Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Cosa Nostra- Vito de silencio
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2

Pisica de Diamant

OK. Este primul meu fic si sper sa va placa. :X Astept comentarii pentru a ma perfectiona.

Disclainer: Nu detinem nici un personaj din manga/anime-ul Naruto si nu facem profit de pe urma personajelor sau intamplarilor lor.


Prima privire

Los Angeles, USA, 9 August 2009, 20:00

Hinata: Stau pe motocicleta mea, Honda, privind Los Angelesul de sus. Sunt pe un deal de la periferia orasului, uitandu-ma la luminile puternice ce luminau orasul. In ochii mei lila se oblindeau literele ce erau pe dealul alaturat. Ador acel cuvant “Hollywood’’. Port un costum alb, format din un maieu alb cu un bust destul de indraznet, o pereche de pantaloni lungi tot albi si o curea alba.
Langa mine, verisoara mea, Sakura. Fata asta, asa fragila cum pare, este o actrita perfecta. Sta pe o motocicleta Kawasaki Ninja neagra fumand o tigara. Parul ei roz ca rubinele este prins intr-o coada sus si sta ca si la veverita, iar ochii de culoarea smaraldului privesc spre o cladire foarte inalta, puternic luminata. Fata poarta o pereche de blugi negri, mulati, pe margini cu niste linii auri, iar de la buzunare incepeau niste lanturi auri. Purta un maieu alb, putin peste blugi. Pana la buric, o jacheta de piele, de nu auriu inchis aproape maro inchis de aceeasi culoare ca si manusa pe care o avea pe mana dreapta. Mai avea o curea din modele caudate, neagra.
-Hinata, in doua ore decoleaza avionul. Imi aminti tanara. Mai privesc inca o data orasul si pornesc motocicleta. Plecam amandoua spre aeroportul unde ne astepta avionul pentru Tokyo Japonia.

Tokyo, Japonia, 10 August 2009, 8:21
Avionul abia a aterizat, iar noi coboram pe scarile umede din cauza ploii. Afara ne asteapta doua masini, un Lamborgini Spyder negru si un BMW tot negru. Sakura intra in prima masina iar eu in a doua. Aud motorul masinii rozaliei pornind cu un marait atat de cunoscut apoi al masinii mele. Iesim repede din aeroport indreptandu-ne spre noua noastra casa.
In cartierul rezidential din centrul orasului este noua noastra casa. Masinile intra in parcare iar eu privesc casa. Are trei etaje, foarte draguta si ciudata in acelasi timp. Arhitectura e destul de complicate, dar totusi foarte rara. Intram in casa si ma duc cu Sakura in camera ei sa o vedem amandoua. Cand intram pe usa raman uimita. Pe jos este parchet laminat alb in care se oblindea lumina de la veioza stil japonez. In mijlocul camerei, un pat dublu dintr-un material destul de tare, acoperit cu catifea neagra. Pe el, o saltea mare si moale alba, pufoasa pe care era un cearsaf alb si niste pernute de culoarea laptelui. Deasupra patului, un neon foarte mare, care lumina seara probabil toata camera. Pe peretele din fata, era un dulap din lemn alb, cu usi care aveau in fata oblinzi. In dreapta, tot peretele era din geamuri. Foarte frumoasa camera, exact stilul Sakurei. Cand rozalia inchide usa sa mergem spre camera mea, pe usa de aceasi culoare ca majoritatea camerei, era o stea argintie pe care scria Sakura. Trecem prin colidorul si intram pe o usa maronie, pe care scria Hinata. Cand intram, ma bucuram ca cei care ne-au facut casa au ales camerele. Interiorul era foarte luxos, ca si celelalte camere de altfel. Patul era in forma de cerc, din lemn de fag, pe care era o saltea tot rotunda, acoperita cu un cearsaf maro, iar peste niste pernute crem si maronii. Ma duc si ma aruns pe pat, lasandu-ma purtata de mireasma imbatatoare a crinilor din vaza maro. Ma uit la ceasul de pe perete si vad ca mai era o jumatate de ora pana cand trebuia sa ne intalnim cu sefii mafiei japoneze, yakuza. O strig pe rozalie sa se schimbe si ma duc la dulap. Aleg o rochie neagra, mini, cu o curea argintie, cu un decolteu in forma de lacrima, prinsa dupa gat. Cand am iesit din camera, am vazut-o pe Sakura in fata mea. Purta acelasi model de rochie doar de culoare alba. O pereche de cizme negre din catifea pana deasupra genunchilor ii ascundeau picioarele frumoase, iar in cap, avea o palarie de ultima moda alba. Parul ii era desprins si ii ajungea pana la jumatatea spatelui.
-Esti gata, Hin? Ma intreaba zambind.
-Da. Dar sti… ii spun coborand scarile… mie frica cum vor reactiona sefii de Yakuza. Adica eu nu prea am ce sa caut acolo, tu esti sefa Cosa nostra, nu eu.
Fata se uita la mine si da negativ din cap. Intram amandoua in Lamborgini-ul fetei si plecam.


Sakura: Am coborat din masinu cu Hinata, privindu-l pe asazisul sef de Yakuza. Parul sau negru ca pana corbului era facut tepi in spate, iar ochii aceia negri ca un abis ma sorbeau din priviri. Langa el se aflau inca doi. Un baiat cu parul roscat, cu un semn ciudat pe frunte si cu ochii verzi si un baiat blond cu parul ciufulit, cu ochii albastri ca si safirele ce isi arata zambetul stralucitor. Ma apropi de brunet si ii intend mana. Acesta o ia si o pupa inclinandu-se.
-Domnisoara Haruno, este o placere pentru noi sa o cunoastem pe conducatoarea Cosa Nostra. Suntem foarte uimiti de puterea dumneavoastra peste toate mafiile din lume. Sunteti o adevarata regina peste noi. Dati-mi voie sa ma prezint. Eu sunt Sasuke, iar ei sunt Gaara si Naruto. Va suntem a dispozitie douazeci si patru de ore din douazeci si patru.
Ii ridic fata lui Sasuke si il privesc. Imi retrag mana si ii spun:
-Deci tu esti seful celei mai importante yakuze. Imi pare bine sa te cunosc. Baieti de asemenea. Ea este verisoara mea, Hinata.
Blondul o priveste pe Hin, de parca ar vrea sa o manance nu alta. Chicotesc si ii spun brunetului ca nu de aceea am venit aici. Acesta aproba si ma invita sa merg cu el, pentru a vorbi. Ii spun Hinatei sa ramana cu cei doi si plec cu brunetul. Intram intr-un restaurant sin e asezam la o masa, mai retrasa.
-Domnisoara Sakura, nici nu stiti cate am auzit despre munca dumneavoastra. Nu pot sa cred ca o fata asa de fina ca dumneavoastra poate conduce mafiile lumi. Se vede ca sunteti sefa mafiei Italiene.
-Asculta, Sasuke. Nu am venit sa vorbim despre mine. Sunt aici cu misiunea de a-ti transmite ceva personal. Sasuke, am aflat de al ai multi informatori de ai mei, ca ai probleme cu seful mafiei din Los Angeles.
-Pai stiti domnisoara…
-Nici un pai stiti! Nu ai voie sa actionezi fara permisiunea mea. Sti foarte bine regulile mafiei. Nimic nu se intampla fara stirea mea. Tu trebuie sa sti ca daca se porneste un conflict intre sefi se poate produce un razboi.
Las bani pe masa si ies din restaurant urmata de brunet. Acesta incearca sa imi explice ce se intampla dar nu il ascultam. Deodata ma intorc si ii spun raspicat:
-Asculta aici, Uchiha! Nu vreau sa ascult nimic. Atata timp cat esti sef de Yakuza, nu ai voie sa misti nimic fara stirea mea. Poate ma vezi tu asa de fina dar atata timp cat sunt sefa Cosa Nostra nu ai voie sa faci nimic, cu atat mai putin sa te certi cu alt sef al mafiei. Daca vreau, pocnesc din degete si dispareti amandoi de pe fata pamantului. Spunand asta, urc in masina si plec cu Hinata, lasandu-i pe cei trei in urma.




Hinata: http://s3.amazonaws.com/lcp/animeymanga/...hyuuga.jpg
Sakura: http://media.photobucket.com/image/sakur...MG.png?o=7
Hainele Hinatei: http://www.theage.com.au/ffximage/2007/0...x391,0.jpg
Hainele Sakurei: http://www.disneysociety.com/files/2008/...worlds.jpg
Lamborgini Spyder al Sakurei: http://www.speedheads.de/artikelbilder/2...pyder2.jpg
BMW Hinatei: http://www.bloombiz.ro/assets/articole/2008/07/bmw.jpg
Casa fetelor: http://img.9am.ro/images/uploads/rovere%...oncept.jpg
Camera Hinatei: http://www.decostyle.ro/images/content/i...0_200_.jpg
Camera Sakurei: http://isaac.guidasicilia.it/foto/prodot...4617_B.jpg
Rochiile fetelor: http://images.okazii.ro/auctions/2009/06...00_500.jpg
Palaria Sakurei: http://cms.arond.ro/cms_websites/CMS_lad...alarie.jpg
Cizmele Sakurei: http://1.bp.blogspot.com/_SiFZQQSXOSk/Sv...070035.JPG
Sasuke: http://media.photobucket.com/image/sasuk...Sasuke.jpg
Gaara: http://images.fanpop.com/images/image_up...37_600.jpg
Naruto: http://s790.photobucket.com/albums/yy186...g&newest=1

Sper ca v-a placut si astept comentarii.
Hallo!
Am trecut si eu pe aici... si pentru inceput ce ai scris tu imi aduce aminte de un alt fic, dar astept sa vad ce se va intampla in continuare...
Apoi, ai multe greseli, puteai sa mai recitsti macar o data si le-ai fi descoperit si tu pe majoitatea.

Citat:Hinata: Stau pe motocicleta mea, Honda, privind Los Angelesul Los Angeles-ul de sus. Sunt pe un deal de la periferia orasului, uitandu-ma la [color]luminile puternice ce luminau orasul.repetitie In ochii mei lila se oblindeauoglindeau literele ce erau pe dealul alaturat. Ador acel cuvant “Hollywood’’. Port un costum alb, format din un maieu alb cu un bust destul de indraznet, o pereche de pantaloni lungi tot albi si o curea alba. repetitieLanga mine, verisoara mea, Sakura. Fata asta, asa fragila cum pare, este o actrita perfecta. Sta pe o motocicleta Kawasaki Ninja neagra fumand o tigara. Parul ei roz ca rubinele este prins intr-o coada sus si sta ca si la veverita, iar ochii de culoarea smaraldului privesc spre o cladire foarte inalta, puternic luminata. Fata poarta o pereche de blugi negri, mulati, pe margini cu niste linii auri, iar de la buzunare incepeau niste lanturi auri.repetitie Purta un maieu alb, putin peste blugi. Pana la buric, o jacheta de piele, de nu un auriu inchis aproape maro inchis repetitiede aceeasi culoare ca si manusa pe care o avea pe mana dreapta. Mai avea o curea din modele caudate ciudate, neagra.
-Hinata, in doua ore decoleaza avionul. Imi aminti tanara. Mai privesc inca o data orasul si pornesc motocicleta. Plecam amandoua spre aeroportul unde ne astepta avionul pentru Tokyo, Japonia.

Tokyo, Japonia, 10 August 2009, 8:21
Avionul abia a aterizat, iar noi coboram pe scarile umede din cauza ploii. Afara ne asteapta doua masini, un Lamborgini Spyder negru si un BMW tot negrurepetitie. Sakura intra in prima masina iar eu in a doua. Aud motorul masinii rozaliei pornind cu un marait atat de cunoscut apoi al masinii mele.repetitie Iesim repede din aeroport indreptandu-ne spre [color=#696969noua noastra casa.
In cartierul rezidential din centrul orasului este noua noastra casa. Masinile intra in parcare iar eu privesc casa. Are trei etaje, foarte draguta si ciudata in acelasi timp. Arhitectura e destul de complicate complicata, dar totusi foarte rara. Intram in casa[u][/color] repetitie si ma duc cu Sakura in camera ei sa o vedem amandoua. Cand intram pe usa raman uimita. Pe jos este parchet laminat alb in care se [u]oblindea
oglindeaulumina de la veioza stil japonez. In mijlocul camerei, un pat dublu dintr-un material destul de tare, acoperit cu catifea neagra. Pe el, o saltea mare si moale alba[u], pufoasa pe care era un cearsaf [u]albrepetitie si niste pernute de culoarea laptelui. Deasupra patului, un neon foarte mare, care lumina seara probabil toata camera. Pe peretele din fata, era un dulap din lemn alb, cu usi care aveau in fata oblinzioglinzi. In dreapta, tot peretele era din geamuri. Foarte frumoasa camera, exact stilul Sakurei. Cand rozalia inchide usa sa mergem spre camera mea, pe usa de aceasi culoare ca majoritatea camerei[u],repetitii era o stea argintie pe care scria Sakura. Trecem prin colidorul si [u]intram pe o usa maronie, pe care scria Hinata. Cand intram, repetitie ma bucuram ca cei care ne-au facut casa au ales camerele. Interiorul era foarte luxos, ca si celelalte camererepetitie de altfel. Patul era in forma de cerc, din lemn de fag, pe care era o saltea tot rotunda, acoperita cu un cearsaf maro, iar peste niste pernute crem si maronii. Ma duc si ma arunsarunc pe pat, lasandu-ma purtata de mireasma imbatatoare a crinilor din vaza maro. Ma uit la ceasul de pe perete si vad ca mai era o jumatate de ora pana cand trebuia sa ne intalnim cu sefii mafiei japoneze, yakuza. O strig pe rozalie sa se schimbe si ma duc la dulap. Aleg o rochie neagra, mini, cu o curea argintie, cu un decolteu in forma de lacrima, prinsa dupa gat. Cand am iesit din camera, am vazut-o pe Sakura in fata mea. Purta acelasi model de rochie doar de culoare alba. O pereche de cizme negre din catifea pana deasupra genunchilor ii ascundeau picioarele frumoase, iar in cap, avea o palarie de ultima moda alba. Parul ii era desprins si ii ajungea pana la jumatatea spatelui.
-Esti gata, Hin? Ma intreaba zambind.
-Da. Dar sti… ii spun coborand scarile… mie frica cum vor reactiona sefii de Yakuza. Adica eu nu prea am ce sa caut acolo, tu esti sefa Cosa Nostra, nu eu.


Sakura: Am coborat din masinumasina cu Hinata, privindu-l pe asazisul sef de Yakuza. Parul sau negru ca pana corbului era facut tepi in spate, iar ochii aceia negrirepetitie ca un abis ma sorbeau din priviri. Langa el se aflau inca doi. Un baiat cu parul roscat, cu un semn ciudat pe frunte si cu ochii verzi si un baiat blond cu parul ciufulit, cu ochii albastri ca si safirele ce isi arata zambetul stralucitor. Ma apropi de brunet si ii intendintind mana. Acesta o ia si o pupa inclinandu-se.
-Domnisoara Haruno, este o placere pentru noi sa o cunoastem pe conducatoarea Cosa Nostra. Suntem foarte uimiti de puterea dumneavoastra peste toate mafiilemafile din lume. Sunteti o adevarata regina peste noi. Dati-mi voie sa ma prezint. Eu sunt Sasuke, iar ei sunt Gaara si Naruto. Va suntem a dispozitie douazeci si patru de ore din douazeci si patru.
Ii ridic fata lui Sasuke si il privesc. Imi retrag mana si ii spun:
-Deci tu esti seful celei mai importante yakuze. Imi pare bine sa te cunosc. Baieti, de asemenea. Ea este verisoara mea, Hinata.
Blondul o priveste pe Hin, de parca ar vrea sa o manance nu alta. Chicotesc si ii spun brunetului ca nu de aceea am venit aici. Acesta aproba si ma invita sa merg cu el, pentru a vorbi. Ii spun Hinatei sa ramana cu cei doi si plec cu brunetul. Intram intr-un restaurant sin esi ne asezam la o masa, mai retrasa.
-Domnisoara Sakura, nici nu stiti cate am auzit despre munca dumneavoastra. Nu pot sa cred ca o fata asa de fina ca dumneavoastra poate conduce mafiilemafile lumi. Se vede ca sunteti sefa mafiei Italiene.
-Asculta, Sasuke. Nu am venit sa vorbim despre mine. Sunt aici cu misiunea de a-ti transmite ceva personal. Sasuke, am aflat de al ai multi informatori de ai mei, ca ai probleme cu seful mafiei din Los Angeles.
-Pai stiti domnisoara…
-Nici un pai stiti! Nu ai voie sa actionezi fara permisiunea mea. Sti foarte bine regulile mafiei. Nimic nu se intampla fara stirea mea[tot e repetitie, chiar daca unul e substantiv si celalalt verb ca daca se porneste un conflict intre sefi se poate produce un razboi.
Las bani pe masa si ies din restaurant urmata de brunet. Acesta incearca sa imi explice ce se intampla dar nu il ascultam. Deodata ma intorc si ii spun raspicat:
-Asculta aici, Uchiha! Nu vreau sa ascult nimic.se contrazice :)) Atata timp cat esti sef de Yakuza, nu ai voie sa misti nimic fara stirea mea. Poate ma vezi tu asa de fina dar atata timp cat sunt sefa Cosa Nostra nu ai voie sa faci nimic, cu atat mai putin sa te certi cu alt sef al mafiei. Daca vreau, pocnesc din degete si dispareti amandoi de pe fata pamantului. Spunand asta, urc in masina si plec cu Hinata, lasandu-i pe cei trei in urma.

Bun... cred ca ti-ai dat seama ca stai destul de prost la capitolul greseli
Astept urmatorul capitol, si dupa mine, ar mai trebui sa verifici inainte de a posta.

P.S.: Daca te-a deranjat comentariul - pm , dar sa sti ca intentia mea a fost de a te ajuta.

:bye:

Pisica de Diamant

Multumesc pentru comentariu. Nu m-am suparat. Uite capitolul doi si scuze pentru eventualele greseli dar este doua fara un sfert noaptea si sunt foarte obosita.

O invitatie si o prevenire

Tokyo, Japonia, Casa Sakurei si a Hinatei, 11 August 2009, 7:00

Hinata: Sunetul strident al telefonului imi tulbura somnul linistit, trezindu-ma. Ma uit la ceas si vad, ca acesta indica ora sapte. Cine dracu suna la ora asta? Raspund cu un simplu “Alo” si aud o voce vesela in celalalt capat.
-Hei, Hinata, sunt eu, Naruto. Sti, tipul blond care a fost ieri cu Sasuke. Ma intrebam daca nu vrei sa iesim astazi.
-Pai, nu stiu ce sa iti spun, Naruto. Nu prea cred ca ar fi bine. Adica, daca afla cineva de mine si nu sunt cu Sakura, am pus-o.
-Haide, Hinata. Nu o sa patesti nimic. Doar daca nu te mananc eu, dar asta e putin probabil. Incep sa rad si il intreb unde sa ne intalnim. Acesta imi spune ca vine dupa mine peste trei ore sa mergem in parcul orasului. Inchid si ma bag inapoi la caldurica, inchizand ochii si alunecand intr-un somn adanc.

O doamne! Uite cat e ceasul! Am adormit. Ma ridic repede din pat si cotrobai prin dulap. Ma intreb cu ce o sa ma imbrac. Aleg un maieu negru, pe care scrie “I’M A VIRGIN” si o pereche de pantaloni scurti, roz, foarte draguti. Ma incalt cu o pereche de pantofi roz cu toc, pe care i-am primit cadou de la Sakura anul acesta. Fata asta, stia mereu ce imi place si ce e la moda. Doamne ce verisoara. Ies din camera si cobor, nu inainte de a ii spune rozaliei ca plec. Aceasta imi spune ca are si ea ceva treaba in oras, niste lucruri de lamurit cu Sasuke si imi ureaza distractie placuta cu nelipsita ei caldura cu care ma trata doar pe mine.

Tokyo, Japonia, Vila lui Sasuke Uchiha, 11 August 2009, 19:31
Sakura: Asteptam sa fiu deschisa in fata casei brunetului. Am avut niste lucruri neclare iar azi am primit invitatia la el acasa sa imi lamurim acele detalii. In usa si-a facut aparitia Sasuke. Acesta era la bustul gol, aratanu-si trupul lucrat si purta o pereche de pantaloni scurti de trening, negri care se asortau cu ochii si parul sau. Era descult iar ochii sai imi cercetau tinuta. Eu purtam un maieu alb, peste un fel de jacheta cu franjuri ca si cowboy, maro, o curea maro cu pietricele galbene, o pereche de blugi de culoare inchisa, maro spre negru. In picioare aveam un fel de cisme negre cu sireturi, cu toc inalt si gros.
Baiatul se uita in ochii mei verzi ca iarba proaspata de dimineata. Cand isi da seama ca ma tine la usa, se trage si ma pofteste inauntru. Holul era mare, cu pereti albi si in dreapta se afla cuierul impreuna cu doua fotoli si o masuta de lemn. Imi las geanta pe unul dintre fotoli si imi indrept privirea spre tanarul cu un an mai mare ca mine. Daca te uitai la el, ziceai ca are saisprezeceani, nu nouasprezece.
-Domnisoara Sakura, haideti sa mergem pe veranda si sa va lamuresc totul. Il urmez pana in sufragerie. Raman si privesc in jur. Sufrageria era vopsita tot in alb, avea un coltar crem, in fata lui o masuta de sticla iar langa masuta doua scaune de culoarea laptelui. Pe perete erau doua tablouri. Il privesc si il urmez in cotinuare.
Veranda este mare si luxoasa. Pe jos este parchet mai inchis la culoare decat caramelul, un fotoliu si o canapea alba in fata careia se afla o masuta alba. Pe masa se aflau 4 lumanari mici parfumate. Ma invita sa ma asez pe canapea si o servitoare ne aduce cate un pahar de Hennessy, un coniac foarte fin. Iau paharul in mana si privesc marea care se vedea splendid din locul in care ma aflam. Cerul capata culoarea mov, influentandu-te sa te pierzi in noaptea ce va urma.
Imi intorc privirea catre baiat.
-Deci, spune-mi cum s-a ajuns la cearta voastra. ii spun gustand din licoarea ce se afla in pahar.
-Pai, sa vedeti domnisoara…
-Nu vad nimic. Deocambata ascult si apoi o sa vad ce o sa fac. ii spun taios.
-Totul a inceput cand am fost la petrecerea lui Kiba, conducatorul mafiei din Beijing, presupun ca il cunoasteti. Acolo am gasit o tipa, Asi si m-am luat la vorba cu ea. Si vine Sai si incepe sa faca crize ca e femeia lui si de acolo a inceput totul. A inceput sa ma sune, sa ma ameninte asa ca am actionat si eu.
Stau si il ascul, privind bautura de culoarea caramelului din mana mea.
-Si eu de ce am aflat de al altii? il intreb incepand sa ma enervez.
-Pai, nu am crezut ca o sa va intereseze conflictul nostru minor, domnisoara.
-Orice are legatura cu mafia ma intereseaza, deci de acum incolo, orice problema o sa aveti, o sa ma anuntati. Si ca sa va invatati si voi si ceilalti minte, o sa va pedepsesc pe voi doi astfel incat, nu o sa mai incalcati nici voi nici altii regulile noastre. S-a inteles?
Brunetul aproba doar din cap, plecandu-l.



Hainele Hinatei: http://hotmusicbeat.com/wp-content/uploa...s-kfed.jpg
Pantofii Hinatei: http://images.okazii.ro/auctions/2009/05...00_500.jpg
Hainele Sakurei: http://www.mileycyruszone.com/gallery/al...ing/10.png
Living Room: http://www.theludlownyc.com/images/livin...gRoom1.jpg
Veranda: http://www.reservations.gr/hotelimages/2...da-bar.jpg


Astept comentarii ca sa ma perfectionez.

ellamanu

sysu hug
am aterizat si yo pe aici din plopul care pluteste prin aer - expresia mea la scoala, cand nu stiu raspunsul "sunt in plop si plopul in aer" :-". In fine :-j
descriere&naratiune: se implateste foarte frumos si nu sunt lacune, dar este loc de mai bine.
dialog: nu este sec si nu pus asa de ornament. Este amplu si gandit
actiune: cred ca mi se pare foarte putin grabita. Este doar o impresie.
vezi ca repeti multe cuvinte, ca am vazut in primul capitol, ceva cu alb. Ai repetat de prea multe ori alb sau orasul. In fine, poate mai ai repetiti, dar astea mi-au sarit in ochi :D
Ce sa mai spun?
Astept nextul sysu si mai vorbim pe mess
papai:-h

Pisica de Diamant

Multumesc pentru comentariu. Acum continuarea.

Paris, venim!

Tokyo, Japonia, Casa Sakurei si a Hinatei, 12 August 2009, 11:00

Sakura: Stateam pe canapeaua neagra din living room si ma uitam la plasma mare din fata mea. Ma gandeam ce pedeapsa as putea sa le dau lui Sasuke si Sai ca sa se invete minte. Biciuire? Na, prea usor. Preluarea functiei? Ar merge. Umilire in fata celorlalti sefi? Da! Asta ar merge de minune. O sa ia aminte sa nu se puna cu Sakura Haruno.
Ma ridic si ma duc la telefonul care suna ca bezmeticul de e gata sa sare de pe loc. Pun receptorul la ureche si spun un plictisit “Alo?”.
-Domnisoara Haruno, sunt eu Sasuke. Am sunat sa va informez ca trebuie sa plec in Paris peste doua ore si…
-Nu pleci. ii spun sec.
-Dar trebuie. Am o afacere acolo cu niste prieteni si trebuie sa ma interesez si eu de ea. Va rog sa intelegeti.
-Asculta, Sasuke. Nu pleci si gata. Atata timp cat esti sub observatia mea, trebuie sa fi in acelasi oras cu mine.
-Atunci, haideti cu mine.
-Sti ce? Oricum trebuia sa plec in Paris. O sa vin. Dar vine si Hinata.
-Da, domnisoara. Ne intalnim peste douazeci de minute la aeroport.
Urc in camera si ma uit prin dulap, nu inainte de a-i spune Hinatei sa se pregateasca. Imi iau in dulap un tricou negru cu cateva lantisoare tot negre, o pereche de blugi lungi deschisi si mulati, rupti in partea de sus si o pereche de cisme cu toc negre, cu cateva cureluse. Imi pun pe mana o bratara groasa argintie si imi ondulez parul. Ies din camera si o vad pe Hinata, imbracata intr-o rochie mov, pana la genunchi. In picioare avea o pereche de pantofi cu toc, tot movi. Se pare ca ii placeau cadourile de la mine.

Tokyo, Japonia, Aeroportul de intalnire
Brunetul ma privea in timp ce ochii sai negri cereau iertare. M-am strambat si m-am apropiat impreuna cu Hinata de el. Din spatele lui, apare Naruto, blondul cu ochii albastri ca marea.
In fata noastra, un avionul mare particular al lui Sasuke ne astepta sa pornim. Urc prima, urmata de Sasuke, Hinata si in final Naruto. Ma asez pe scaun si langa mine vine Sasuke care imi spune ca peste patruzeci si cinci de minute ajungem. Ii multumesc de informatie si ma uit la bruneta. Aceasta discuta cu blondul si se pare ca se distrau de minune.


Paris, Franta, 12 August 2009, 12:45
Coboram din avion pasind pe pamantul insoritei Frante. In fata ne asteapta doua motociclete de ultima gneratie. Se pare ca trebuia sa mergem cate doi, iar cum Hiata insista sa mearga cu Naruto, am zis ca vreau sa merg cu Sasuke. Brunetul urca pe motocicleta, dupa care ma ajuta si pe mine. Mainile mele formeaza niste lanturi pe langa talia baiatului, iar capul meu se aseaza pe umarul lui. Motorul porneste cu un marait ce ma face sa zambesc. Ma intreaba unde vreau sa mergem prima data, iar eu ii raspund repede ca vreau sa mergem la noul mall ce s-a deschis. Incepe sa rada si imi spune ca banuia.
Parisul trecea pe langa noi ca si apa ce se varsa dintr-un recipient in altul. Ne oprim in fata unui magazin mare, cu partea din fata numai din sticla. Ma dau jos si ii spun brunetului:
-Fa rost de doua masini pentru ca o sa avem ceva cumparaturi. Ne intalnim in doua ore, la etajul doi al magazinului. Acesta aproba din cap si pleaca cu blondul lasandu-ma pe mine si pe Hinata la magazin.
Intram in mall-ul modern si din prima pun ochii de un magazine plin cu pantofi stilul Hinatei. Intram impreuna in magazine si cumpar doua pereche de pantofi cu toc pentru Hinata, care si i-a ales ea si o pereche de pantofi pentru mine. Desi nu purtam prea mult pantofi, numai la ocazii, in rest cizme, cand ii cumparam ii cumparam cu gust. Acestia erau aurii, cu toc cui si cu un diamante la intersectia gretelelor. Platim la casa sin e indreptam spre un alt magazin, de data asta pe placul meu. Intram si avand in vedere ca Hinata nu purta deloc cizme, era teritoriul meu. Aleg de pe raft o pereche de cizme negre cu toc cui, o pereche gri cu toc putin gros si o pereche de sandale cu toc cui, roz, si cu doi fluturasi.
O intreb pe vanzatoarea magazinului unde ne aflam daca pot sa raman in hainele pe care le-am ales si aceasta imi spune ca pot. Acestea constau int-un maieu alb, o fusta de la buric in care era bagat maieul, de culoare neagra cu franjuri sti cowboy. Este foarte frumoasa, pe gustul meu. Am mai cumparat mai multe haine din acest magazine pentru mine. Dupa ce am platit urma din nou randul brunetei care si-a ales mai multe rochii. Urma sa ne intalnim cu baietii.


Hainele Sakurei: http://igossip.com/photos/glamourvanity_...hoot_5.jpg
Rochia Hinatei: http://img.kudika.ro/images/article_pict...299415.jpg
Pantofii Hinatei: http://www.cevacecauti.ro/gal_shopping/129.jpg
Avionul Particular: http://cdn-www.airliners.net/aviation-ph...083313.jpg
Pantofi pentru Hinata:
http://1.bp.blogspot.com/_RKjIT4c9DGQ/Sc...90+ron.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_RKjIT4c9DGQ/Sl...30+ron.jpg
Pantofi pentru Sakura( si cizme):
http://www.ceimbracazi.ro/wp-content/upl...00x300.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_7WnT0k3jlVk/Sr...C07921.JPG
http://2.bp.blogspot.com/_RKjIT4c9DGQ/SQ..._graya.jpg
http://moda-fashion.sepoarta.ro/Articole...esorii.jpg
Hainele cu care a ramas Sakura: http://tengossip.com/wp-content/uploads/...yrus_a.jpg
Hainele Sakurei:
http://fwnet.ipower.com/images/2009/06/m..._azria.jpg
http://photos.posh24.com/p/618338/l/mile...n_line.jpg
http://inyobusiness.com/wp-content/uploa...009-03.jpg
http://www.disneydreaming.com/wp-content...g-Line.jpg
Hainele Hinatei:
http://static.thehollywoodgossip.com/ima...-dress.jpg
http://img2.timeinc.net/people/i/2008/st...00x400.jpg
http://www.stylebyme.net/wp-content/uplo.../dress.png
http://img2.timeinc.net/people/i/2007/st...udgens.jpg

Imi pare rau ca e asa de grabita actiunea dar am avut niste probleme de dimineata si nu m-am putut concentra. Astept comentarii in continuare.
Am ajuns si eu pe aici cu ceva intarziere. Pai: descrierea e buna, naratiunea e si ea potrivita si merge impreuna cu descrierea. Dialogul nu e sec, e bine construit si imi place. Actiunea nu e grabita, poate doar in unele pasaje, in rest e bine. Imi place ideea, foarte mult. Sakura sa fie cea mai puternica. Superb. De obicei Sasuke joaca rolul asta, dar fetele sunt imprevizibile. Totusi treaba cu sefu' Yakuza e imprumutata de la ellamanu, nu? In fine. Nu asta e ce conteaza. Sakura se comporta ca o...tirana! E fantastica! Dar pana la urma se indragosteste si ea de cineva, nu? Sper sa fie Sasuke ala:d.
Astept urmatorul capitol. Chu si gambate:*

PS: Happy new year

Pisica de Diamant

Multumesc pentru comentariu.

Sai dispare

Paris, Franta, 15:15

Sakura: In timp ce scarile rulante ne duc la etajul doi al mall-ului, ii vad pe Sasuke si Naruto care ne asteptau cu patru sucuri in mana. Cand ne vad cu atatea cumparaturi blondul isi face cruce. Incep sa rad dandu-i pungile brunetului si luand un suc in mana.

Paris, Franta, Parcarea mall-ului “Le Chic”, 15:30
In fata mea, un Astron Martini gri cu doua locuriiar langa, un Bugatti rosu cu negru. Sasuke deschise usa din dreapta a primei masini si ma invita sa intru inauntru. Ma asez pe scaunul moale iar brunetul inchide usa dupa mine, punand pungile in portbagaj. Hinata mergea cu Naruto in Bugatti. Sasuke intra in masina si porni motorul care marai. Masina iese din parcare, urmata de cealalta.
Parisul este un oras magnific. Ne aflam partea nordica a bulevardului Chans Elise, mergand spre sud, la hotelul unde aveam rezervari.
-Deci, domnisoara Sakura, va-ti gandit la o pedeapsa pentru mine si pentru Sai. Intrerupe brunetul tacerea.
-Da. Spun sec privind pe geamul masinii la numeroasele magazine pe langa care treceam.
-Pot sa stiu? Intreba inghitind in sec.
-Umilirea in public si in fata celorlalti sefi…imi indrept privirea spre brunet si vad ca facu ochii mari in timp ce mainile ii tremurau pe volan… bineinteles daca nu ma razgandesc.
Telefonul incepe sa imi vibreze in buzunar asa ca il pun la ureche.
-Domnisoara, avem o problema. Se pare ca Sai a disparut.
-Sunteti niste incompetenti, Verone! Si tu si Pamela. Cum ati putut sa il scapati de sub urmarire. Am vrut sa il urmariti pentru ca va consiter cei mai buni in asta, dar se pare ca m-am inselat.
-Dar domnisoara….
-Taci! Mai bine il gasiti sau o sa am grija personal de voi. Ai inteles?
Aud un simplu da in telefon si il inchid. Il bag in geanta si imi indrept privirea spre Sasuke. Acesta privea drumul putin confuz, probabil din cauza convorbirii mele.
-Sai a disparut. ii spun plictisita sprijinindu-mi capul in palma. Acesta isi indreapta privirea spre mine, mirat.


Hotelul Victoria, Camera Sakurei si a Hinatei, Paris, Franta, 16:14,
Camera este destul de mica in comparatie cu ce sunt obisnuita eu, dar e buna si asa. Incaperea are peretii vopsiti crem, tavanul alb iar pe jos machete albastra. Un pat de doua personae unde vom dormi eu si Hinata, un birou si un scaun in fata lui iar deasupra lui o oglinda, doua fotolii din piele si o masuta intre ele in fata geamului. Ma duc la geam si privesc in jos. Suntem la etajul cinsprezece al cladirii, iar de aici, se vedea perfect Turnul Eiffel. Jos in parcare, ii vad pe Naruto si Sasuke ca se urca in Buggati si pleaca.
-Ce zici, Hin, mergem la o tura de cumparaturi?
-Saku, sunt obosita. C ear fi sa mergem pana la piscina hotelului? Imi spune entuziasmata pe ultima parte. Aprob din cap si ma duc la baie sa ma imbrac cu constumul de baie. Mi-l iau pe mine. Acesta este compus din doua parti. Pe el sunt desene de la Kills.
Ies din baie si o vad pe Hinata gata schimbata. Aceasta purta un costum alb, pe partea stanga a sutienului avea o inimioara roz, iar pe fund scria “I love PINK”. Ia doua prosoape si coboram jos la receptie, unde intrebam unde e piscine iar baiatul de acolo ne spune ca prima la dreapta. Ii mai spun ca daca vin cei doi baieti cu care am venit, sa le spuna unde suntem. Acesta aproba si ne ureaza distractie placuta.
Piscina era mare, plina cu apa cristalina. Pe jos, gresie alba cu patratele albastre. Semana foarte mult cu un bazin de inot unde se antreneaza profesionisti, doar ca aveai si unde stai. Imi las prosopul pe un sezlang si intru in apa calduta. Hinata se pune pe marginea piscinei, cu picioarele in apa.

Pe usa alba isi fac aparitia Sasuke si Naruto, care erau gata de baie. Naruto vine in fuga si se arunca in apa, reusind sa o stropeasca pe Hinata. Incepem toti sa radem iar blondul iese afara si se aseaza langa Hin. Brunetul intra in apa, venind langa mine.


Sasuke: Stau langa ea si o privesc din cand in cand fara sa stie. Soneria telefonului sau incepe sa urle in incapere asa ca fata inoata pana la marginea bazinului si iese. Doamne! Fata asta are si tupeu in ea si arata si bine. Corpul ei arata perfect: talie subtire, bust frumos si picioare fine. Sakura ia telefonul si intreaba cine e, iar cand primeste raspunsul, se indreapta spre usa, iesind.

Hinata: Doamne! Ce dragut poate fi Naruto! Am murit si am ajuns in paradis!
-Sti, Hinata, m-am simtit bine ieri. Poate mai vrei sa iesim candva?
-Sigur, spun fara sa mai astept. Cand imi dau seama rosesc iar blondul incepe sa rada. Ma pupa pe obraz si se baga in apa. Imi face semn sa ma duc si eu, dar ii spun ca nu stiu sa inot si nu ma risc. Vine la mine si ma apuca de talie, luandu-ma in bratele lui si inaintand spre mijlocul bazinului. Il tin strans, in timp ce teama pune stapanire pe mine.

Bugatti: http://www.timpultau.ro/UserFiles/photo/...081339.jpg
Astron Martini: http://www.tuningnews.net/wallpaper/1024...v10-05.jpg
Camera de hotel: http://www.victoria.hu/assets/hotel/Hote...t_G_08.jpg
Costumul de baie(Sakura): http://www.femeia.ro/&files/charts/galer...5-0-18.jpg
Costum de baie(Hinata): http://images.okazii.ro/auctions/2009/05...00_500.jpg
Piscina: http://img.archiexpo.it/images_ae/photo-...695.jpg%5c


Sper ca a fost pe gustul vostru.

Happy new year!

~~Plastic~~

Deci avand in vedere ca este primul tau fic,pot spune ca esti chiar buna!
Adoor ideea cu mafia,desi am mai intalnito,desigur nu in aceasta postura!!
Descrierea si naratiunea..Sunt bune.
La fel ca si dialogul,care nu este sec!!
Imi place cum descri!!
Pozele sunt dragute si daca nu ma insel esti fan miley cyrus??
Muult succes in continoare!!Astept continoarea cu nerabdare!!

Happy new yearr!!!

Pisica de Diamant

Ei bine ~~Plastic~~ nu sunt fan Miley Cyrus, doar imi place stilul ei vestimentar, atat.^^

Receptia

Anglia, Londra, 13 August 2009, 19:00

Sakura: Avionul tocmai a aterizat. Suntem la Londra, in ploioasa Anglie. Norii adunati deasupra pamantului isi arunca lacrimile pe solul rece, umed. In fata avionului, doua geep-uri negre, Rolls Royce, ne asteapta. Port o pereche de pantaloni albi, de blugi si un tricou ca spuma laptelui. Pe cap o palarie alba iar in spate, cum afara era frig, un palton pana la genunchi, auriu. Urc in primul geep, in stanga, iar Sasuke la volan in dreapta.
Ploaia cade rapid, lovindu-se de parbrizul masinii. Stergatoarele merg incontinu, luminile sunt aprinse dar vizibilitatea este foarte redusa, din cauza cetii. Brunetul conducea cu grija, fara sa aiba cea mai mica problema.
-De ce a trebuit sa plecam asa de repede din Paris? ma intreaba baiatul fara sa-si ia ochii de la drum.
-In doua ore, incepe receptia mafiotilor. Si a trebuit sa fiu prezenta si cum esti si tu sef, trebuie sa fi aici, nu? il intreb privindu-l. Acesta da din cap in semn afirmativ intrand in parcarea hotelului Ibis. De la receptie, luam patru camere, una pentru fiecare. Ii spun lui Sasuke ca ne intalnim intr-o ora in apartamentul meu, sa fie gata de petrecere. Ii spun ca trebuie sa fie la costum si ca in camera sa gaseste pe pat hainele care ii trebuie.

Acea ora a trecut foarte repede. La usa mea si-a facut aparitia brunetul, imbracat cu un costum negru, cu o camasa alba si o cravata rosie cu patratele albe. Eu sunt in halatul de baie, pentru ca acum am iesit de sub dus.
-Stai putin pana ma duc sa ma imbrac. Brunetul aprobeaza din cap si intru din nou in baie. Imi iau pe mine o rochie alba, mini, stramta pe trup, partea de sus este un fel de "V" care imi expune un decolteu generos. Rochia se prinde de dupa gat si avea pe spate 4 prinsori, doua care prind partea de sus la cat si alte doua care prind fusta la partea de sus. Un sfert din aceste prinsori, erau micute lanturi cu crista sparopsky. Imi ondulez parul lung si roz si ma incalt cu pantofii auri pe care i-am cumparat ieri. Ies din baie si cand ma vede, Sasuke face ochii mari de uimire. Chicotesc putin si il intreb pe un ton senzual “Mergem?”. Baiatul aproba din cap si imi deschide usa.

Clubul unde se tine receptia este mare, modern si pe gustul mafiotilor. Scaunele si canapelele sunt pline de sefi si de dame de companie. Urc pe scena si atrag atentia tuturor.
-Ma bucur foarte mult ca ati putut sa veniti la intalnirea anuala a noastra. Dupa cum stiti, an de an ne intalnim pentru a discuta probleme. Dupa cum stiti, in ultima saptamana am avut parte din niste “intamplari”, sa le spunem asa. Vreau sa va anunt ca, daca mai prind ca cineva ca incalca regulile pe care toti le stiti sau se pornesc conflicte intre voi iar eu aflu de la alti, va jur ca cei care au gresit o sa primeasca niste lovituri sub centura. Acestea pot constra in umilire in public, preluarea functiei, izolarea din societate sau chiar civilizatie. Ati inteles? toti au spus un da, sec. Acum ca am terminat informarea, va urez distractie placuta in continuare.

Sasuke: Dupa ce rozalia isi termina “discursul” coboara de pe scena si se ia la vorba cu un baiat brunet, cu parul lung prins intr-o coada sus. Mama, ce fata. Cand am vazut-o iesind din baie, cu rochia aceasta alba, sexy pe ea, am vrut sa sar pe ea si sa ne-o tragem toata noaptea si sa uitam de receptie si de tot, dar totusi nu trebuie sa uit ca e sefa mea si nu pot sa fac ce vreau. Se indreapta spre mine si se opreste in fata mea. Zambetul ei fermecator era afisat pe fata iar ochii sai cu ceritori ii patrundeau pe ai mei. O trag spre mine si ii soptesc la ureche:
-Ce ar fi sa mergem intr-un loc numai noi doi, fara mafioti, curve sau oricine altcineva.
-Auzi, ursulet, eu sunt inca virgina si nu nici nu mi-o trag cu un baiat care nu ma iubeste.


Imbracamintea: http://4.bp.blogspot.com/_NOvjNn0gnRI/Si...400/01.jpg
Hotel Ibis: http://www.hotelopia.com/giata/007557/00..._a_001.jpg
Rochia Sakurei: http://s790.photobucket.com/albums/yy186...g&newest=1
Costumul lui Sasuke: http://www.catman.ro/blog/wp-content/upl...01/228.jpg
Pantofii ei: http://www.ceimbracazi.ro/wp-content/upl...00x300.jpg
Coafura: http://cms.arond.ro/cms_websites/CMS_lad..._staif.jpg
Clubul unde s-a tinut receptia: http://www.resourceactionprograms.org/bl...ubbing.jpg

Sper ca va placut si vreau sa stiu daca merita sa il fac sau nu pentru ca nu prea am comentarii.
Bineinteles ca merita sa continui iar eu as vrea sa il termini:chuu:
Descrierea imi place e chiar frumoasa dar ar merge daca ar fii mai multa
Actiunea mi s-a parut grabita doar cand am vazut ca au plecat asa repede iar pe Hinata si Naruto i-ai lasat in mijlocul bazinului:))
Dialogul e bun iar ideea imi place la nebunie:X:X:X
mai sunt si cateva greselute de tastare dar se pot remedia:X
sa nu renunti la fic doar pt ca nu ai comentarii si sa stii ca stiu cum e:(...dar asta e ..oricum nu renunta:x
Pagini: 1 2