Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[yaoi] Rock-ul si tu...

#22
[center]Capitolul 9[/center]

- Ai avut dreptate. Nu-mi place, ii soptesc satenei, aplecandu-ma in fata, fiindca stateam in ultima banca la zid, langa Sasuke, ce statea singur.
- Acum taci si indura! Marai brunetul de langa mine, varandu-mi sub nas caietul sau de mate. Fa-te util si explica-mi si mie prostia aia, mai adauga ca ma uitam la el ca la E.T.-uri extrateresti.
Imi dau ochii peste cap si incep sa ii explic pana intra domnul Tem cu zarul ala in mana, facandu-ma sa ma gandesc la o metoda sa sara pe geam - eram la parter, in fosta mea clasa. Tipul il puse pe Gaara sa scrie pe colegi lui si roscatul m-a trecut si pe mine dupa Nakamura Jun, iar dupa ce termina, Ary ii duse profului foaia. Acesta dadu cu zarul si pica numarul treisprezece si se uita la foaie, citindu-mi numele cu neincredere si incruntare totala. Pufnesc usor in ras si ma ridic, ducandu-ma la tabla, iar fetele din clasa au inceput sa ofteze visatoare, pentru ca purtam un maiou negru pe trup, simplu si o pereche de jeansi de un albastru spre gri cu lanturi, iar in picioare adidasi. Cand ma vazu, barbatul era sa faca cu inima, apoi dadu mana cu mine, intrebandu-ma pe sleau: "ce mama dracului caut la ora lui? ". Raspunsul a fost si mai simplu.
- Pe masa o caut. Am venit in vizita la vechea mea sala de clasa si am gasit pe Domnul Ruleta-Zar in persoana, spun pe un ton ironic si usor de scandal, dandu-i de inteles, ca imi va mai vedea mecla mea de panarama pe aici.
- Fiind spusele, hai rezolva mataluta urmatorul exercitiu, spuse si incepu sa imi dicteze un exercitiu de olimpiada.
Chicotesc si incep sa il rezolv cu formule de clasa a doispea si de a unspea, facandu-i pe astia sa il injure pe prof ca m-a scos la tabla si mi-a dat acest exercitiu greu. Ranjesc la domnul Tem si acesta isi ia lucrurile si iese nervos din clasa, bondaganind nervos, dar pentru o luna ii va lasa in pace sau pentru totdeauna. M-am asezat inapoi in banca, dupa ce i-am rugat pe copi-copaci sa faca totusi liniste, apoi l-am provocat pe Gaara la o Cruce in echipa. Am tras la sort si spre ironia sorti si Crapul si Menomorutul nu ma iubesc, am picat in echipa cu Sasuke si cei doi indragostiti in echipa. Langa mine se aseza Ary ca sa fie atenta cand trisez si incep sa fac cartile, apoi le impart, incepand jocul...

- Cum dracu sa faci cinci pe aproape nimic? Intreba roscatul, cand i-am spus scorul si brunetul il nota pe o foaie.
- Am invatat de la cei mai buni, cei mai tari cei mai... smecheri trisori in lumea asta, spun calm, punandu-mi mainile sub cap.
In acea clipa suna cloloptelul si astia isi luasera rucsacele, semn ca vor sa plece acasa, asa ca mi-am luat mapa si am iesit din clasa dupa ce i-am salutat. O ora am sa o frec asa pe langa scoala, fiindca urma sa avem sport... Doamne ce idiot sunt, fiindca in catalogul ala era trecut ca fac inot de performanta si nu trebuie sa mai merg la ora. Cred ca trag o fuga pana acasa sa imi iau sortul de antrenament pentru a merge la lac sa fac acolo cateva ture. Ies din scoala si ma indrept spre casa, cand aud cum cineva ma striga. Ma intorc si il vad pe Uchiha-mic cum alerga spre mine, facandu-ma sa ridic sceptic din spranceana. Dupa ce isi trase suflu ma intreba unde e fratesu, iar eu am ridicat din umeri, pornind mai departe.
- Hei, nu am terminat de vorbit! Tipa pe mine, apucandu-ma de incheietura maini.
- Ba da am incheiat din vara orice contact intre patru ochi sau ai nevoie de legitina ca sa ti mine? Il intreb ironic si smucindu-mi mana dintre degetele lui.
Cand auzi asta, mari ochii de uimire, apoi ii pleca in pamant. Ii urez o zi buna si plec mai departe spre casa, ascultand Crandle of Filth la I-Phone si gandindu-ma cum sa-mi petrec sfarsitul de saptamna - in cincisprezece a picat joi - si am ajuns la concluzia simpla. Ca de obicei. In pat zdranganind la chitara si cantand sau compunand noi melodii pentru trupa si frecand menta. Ce palpitant va fi.

Niste batai in usa de la camera ma grabira sa iau pe mine o pereche de boxeri negri, fiind inca proaspat de la dus. Cand spun intra, in camera intrara Ary imbracata cu o rochie neagra, cu decolteu discret, scurta si cu maneca scurta. In picioare avea niste sandale cu toc pe gamba si machiajul era unul de seara cu farduri mai tari. Langa ea era Konana, imbracata intr-o pereche de pantalonasi scurti din piele neagra si un top alb si in picioare cizme din catifea cu toc, visini.
- Ce cautati aici? Le intreb calm si total neinteresat de tinuta lor, fiindca orientarea mea era cu totul alta.
- Vrem sa mergem in club cu Itachi si Deidara, iar Yahiko cu Gaara nu ne lasa doar cu ei, pentru ca spun ca astia doi nu sunt complet responsabili pentru noi, turui albastruia, facandu-ma sa cred ca a invatat acest discurs din cap.
Imi dau ochii peste cap si incep sa im icaut haine, fiindca aveau dreptate in privinta unui singur lucru. Cand Itachi da de Deidara in club sau asa, nu se lasa fara futeala in buda sau mozoale peste limita legala admisa de Nagato. Abia nu astept sa vad ce tortura lenta mi-au pregatit fetele prin club, incat sa ma spanzur de par, de cleanta de la usa din camera mea...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
[yaoi] Rock-ul si tu... - de Nywa - 08-03-2011, 03:31 PM
RE: Rock-ul si tu... [+18 Yaoi, asa zisa limita de vasta e pentru tot] - de Nywa - 23-04-2011, 05:55 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  I love my rock star....[yaoi / shounen-ai] Dark Mistery_Chuu 2 4.274 10-05-2008, 03:04 PM
Ultimul răspuns: Strawberry Ice


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)