie . Daria v2 30 16.502 08-02-2011, 01:05 AM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)