Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[yaoi] Rock-ul si tu...

#36
[center]Capitolul 17[/center]

Soarele imi intra in ochii, iar eu i-am deschis, ramand uimit sa vad ca am dormit pe veranta. Ma durea gatul din cauza pozitii in care am dormit, dar acest lucru nu ma impiedica sa ma simt al dracului de mizerabil pentru ce i-am facut lui Sasuke in urma cu cinci ani, iar acum soarta imi juca o festa destul de ura. Aud niste rasete venind din cabana si afara iesira brunetul - Sasuke - cu satena, sarutandu-se si foarte bine-dispusi, cea ce ma facu sa instramb din nas, pentru a ma abtine sa comentez cum trebuie. M-am ridicat de pe balansoar, intrand in locuinta, ducandu-ma sus pentru a face un dus si sa ma schimb, fiindca vroiam sa imi vizitez tatal. Privesc de la fereastra coridorului cum Uchiha-mic se mozolea cu neseant cu panarama aia, parca stiind ca il privesc. Lucrurile s-au schimbat mult, imi soptesc in sinea mea, apoi intru in baie pentru dusul mult dorit.

- Ma crezi ca nu te recunosteam daca ne intalneam pe strada? Ma intreba tati, in timp ce stateam in bucatarie si beam impreuna un pahar de limonada.
- Dar tu ai ramas acelasi. Nu te-ai schimbat deloc fata de..., am lasat propozitia neterminata, inghitandu-mi in sec restul de cuvinte.
Batranul aproba din cap, apoi incepu sa imi povesteasca ce s-a mai intamplat pe aici, punandu-ma la curent cu tot ce s-a intamplat prin scoala sau oras. Am hotarat ca in aceea noapte sa dorm la tati, dar el imi spuse ca camera mea va trebui sa o impart cu cineva, fiindca o inchirease. Am aprobat din cap, urcand la etaj, intrand in incaperea respectiva, ramand uimit sa vad ca era foarte multa curatene acolo. Pe pereti erau lipite diferite postere cu formatia mea - am nimerit sa dorm cu un maniac in pat - sau cu mine si Itachi. Pe un panou de pluta se aflau decupaje din ziar despre formatii sau cand eu am dat primul interviu si multe altele. Am inceput sa ma uit pe acolo fara sa ma ating, cand usa se deschise si in camera intra...
- Ce cauti aici? Am intrebat si eu si Sasuke deodata, fiindca el era tipul cu care trebuia sa impart camera.
Brunetul isi ceru scuze, apoi imi explica de ce afla aici, fiindca parintii il dadusera practic afara din casa si taicamiu l-a ajutat luandu-l la el, angajandu-l ca ospatar cu jumate de norma la pizzeria din oras. Aprob din cap si imi cer scuze pentru necazurile ce ii le are din cauza mea, facandu-l sa izbucneasca intr-un ras usor isteric bajocoritor. Imi facu semn sa ma asez undeva, fiindca el trebuie sa isi pregateasca cursurile pentru sesiuni.
- Nu vei putea sa inveti cu mine aici. Nopate buna Sasuke, mai spus si ies din camera, ducandu-ma in sufragerie, luand o patura si intizandu-ma pe canapea, incepand sa butonez telecomantda.
Nu-mi venea sa cred ca din cauza mea, tanarul nu avea o casa a lui si trebuia sa traiasca printre straini, facandu-ma sa oftez trist. Trebuia sa remediez asta cat mai rapid, asa ca am pus mana pe telefon, sunand-o pe Ary, cerandu-i sa vina maine dimineata aici, nepasandu-mi ca am intrerupt-o dintr-o partida incendiara cu Gaara. Stiam acest lucru, fiindca l-am auzit pe roscat cum o pomeni pe maicamea de moaste, sfinti, morti si morminte, amuzandu-ma copios.

Simt cum cineva trage de mine, iar cand deschid somnoros ochii, o vad pe violeta alaturi de mama ei, care era agent imobiliar in oras. Ma ridic in capul oaselor si le fac semn sa se aseze. Ii spun Mayei - mama lui Ary - ca vreau sa cumpar un apartament cu doua camere, sufragerie, balcon, bucatarie, baie si garaj in blocul respectiv. Cand auzi femeia imi recomanda niste aparatamente ce se aflau in centrul Konohai, cea ce nu-mi placeau si am intrebat-o daca are ceva mai retras si am vazut-o cum a instrambat din nas si mi-a spus ca exista unul intr-un bloc de garsoniere de nefamilisti, dar nemobilat si trebuie sa il rambrasez la curent electric, apa si incalzire ce am acceptat imediat sa il cumpar. Era ieftim pentru doua sute si ceva de yeni, mai ales ca proprietarul nu era in tara, iar yenii se transformau in Euro si erau mai multi.
- Cand pot sa merg sa o vad? O intreb curios pe satena si aceasta imi zambi amuzata.
- Oricand iti pofteste inima, chiar si acum. Te asteptam sa te schimbi, spuse Maya, iar eu am zbughit-o sus pe scari.
Aproape m-am ciocnit de Uchiha, care avea o mapa in mana, pregatit de ore. Ma intreba de ce sunt asa grabit, apoi imi spuse ca fratesu imi aduse bagajele de dimineata si se afla in camera lui, fosta a mea. Aprob din cap, in timp ce ma ducea in baie, intrand dupa ce m-am dezbracat in cabina de dus, dand drumul la apa. Dusul dura maxim zece minute. Am intrat in camera gol-pusca, lasand usa deschisa de al dracului ce era carnita pe mine si in timp ce ma imbracam, simteam cum cineva ma spinona si am zambit trist, cand am observat reflexia siluetei lui Sasuke in I-Phone-ului meu. Daca ar sti baiatul ce vrea sa fac pentru el, cred ca nu m-ar ierta niciodata, dar o fac si pentru mine. Dupa ce m-am aranjat, am coborat jos - brunetul se pare ca a sters-o cand m-a vazut ca vreau sa ies - iar Ary isi facu cruci cu ambele maini, marind ochii de uimire.
- Te-a blestemat careva? Cum dracu si mumasa tu ai fost gata in zece minute reale si nu ale tale de trimis dupa moarte? Hai sa mergem, spuse ea si am iesit toti trei pe usa, pornind spre blocul de nefamilisti.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
[yaoi] Rock-ul si tu... - de Nywa - 08-03-2011, 03:31 PM
RE: Rock-ul si tu... [+18 Yaoi, asa zisa limita de vasta e pentru tot] - de Nywa - 26-06-2011, 07:52 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  I love my rock star....[yaoi / shounen-ai] Dark Mistery_Chuu 2 4.272 10-05-2008, 03:04 PM
Ultimul răspuns: Strawberry Ice


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)