Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Haruno High vs. Jukogu High introducere

#52
'- Fata asta e mai fricoasa decat mine cand aude de ace...ok nu vrea injectie atunci sa spuna, nu e obligata sa suporte.'
Misaki decise sa o ia pe scurtatura si sa o astepte pe Crystal la capatul scarilor. Se ascunse dupa colt si astepta pana cand adolescenta ajunse acolo.
"- Nu are rost sa fugi Crystal, exista multe modalitati sa fi vindecata fara sa fi obligata sa suporti tortura lui Yuriko. Daca nu vrei sa te intorci la infirmerie, atunci va veni doctora la tine in camera unde te vei simti in siguranta."
Misaki o conduse pe Crystal pana la camera ei, ii dadu un calmant si decise sa o cheme pe Yuriko acolo.
"- Am sunat-o pe Yuriko si va sosi in cateva minute, de asemenea am avertizat-o sa lase acele la cabinet. Acum trebuie sa plec sa-mi iau fratiorul din curte."
Luandu-si ramas bun, tanara se indrepta spre terenul de joaca unde il lasase pe Shinichi, era timpul ca cei doi sa se intoarca acasa. Misaki zari un baiat ce statea langa fratele ei si sculpta ceva. Nu-l mai vazuse niciodata si nu stia nimic despre el.
"- Vad ca te pricepi la asa ceva si stii cum sa-i atragi atentia lui Shinichi. Nu te-am mai vazut niciodata pe aici. Stai putin normal ca nu te-am mai vazut pentru ca esti in scoala fetelor."
Misaki lua atitudinea unei eleve model, insa Shinichi o opri tragand-o de maneca. Isi mangaie fratele si se aseza pe banca, tinandu-l pe baietel in brate.
"- De cat timp il cunosti pe Shinichi? Nu prea se imprieteneste cu oricine si oricum. Singura persoana pe care o asculta cel mai mult sunt eu si uneori pe verisoara mea."

ooc: javaleen
[Imagine: Untitled-1.png]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Haruno High vs. Jukogu High introducere - de hikari marina - 24-12-2008, 02:00 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Universul Puterii - Introducere Flash 9 8.453 28-05-2010, 01:05 PM
Ultimul răspuns: ammaniac
  Haruno High vs. Jukogu High ShyLie 7 5.870 05-11-2009, 03:53 PM
Ultimul răspuns: Denny


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)