Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Care sunt cei mai enervanti, trazniti si mai ciudati profesori ai vostrii ?

#50
Cel mai enervant profesor este acela de TIC.
Parca are ceva cu mine, pur si simplu! Imi da mult mai putin timp de lucru decat le da celorlalti copii si tipa la mine daca imi bate soarele in calculator si incerc sa imi fac umbra, zicand ca incerc sa copii de la colega de banca sau nu mai stiu ce 22.Cred ca totul i se trage de atunci cand mi-a spus "Saru'mana" si "Multumesc" cand ne-am intalnit intr-o seara pe strada si am incercat sa fiu politicoasa, salutandu-l si dandu-i voie sa treaca in fata mea pe un drum stramt cand mergeam incet.
Nu sunt, insa, singura care nu il agreeaza pentru ca scuipa cu saliva in jur atunci cand vorbeste si incearca, fara reusita, sa fie amuzant.
Cand ne definitiva mediile calculatorul meu mergea foarte incet si i-am zis asta foarte clar, iar el n-a vrut sa inteleaga si cica il acuz pe el ca mi-a dat un calculator prost si alte aberatii care nu aveau nici o legatura cu ce incercam eu sa ii explic. Plus ca, tot in acea zi, a sarit peste cativa copii numai ca sa vina la mine si sa aiba la cine tipa- placerea lui, desigur!
Sper sincer ca, din clasa a 11-a, sa scapam de el pentru ca eu am medie mica doar pentru ca i s-a pus lui pata pe mine. Am incercat doar sa fiu draguta si politicoasa, dar este clar ca a inteles cu totul altceva!
Mother of God 22...
Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa-ti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Care sunt cei mai enervanti, trazniti si mai ciudati profesori ai vostrii ? - de Hannah Lily Potter. - 06-01-2013, 11:12 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Profesori enervanti. Flash 65 38.992 27-04-2014, 06:01 PM
Ultimul răspuns: DreamGirl
  Profesori preferati Flash 65 35.974 01-01-2014, 04:26 PM
Ultimul răspuns: Queen of Darkness


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)