Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Aripi frante

#10
Abbeh - Scumpa mea , esti adorabila . Multumesc mult pentru coment , ma bucur ca ti-a placut , sper sa iti placa si urmatorul one shot . Multumesc de sustinere , inseamna tare mult pentru mine .

Poveste de Halloween

"Toamna frunzele cad . Toamna este anotimpul meu preferat . Toamna ..."

- Ce e cu tine , Emily ? Repeti fraza aia stupida de cateva minute bune . Te-ai blocat ? rasuna vocea unei tinere fete de langa ea .
- Toamna...
- Da , stiu deja ce se intampla toamna . Las-o balta , daca incerci sa ma sperii sa stii ca nu vei reusi ! Ma enervezi deja . Vocea devenea din ce in ce mai agitata , cu fiecare cuvant rostit .
- Asculta cantecul spiritelor , Molly . Nu mai fi asa intepata din absolut orice . Doar nu ai venit aici pentru a pierde vremea , nu ? Te afli in fata unei case parasite . Nu fi tampita , o contrazise cea ce raspundea la numele de Emily , prinzand-o de mana si strangand-o usor .
Cladirea avea intr-adevar un aspect cu adevarat ciudat . Partial daramata , inconjurata de iarba ce crescuse nestingherita pana cand se incarligase de zidurile facute aproape pulbere ale casei ce odata poate ca avusese potential , poate ca apartinuse vreunei case instarite sau doar unei familii modeste . Nu , acum , niciunul dintre acele semne nu mai ramasesera prin preajma , ceea ce fusese candva un camin pierzandu-si identitatea in totalitate . Nu mai apartinea niciunui loc . Nu mai avea nevoie de nimic .
- Hai , sa intram . Pana la urma o provocare trebuie respectata . Sau cel putin asta e ceea ce-mi spui mereu .
- Emily , esti convinsa ca este o idee buna ? Nu sunt atat de sigura .
- Haideee....e Halloween . Ce se poate intampla ? E normal sa te sperii . Pana la urma nu stii care este semnificatia acestei zile ? Sufletele celor pierduti in lumea de dincolo revin in aceasta seara , sub forma de zombi , pentru a ne supune lor ... Uaaaaaaaa .... hiiiii......ooooooohhh .
Stia ca nimic din ce ii spunea prietenei ei nu era adevarat , dar adora sa o ingrozeasca , era amuzant sa observe cum se deforma expresia chipului ei pe masura ce sunetele deveneau din ce in ce mai intense . Doamne , Molly era cu adevarat prostuta de cele mai multe ori . Doar nu credea in existenta creaturilor din lumi paralele . Sau poate ca da .
- Doamne , esti asa usor de pacalit , spuse , razand in hohote . Nu fi zapacita , stii ca nu vorbesc serios . O trase de mana dupa ea , razand incontinuu .
- Emily , esti idioata ! Nu-ti mai bate joc de mine . Urasc povestile de groaza , replica micuta pe un ton ce se dorea furios , dar care era infricosat . Pana in maduva oaselor tremura , se putea simti doar din tonul glasului ei .
Pasira inauntrul casei , adevarata provocare abia acum incepand . Trebuiau sa ramana acolo peste noapte . De ce ? Ca sa dovedeasca ca sunt curajoase . In fiecare an , perechi de adolescenti treceau prin acelasi ritual ciudat si macabru , dar nimeni nu se plansese pana acum . Era o proba care dovedea cat de indraznet erai in realitate si nimeni nu avea dreptul sa o refuze . Pana la urma , ce putea sa se intample ? Anul acesta era randul lor . In vreme ce Emily acceptase cu bucurie , adorand orice era diferit de rutina fiecarei zile , Molly urase ideea inca din prima clipa . Nu era genul care sa accepte prostii de acel tip , in mare parte pentru ca se temea de orice miscare neobisnuita .
Pe masura ce inaintau , casa devenea din ce in ce mai intunecoasa . Daramaturile parca se strangeau in jurul lor , asta credea fata ingrozita . Cealalta , cea care o luase inainte , continua sa mearga fara a avea nici cea mai mica problema . Nu observa ca pasii ei erau prea nerabdatori si ca incetul cu incetul o desparteau de prietena ei . Ideea aventurii o facuse imuna la orice alt lucru , mintea ei nu se mai concentra la altceva .
- Emily ! striga Molly in momentul in care se vazu singura .
Cand se intamplase asta ? Adineaori era exact langa ea . Cu Dumnezeu ? Incepu sa alerge , cazand de cateva ori din cauza faptului ca , nevazand nimic , se impiedica de bucati prabusite din pereti .
- Emily , nu e amuzant ! M-am lovit din cauza ta si daca ma sperii nu o sa te iert vreodata ! Iesi de acolo cand iti spun . Haidee !
Molly cazu din nou si incepu sa planga . Ii era teama . Era numai vina prietenei ei pentru ca acceptase ceva atat de nebunesc . Voia sa iasa de aici , dar nu mai stia drumul inapoi . Si intunericul era atat de adanc incat ii era greu sa-si recunoasca pana si propriile maini . La naiba , era ultima oara cand mai asculta de tampita aia de Emily .
Nu era obligata sa participe la asta . Chiar daca nu-i placea sa o lase singura pe nebunatica ei prietena , trebuia sa iasa . Era timpul sa mai puna si piciorul in prag . Emily avea sa se descurce pe cont propriu . Incepu sa bajbaie cu palmele pe podea , incercand sa se ridice .
Tipete ingrozitoare incepura sa se auda din cealalta parte a ruinelor , sunete ce o facura pe Molly sa tremure din cap pana in picioare . Era vocea prietenei ei . Era sigura de asta . Ceva i se intamplase . Ce naiba ? Incepu sa tipe si ea , incercand sa alerge , dorind sa scape . Doamne , daca nu ar fi ascultat-o...nimic din toate astea nu s-ar fi intamplat . Emily....ce naiba ?
Strigatele dupa ajutor , tipetele de durere continuau sa-si croiasca drum la urechea fetei care incerca sa nu cedeze fricii ingrozitoare ce pusese stapanire mai ales pe mintea ei . Fir-ar sa fie .
Ceva , ca un fel de apa , ii cazu pe umar...da ...da , era doar apa . Sigur ca da ... Atunci de ce simtea mirosul ciudat de fier ? Ea.....
- Scoate-ti-ma de aici !!!!! incepu sa tipe atunci cand realiza ca de fapt nu era ceea ce crezuse . Era sange . Sange cadea din tavan pe umerii ei , pe parul blond ce-i impodobea capul ...
Incepu sa planga si mai tare , alergand orbeste prin intuneric . Nu voia sa moara inca . Era numai vina lui Emily . Ii era frica . Voia sa scape . Sa-l ia naiba de Halloween .
Intrezari un petic de lumina , slab , dar il zari . Putea scapa daca se straduia . Incepu sa alerge disperata . Chiar daca stia ca viata prietenei ei era in pericol , nu se putea aduce in starea necesara pentru a o cauta . Tot ce stia era ca-si dorea sa iasa de acolo . Era ingrozita , frica primise un cu totul nou sens , mai ales cand simtea lichidul sangeriu patrunzandu-i in piele , controlandu-i gandurile , supunand-o dusmanului necunoscut . Voia sa scape de acea senzatie . Ii era frica . Doamne , era terifiata . Acum putea intelege pe deplin intelesul de nepatruns al sarbatorii de Halloween .
Oricat se chinuia sa ajunga la lumina , nu parea sa reuseasca . Dar nimeni nu o urmarea , chiar daca avea acea stranie senzatie ca nu era singura.
Inceta sa mai tipe , chiar daca linistea era mai ingrozitoare decat sunetele ascutite . Asa avea sa innebuneasca , nestiind nimic din ce avea sa se intample sau se intamplase . Fir-ar sa fie de treaba .
Da . In sfarsit gaura luminoasa se marea , dezvaluindu-i calea de scapare . Se tara practic pana acolo , nepasandu-i ca isi adancea ranile si asa chinuite . Mai bine in spital decat in cimitir . Lacrimi de usurare incepura sa spele tarana de pe chipul ei pe masura ce era in stare sa descifreze imprejurimile de afara .
Nu era pregatita insa pentru ceea ce o astepta acolo : capul prietenei ei , al lui Emily , statea in fata ei infipt intr-o tepusa de lemn . Ochii bulbucati , plini de groaza , albiciosi fixau cerul pe masura ce un tipat paruse ca i se oprise pe buzele schimonosite de durere .
Molly ceda nervos , acoperindu-si urechile cu ambele maini , lasandu-se in jos si urland jalnic , nefiind capabila sa mai inteleaga ceva . Deci nu se inselase , tipetele nenorocite de mai devreme chiar apartinusera prietenei ei.
Auzi zgomote dinauntrul casei din care tocmai iesise . Ceva venea dupa ea . Era sigura de asta . Trebuia sa se ridice si sa fuga cat mai departe de nebunia asta . Incerca , tipand din ce in ce mai incet , dar i se impleticira picioarele , cazand la pamant . Nu avea nici cea mai mica sansa .
In momentul urmator , capul ei se desprinse de pe umeri , sub miscarea rapida a unei umbre . Ultimele lacrimi ale fetei se prabusira fara zgomot undeva in lacul stacojiu , amestecandu-se cu sangele ambelor fete .
Cele doua chipuri schimonosite ale nefericitelor copile ce tulburasera invocarea spiritelor serveau acum drept centru al dansului lor macabru , vocile ascutite si sadice cantand o incantatie al taramului de dincolo :

"Toamna frunzele cad . Toamna este anotimpul meu preferat . Toamna ..."
[center][Imagine: sunsetsig.png][/center]

[center] My Anime List[/center]



Răspunsuri în acest subiect
Aripi frante - de Child Of Sunset - 22-10-2010, 07:08 PM
RE: Aripi frante - de Abbeh. - 29-10-2010, 05:25 PM
RE: Aripi frante - de Child Of Sunset - 29-10-2010, 07:25 PM
RE: Aripi frante - de Abbeh. - 29-10-2010, 09:10 PM
RE: Aripi frante - de Jasmine - 29-10-2010, 11:23 PM
RE: Aripi frante - de Child Of Sunset - 30-10-2010, 09:20 PM
RE: Aripi frante - de Abbeh. - 31-10-2010, 12:22 AM
RE: Aripi frante - de Child Of Sunset - 01-11-2010, 08:49 PM
RE: Aripi frante - de Abbeh. - 01-11-2010, 10:23 PM
RE: Aripi frante - de Child Of Sunset - 02-11-2010, 11:28 PM
RE: Aripi frante - de Abbeh. - 03-11-2010, 08:59 AM
RE: Aripi frante - de Child Of Sunset - 10-11-2010, 07:36 PM
RE: Aripi frante - de Child Of Sunset - 25-11-2010, 09:46 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cand imaginatia prinde aripi yume^^ 4 3.024 23-04-2012, 08:25 PM
Ultimul răspuns: yume^^
  Inger fara aripi Kyandi. 2 2.250 31-03-2012, 10:32 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Aripi insangerate BloodyInnocence 148 84.214 08-02-2012, 01:46 AM
Ultimul răspuns: Katniss
  Bataie din aripi Ichigo. 2 2.325 02-06-2011, 10:24 PM
Ultimul răspuns: Hanna2300
  Zbori fără aripi ÅŸi zâmbeÅŸti plângând. Lust. 4 3.213 13-04-2011, 09:42 AM
Ultimul răspuns: Lust.
  Aripi negre bluedark 0 2.006 30-08-2010, 09:01 AM
Ultimul răspuns: bluedark
  Inimi frante Monica Wksv 9 5.120 21-04-2010, 10:42 PM
Ultimul răspuns: Zăpă
  ÃŽi vei da ingerului care nu poate zbura…aripi? Axxa.No.Way 39 27.083 20-02-2010, 09:05 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Cand demonul prinde aripi Irukandji 13 9.564 19-10-2009, 06:29 PM
Ultimul răspuns: Baunne
  Ingerii nu zboara,fara sa aiba aripi Lexi 2 2.582 23-06-2009, 04:42 PM
Ultimul răspuns: Lexi


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)