Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Care sunt cei mai enervanti, trazniti si mai ciudati profesori ai vostrii ?

#46
Proful tacanit si pe care il uraste toata clasa si vrea sa il vada zburat din scoala sau macar din clasa noastra e proful de religie
Yes, man, he is so cool and pure and innocent.
Ne face satanisti, ne injura, ne injura parintii, da cu pumnul in banca, ne pune sa ne rugam altfel, ne schimba rugaciunile, ne ameninta cu bataia, vorbeste ciudat ("Dumnezeu nu isi foloseste scula ca sa faca copii, ci sa fac pisu" si daca asta nu vi se pare ciudat, atunci scuzati-ma, inca mai am exemple, chiar pot sa scriu si o carte despre asta). El nu scrie ca orice om o propozitie normala. Triunghiul e simbolul pentru Dumnezeu la el, inimioara e iubirea, omuletul suntem noi, P taiat e Hristos, SF+ e Sfanta Treime si daca nu ma credeti am facut o poza la ora lui. Si asta e doar inceputul, ca introductie. Dar de cand a auzit ca vrem sa il dam afara si vrem sa ne apucam de reclamatii incepe sa rada cu noi in clasa si nu ma tipa si nici nu mai ne face idioti sau sa ne faca satanisti sau sa ne zica ca ne uitam la filme porn0 si ne-o facem singuri... Dar noi deja am facut o reclamatie si daca e ceva, o sa continuam cu asta sau facem cerere sa nu mai participam la ora lui.
Profesorii, mai ales de religie, au fost de acord ca ala nu e crestin si ca se ascunde dupa acest "drept".
Profa de latina si aia de chimie sunt naspa. Aia de latina nu imi place, iar aia de chimie explica groaznic, te face sa uiti tot ce ai invatat in gimnaziu. Sa ii bag ceva in nas.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2



Răspunsuri în acest subiect
RE: Care sunt cei mai enervanti, trazniti si mai ciudati profesori ai vostrii ? - de yaoi maniac - 18-10-2012, 09:18 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Profesori enervanti. Flash 65 38.993 27-04-2014, 06:01 PM
Ultimul răspuns: DreamGirl
  Profesori preferati Flash 65 35.975 01-01-2014, 04:26 PM
Ultimul răspuns: Queen of Darkness


Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)