Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Care sunt cei mai enervanti, trazniti si mai ciudati profesori ai vostrii ?

#57
Oh well, i can't say how many crazy ppl are in the university...
but, just 2 examples
Profa de Grup Verbal:Asta e cea mai enervanta profa, dupa parerea mea. Crede ca e cea mai tare din parcare la engleza, cand de fapt, ceea ce preda ea sunt exercitii gen "I an going at the market today". Nu spun ca timpurile si chestile mici nu sunt importante, dar pe langa faptul ca asta se invata pe clasa a 5-a, crede ca ea e spuma marii, ah, plus ca ea e cea mai importanta din tot invatamantul universitar (sarcastic vorbind) "Eu pot sa dau afara pe cine vreau pana maine, la cate cunostinte am!", that shows she's an azzhole.
Proful de Lexicologie: I've never seen some1 like this 22 one minute he's chill, teaching and then he explodes, then he's chill again. Ca de exemplu, o colega il intrebase ceva pe un tip la cursul astuia in timp ce preda, iar profu o intrerupsese "auzi, nu te supara, domnisoara, dar nu vezi ca eu predau?" si atinci se dezlantuise iadul..."TOANTO! Crezi ca eu vin aici sa-ti acopar eu T-Ta-T... TAMPENIILE tale?! TOANTO! Ca nu esti numa de nimic, TOANTO! Esti o TOANTA!" si a tinut-o cam asa vreo 5 minute pana cand a venit decana si a intrebar ce se intampla. Atunci el, like a puppy "Apai ma supara..."
-.-
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]




Răspunsuri în acest subiect
RE: Care sunt cei mai enervanti, trazniti si mai ciudati profesori ai vostrii ? - de Yaoi Queen - 17-05-2013, 01:45 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Profesori enervanti. Flash 65 38.992 27-04-2014, 06:01 PM
Ultimul răspuns: DreamGirl
  Profesori preferati Flash 65 35.972 01-01-2014, 04:26 PM
Ultimul răspuns: Queen of Darkness


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)