Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place primul meu fic?
Da, e dragut.
85.19%
23 85.19%
Sincer, nu.
14.81%
4 14.81%
Total 27 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Cosa Nostra- Vito de silencio

#1
OK. Este primul meu fic si sper sa va placa. :X Astept comentarii pentru a ma perfectiona.

Disclainer: Nu detinem nici un personaj din manga/anime-ul Naruto si nu facem profit de pe urma personajelor sau intamplarilor lor.


Prima privire

Los Angeles, USA, 9 August 2009, 20:00

Hinata: Stau pe motocicleta mea, Honda, privind Los Angelesul de sus. Sunt pe un deal de la periferia orasului, uitandu-ma la luminile puternice ce luminau orasul. In ochii mei lila se oblindeau literele ce erau pe dealul alaturat. Ador acel cuvant “Hollywood’’. Port un costum alb, format din un maieu alb cu un bust destul de indraznet, o pereche de pantaloni lungi tot albi si o curea alba.
Langa mine, verisoara mea, Sakura. Fata asta, asa fragila cum pare, este o actrita perfecta. Sta pe o motocicleta Kawasaki Ninja neagra fumand o tigara. Parul ei roz ca rubinele este prins intr-o coada sus si sta ca si la veverita, iar ochii de culoarea smaraldului privesc spre o cladire foarte inalta, puternic luminata. Fata poarta o pereche de blugi negri, mulati, pe margini cu niste linii auri, iar de la buzunare incepeau niste lanturi auri. Purta un maieu alb, putin peste blugi. Pana la buric, o jacheta de piele, de nu auriu inchis aproape maro inchis de aceeasi culoare ca si manusa pe care o avea pe mana dreapta. Mai avea o curea din modele caudate, neagra.
-Hinata, in doua ore decoleaza avionul. Imi aminti tanara. Mai privesc inca o data orasul si pornesc motocicleta. Plecam amandoua spre aeroportul unde ne astepta avionul pentru Tokyo Japonia.

Tokyo, Japonia, 10 August 2009, 8:21
Avionul abia a aterizat, iar noi coboram pe scarile umede din cauza ploii. Afara ne asteapta doua masini, un Lamborgini Spyder negru si un BMW tot negru. Sakura intra in prima masina iar eu in a doua. Aud motorul masinii rozaliei pornind cu un marait atat de cunoscut apoi al masinii mele. Iesim repede din aeroport indreptandu-ne spre noua noastra casa.
In cartierul rezidential din centrul orasului este noua noastra casa. Masinile intra in parcare iar eu privesc casa. Are trei etaje, foarte draguta si ciudata in acelasi timp. Arhitectura e destul de complicate, dar totusi foarte rara. Intram in casa si ma duc cu Sakura in camera ei sa o vedem amandoua. Cand intram pe usa raman uimita. Pe jos este parchet laminat alb in care se oblindea lumina de la veioza stil japonez. In mijlocul camerei, un pat dublu dintr-un material destul de tare, acoperit cu catifea neagra. Pe el, o saltea mare si moale alba, pufoasa pe care era un cearsaf alb si niste pernute de culoarea laptelui. Deasupra patului, un neon foarte mare, care lumina seara probabil toata camera. Pe peretele din fata, era un dulap din lemn alb, cu usi care aveau in fata oblinzi. In dreapta, tot peretele era din geamuri. Foarte frumoasa camera, exact stilul Sakurei. Cand rozalia inchide usa sa mergem spre camera mea, pe usa de aceasi culoare ca majoritatea camerei, era o stea argintie pe care scria Sakura. Trecem prin colidorul si intram pe o usa maronie, pe care scria Hinata. Cand intram, ma bucuram ca cei care ne-au facut casa au ales camerele. Interiorul era foarte luxos, ca si celelalte camere de altfel. Patul era in forma de cerc, din lemn de fag, pe care era o saltea tot rotunda, acoperita cu un cearsaf maro, iar peste niste pernute crem si maronii. Ma duc si ma aruns pe pat, lasandu-ma purtata de mireasma imbatatoare a crinilor din vaza maro. Ma uit la ceasul de pe perete si vad ca mai era o jumatate de ora pana cand trebuia sa ne intalnim cu sefii mafiei japoneze, yakuza. O strig pe rozalie sa se schimbe si ma duc la dulap. Aleg o rochie neagra, mini, cu o curea argintie, cu un decolteu in forma de lacrima, prinsa dupa gat. Cand am iesit din camera, am vazut-o pe Sakura in fata mea. Purta acelasi model de rochie doar de culoare alba. O pereche de cizme negre din catifea pana deasupra genunchilor ii ascundeau picioarele frumoase, iar in cap, avea o palarie de ultima moda alba. Parul ii era desprins si ii ajungea pana la jumatatea spatelui.
-Esti gata, Hin? Ma intreaba zambind.
-Da. Dar sti… ii spun coborand scarile… mie frica cum vor reactiona sefii de Yakuza. Adica eu nu prea am ce sa caut acolo, tu esti sefa Cosa nostra, nu eu.
Fata se uita la mine si da negativ din cap. Intram amandoua in Lamborgini-ul fetei si plecam.


Sakura: Am coborat din masinu cu Hinata, privindu-l pe asazisul sef de Yakuza. Parul sau negru ca pana corbului era facut tepi in spate, iar ochii aceia negri ca un abis ma sorbeau din priviri. Langa el se aflau inca doi. Un baiat cu parul roscat, cu un semn ciudat pe frunte si cu ochii verzi si un baiat blond cu parul ciufulit, cu ochii albastri ca si safirele ce isi arata zambetul stralucitor. Ma apropi de brunet si ii intend mana. Acesta o ia si o pupa inclinandu-se.
-Domnisoara Haruno, este o placere pentru noi sa o cunoastem pe conducatoarea Cosa Nostra. Suntem foarte uimiti de puterea dumneavoastra peste toate mafiile din lume. Sunteti o adevarata regina peste noi. Dati-mi voie sa ma prezint. Eu sunt Sasuke, iar ei sunt Gaara si Naruto. Va suntem a dispozitie douazeci si patru de ore din douazeci si patru.
Ii ridic fata lui Sasuke si il privesc. Imi retrag mana si ii spun:
-Deci tu esti seful celei mai importante yakuze. Imi pare bine sa te cunosc. Baieti de asemenea. Ea este verisoara mea, Hinata.
Blondul o priveste pe Hin, de parca ar vrea sa o manance nu alta. Chicotesc si ii spun brunetului ca nu de aceea am venit aici. Acesta aproba si ma invita sa merg cu el, pentru a vorbi. Ii spun Hinatei sa ramana cu cei doi si plec cu brunetul. Intram intr-un restaurant sin e asezam la o masa, mai retrasa.
-Domnisoara Sakura, nici nu stiti cate am auzit despre munca dumneavoastra. Nu pot sa cred ca o fata asa de fina ca dumneavoastra poate conduce mafiile lumi. Se vede ca sunteti sefa mafiei Italiene.
-Asculta, Sasuke. Nu am venit sa vorbim despre mine. Sunt aici cu misiunea de a-ti transmite ceva personal. Sasuke, am aflat de al ai multi informatori de ai mei, ca ai probleme cu seful mafiei din Los Angeles.
-Pai stiti domnisoara…
-Nici un pai stiti! Nu ai voie sa actionezi fara permisiunea mea. Sti foarte bine regulile mafiei. Nimic nu se intampla fara stirea mea. Tu trebuie sa sti ca daca se porneste un conflict intre sefi se poate produce un razboi.
Las bani pe masa si ies din restaurant urmata de brunet. Acesta incearca sa imi explice ce se intampla dar nu il ascultam. Deodata ma intorc si ii spun raspicat:
-Asculta aici, Uchiha! Nu vreau sa ascult nimic. Atata timp cat esti sef de Yakuza, nu ai voie sa misti nimic fara stirea mea. Poate ma vezi tu asa de fina dar atata timp cat sunt sefa Cosa Nostra nu ai voie sa faci nimic, cu atat mai putin sa te certi cu alt sef al mafiei. Daca vreau, pocnesc din degete si dispareti amandoi de pe fata pamantului. Spunand asta, urc in masina si plec cu Hinata, lasandu-i pe cei trei in urma.




Hinata: http://s3.amazonaws.com/lcp/animeymanga/...hyuuga.jpg
Sakura: http://media.photobucket.com/image/sakur...MG.png?o=7
Hainele Hinatei: http://www.theage.com.au/ffximage/2007/0...x391,0.jpg
Hainele Sakurei: http://www.disneysociety.com/files/2008/...worlds.jpg
Lamborgini Spyder al Sakurei: http://www.speedheads.de/artikelbilder/2...pyder2.jpg
BMW Hinatei: http://www.bloombiz.ro/assets/articole/2008/07/bmw.jpg
Casa fetelor: http://img.9am.ro/images/uploads/rovere%...oncept.jpg
Camera Hinatei: http://www.decostyle.ro/images/content/i...0_200_.jpg
Camera Sakurei: http://isaac.guidasicilia.it/foto/prodot...4617_B.jpg
Rochiile fetelor: http://images.okazii.ro/auctions/2009/06...00_500.jpg
Palaria Sakurei: http://cms.arond.ro/cms_websites/CMS_lad...alarie.jpg
Cizmele Sakurei: http://1.bp.blogspot.com/_SiFZQQSXOSk/Sv...070035.JPG
Sasuke: http://media.photobucket.com/image/sasuk...Sasuke.jpg
Gaara: http://images.fanpop.com/images/image_up...37_600.jpg
Naruto: http://s790.photobucket.com/albums/yy186...g&newest=1

Sper ca v-a placut si astept comentarii.



Răspunsuri în acest subiect
Cosa Nostra- Vito de silencio - de Pisica de Diamant - 30-12-2009, 11:13 PM
RE: Cosa Nostra- Vito de silencio - de Teru - 31-12-2009, 01:01 AM
RE: Cosa Nostra- Vito de silencio - de Pisica de Diamant - 31-12-2009, 02:44 AM
RE: Cosa Nostra- Vito de silencio - de ellamanu - 31-12-2009, 02:05 PM
RE: Cosa Nostra- Vito de silencio - de Pisica de Diamant - 31-12-2009, 02:09 PM
RE: Cosa Nostra- Vito de silencio - de Alexi - 31-12-2009, 02:52 PM
RE: Cosa Nostra- Vito de silencio - de Pisica de Diamant - 31-12-2009, 04:33 PM
RE: Cosa Nostra- Vito de silencio - de ~~Plastic~~ - 01-01-2010, 05:00 PM
RE: Cosa Nostra- Vito de silencio - de Pisica de Diamant - 02-01-2010, 11:51 PM
RE: Cosa Nostra- Vito de silencio - de Vir - 03-01-2010, 12:14 AM
RE: Cosa Nostra- Vito de silencio - de ~~Plastic~~ - 03-01-2010, 05:18 PM
RE: Cosa Nostra- Vito de silencio - de Pisica de Diamant - 03-01-2010, 05:18 PM
RE: Cosa Nostra- Vito de silencio - de ~~Plastic~~ - 03-01-2010, 06:20 PM
RE: Cosa Nostra- Vito de silencio - de Pisica de Diamant - 03-01-2010, 09:42 PM
RE: Cosa Nostra- Vito de silencio - de Miauu - 03-01-2010, 10:17 PM
RE: Cosa Nostra- Vito de silencio - de Vir - 03-01-2010, 11:05 PM
RE: Cosa Nostra- Vito de silencio - de Fifilina - 24-01-2010, 07:25 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)