Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[yaoi] Rock-ul si tu...

#7
[center]Capitolul 3[/center]

- Copilul-copac de care te-ai ciocnit e fratele mai mic a lui Itachi, Sasuke, ma informa fata, in timp ce faceam impreuna incalzirea pe margine.
- Cine?! Exclam destul de tare atragand atentia asupra noastra. Scuze, vorbeam de un film, mint frumos si continui pe un ton mai jos de data asta. Sasuke Uchiha? Fratele cel mic si tocilar al nevastuici, care se inrosea pana la varful firului de par, daca faceam gesturi nu tocmai cuminti pe langa el, a ajuns sa se imbrace asa? Ary, as crede orice, dar pe asta nu.
- Crezi ce vrei, dar Sasuke s-a schimbat destul de mult incat Gaara a ajuns sa se bata cu el pentru mine. Handicapsatul ala se da la mine de fiecare data cand are ocazia si nu ii pasa de nimic, ma informa in timp ce isi punea casca in cap, pentru as proteja parul cat de cat.
- Daca se da in halul ala la tine, de ce nu s-a dat cand ai trecut cu mine pe langa el? O intreb curios si satena doar se multumi sa ridice din umeri.
Ne-am dus la marginea bazinului, urcandu-ne pe trambuline, luand pozitile de sarit in cap, pentru a ne intrece pe culoare. Antrenorul veni la noi si spuse ca vrea sa facem doua ture la liber, contra-cronometru si apoi fluiera scurt. Ne luam avant si sarim in cap, incepand sa inotam imediat, cum ne-am ridicat la suprafata. Pentru mine era obisnuinta sa imi tin mai mult respiratia si sa fiu mai rezistent, ca in Tokyo ne ducea si la sala sau ne ducea in larg, dandu-ne drumul in apa marii si sa ne intoarce la mal, cat putem de repede. Ne intreceam, mai ales ca antrenorul de acolo ne spunea ca a aruncat de al dracului carne si rechini ne vor urmari, deci inotam repede si de nevoie, ca de voie nu cred ca era. Ajung inaintea lui Ary la celalalt capat al bazinului, il ating, ma scufund, intorcandu-ma si apoi ma imping cu picioarele in perete, luandu-mi avant, pornind spre capatul unde era antrenorul si ajutorul sau, cu cronometrele in mana si ochi pe ele. De pe margine auzeam galeria de copilasi, ce inotau langa cele doua culoare, ce au fost rezervate noua. Am atins primul peretele cu mana si mi-am ridicat putin ochelari de pe ochi, asteptand-o si pe tanara, care aparu la zece secunde dupa mine. Dau mana cu ea, felicitand-o pentru cursa si performanta, fiindca eu mereu scoteam sub sase minute, facand inot de la trei ani si tanara a inceput la sapte ani, deci era o diferenta enorma.
Dupa stil liber, am inceput sa facem patru ture de bras, sase de stil fluture, sapte ture pe spate, doua pe sub-apa - ne ridicam doar sa luam aer si apoi inotam pe sub-apa ca broasca - si o tura de craul, sa nu o epuizez. Era ciudat pentru mine sa stiu sa inot, fiindca la petrecerile de la piscina, nu prea ma vedea lumea in apa, sarind sau facand acrobati, doar daca am facut un pariu si l-am pierdut sau daca cineva ma trage cu forta in apa. Un timp a circulat zvonul - si inca mai circula cred - ca nu stiu sa inot sau am fobie de piscine. Cum dracului ar trebui sa se numeasca fobia de piscina? Piscinafobia? Cred ca ceva de genu, dar nu ma omor acum sa caut cum se numeste, ca nu crapa lumea daca nu stiu. Dupa ce am terminat turele, am iesit din bazin, mergand la dusuri, fiindca apa aia cu clor si mai stiu eu cu ce, ma facea sa ma scarpin doar gandindu-ma la aceasta chestie. Cand am iesit de la dus, nu mi-a fost mirarea sa il vad pe Gaara, cum se saruta cu Ary, in vestiarul baierilor, dar daca ii prindea antrenorul, ii facea cu apa si otet, pe saraci copii.
- Ma scuzati ca va deranjez, dar Romeo si tu scumpa Julieta, antrenorul va poate prinde, spun pe un ton ironic, iar cei doi au iesit imediat afara.
M-am imbracat si dupa ce am controlat daca mi-am uitat ceva - prostia eventual - am pornit toti trei spre casa roscatului pentru a repeta la instrumente. Ce frumos, daca Akasuna e pe la Tayuya, sora mai mare a lui Gaara cu doi ani, iar ne baga in origini in doi timpi si trei miscari. Roscatul imi povestea cum Yahiko l-a snomip in bataie pe Kankuro, ca a incercat sa o violeze pe Konana. Cand am intrebat ce e cu Konana in povestea asta, am ramas traznit sa aflu ca e iubita portocaliului, fiindca albastruia mereu era mistocarita in clasele primare de noi. Mda, pe atunci eram copii fara viitor si acum am mai evoluat foarte mult pe scara socetati primordiale. Trecem prin parc - eu aveam placa sub-brat - si imi depistez vizual varul cu o gasca de specimene "noi", fumand tigari si beau bere din doze. Gasca aia ocupa intreaga alee, pe care ne aflam si noi, pentru a ajunge la casa lui Sabaku.
- Hai sa ocolim, imi sopti satena, apucandu-si iubitul de brat si se pregati sa ocoleasca, dar eu am dat din cap ca nu.
- Mai, mai, pe cine avem noi aici, spuse brunetul, care l-am vazut acum trei ore si s-a ciocnit de mine. Pe Sabaku cel de rahat si gay, cu frumoasa, dar care nu il merita, Ary, mai adauga si ceilalti - sase baieti, cu tot cu Uzumaki - chicotira, exceptie facand varumiu.
- Tu esti redusul mintal, pe nume Uchiha Sasugi? Il intreb ironic pe brunet, venind in fata lui, vazand ca era aproape cat mine, fiind mai scund cu cativa centimetri.
- Sasuke Uchiha si fratemiu iti va tabaci curul ala blond, ajutat de mine evident! Marai brunetul, facandu-ma sa imi dau ochii peste cap.
Il apuc de maiou, tragandu-l mai aproape de mine, iar acum puteam sa vad o oare care asemanare intre el si nevastuica. Chicotesc malefic si imi apropii buzele de urechea lui stanga, in care avea vreo trei cercei.
- Iti garantez ca fratetu nu e nebun sa se puna cu mine si in caz de bataie, nu va ridica un deget sa te ajute. Daca nu sti cine sunt, intreaba-l frumos pe Itachi cine este Minato Namikaze, ii soptesc in ureche, pe un ton viclean, apoi il musc in gluma de lob si ii dau drumul. Arati destul de bine pentru un tocilar, trebuie sa recunosc. Daca ti-a placut acea micuta muscatura, poate ajungem la ceva..., ma opresc dupa ce am spus cuvintele astea, fiindca isi duse imediat degetele la locul muscaturi,... mai incitant, mai adaug, ridicand pervers din sprancene.
Ma privi o clipa confuz, apoi mari ochii de uimire, dar si ceilalti copii-copaci au ramas masca sa vada pe cine dracu au in fata. Facura culoare pentru noi si am trecut printre ei, fara macar unul sa se atinga cu un deget de satena, aratand respectul ce mi-l purtau sau frica? Ma rog, una din doua imi purtau mie ca persoana. Cand ajungem in fata casei roscatului, m-am intalnit si cu Yahiko - se intoarse tipul din vacanta, cand aflase ca m-am intors - Konana, Itachi, Hidan si atat. Am hotarat sa mergem in sub-sol - camera lui Gaara - si albastruia sa ne inregistreze, pentru a putea sa faca comparatie, daca am evoluat sau nu. Vai ce bucurie pe capul meu, ce sa spun, fiindca voi face vocea doi baiat, in caz de ceva.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
[yaoi] Rock-ul si tu... - de Nywa - 08-03-2011, 03:31 PM
RE: Rock-ul si tu... [+18 Yaoi, asa zisa limita de vasta e pentru tot] - de Nywa - 16-03-2011, 04:19 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  I love my rock star....[yaoi / shounen-ai] Dark Mistery_Chuu 2 4.274 10-05-2008, 03:04 PM
Ultimul răspuns: Strawberry Ice


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)