Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] Castelul de Nisip

#2
Cap. III

M-am luat incet de mana si m-a tras in bratele lui si mi-a mangaiat incet capul si mi-a soptit la ureche incet : “ Asta nu trebuia sa se intample! “ << Nu zau ! Chiar asa de rau e ? Sincer pare sa-ti placa . >> Mult prea nervoasa m-am indreptat spre usa spunand : “ Azi dorm la Hinata ! “ . Si am iesit , ce puteam face ? Eram nervoasa pana peste cap .
Seara a venit repede , iar eu eram in camera Hinatei privind-o cum se saruta pasional cu Naruto . Aratau asa de bine impreuna si ma bucuram pentru ei . Totusi nu aveam timp de scene romantice . Singurul lucru la care ma gandeam era acel sarpe .Asa ca in timp ce toata lumea dormea , m-am dus in biblioteca prafuita pe care o avea Gaara la parter pentru a gasi o carte care sa ma ajute .
- Uite ! Am gasit . Are si poze . Hei asta are ochii precum Deidara . spun eu chicotind .
- Cine are ochii precum mine ? spune Deidara intrand pe usa . << Firar trebuie sa incetez sa mai vorbesc singura . Dar stai ce face el aici ? >> Oh te uiti la serpi . Iti plac ? spune el venind langa mine .
- Unul mi-a sarit la fata azi . L-am pus in borcan , dar nu stiu daca mai e acolo . Stii era crem cu ceva pete negre . Avea niste ochi asa de bulbucati si de verzi . Am gasit . Stai umpic tu ce faci aici ?
- Prin zona si in fond trebuie sa iti spun ca sunt suta la suta alaturi de tine . Si mi-e cam foame adauga el intr-un final .
- Stiam eu ca vrei ceva . Cred ca mai e o portie mica de paste in frigider . spun eu luand cartea si tragandu-l de mana pana in bucatarie .
Acolo el manca si ma asculta dand nonstop din cap . Era ceva putred la misloc , sarpele pe care il vazusem nu traia in Satul ascuns in Nisip . Ne-am luat repede la revedere deoarece se facea dimineata si ca orice gazda buna l-am condus condus pana la iesirea din sat . Eu si Deidara eram prieteni foarte apropiati ma vizita destul de des inainte ca Itachi sa moara . << Itachi ... ce dor imi e ... >>
De ajuns acasa am ajuns cam tarziu . Am incercat sa nu fac zgonot pentru a nu trezi pe nimeni si nu doream un interogatoriu de dimineata . Cerul nu tinea cu mine , cand am intrat in casa Temari si Hinata ma priveau nervoase . << Deci cam asta e , ei bine ca nu e Gaara .... >> Vorbisemde fapt gandisem prea repede , exact cand incercam sa le conving sa nu spuna nimanui pentru ca nu facusem nimic , din spatele lor “ rasare “ Gaara . Acesta m-a luat de mana si m-a plimbat pana in camera lui , unde m-a asezat din nou pe patul lui moale . Bine era nervos . Se vedea de la o posta modul in care ma stransese de mana , figura lui , emana energie negativa prin fiecare por .
- Sper ca te-ai distrat aseara cu Deidara . Am crezut ca o sa stai frumos in camera la Hinata si o sa , stiu si eu , bateti cu perne sau ce faceti voi fetele . Uite vineri e o petrecere si eu trebuie sa merg , poti veni si tu . Doar stai in siguranta ...
- Nu inteleg de ce te stresezi atat , doar e Deidara . Nu am stat la suieta cu Orochimaru . Lasa-ma in pace. Nu poti sa ma ti intr-un glob de sticla tot restul vieti . Nu mai suport ideea aceeasta atat de multa obsesie si esti asa de scepticism . Aveai drepate , e o greseala ... << Poate imi vrea doar binele , dar a exagerat . >>
Gaara nu mi-a mai vorbit de atunci . Nici nu ma privea , nici nu mai dormea in camera lui . Tot timpul gasea unde sa se duca . In bratele acelei Momoko , bine nu imi spunea el ci Kakuro . << O urasc pe fata aia ! Bine ce ar face Itachi? >> Brusc o imagine sadica mi-a invadat mintea . Itachi ar fi omorat-o in chinuri pe fata aia . << Da iata lucrul pe care nu-l voi face , inca . >> Totusi aveam o sansa de impacare , petrecerea de vineri . Motiv pentru care am luat-o pe Temari si Hinata la cumparaturi . Mi-am luat o rochie simpla rosie si o pereche de pantofi de aceeasi culoare . << Sper sa mearga . >>
A venit seara petreceri . Am intrat incet in sala decorata cu lunini , panglicisi . Peste tot numai culore , bucurie , politete ... Am inceput sa-l caut cu privirea mea agera . << E acolo si uite cine mai e acolo . Hei rochia mea e mai draguta , nu ? De ce nu pasesti ? Du-te ! >> Stiu ca poate nu sunt eu cea mai modesta persoana din lume , dar fata aia era ceva de groaza . Pentru prima data ma simteam nesigura , nu aveam incredere ca-i pot face fata , stateam nemiscata la intrare privind-o cum isi etaleaza frumusetea prin fata roscatului . Eu nu puteam face asta asa ca m-am dat un pas inapoi lovindu-ma de Temari si Kakuro . Brusc blonda si-a asezat mana pe umarul meu si mi-a urat succes . Am dat din cap afirmativ , m-am uitat inca odata la ei si mi-am intors privirea spre roscat . M-am indreptat incet spre el , toate privirile se intorceau spre mine presansandu-ma si mai tare, iar el tot nu se uita la mine . Ma ignora total , il inteleg perfect . Avea cine sa-i limpezeasca privirea cu un corp atat de bine conturat si atragator . << Si eu stiu sa joc jocuri . Si eu am un corp bine conturat si sunt si desteapta . Ce are fata aia in plus ? >> Nervoasa din cale afara m-am dus direct la el si i-am spus :
- Gata cu jocurile . Vreau sa vorbesti cu mine , chiar vreau sa ... . dar nu puteam sa termin fraza , deschideam gura si totusi cuvintele nu doreau sa iasa .
Un sentiment de frustrare mi-a acaparat sufletul . Doream sa-i spun ca vreau sa fim din nou asa ca inainte . Nu puteam . Avem probleme de abtinere , simteam nevoia sa plang in pumni de ciuda , de frustrare . Mi-am dus lent mana alba la gura si am dorit sa pornesc spre usa , dar o mana ferma mi-a acaparatbratul . M-a tras fortat si brusc in bratele sale puternice acordandu-mi un peisaj complex asupra pectoralilor sai bine lucrati . Apoi s-a uitat la mine si m-a stans mai tare in bratele sale puternice . Geloasa Momoko a incepuit sa-i sopteasca lui Gaara la ureche textul : “ Gaara esti partenerul meu . Mai ti minte ? “ oricum nu a dat doi bani pe ce spusese ci s-a uitat in ochii mei spunand :
- I.. imi pare rau Sakura . Chiar am exagerat de data asta si nu e greseala , e... e chiar ... placut . << Iata ceva ce nu auzi prea des din partea lui roscatului . >>
Toata lumea privea uluita , Gaara isi cerea scuze si imbratisa pe cineva ? Totusi in spate Temari si Kakuro erau fericiti pentru fratele lor . Am trecut repede peste moment pentru ca avea probleme mai serioase de discutat asa ca ma lasat cu ochii-n soare langa barul cu sucuri . Dupa cateva minute un personaj nou si-a facut aparitia . Nu puteam sa nu observ un personaj care se plimba de colo-colo uitandu-se continuu la mine . << Oare ce vrea ? >> Curioasa din fire m-am indreptat incet spre el , dar zarindu-ma acesta a alergat rapind in sus pe scari spre urmatorul etaj . Am privit inca odata sala festiva si zarindu-l pe Gaara mi-am facut curaj si am urcat .

Va rog lasati coment
sunt curioasa sa aflu parerea voastra :*:*



Răspunsuri în acest subiect
Castelul de Nisip - de nimeni - 06-02-2010, 03:17 PM
RE: Castelul de Nisip - de nimeni - 07-02-2010, 04:52 PM
RE: Castelul de Nisip - de ellamanu - 07-02-2010, 09:53 PM
RE: Castelul de Nisip - de nimeni - 13-02-2010, 01:33 PM
RE: Castelul de Nisip - de Nywa - 13-02-2010, 01:53 PM
RE: Castelul de Nisip - de nimeni - 16-02-2010, 08:37 PM
RE: Castelul de Nisip - de Nywa - 16-02-2010, 10:45 PM
RE: Castelul de Nisip - de nimeni - 01-03-2010, 10:07 PM
RE: Castelul de Nisip - de Nywa - 01-03-2010, 10:50 PM
RE: Castelul de Nisip - de nimeni - 07-04-2010, 01:08 PM
RE: Castelul de Nisip - de Sângerica :3 - 07-04-2010, 10:45 PM
RE: Castelul de Nisip - de nimeni - 27-05-2010, 03:21 PM
RE: Castelul de Nisip - de Savarina Ali - 27-05-2010, 07:17 PM
RE: Castelul de Nisip - de nimeni - 06-08-2012, 04:35 PM
RE: Castelul de Nisip - de nimeni - 13-08-2012, 04:22 PM
RE: Castelul de Nisip - de nimeni - 26-08-2012, 08:03 PM
RE: Castelul de Nisip - de nimeni - 17-09-2012, 03:34 PM
RE: Castelul de Nisip - de nimeni - 16-11-2012, 08:17 PM
RE: Castelul de Nisip - de Hina2013 - 25-06-2013, 01:13 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Castelul la rasarit de luna Rukia JJ 3 3.046 24-03-2011, 07:37 PM
Ultimul răspuns: MooN.
  Oglinzi de nisip[ one-shots] Rouge 3 3.019 11-12-2010, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Rouge
  Invaluit in nisip Irukandji 11 7.063 19-09-2010, 09:17 PM
Ultimul răspuns: Whisky


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)