Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Jurnal 1: Cammeron Niller

#7
(Ook..M44 here.. said editor of this... eu eram responsabila cu editatul si spelling mistakes,punctuatia si tot restu..asa ca.. Firstly. Multumim mult de feedback si de corectari.Chiar mersy de corecturi. Cuz they're my fault *ridica pancarda pe care scrie mare "Blame Me" * x3 Okay? ..Secondly..am incercat sa ma corectez a bit with this.. Le-am luat de la capat. Thirdly.For Chrisu,when she reads..scuze ca am postat fara sa te intreb dar this time nu m-am putut abtine . And lastly,but not forgotten: Enjoy !)
_______________________________________________________
Il saluta pe Ryan si pe Cameron … (El nu avea nimic cu ea) si iesii din cafenea.
Cameron incerca ..(sau mai bine zis se chinuia din rasputeri sa-l ignore pe Ryan pe cat posibil..si intreaga lui prezenta.. L-a saluat pe Dominic dar a avut grija sa nu cumva sa se uite macar la Ryan, intorcandu-se la shake-ul ei rece.
Baiatul isi intoarse scaunul spre ea dar ea nu a observat.Si nu a observat nici cand el o apuca usor de umeri si se trase mai inspre ea….
Acum a simtit.. Ryan iar facea miscari enervante pe pielea ei..
“Pff.. N-ai ce face.."' in secret spera s-o lase in pace..nu stia daca are ce sa-i faca..

Ryan ii dadu parul de pe gat si insepuse sa se plimbe cu buzele pe gatul respectivei.
Iar ea tresarii.. erau intr-o cafenea.. erau intr-o zona mai retrasa (‘De ce-a trebuit ea sa e duca tomai in marginea cafenelei?’)
Aveau si o perdea..si la celelate doua mese de langa nu era nimeni...Dominic mai si plecase.
"Ce-ai de gand..?" il intreaba.. 'Spera sa n-auda ce creada ca va auzi…
Baiatul ii soptii usor… "Continui ce am inceput."
Si incepuse sa ii bage mana pe sub tricou..insa spatarul scaunului il bloca sa faca unele miscari..
'Ce ma fac acum?... gandeste Cammy!.. gandeste naibii'..'Sa-l lase?.. Nu .nici gand ..ar fi trebuit sa se plezneasca pe ea insasi pentru ideea asta "geniala" .. Dar ce sa-i faca?.. Totusi ..era feiricita ca din caza scaunului era o distanta rezonabila intre el si ea ca sa nu o poata apuca sau ceva (daca nu cumva era unul din cei patru fanastici sau facut din guma si putea sa se intinda atat). N-avea decat sa-si continue shake-ul si sa plece. Atata..

'Hai ca poti Cammy..' Si n-a zis nimic.. Trebuia sa indure asta.
Insa gandurile fetei fusesera naruite de ideea ca baiatul s-a ridicat si a intins-o pe canapeaua de langa masa ,absolut singurul lucru pe care il omisese…
Ingheta-se pe canapea.. se uita fix la el si-l astepta sa o lase sa plece.Stia ca nu se va intampla.Mai multe sanse erau sa se intample char opusul.. Nu-i da ea satisfactia sa il lase sa faca ce vrea din ea. Vroia sa-i arate ca nu ii e frica.. si era si curioasa ce are el in minte mai exact.
Dar el..nu facea deocamdata nimic doar statea si se uita in ochii ei,cu o expresie ganditoare.
Fata si-a intors privirea.. se cam saturase sa-l priveasca in ochi..sentimentul era aiurea rau de tot si nu vroia sa-l vada acum.
Iar el,probabil luand asta ca pe un semn ca o poate sacaii mai departe,o saruta pe gat, apoi coboara capul spre abdomenulei..
Inca nu-l privea.. Deja defapt..isi indreptare privirea catre tavanul cafenelei.. admira luminile si contrastele.. Nu-l mai baga in seama..desi era greu sa ignore senzatia..
Ii si daduse tricoul jos..
S-a dat aproape batuta... ii vedea privirea..se uita la ea.. ‘De ce facea toate astea..?’ Si a ales sa se uite si ea in ochii lui…Nu stie de ce.
Baiatul ii observase privirea,se ridica si se aseza peste ea mai bine pentru a se uita fix in perechea de ochii fetei …


Avea ochii atat de nergii..observa ea (abea acum) si-l cunostea deja de ceva timp bun..Ar fi vrut sa se inteleaga cu el.. Privirea pe care o purta ea parea sa fi tipat la el intrebarea "De ce?" .. Poate ca se puteau impaca...
Ar incerca sa-l atinga... fara sa-si dea seama incepuse sa isi duca mainile in jurul gatului lui.. il privise in ochi tot timpul..
Calritatea ochilor lui insa a disparut atunci cand baiatul i-a inchis,aplecandu-se in fata pana cand buzele lor s-au atins..s-au unit..si putea sa auda bataile inimii lui Cammeron..O saruta.Cand s-a intamplat asta? .Prima data de cand aveau jocurile acestea..
Ar fi facut ochii mari de la soc..dar Cammeron ii tinea deja inchisi. ‘De ce-a facut Ryan asta?.Ce mai conteaza...?’
Si-a pus mainile de jurul gatului sau si a indraznit sa-l stranga in brate putin mai cu forta... ar fi vrut sa se piarda asa.. simtea ca in sfarsit se inteleg (in sfarsit se apropie..) conexiunea era evidenta..si neasteptat de buna.

Totusi ea constientizeaza subit, ca asta era Ryan.. Si ca nu-i putea da de inteles ca i se cuvine totul, mai ales dupa toate cele intamplate. Mai bine oprea asta acum ..cat avea cum.
L-a impins usor, lasandu-si bratele de la gatul lui destul de rapid.. Nu l-a privit in ochi.Se simtea prost si nu stia de ce..Dar nu-l putea privi in ochi. Si a decis ca poate era suparata pe tot.. Ryan va trebuii sa astepte. Iar ea trebuia sa plece..cat mai departe acu,trebuia sa-i dea de inteles ca sentimentele ei nu-s ceva cu care sa se joace.S-a ridicat.. Nu i-a zis niciun cuvant.

Tacerea curgea ca nisipul cel mai fin dintr-o clepsidra . Pana cand si el a realizat ca fata deja numai era langa el.. si nici in cafenea.
Baiatul se uita vag spre iesire...simtea ca vroia sa mearga dupa ea dar ceva il tinea .
‘Ce sa intamplat acum? A inceput sa tina la ea ,sau ce?’ si-a pus mainile sub cap .Privea tavanul,iar ochii lui negrii urmareau fiecare umbra din acea cafenea.
Ea a fugit..cat au tinut-o picoarele..din nou, chiar daca o dureau inca genunchii de data trecuta. Vroia sa ajunga odata acasa, unde poate va reusii sa uite tot.
El platii consumatia si tot.Cateva chelnerite se uitau la el de parca ar fi vrut ele sa ii ia locul lui Cammeron ..iar acesta le zambii pur si simplu ,lucru ce le facuse sa roseasca.Iesii si isi luase usor drumul spre casa.



Răspunsuri în acest subiect
Jurnal 1: Cammeron Niller - de M44Ch - 08-02-2010, 01:14 AM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 09-02-2010, 01:24 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 10-02-2010, 05:25 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de Teru - 10-02-2010, 10:08 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 11-02-2010, 07:03 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de Teru - 12-02-2010, 09:01 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 14-02-2010, 02:56 AM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 16-02-2010, 07:36 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de Teru - 17-02-2010, 09:10 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 17-02-2010, 10:59 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 19-02-2010, 09:15 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 22-02-2010, 08:02 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de Teru - 23-02-2010, 07:02 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 23-02-2010, 08:36 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pagini de jurnal alexandraofe 3 2.926 04-06-2013, 10:46 PM
Ultimul răspuns: alexandraofe
  A doua pagina de jurnal. Intalnire cu un succubus SethMeth 0 2.157 04-07-2010, 10:20 PM
Ultimul răspuns: SethMeth
  Viata... un jurnal sumbru case 7 4.918 20-05-2008, 08:56 PM
Ultimul răspuns: Jigoku


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)