Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Invaluit in nisip

#11
Buna! N-am avut timp pana acum sa-ti las comm, dar niciodata nu-i prea tarziu.
Pai imi place capitolul asta. E genial, mai ales ca Gaara e personajul principa. . . ma rog, el si cu. . . [impusca-ma, dar nu mai stiu numele fetei>.<]
Astept cu nerabdare urmatorul capitol. Ai spus prima data ca vrei critici dure. Eu nu o sa-ti dau niciodata astfel de critici deoarece nu am de ce.
Pai. . . succes in continuare si astept continuarea^_^
After a while you learn the difference between holding a hand and falling in love. You begin to learn that kisses don`t always mean something. Promises can be broken just as quickly as they are made and that goodbyes really are forever. . .

#12
Salut.Pentru inceput,imi place asa mult ficul tau,chiar daca e abea capitolul...3.3 sau 4?Ce uituca sunt,tocmai ce am terminat de citit.In fine,este reusit ficul.Inca nu am mai citit un fic de genul asta(de obicei se indragosteste de Sakura etc.)Uuu,acum a venit sa o omoare,desi nu cred ca o v-a omora,sper.Dar ce ipocrita mai e Tsunade,ca doamne a lasat un peste sa moara 10 biciuri?OMG.Pana acum imi place,si sper sa ai multa multa inspiratie,e pacat ca asa un fic bun sa nu fie continuat.Sa vii cat mai repede cu urmatorul capitol.Bye!


[Imagine: bloody62.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Castelul de Nisip nimeni 18 15.950 25-06-2013, 01:13 PM
Ultimul răspuns: Hina2013
  Oglinzi de nisip[ one-shots] Rouge 3 2.986 11-12-2010, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Rouge


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)