Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[yaoi] Rock-ul si tu...

#29
[center]Capitolul 13[/center]

- Tu esti nebun! Excalma Ary, in timp ce stateam la plaja pe malul lacului si ne bucuram de ultimile zile de vara.
- Daca nu il crezi uite, imi lua apararea Sasuke si ii arata satenei o poza cu Itachi umilit.
Tipa izbucni in ras si ma felicita, apoi se ridica si merse in apa, in timp ce eu stateam intins pe spate si cu mainile sub cap. Iubirasul meu ma mangaina pe piept si apoi imi dadea mici pupicuri pe buze, ce le acceptam imediat. Se pare ca tanarul prinse o spaima de apa adanca de la faza cu Hidan, lucru care ma enerva la culme. Ma ridic deodata in picioare si imi apuc iubitul de mana, tragandu-l dupa mine spre lac. Sasuke incepu sa tipe si sa isi bage unghile scurte in carnea antebratului, implorandu-ma sa ii dau drumul.
- Papusa, ai incredere in mine. Nu voi lasa nimic rau sa ti se intample. Cand te simti pregatit, vi la mine, pe acel bustean, spun si ii arat un trunchi de copac ce plutea in deriva pe apa.
Brunetul inghiti in sec si se intoarse la paturi, iar eu am intrat in apa, sarind inainte si am inceput sa inot liber, pana la bustean, unde statea Ary si privea in jur. Cand am ajuns la ea, fata imi spuse ca noul meu iubit tot da tarcoale pe langa apa, ca un leu intr-o cusca, facandu-ma sa izbucnesc in ras. Am inceput sa discutam nimicuri, privind din cand in cand spre mal. Nu il mai vad pe baiat langa paturi, semn ca s-a dus sa se usureze sau sa vina la noi, dar ma indoiesc acest lucru.
- Ce repede inoata! Exclama deodata Ary si imi arata cum cineva cunoscut inota spre noi in stil bras, aratand ca facuse si el inot.
Cand brunetul ajunse la buturuga, i-am dat un sarut apasat pe buzele usor vinetii, apoi pupandu-i ochii, nasul, obraji si din nou buzele. Vreai sa ii despart cu limba buzele sale, dar le tinea prea strans, asa ca m-am lasat pe gubas, dar provocandu-l sa ne intrecem toti trei pana la mal in orice stil. Cum era de asteptat, brunetul si satena au ales stilul liber, iar eu pe cel bras. Ei au ajuns primi la mal si eu ultimul, asezandu-ne pe paturi si incepand sa vorbim pana cand soarele s-a ascuns printre niste nori grei si negri de ploaie. Am injurat printre dinti, mama natura si apoi ne-am strans repede lucrurile, pornind spre oras.

- Cum dracu sa il trimit pe fratetu pe ploaia asta? Ai innebunit? Strigam exasperat la telefon lui Itachi, care nu se afla in oras, pentru a scapa de pedeapsa rusinoasa.
-Bine, doarme la tine, dar daca mi se plange ca i-ai rupt fundul te ucid! Marai Uchiha-mare si inchise.
Imi dau ochii peste cap si ma asez langa iubirasul meu in pat, ce incepu sa se prosteasca cu chitara mea clasica, amuzandu-ma peste poate. O iau din mana sa si incep eu sa cant la ea, prostindu-ma Cotton Eye Joe, cantandu-i si cu vocea, dar pe un ton ce il imita pe fostul meu prof de istorie, domnul Sakiro. Baiatul incepu sa rada cu lacrimi. Am pus chitara in suport si m-am intins pe pat, privind tavanul si iubirasul meu veni langa mine, punandu-si capul pe pieptul meu. Ce plictiseala era, dar aveam eu ac de plictiseala. Mi-am luat I-Phone-ul si mi-am sunat gasca si pe varumiu, invitandu-i la mine sa ne uitam la un film horror, regretand din suflet ca nu era vineri treisprezece, fiindca Naruto suferea de Paraskavedekatriafobia*. Dupa ce am primit confirmarea, m-am ridicat din pat si am pornit in sufragerie pentru a pregati terenul.
Am dat canapeaua mai inspate, am pus masuta inlateral si am scos din debara o saltea numai buna de stat si dormit pe ea, care am aseza-to in fata canapelei.
- Tu glumesti nu? Naruto sufera de Paraskavedekatriafobia? Ma intreba uimit Sasuke, in timp ce eu cautam prin beci niste bere in lazii si suc.
- Dap, iar fratetu sufera de Pteronofobia**. E o prostie sa iti fie frica de o pana. Tu? Ti-e frica de ceva? Il intreb viclean, fiindca brunetul statea exact sub bec, privind cu groaza la trupul meu ce se afla in penumbra.
Il aud cum murmura ceva, iar eu l-am rugat sa spuna cu voce mai tare, venind langa el si dandu-i un sarut pe buze pentru incurajare. Imi sopti la ureche ca sufera de Nyctophobia*** ce ma facu sa chicotesc usor, spunandu-i ca ne vom uita la Darkness. Cand auzi, aproape facu cu inima, dandu-mi de inteles ca filmele horror nu prea il incanta sa le vada pe furtuna. Mergem sus si ii spun baiatului ca sunt eu sa il apar in caz de ceva.

Stateam pe unul dintre cele doua fotoli si ghemuit in bratele mele si cu capul pe pieptul meu, tremurand de frica, in timp ce eu priveam cu plictiseala filmul. Ary adormise deja cu capul la Gaara pe picior de plictiseala, iar Naruto era pe canapea, infofolit in patura si cu mainile la ochi de frica. Deodata Sasuke isi ridica capul cautandu-mi buzele si le gasi, cuprizandu-le intr-un sarut pasional. Imi strecor limba in gura lui, incepand sa imi frec, mangai si sa ii ating limba foarte pasionat, in timp ce il mangaiam usor pe coapsa. O aud pe satena cum spuse ca mai sunt minori pe aici si arunca o patura peste noi doi, fiindca eu cum sunt drac, mi-am strecurat mana in pantaloni sai si am inceput sa ii mangai usor si delicat mandria. Roscatul ma facu obsedat sexual si dadu mai tare la film, ca sa nu ne bage in seama. Asta-i viata...

Drakness

_____________________
* Frica de vineri 13
** Frica de a fi gadilat cu o pana
*** Frica de intuneric sau de lucrurile intunecate.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
[yaoi] Rock-ul si tu... - de Nywa - 08-03-2011, 03:31 PM
RE: Rock-ul si tu... [+18 Yaoi, asa zisa limita de vasta e pentru tot] - de Nywa - 21-05-2011, 09:45 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  I love my rock star....[yaoi / shounen-ai] Dark Mistery_Chuu 2 4.274 10-05-2008, 03:04 PM
Ultimul răspuns: Strawberry Ice


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)