Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A picture of you

#6
Aww :o3 mUltumim mult pentru comentarii si ne bucuram enorm ca va place ficul :*
Lectura placuta in continuare! :*

Capitolul 2

Eram incantat sa aud ca ne va fi adus un fotograf nou, unul fara experienta, sau macar cu putina, fiindca el lua ore deja de la un specialist. Nu catalogam persoanele dupa acest lucru, putin imi pasa mie ca era inca la scoala, fiindca asa vazusem foarte bine in urma cu putin timp ca persoanele ce inca invata sunt mult mai bune decat idiotii despre care se spune ca sunt profesionisti. Ultimul fotograf pe care il avusese revista PlayGirlp fusese un libidinos si jumatate, un cretin si un prost cu care abia te intelegeai si care iti provoca scarba cu fiecare ocazie pe care o avea.
Nenorocitul ala incercase sa ma aiba pe mine, sa faca ceea ce vrea din trupul meu frumos. Noroc insa cu managerul nostru, care a aparut in ultimul moment si m-a salvat de omul ala libidinos. L-au concediat imediat dupa aceea, dat fiind faptul ca eu eram printre cei mai buni angajati ai acestei reviste si, desi nu-mi place sa fiu plin de mine, eram si cel mai frumos dintre toti si stiam sa stau la poza mai bine ca oricine, de asta eram si apreciat din cale-afara de fiecare din mai marii revistei acesteia.
Stateam pe scaun si dadeam din picior, luand din cand in cand o gura din bautura pe care o aveam in mana. Stateam si analizam fiecare achizitie in parte a revistei acesteia, sorbindu-i din priviri. Cativa dintre acesti tineri observasera cum ma uitam la ei si imi facusera cu ochiul, incercand sa ma ademeneasca in baie, insa nu eram genul acela de persoana... Sau eram?! M-am ridicat de pe scaun, neputand rezista tentatiei, si m-am indreptat catre baie, urmat indeaproape de acel baiat.
Cum am intrat acolo mi-am si lins buzele, lipindu-ma de perete si asteptandu-l sa intre la randul in baie. Cand usa s-a deschis si trupul frumos facut al tanarului intra acolo, l-am prins de talie si l-am intors spre mine. A inchis usa si m-a privit fix in ochi, iar eu, cu superioritate, i-am spus:
- O pisica jucausa... Ce-ar fi sa te imblanzesc?
Probabil ca nu intelesese ceea ce ii spusesem, fiindca se uita lung la mine, analizandu-ma. Oh... Da, acum veneau prostiile din toata lumea.
- Axel... Axel Rosswel... Tu e...?
Dar nu i-am dat posibilitatea sa spuna si altceva, fiindca i-am luat fata in palme si l-am tras catre mine, sarutandu-l lung si apasat pe buzele alea nu foarte apetisante, insa destul ca sa-mi satisfac nevoia pe ziua de azi. Si-a deschis gura, permitandu-i limbii mele ce tocmai astepta jucausa la intrare, sa patrunda in acel loc fierbinte si sa se joace cu a sa. Nu asteptase nici el prea mult timp, ci si-a dus mainile in jurul taliei mele, iar atingerile ii devenisera al dracului de tandre.
L-am apucat de guler si l-am tras intr-o cabina de WC, lipindu-l de unul din peretii acesteia si incepand sa-l sarut violent pe gat si pe piept, tragand de hainele sale pana ce se deschisera. Imi placea... Da, era incantator de dulce si nu ma puteam abtine. Corpul ii fierbea groaznic sub cel al meu si eram incapabil sa ma mai opresc. Telefonul incepuse sa-mi sune, insa nu puteam raspunde, acum aveam altceva de facut. Producatorii se obisnuisera deja cu felul meu de a fi si disparitiile bruste de la locul unde trebuia sa fiu, insa respectau faptul ca ma intorceam fresh si niciodata nu lipseam de la prezentarile de moda sau de la sedintele foto.
- Da-ti jos pantalonii, i-am spus nerabdator si mi-am desfacut cureaua, apoi nasturele argintiu si rotund cu dragon pe el, dupa care slitul astfel incat sa permita organului meu intarit sa iasa la iveala. Cu o privire usor ingrijorata, baiatul de langa mine se desfacu la pantaloni, lasandu-i sa cada pana in vine, iar eu incepusem deja sa-l sarut pe umeri, sa ii musc pielea fina astfel incat sa-i provoc placere, insa nu-i lasam urme, dupa care il lingeam pe gat incet, gustandu-i cu placere modurile in care imi strangeau bluza neagra si mulata de pe mine si suvitele de par ce-mi curgeau ceva mai jos de omoplati.
L-am intors cu spatele, proptindu-l cu mainile de acel perete si lipindu-i trupul de el si am inceput sa-i sarut omoplatii in parte, apoi ceafa calda. Mi-am potrivit organul la intrarea din trupul sau si, dupa ce mi-am pus un prezervativ pe acesta, l-am penetrat brusc, facandu-l sa se arcuiasca si sa scoata un geamat de durere din cauza faptului ca aveam cu ce ma mandri si puneam pe jar persoanele cu dimensiunile mele. N-am asteptat insa sa se obisnuiasca, fiindca am inceput sa ma adancesc in acel loc cu viteza, facandu-l sa se incordeze, insa se relaxa repede, incepand sa faca aceleasi miscari pe care le faceam si eu in acelasi timp, provocandu-mi o placere dulce, insa nu la fel de intensa cum se intampla in momentul in care persoana imi placea cu cine o fac.
MIsarile mele destul de violente in interiorul sau incepura sa devina alerte, impingandu-ma cu toata forta in carnea ce pulsa de dorinta sa ma aiba. Ceea ce ma nemultumea era ca nu imi provoca placerea pe care o asteptam. De cand era sa fiu violat de fotograful ala nenorocit al nostru, nimic nu imi mai provoca placere cm o facea inainte, ci era doar un simplu contact sexual, doar o banalitate, doar o nevoie fizica. Ma adanceam in el din ce in ce mai tare si gemeam, insa nu era chiar acelasi lucru ca atunci cand persoana de sub mine era cineva drag, la care tineam catusi de putin. Astfel de aventuri de o noapte aveam tot timpul, cand cu femei, cand cu barbati, si eram mandru de acest lucru si multumit ca rezistam si aveam cu ce ma mandri.
Se auzise usa, dar nu-mi pasa, oricine ma auzea ma durea fix in pix. Gemetele noastre se intetisera din ce in ce mai tare acum si gemeam incantat la fiecare patrundere si fiecare miscare a sa de sub mine. Il tineam acum strans de talie, de abdomen, presandu-l spatele de peiptul meu, si ma impingeam tot mai tare. Baiatul se apleca in fata, apoi isi intoarse capul, permitandu-mi sa ii prind buzele intr-un sarut violent, furtunos, la fel cum ma purtam cu fiecare '' victima '' a mea. Se auzi apa curgand din cealalta parte a baii, apoi usa cum se deschise iarasi si cel ce fusese acolo probabil iesise. Baiatul in care tocmai ma impingeam cat puteam de tare gemea pervers si imi striga numele, apoi, in scurt timp, ejaculase, tot lichidul cazand cu repeziciune pe podeaua rece. La scurt timp dupa am ejaculat si eu si, obosit, l-am mai sarutat o data si m-am indepartat, imbracandu-ma. Imi urma exemplul tanarul si, privindu-ma gales pe sub ochi, rosti:
- Ceva mai sexy ca tine... Nici ca se poate...
I-am zambit in acel moment si mi-am dat cu apa pe fata, apoi m-am privit in oglinda. Parul meu saten si lungul era acum usor transpirat si cateva suvite cadeaua anapoda pe chip, insa le-am aranjat si mi-am trecut limba peste buze privindu-mi reflexia. Ochii meide un albastru metalic pareau ai unui obsedat acum, iar buzele mele frumos conturate se arcuiau intr-un zambet malefic, la fel si pieptul meu ce se ridica rapid in incercarea de a primi oxigenul de care avea nevoie.
M-am privit inca o data in oglinda, concluzionand ca arat bestial si mortal si mi-am asezat hainele sifonate usor, apoi am iesit fara sa ii adresez vreun cuvant acelui baiat. De cum dadu ochii cu mine, producatorul zambi si, apropiindu-se, imi sopti la ureche:
- Dai show-uri prin baie, nu gluma.
Am chicotit usor si i-am facut cu ochiul barbatului, dupa care m-am aruncat intr-o canapea, privind atent in jurul meu persoanele. Cateva femei prezente si ele acolo pusesera ochii pe mine, insa nu eram deloc dispus sa le ascult pe femeile astea cum imi fac avansuri, asa ca m-am tinut departe de ele. In scurt timp, un subaltern al sefului revistei, unul pe care il avusesem cu ceva timp in urma, se apropie.
- Hei, Axel, ti-l prezint pe noul tau fotograf, rosti arantandu-mi un tip super bun, caruia i-as fi tras-o acolo, pe loc, insa parea atat de cuminte si dulce... Si cam abatut. El e Sky Johnson, explica baiatul al carui nume bineinteles ca il uitasem. M-am ridicat si am dat mana cu Sky, zambindu-i prietenos, apoi m-am lasat iarasi pe canapea, rostind binevoitor:
- Imi pare bine de cunostinta.
- De asemenea, rosti Sky si ma fixa cu privirea, facandu-ma sa chicotesc usor la vederea sa. Mi-am trecut limba peste buze si m-am intins, apoi subalternul ala scund si slabut se intoarse la noi si se apleca peste mine, soptind astfel incat sa-l aud si eu, dar si Sky:
- Vezi cui dracului i-o mai tragi si astazi...
Imi venea sa-i rup capul in acel moment!
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
A picture of you - de MiraA - 22-04-2011, 09:59 PM
RE: A picture of you [YAOI +18 by Gaby and MiraA - de Beatrix LaVey - 26-04-2011, 10:42 PM
RE: [yaoi] A picture of you - de Beatrix LaVey - 10-12-2011, 10:47 PM
RE: [yaoi] A picture of you - de hiimera - 15-12-2011, 02:00 AM
RE: A picture of you - de Beatrix LaVey - 10-01-2012, 08:28 PM
RE: A picture of you - de hiimera - 12-01-2012, 07:55 PM
RE: A picture of you - de Rain - 15-01-2012, 04:28 PM
RE: A picture of you - de Sushi - 11-02-2012, 01:27 AM
RE: A picture of you - de Beatrix LaVey - 23-02-2012, 01:49 AM
RE: A picture of you - de Lexxu - 23-02-2012, 07:12 PM
RE: A picture of you - de hiimera - 23-02-2012, 09:25 PM
RE: A picture of you - de PervyTeoYaoi_Shinee - 23-02-2012, 10:15 PM
RE: A picture of you - de AbiiShu' - 24-02-2012, 06:26 PM
RE: A picture of you - de rali2009 - 25-02-2012, 12:29 AM
RE: A picture of you - de Blue. - 25-02-2012, 05:13 PM
RE: A picture of you - de Rain - 25-02-2012, 11:06 PM
RE: A picture of you - de Sushi - 03-03-2012, 11:28 PM
RE: A picture of you - de DiZ - 10-06-2012, 10:26 AM
RE: A picture of you - de MiraA - 10-06-2012, 09:39 PM
RE: A picture of you - de hiimera - 10-06-2012, 10:06 PM
RE: A picture of you - de AbiiShu' - 11-06-2012, 11:11 AM
RE: A picture of you - de Ciquita - 11-06-2012, 03:48 PM
RE: A picture of you - de kame. - 12-06-2012, 08:48 PM
RE: A picture of you - de Rain - 15-06-2012, 08:00 PM
RE: A picture of you - de ArtieS - 15-06-2012, 11:45 PM
RE: A picture of you - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:46 PM
RE: A picture of you - de kame. - 15-07-2012, 07:47 PM
RE: A picture of you - de hiimera - 15-07-2012, 08:13 PM
RE: A picture of you - de Sushi - 15-07-2012, 09:41 PM
RE: A picture of you - de Rain - 19-07-2012, 05:28 PM
RE: A picture of you - de MiraA - 23-07-2012, 12:07 AM
RE: A picture of you - de hiimera - 23-07-2012, 09:05 AM
RE: A picture of you - de Lexxu - 23-07-2012, 10:12 AM
RE: A picture of you - de kyra_kyralyne - 24-07-2012, 04:06 AM
RE: A picture of you - de Beatrix LaVey - 12-08-2012, 12:42 PM
RE: A picture of you - de AbiiShu' - 12-08-2012, 09:17 PM
RE: A picture of you - de hiimera - 20-08-2012, 10:05 AM
RE: A picture of you - de MiraA - 15-09-2012, 10:40 PM
RE: A picture of you - de hiimera - 15-09-2012, 11:36 PM
RE: A picture of you - de Lexxu - 16-09-2012, 12:29 PM
RE: A picture of you - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:20 PM
RE: A picture of you - de RosetteFoxy - 12-10-2012, 08:08 PM
RE: A picture of you - de hiimera - 13-10-2012, 08:01 PM
RE: A picture of you - de MiraA - 25-10-2012, 06:44 PM
RE: A picture of you - de hiimera - 25-10-2012, 08:54 PM
RE: A picture of you - de kame. - 25-10-2012, 09:02 PM
RE: A picture of you - de FuNnY bUnNy - 26-10-2012, 01:39 PM
RE: A picture of you - de RosetteFoxy - 27-10-2012, 06:00 PM
RE: A picture of you - de alice extreme - 01-12-2012, 08:03 PM
RE: A picture of you - de Elyy - 03-12-2012, 08:33 PM
RE: A picture of you - de caramele cu pedale - 07-12-2012, 09:39 PM
RE: A picture of you - de Beatrix LaVey - 03-01-2013, 12:53 AM
RE: A picture of you - de Marina. - 09-01-2013, 03:20 AM
RE: A picture of you - de FuNnY bUnNy - 09-01-2013, 09:37 PM
RE: A picture of you - de Natsuru - 11-01-2013, 02:08 PM
RE: A picture of you - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:27 PM
RE: A picture of you - de FuNnY bUnNy - 15-02-2013, 06:40 PM
RE: A picture of you - de Michee - 17-02-2013, 08:03 PM
RE: A picture of you - de Dream_great - 21-02-2013, 04:10 PM
RE: A picture of you - de Dream_great - 26-02-2013, 11:10 PM
RE: A picture of you - de Marina. - 23-03-2013, 02:52 PM
RE: A picture of you - de Kira's Scarlet - 31-03-2013, 08:12 PM
RE: A picture of you - de mko_darkangel - 26-05-2013, 11:04 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] A picture of you [YAOI +18 by Gaby and MiraA sarah chan 3 2.409 17-08-2011, 11:39 AM
Ultimul răspuns: Drama Queen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)