Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A picture of you

#19
Va multumim pentru comentarii :*

Iata nextul:


Capitolul 6

Nu stiu de ce, dar o teribila stare de nervozitate ma cuprinsese in momentul in care Sky imi daduse detalii despre el si iubitul sau si faptul ca nu-l iubeste. Probabil pentru faptul ca spusese ca acel tip care se numea Emmet, din cate pricepusem eu, merita ceva mai bun, cand el nu merita nimic. Aveam nervi, imi simeam sangele clocotindu-mi in vene. Am luat o gura de cafea pentru a ma calma, privind in directia lui Sky, fixandu-i ochii frumosi cu cei ai mei si mi-am dat bretonul din ochi.
- Ceva mai bun decat tine? Nu as crede ca exista sa ceva, am spus zambind si mi-am trecut degetul aratator usor peste buze, in semn de pecete. Nu ma contrazice, stii prea bine ca asa e. Daca te-a parasit este pentru simplul fapt ca nu te merita, voia bani.
Am oftat spunand aceste lucruri, iar tanarul casca ochii, fixandu-ma cu privirea. Mi-am scos o tigara din pachet, aprinzand-o si incepand sa trag cu putere din ea pentru a ma calma, desi ma simeam la fel. Sky conitnua sa ma priveasca la fel de uimit, neintelegand ce spun, iar eu mi-am indreptat privirea catre Emmet ala al lui. Tipul era foarte degajat, cu toate ca din cand in cand se uita si pe la noi, sa vada ce facem. La un moment dat m-am inecat, simtind ca vreau sa scuip cafeaua pe care o aveam cand tipul ala izbucni in ras.
Eram sigur ca se spusese ceva despre Sky, la fel de sigur cum era si el in privinta asta si a oftat suparat. Imi parea groaznic de rau de el, insa voiam sa schimbam subiectul, sa zambeasca. Era tare simpatic cand zambea si eu doream sa-i vad acel zambet din nou si sa rad cu el.
- Multumesc... rosti intr-un final. Dar e mai bine ca a plecat... Chiar ma intreb de ce am fost atat de prost incat sa implic sentimente. Il vazusem de prima data cum se purta si ce teluri avea... Si totusi am sperat ca se va schimba. M-am amagit tot timpul cu ideea ca nu va pleca in veci de langa mine si ca vom fi fericiti...
Isi pusese mana pe bricheta mea, pe masa, incepand sa se joace cu ea, iar eu mi-am pus mana peste a lui. Isi intoarse privirea uimit, cercetandu-mi ochii blanzi. Continuam sa fiu nervos, insa nu pe el, nu avea nicio legatura cu el, ci cu ceea ce se intamplase cu el. Nu stiu de ce, insa aveam scarba de persoane ca Emmet. Ma multumeam ca nu fusesem si nu intalnisem niciodata un asa om, fiindca probabil as fi fost in stare sa-l omor.
Am oftat. Era clar ca aroganta imi disparuse, acum eram doar eu, Axel, nu Axel-modelul. Zambeam multumit acum din pricina faptului ca imi aratasem si eu fata dupa atata timp. Nu-mi pasa ca poate unii m-ar judeca pentru ca ma ascund, asta eram si acum el ma vedea.
- Vei vedea, mereu in viata apare ceva mai bun.
I-am strans mana si i-am zambit, dupa care am suflat tot fumul pe care il stransesem in piept si am mai luat o gura din cafeaua mea, continuand sa zambes, dar cu aceeasi tristete din ochi. Sky ma privi la randul sau, fixandu-ma, si buzele frumoase si bine conturate i se arcuira intr-un zambet dulce, bucurandu-ma pe mine.
- Da... Poate asa e. Multumesc, Axel... Ne zambeam unul altuia foarte bine dispusi acum, aproape uitand de prezenta fostului iubit al lui Sky acolo.
- Uhm... Esti... Esti gay? am intrebat aproape in soapta, continuand sa-l privesc fix in ochi. Obrajorii lui frumosi prinsesera o culoare aprinsa, usor rosiatica, si eu am chicotit usor. Dadu afirmativ din cap, indreptandu-si privirea catre podea. Eh, macar nu-s singuru`, am spus incepand sa rad si el isi indrepta privirea catre mine, uimit de-a binelea.
- Si tu? Avea o fata de milioane!
- Nu, eu sunt bisexual, dar e tot aia, cel putin din punctul meu de vedere.
Am inceput sa radem amandoi, vizibil amuzati de situatia in care ne pusesem amandoi. Continuam sa-i tin mana intr-a mea, zambind usor si mangaindu-i pielea fina, insa in cateva momente aparu insasi Emmet langa noi, la masa, tinandu-se de gat cu un tip cat el de inalt si roscat.
- Buna,Sky! spuse entuziasmat si se apleca sa-l sarute pe obraz pe baiat, iar eu am cascat ochii nervos de-a binelea. Sky se ferise, dandu-se intr-o parte, si Emmet casca ochii. OK... murmura ca pentru sine. Ce faci?
Ma uitam la el cum se comporta de parca nu fusesera impreuna niciodata, de parca totul era bine intre ei, si am marait nervos. Cum se putea comporta asa degajat? Nu stiu din ce cauza, insa imi era mila de Sky si sila de fostul lui iubit pentru ceea ce facea.
- Bine, Emmet... rosti fotograful meu si ofta trist, apoi isi indrepta privirea catre mine. Ochii sai simbolizau numai nostalgie si se vedea clar ca il doare ingrozitor tot ceea ce se intampla acum, insa nu voia sa spuna, nu avea cum s-o faca, ami bine zis.
Actualul iubit al lui Emmet il trase pe acesta catre el si ii puse stapanire pe buze, strecuandu-si limba acolo, ceea ce ma facu sa marai nervos. Cat de nesimtit putea sa fie! Nu am suportat sa-i vad tristetea tanarului, asa ca m-am apropiat usor si l-am luat in brate, trecandu-mi cu blandete mana in jurul taliei sale si lipindu-l de mine.
Era uimit, confuz, am vazut asta din ochii sai, insa nu reactiona in niciun fel. Mana sa stanga se asezase pe pieptul meu, apoi urca spre muchia claviculei, unde se opri. I-am prins barbia intre doua degete, apropiindu-i buzele de ale mele. Oftase, insa nu mi-am dat seama daca e o parere de rau... Si i-am acoperit gura cu a mea intr-un sarut cat mai bland. Tremura usor, dar se lasa in scurt timp prada mie, incepand sa se miste usor in acelasi timp cu mine, buzele frematandu-le.
Limba mea se strecura rapid in gurita lui fiierbinte, cautandu-i-o pe a lui. Dupa cate va secunde de gandire mi se alaturase si el, incepand sa se joace usor cu mine, luandu-ma in brate si strangandu-ma acum. Mainile sale se aflau in jurul gatului meu acum, pe cand ale mele erau in jurul taliei sale. Era ceva mai scund decat mine, dar imi placea la nebunie modul in care reactiona la fiecare atingere a mea. Probabil ca ne sarutam de minute in sir, caci simteam o acuta nevoie de aer, asa ca a trebuit sa-mi desprind buzele de cele ale sale.
Cand mi-am tras rasuflarea intr-un final am reusit sa vorbesc:
- Acum el e cu mine.
Simtisem nevoia sa ma bag, sa il salvez din situatia groaznica in care fusese pus, si Emmet si gagica-so ramasesera cu gura cascata, amuzandu-ma copios pe mine. Cascau ochii mari la noi, iar eu imi reluasem acelasi zambet arogant de pana acum. Am platit consumatia, inca ranjind si tinandu-l pe Sky in brate, strangandu-l. Era cald, aproape fierbinte, si tremura usor, insa stiam ca nu e din cauza frigului, ci din cauza a ceea ce se intamplase.
Probabil ca si eu as fi reactionat la fel daca m-as fi aflat in locul sau. Ma uitam urat la Emmet si i-am spus lui Sky la ureche sa mergem, inca tinandu-l de talie. Imi zambea, insa parea tare ingrijorat. Am iesit impreuna din local, indreptandu-ne pe strada spre un loc necunoscut.
- Unde mergem acum? am intrebat in soapta, sarutandu-i usor obrazul, fiindca Emmet si iubitul lui erau in spatele nostru, urmarindu-ne. Sunt dupa noi, i-am explicat si se intoarse cu fata la mine, apoi i-am pus stapanire pe buze pentru cateva moemnte, acaparandu-le intr-un sarut dulce si copilaresc.
Cand se desparti de mine, noi doi deja luasem un colt al unei strazi, pierzandu-le urma celor doi. I-am dat drumul lui Sky atunci din bratele mele, iar el se intoarse rusinat catre mine.
- Putem sa ne mai plimbam? intrebase intr-un final si eu am dat afirmativ din cap. De ce.... incepu sa vorbeasca, sa-mi puna o intrebare, insa nu ii dadusem posibilitatea de a continua, fiindca stiam ce avea sa-mi spuna si i-am explicat zambind:
- Situatia in care te-au pus era prea jenanta si poate ca te durea prea tare. Iarta-ma daca am actionat gresit, insa nu am putut sta acolo, sa vad cum idiotul ala isi bate joc de tine in orice fel. Esti prea simpatic, Sky. Cand ti-am zis ca nu te merita am avut dreptate. Am inteles ca a fost plecat. Daca te iubea s-ar fi intors, intelegi? Nu te merita, esti o persoana prea buna pentru el.
Ma oprisem in mijlocul strazii, prinzandu-l de barbie si facandu-l sa se uite la mine.
- Multumesc... raspunse usor rusinat intr-un final, iar eu am zambit si am dat din cap in semn de '' cu placere ''.
- Stii... Ai niste buze asa de dulci... am spus in soapta, ramanand cu ochii pironiti in ochii sai verzi si frumosi.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
A picture of you - de MiraA - 22-04-2011, 09:59 PM
RE: A picture of you [YAOI +18 by Gaby and MiraA - de Beatrix LaVey - 09-06-2011, 09:14 PM
RE: [yaoi] A picture of you - de Beatrix LaVey - 10-12-2011, 10:47 PM
RE: [yaoi] A picture of you - de hiimera - 15-12-2011, 02:00 AM
RE: A picture of you - de Beatrix LaVey - 10-01-2012, 08:28 PM
RE: A picture of you - de hiimera - 12-01-2012, 07:55 PM
RE: A picture of you - de Rain - 15-01-2012, 04:28 PM
RE: A picture of you - de Sushi - 11-02-2012, 01:27 AM
RE: A picture of you - de Beatrix LaVey - 23-02-2012, 01:49 AM
RE: A picture of you - de Lexxu - 23-02-2012, 07:12 PM
RE: A picture of you - de hiimera - 23-02-2012, 09:25 PM
RE: A picture of you - de PervyTeoYaoi_Shinee - 23-02-2012, 10:15 PM
RE: A picture of you - de AbiiShu' - 24-02-2012, 06:26 PM
RE: A picture of you - de rali2009 - 25-02-2012, 12:29 AM
RE: A picture of you - de Blue. - 25-02-2012, 05:13 PM
RE: A picture of you - de Rain - 25-02-2012, 11:06 PM
RE: A picture of you - de Sushi - 03-03-2012, 11:28 PM
RE: A picture of you - de DiZ - 10-06-2012, 10:26 AM
RE: A picture of you - de MiraA - 10-06-2012, 09:39 PM
RE: A picture of you - de hiimera - 10-06-2012, 10:06 PM
RE: A picture of you - de AbiiShu' - 11-06-2012, 11:11 AM
RE: A picture of you - de Ciquita - 11-06-2012, 03:48 PM
RE: A picture of you - de kame. - 12-06-2012, 08:48 PM
RE: A picture of you - de Rain - 15-06-2012, 08:00 PM
RE: A picture of you - de ArtieS - 15-06-2012, 11:45 PM
RE: A picture of you - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:46 PM
RE: A picture of you - de kame. - 15-07-2012, 07:47 PM
RE: A picture of you - de hiimera - 15-07-2012, 08:13 PM
RE: A picture of you - de Sushi - 15-07-2012, 09:41 PM
RE: A picture of you - de Rain - 19-07-2012, 05:28 PM
RE: A picture of you - de MiraA - 23-07-2012, 12:07 AM
RE: A picture of you - de hiimera - 23-07-2012, 09:05 AM
RE: A picture of you - de Lexxu - 23-07-2012, 10:12 AM
RE: A picture of you - de kyra_kyralyne - 24-07-2012, 04:06 AM
RE: A picture of you - de Beatrix LaVey - 12-08-2012, 12:42 PM
RE: A picture of you - de AbiiShu' - 12-08-2012, 09:17 PM
RE: A picture of you - de hiimera - 20-08-2012, 10:05 AM
RE: A picture of you - de MiraA - 15-09-2012, 10:40 PM
RE: A picture of you - de hiimera - 15-09-2012, 11:36 PM
RE: A picture of you - de Lexxu - 16-09-2012, 12:29 PM
RE: A picture of you - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:20 PM
RE: A picture of you - de RosetteFoxy - 12-10-2012, 08:08 PM
RE: A picture of you - de hiimera - 13-10-2012, 08:01 PM
RE: A picture of you - de MiraA - 25-10-2012, 06:44 PM
RE: A picture of you - de hiimera - 25-10-2012, 08:54 PM
RE: A picture of you - de kame. - 25-10-2012, 09:02 PM
RE: A picture of you - de FuNnY bUnNy - 26-10-2012, 01:39 PM
RE: A picture of you - de RosetteFoxy - 27-10-2012, 06:00 PM
RE: A picture of you - de alice extreme - 01-12-2012, 08:03 PM
RE: A picture of you - de Elyy - 03-12-2012, 08:33 PM
RE: A picture of you - de caramele cu pedale - 07-12-2012, 09:39 PM
RE: A picture of you - de Beatrix LaVey - 03-01-2013, 12:53 AM
RE: A picture of you - de Marina. - 09-01-2013, 03:20 AM
RE: A picture of you - de FuNnY bUnNy - 09-01-2013, 09:37 PM
RE: A picture of you - de Natsuru - 11-01-2013, 02:08 PM
RE: A picture of you - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:27 PM
RE: A picture of you - de FuNnY bUnNy - 15-02-2013, 06:40 PM
RE: A picture of you - de Michee - 17-02-2013, 08:03 PM
RE: A picture of you - de Dream_great - 21-02-2013, 04:10 PM
RE: A picture of you - de Dream_great - 26-02-2013, 11:10 PM
RE: A picture of you - de Marina. - 23-03-2013, 02:52 PM
RE: A picture of you - de Kira's Scarlet - 31-03-2013, 08:12 PM
RE: A picture of you - de mko_darkangel - 26-05-2013, 11:04 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] A picture of you [YAOI +18 by Gaby and MiraA sarah chan 3 2.410 17-08-2011, 11:39 AM
Ultimul răspuns: Drama Queen


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)