Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Jurnal 1: Cammeron Niller

#3
Speram ca nu este chiar asa rau... :s: ...Mai incercam odata cu un capitol nou :eto:

Capitolul 3

Soneria suna anunta de data asta sfarsitul orelor..Cel putin pentru unii
Inchisi in clasa Ryan cu Cameron pentru o ora…o ora rar parea asa lunga.
Ryan statea la locul lui linistit cu telefonul in mana,probabil se uita prin agenda telefonica sau juca inca una din chestiile pe care ea le-ar numii “ incercare jalnica a omenirii de-a realiza ceva distractiv”..Cu toate astea el parea al naibii de captivat..si nu ca asta ar fi un lucru prost pentru ea..
Cammeron nu putea fi atat de calma..se hotarase sa isi ia revansa..avea ocazia..erau singuri..Putea sa-si bata si ea joc de el ..sa-i arate cum se simte.. S-a prefacut ca merge sa priveacsa pe geam.. pe geamul din spatele lui Ryan..In timp ce mergea catre geam a lasat una din maini pe spatarul de la scaunul lui Ryan si cu cealalta mana de partea cealalta se pregatea sa-l apuce da gat.... pe Ryan..care inca nu banuia nimic.
A numarat pana la 3..si cu o miscare rapida pe cat posibil l-a apucat pe baiat de gat..si l-a intors cu totul cu fata spre ea..A avut grija sa-l tina de gat astfel incat el sa fie cat mai departe de ea..sa nu cumva sa riste ca el sa o apuce de maini din nou..
S-a cataract pe el,in timp ce nu-l lasa sa se miste (nu ca se prea zbatea el) .. ca sa il poata privi in ochi..Sa-i arunce o privire serioasa..
Era cam nervoasa dar era si nervoasa pe el...Nu putea sa-l ierte asa usor ca facea misto de ea in asa hal…Saracul avea o figura nepretuita... Ii cazuse pana si telefonul din mana..
Ea nu si-a dezlipit privirea de a lui.. de cat ca sa-i arate ce intentii avea...pentru ca la figura lui de-a dreptul nedumerita (pe care ea n-ar admite ca o considera draguta nici daca ingheata iadul)i-a dat de inteles ca el chiar n-avea habar ca ea vroia sa se razbune..Si asta nu-i prea convenea.. asa ca i-a adus frumos aminte..cu primele idei care i-au zburat prin minte.
S-a lasat putin in jos..parul ei negru ii cam statea in drum si a cazut peste gatul lui Ryan la pozitia in care erau…
Incercand sa-i administreze o doza din propriul medicament a luat mana cu care-l tinea de gat si l-a eliberat..considerand ca e destul de socat si nedumerit sa nu e zbata si sa nu o dea la o parte daca e ceva..si l-a muscat de gat.. in acelasi fel in care el o muscase pe ea..
Ca sa-i reimprospateze memoria i-a trecut si mana prin par..si l-a tras putin...Dupa care a decis ca vrea sa il ameninte.. sa-l sperie macar putin..
L-a muscat de ureche..incet dupa care si-a lins drumul de la baza urechii lui la baza gatului si inapoi..se simtea destul de satisfacuta dupa ce l-a mai privit odata bine in ochi.
S-a lasat jos.. si l-a asteptat sa zica ceva..Vroia sa-I vada reactia..sa vada rezultatul incercarii sale de a se razbuna.
Baiatul o mangaie pe spate pana pe mijloc tragnd-o mai bine spre el, indemnand-o sa continue…
La asta nu se astepta.. (Sau se astepta?) Acum Cammeron chiar era nedumerita..dar a luat-o ca si cum el si-ar bate joc de ea din nou..si nu suporta.. i-a aruncat o privire serioasa.. si l-a muscat din nou de gat ..de data asta mai tare.. 'Tipul asta chiar ma scoate din sarite.. rau rau de tot.'
Fata s-a hotarat ca vrea sa testeze apele..sa vada cat de mult ii poate apasa butoanele lui Ryan.. Si-a dus o mana pe sub tricoul lui.. a mentinut contactul vizual tot timpul... i-a ridicat incet tricoul ..foarte incet.. vroia sa vada daca o opreste..era confuz si enervant ca el parea nederanjat si perfect calm cu totul.. Ea ardea de nervozitate... I-a azvarlit tricoul jos..de-odata.. se astepta ca el sa se planga..
Sa faca ceva..dar nimic.. asta o intarata mai rau.. Simtea ca ea e singura care simte 'razbunarea asta'. A izbito ideea.. 'Asta e macar o razbunare?'
Oricum nu se mai putea intoarce acum... Ryan..sub ea.. ea respirand greu..scena era mult mai izbitoare decat se asteptase ea. Nu avea ce face decat sa mearga mai departe...
I-a pus mana pe fermoarul de la pantaloni si s-a uitat in ochii lui..se astepta sa vada ce zice...
Baiatul zambi discret si usor, usor ii bagase si el mana sub tricoul pe care il avea fata reusind sa scape de el lasand-o sa continue.
Ea nu mergea mai departe.. Tipul era total pe langa daca credea ca are sa continuie.. oricum..
Ar fi vrut sa-l scoata macar un pic din sarite.. L-a apucat de mana..si s-a uitat urat (poate n-a castigat lupta..poate e 3-0 dar razboiul inca se duce..)
Sau poate lupta asta nu era pe-atat de pierduta.. I-a pus mainile de-asupra capului..si s-a lasat iar si l-a muscat,...vroia sa incerce sa-i lase un semn... l-a strans de maini..cum o stransese si el pe ea.. si inainte sa-si ia lucrurile si sa plece.. de parca nu s-a intamplat nimic (Ca doar ora de detentie era gata cu 2 minute inainte sa fie gata lupta lor).. A preferat sa-i sopteasca in ureche un vag " 2 la 3...."
Dar.. nu constientiza ca baiatul se incalzise dea binelea..Vroia ca ea sa mai stea ,macar sa continue ce a inceput ...
Se uita la fata in timp ce isi lua tricoul pe el..
Fata se uita imbufnata la el (Nu-i iesise chiar nimic ) si chiar nu era in cea mai buna dispozitie... Dar mai bine nu s-ar fi uitat la el.. A observat ca si el respira greu..si era clar ca era incins..il afectase..poate pana la urma nu a pierdut deloc... si-a luat ghiozdanul in spate si-a plecat 'Lasa-l asa.. se descurca el..'.
Baiatul iesii si el din clasa cu un zambet plin de satisfacie si placere ...zambet pe care daca l-ar fi vazut eleva Cammeron Niller ,ar fi vrut sa i-l stearga de pe fata prin orice metoda uman si moral existenta.. pana si profesoara de franceza sa uitat la el indignata..din cauza zambetului asta al sau enigmatic..I-a zis destul de sincer si cu o oarecare ingrijorare.. ca nu stiuse vreodata ca mai nou elevilor ca ei le face placere sa stea ore in plus la scoala..Dar nu a prea auzit-o Ryan,ca doar nu facea mare efort sa asculte.



Răspunsuri în acest subiect
Jurnal 1: Cammeron Niller - de M44Ch - 08-02-2010, 01:14 AM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 09-02-2010, 01:24 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 10-02-2010, 05:25 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de Teru - 10-02-2010, 10:08 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 11-02-2010, 07:03 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de Teru - 12-02-2010, 09:01 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 14-02-2010, 02:56 AM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 16-02-2010, 07:36 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de Teru - 17-02-2010, 09:10 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 17-02-2010, 10:59 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 19-02-2010, 09:15 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 22-02-2010, 08:02 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de Teru - 23-02-2010, 07:02 PM
RE: Jurnal 1 :Cammeron Niller - de M44Ch - 23-02-2010, 08:36 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pagini de jurnal alexandraofe 3 2.914 04-06-2013, 10:46 PM
Ultimul răspuns: alexandraofe
  A doua pagina de jurnal. Intalnire cu un succubus SethMeth 0 2.153 04-07-2010, 10:20 PM
Ultimul răspuns: SethMeth
  Viata... un jurnal sumbru case 7 4.916 20-05-2008, 08:56 PM
Ultimul răspuns: Jigoku


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)