Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Care sunt cei mai enervanti, trazniti si mai ciudati profesori ai vostrii ?

#35
Uhm.. cei mai enervanti, trazniti si mai ciudati profesori din liceul meu?
*Haha! * That will be fun. So..

Premiul pentru „cel mai enervant profesor" merge la profu"™ de T.I.C si informatica (este unul si acelasi). Ma dispera la culme. Este extrem de incet, nu explica nimic cum trebuie si de fiecare data ma cert cu el si stau sa-i explic cand am facut ceva si nu intelege ce. Se enerveaza pentru faptul ca nu pricepem nimic, si drept sa spun o face degeaba. Este si normal ca nu intelege nimeni nimic, pentru ca nu stie sa explice pe intelesul nostru.

Premiul pentru „cel mai traznit profesor" merge la profa de biologie. La ora, dupa ce termina de predat si explicat, dar si in timpul acesta, face o multime de glume care ne starnesc rasul. Èšin minte ca odata ne-a explicat cum se dezvolta o celula, prin exemplul unui tanar care datorita berii facuse o burta imensa: )). A fost foarte amuzant! Este o femeie care stie sa imbine distractia cu invatatura, iar eu chiar o respect si o apreciez pentru asta.

Iar, premiul pentru „cel mai ciudat profesor" merge la dirigintele si, in acelasi timp, profesorul meu de matematica, care este cea mai ciudata persoana pe care am cunoscut-o vreodata. Se enerveaza la ora extrem de repede, da multe note de 2, si atunci cand isi iese din minti injura toata clasa. Pe langa asta in excursie s-a comportat straniu rau. A spus ca ne duce cu avionul la Bucuresti, si chiar nu glumea. Se imbatase ca naiba si nu stia ce mai facuse noaptea trecuta. Cand l-am intrebat dimineata, el stia ca am dormit. De unde, am fost cu totii intr-un club, in apropiere.

Uhm, cam asta este tot.:]] Ciudati profi, ha?
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”



Răspunsuri în acest subiect
RE: Care sunt cei mai enervanti, trazniti si mai ciudati profesori ai vostrii ? - de Niska - 03-01-2012, 06:36 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Profesori enervanti. Flash 65 39.001 27-04-2014, 06:01 PM
Ultimul răspuns: DreamGirl
  Profesori preferati Flash 65 35.990 01-01-2014, 04:26 PM
Ultimul răspuns: Queen of Darkness


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)