Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sin City - Orasul pacatelor [+16]

#1
Primul meu fic postat aici ^^' Kinda nervous ...
Anyway e un fel de drama/romance/slice of life . Momentan nu stiu daca sa ii dau o limita de varsta, inca ma mai gandesc xD I becomed very perverted lately :glare:
Nu stiu cum o sa poestez capitolele, avand in vedere ca ideile imi vin spre sfarsit de vacanta T^T Whatever ... o sa imi fac eu timp cumva. Totusi tot acum spre sfarsit de vacanta parca mi-a venit cheful sa scriu si eu un fic yaoi [ nu, nu m-am lovit la cap ]. A dap, era sa uit, ficul va fi scris la persoana 1 ^^
Nu o mai lungesc cu vroba, pozele o sa vina mai tarziu.

*taking a deep breath* Here's the first chapter ...

~Prolog~
Viata pentru mine e ca un joc de noroc, daca stii sa iti joci bine cartile vei avea parte numai de castiguri, daca nu numai de pierderi. Imi place sa imi asum riscuri mari, imi place sa ma joc cu banii si sa ii cheltuiesc, imi place sa beau si sa ma distrez si sa uit de mine. Mama mea a murit cand aveam 3 ani, tatal meu a murit acum 2 intr-un accident de masina, iar de atunci am inceput sa stau la hotelurile sale din Vegas. Acum nu mai e nimeni care sa imi impuna o limita si nici nu cred ca as mai suporta una. Fac ce imi place fara sa cer permisiunea nimenui. Nu degeaba e numit Vegas orasul pacatelor, aici unde sexul si drogruile nu mai sunt un subiect tabu, unde toata oamenii devin cu totul alte persoane, amtoare de distractii si aventuri noi. Aici e orasul care nu doarme niciodata, ziua si noaptea, reclamele si pancartelele lumineaza toata noaptea, dand orasului viata si colorandu-l multicolor, strazile sunt intodeauna pline, fie ca mergi pe jos, fie ca mergi cu limuzina. Eu sunt doar un mic pion intr-o tabla de sah unde cei mari si puternici conduc, doar o mica particica, aproape nesemnificativa din profitul lor.

Capitolul 1. O seara obisnuita, un barman misterios.

Era deja aproape ora 12, ora la care oamenii ies din culcusurile lor si pornesc spre o noapte plina de distractii si bautura care curge la greu. Eu ii priveam din fereastra de la masina mea plictisita de acelasi peisaj din fiecare seara. Uneori ma gandeam ce cautam acolo? De ce am renuntat la o viata normala, la una ca asta? Daca as stii raspunsul poate nu m-as mai intreba. In fata unui cazinou, l-am rugat pe sofer sa ma lase acolo. I-am spus ca voi veni inapoi la hotel pe jos. El a raspuns scurt aproband din cap, nu e prea vorbaret din fire. Uneori cand vroiam sa vorvesc cu el imi raspundea in propozitii scurte fara nici un pic de sentimente in ele.Uneori credeam ca vorbesc cu peretii.
Acel cazinou era unul pe care il frecventam destul de des, am ajuns ba chiar sa fiu un client fidel. Imi placea sa ma joc poker pe mize mari, chiar daca nu intodeauna castigam, aceasta mi-a fost placerea si asta imi va fi. Era un cazinou destul mare, decorat in stil venetian. De aceea ii se spunea " Venetianul" . Intrata inauntru m-am dus direct la bar. Jocurile interesante incep mai tarziu, iar eu niciodata nu incep un joc de poker fara un mic stimulent.

- Barman ! Un cockteil te rog !
- Imediat !

Priveam un jur, in timp ce asetaptam sa imi dea cocktailul. Aici sunt cele mai bune bauturi pe care le-am gustat vreodata, desigur si pretul e pe masura. Era destul de aglomerat inauntru, mai aglomerat decat de obicei. M-am gandit ca in seara aceea sa trec peste jocul de poker. Dupa ce barmanul mi-a dat paharul, l-am baut dintr-o inghititura , dupa care i-am lasat plata si ceva bacsis. Am iesit din cazinou dupa care m-am hotarat sa ma plimb prin zona si sa vad ce baruri sau locaruri s-au mai deschis, daca sunt bune de ceva au sunt doar ca sa castige ceva profituri. Nu eram chiar in apele mele, agitatia din fundal si cocktailul baut in graba ma ameteau un pic, ceva ciudat dat fiind faptul ca eu nu ametesc asa usor de la un amarat de pahar.Pana si luminile orbitoare si colorate ale reclamelor si pancartelor imi deranjau ochii mai mult decat de obicei.
Intr-un final am ajuns in fata unui local, ma gandeam ca era destul de recent deschis pentru ca nu am auzit de el si nici nu l-am vazut, sau poate l-am trecut pur si simplu cu vederea. Am intrat inauntru, iar prima impresia care mi-a lasat-o a fost destul de placuta, atmosfera era destul de linistita si calma fata de alte localuri. Culorile inauntru nu erau stridente, predominant era un violet inchis, o culoare pe care pe mine ma linisteste, care se imbina armonios cu lumnilile care nu erau foarte puternice, ale aplicelor. Erau doar cativa clienti, inca o dovada ca era deschis recent. La bar erau doi barbati, unul care statea in picioare si stergea un pahar care era deja curat. Avea parul scurt, brunet, era inalt cu o privire destul de plictisita. Celalalt statea jos, uitandu-se in gol. Avea parul roscat, purta o pereche de ochelari si avea o privire patrunzatoare. Pot spune ca era chiar chipes. M-am asezat pe scaunul de langa bar si i-am cerut la barman :

- Un pahar de Garonne te rog !
- Nu esti cam tanara sa bei alcool? intreaba barmanul roscat.
- Sunt mai batrana decat par, scumpete. Totusi nu e de mirare ca nu aveti asa de multi clienti, avand in vedere modul in care va comportati cu clientii.
- Domnisoara, modul in care ne comportam nu are nici o legatura cu cati clienti avem. Regurile spun clar ca nu avem voie sa vindem alcool persoanleor sunt 18 ani, de aceea am intrebat. Iar motivul pentru care nu sunt asa de multi clineti e datorita faptului ca barul e frecventat mai mult ziua, abia de curand am facut si program de noapte! raspunse roscatul pe un ton autoritar.
- Bill, stiu ca tu esti mai autoritar de felul tau dar ia-o mai usor ! interveni celalat barman. Ne cerem scuze, domnisoara.
- Da, nu-i nimic, totusi pot sa imi primesc paharul de Garonne?
- Desigur !

" Hmm, Bill. Dragut nume. Nu prea mai vezi barmani ca si el prin Vegas. La prima vedere pare un tip destul de misterios si rece. Ma intreb daca are intra intr-o discutie cu mine "

Dupa ce am primit paharul mult, am inceput sa il beau incet, sauvurand fiecare picatura. Nu l-am turnat pe gat ca paharul de coktail, mai ales datorita faptului ca Garonne una din bauturile mele preferate si beau de fiecare data cand am ocazia. Intre timp am observat ca cei doi au facut schimb, cel brunet ducandu-se in spate. Bill s-a asezat in fata mea, punad la loc paharul cuarata de colegul lui. Aveam de gand sa aflu mai multe despre el, nu stiu din ce motive dar simteam ca trebuie sa stiu. Nu intelegeam de ce un barbat ca el, ar lucra intr-un astfel de loc.

- Lucrezi de mult aici? intreaba tanra incercand sa porneasca o discutie.
- Nu chiar, doar de cateva saptamani. Dar tu bei asa de mult intotdeauna? E deja al 7 -lea pahar pe care ti-l pun.
- Se poate spune si asa, dar nu ti fa griji eu nu ajung teava asa de repede. Pot spune ca bautul e un hobby. Totusi am o intrebare, numai de curioazitate ...
- Spune.
- De ce lucrezi tocmai aici? Adica ...
- Lucrez aici doar pentru ca m-a pedepsit tatal meu, care e propietarul barului si ale catorva cazinouri. Motivul, pot spune a eram ca si tine , dadeam bani multi pe bautura si pe jocurile de noroc. Ma mir ca parintii tai te lasa sa bei atat.
- Daca as mai avea parinti poate ar fi alta poveste.

Nu credeam ca voi gasi pe cineva caresa fi fost la fel ca si mine. Si nici nu ma gandeam ca parintii lui l-au pedepsit. Probabil si eu ajungeam la fel daca mai trai macar unul din ei. El si-a tras privirea in jos dupa care s-a mutat mai incolo, nu parea sa mai aiba chef de discutii, si adevarul era ca nici eu. Preferam sa imi termin paharul si sa mai frec menta pe acolo. Aveam nevoie de ceva linstite din cand in cand, poate toata agitatia din fiecare seara era cauza migrenelor si ametelilor mele. Dupa ce am terminat si ultimul pahar, i-am platit, lasandu-i si bacsis, chiar dac in mod normal nu i-as fii dat unui barman care sa ma primeasca asa cum m-a primit el, dar imi placea despre el. Am iesit din local, m-am uitat inapoi si am observat ca nu si-a dat seama ca am plecat. Totsui ceva imi spunea ca nu era ultima ora cand voi veni acolo, sau cand ma voi intalni cu el.

Asa deci astept critici/sfaturi/pareri ..whatever. Oricum e primul capitol deci ...



Răspunsuri în acest subiect
Sin City - Orasul pacatelor [+16] - de Arya - 03-09-2008, 07:08 PM
RE: Sin City - Orasul pacatelor [original xD] - de Kiddy - 04-09-2008, 11:28 AM
RE: Sin City - Orasul pacatelor [original xD] - de Hana-chan - 04-09-2008, 11:56 AM
RE: Sin City - Orasul pacatelor [original xD] - de Arya - 08-09-2008, 11:55 AM
RE: Sin City - Orasul pacatelor [original xD] - de Hana-chan - 09-09-2008, 01:52 PM
RE: Sin City - Orasul pacatelor [original xD 16+] - de Arya - 26-09-2008, 06:59 PM
RE: Sin City - Orasul pacatelor [original xD 16+] - de Hana-chan - 30-09-2008, 11:18 AM
RE: Sin City - Orasul pacatelor [original xD 16+] - de Arya - 20-10-2008, 05:58 PM
RE: Sin City - Orasul pacatelor [original xD 16+] - de Hana-chan - 20-10-2008, 07:45 PM
RE: Sin City - Orasul pacatelor [original xD 16+] - de Arya - 09-11-2008, 10:52 PM
RE: Sin City - Orasul pacatelor [original xD 16+] - de Hana-chan - 11-11-2008, 10:25 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Orasul Ruina MiraA 11 6.450 12-05-2013, 02:21 PM
Ultimul răspuns: caramele cu pedale
  Orasul Anormal Ke$ha 5 3.587 30-10-2010, 10:40 AM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)