Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Daca nu ne-am nascut printese, ne-am facut perverse +18[ SasuSaku ]

#6
offf...deja ma ia durerea de cap...sa incepem

titlul mi se pare putin deplasat...adica tu vrei sa spui ca daca nu avem sange albastru in vene gata, iesim toate la produs?...sau ca printesele nu pot fi perverse?...ma rog
(17-12-2009, 07:24 PM)~Marry-Chan~ A scris: Capitolul 1 - Lumea prostitutiei

Stiti cum e cand fetele bune devin rele ? Nu ? Atunci va spun eu: (introducerea este banala, seaca si ma lasa rece...si sa stii ca in engleza expresia suna mai bine "good girls gone bad")
Pana acum cativa ani Sakura , Hinata,Ino si Temari erau fete obisnuite.(ce inseamna obisnuite...ce faceau?...puteai sa dezvolti si sa spui despre fiecare ce facea...se duceau la scoala, lucrau, ce lucrau?) Dar intr-o zi , un traficant bogat pe nume Kiba a sosit in cartier. Predispuse sa faca orice pentru bani, insinuand ca nu s-au nascut bogate si au nevoie de bani , au intrat in afacere si au devenit curve.(cum adica predispuse???...poate dorind sa faca orice pt bani...si ma deranjeaza cuvantul "curve"...puteai spune mai delicat) Ino era curva deluxe(oo da...sexy bitch...cum adica deluxe??),Temari curva mai ieftina(pentru clasa de mijloc, nu?) si Hinata curva de nevoie.(vrei sa-mi explici ce ai vrut sa spui cu asta?...si de ce ai pus-o pe Hinata in postura asta...ea mereu a fost mai delicata si mai sfioasa...chiar nu m-as fi gandit la ea in felul asta....plus ca folosirea cuvantului "curva" de n-spe mii de ori ma racaie pe creieri...slava Domnului ca avem alternative in vocabular...nu ar strica sa le folosesti) Sakura le facea lipeala.(pentru mine "lipeala" ma duce cu gandul la iubit, nu client...what ever)
Kiba are nevoie de tarfe si o suna pe Sakura:(incearca sa intelegi ca nu le vrea in momentul asta...le-a vrut la un moment dat, in trecut...deci, Kiba avea nevoie si nu are acum)
“- Alo, Sakura ! Am nevoie de fete.
- Da,sefu!
- Le vreau pe toate. Vine un prieten din America si vreau sa se distreze,.(punct, nu virgula la sfarsitul propozitiei/frazei)
- Bine, sefu !
- Iti trimit un jeep negru, da ?
- Da…”(dialogul este sec pana la Dumnezeu...incearca sa maresti replicile)
Vreti sa stiti ce s-a intamplat in continuare ? Va spune eu: (dude...propozitiile astea doua sunt aiurea puse in text...nu au ce cauta...nu asta inseamna starnirea curiozitatii)
Tarfele s-au imbracat in cel mai indecent fel: Hinata si-a luat un maieu gri si o fusta pana la fund tot gri, Ino o pereche de jeansi si un sutien roz cu mov deschis, iar Temari bikini negri si un maieu scurt,indigo.(sa inteleg ca Temari e decat in bikini si maieu?...si nu mai folosi tarfe, curve sau orice altceva cat faci referire la ele...pana la urma sunt si ele fiinte, in pofida meseriei pe care o au...si am impresia ca tu dispretuiesti personajele si daca tu faci asta atunci noi ce sa mai credem despre ele?)
O masina se opri in fata lor. Curvele urca si pornesc la drum.(aceeasi chestie cu apelativul ca mai sus) Dupa un sfert de ora de mers ajung la vila lui Kiba.(presupun ca cer prea mult daca ai incerca sa descrii si drumul pana la vila, nu?) Traficantul le intampina si le prezinta un prieten:
- Hei, fetelor !spune Kiba.
- Hei, iubitel ! spun curvele in cor.(pur si simplu urasc replica asta...si am impresia ca totusi Kiba nu e traficant ci peste/codos...traficantul parca le vinde mai departe...parca asa era)
- El e Sasuke Uciha si veti avea grija si de el.
Sakura ramase uimita de brunetul Sas’ke.(numele lui e Sasuke...de ce iei in zeflemea numele lui?) Avea o camasa rosie si niste blugi negri.(ce "super" ai descris aspectul sau) Nici Sasuke nu era mai prejos… (ce vrei sa spui aici???) A ramas uimit cand a vazut rozalia cu ochi mari si verzi, cu coapse frumoase, bust voluptos si mai ales imbracamintea ei : un maieu roz si o fusta mini roz.(de ce trebuie sa fie toate imbracate intr-o singura culoare?)
-Sasuke,iti place ? intreaba Kiba.
-Cine sa-mi placa ? se face ca nu stie Sasuke.(timpul verbului!!!)
-Tigroaica mea, Sakura. Cea cu parul roz. Ea imi aduce toate bunaciunile astea.
-Incantata, Sasuke . Eu sunt Sakura.
-Da, eu sunt Sasuke.(uau...inteligenta replica..nu am ce zice)
-Va las sa va cunoasteti mai bine , spuse Kiba luandu-le pe Ino ,Hinata si Temari si pleca.(punctul...al naiba ce greu e de pus)
Uchiha(pentru numele lui Dumnezeu, fetito, scrie si tu numele corect) si Sakura plecara indata spre piscina. Sasuke intreaba: (timpul verbului!!!!!!!)
-Ai facut-o cu multi ?
-Stiu ca sunt proxeneta, dar sunt virgina. Am 19 ani si sunt virgina. Stiu, suna ciudat, dar e adevarat.
-Aha…
-Si tu ? Cred ca esti bun la pat, nu ? (cum a ajuns la aceasta concluzie?)
-Poate. De ce? Vrei sa ma incerci ? (fara pai...arata ca se balbaie in fata ei...semn de slabiciune la baieti:))...sa il incerce?...te rog...nu e o jucarie=))...poate "Vrei sa verifici?" nu, nu merge..."Vrei sa-ti arat?")
-Poate...(cine spune replica asta pana la urma?...nu ma prind pentru ca urmatoarea e spusa de Sakura, nu?)
- Stii, eu sunt pofticioasa ...(uhh...are pofte...si cum si le satisface?...sunt pervers de curioasa, stiu:)))
-Atunci cum de esti virgina ?(chiar asa)
-Nu am gasit baiatul potrivit.(vai..inocenta mica)
- Ti-a spus Kiba ca sunt un prieten(al cui?) si trebuie sa ma distrez ?
- Da, de ce?
- Te vreau pe tine!
- Cum ?(merge mai bine "Poftim? spuse ea de-a dreptul socata"...eee...suna mai bine, nu?)
- Ce ai auzit ... Doar nu vrei sa se supere Kiba ?(mmm...imi place...e pervers)
- Nu ...(si pe ce ton a spus replica?...uite cum poti dezvolta ficul...ar arata mult mai bine asa)

Veti afla in capitolul 2 daca Sakura va alege sa se culce cu el sau sa ramana virgina.
Mdeah ... Sper ca va place !!!!
[/b]
chiar sunt curioasa daca vei tine cont de sfaturi...adica daca tu vrei sa termini ficul in 3-4 capitole mai bine nu te mai obosi:))...si la scenele hentai chiar nu cred ca o sa te descurci daca te menti in stadiul asta...nu te supara, dar asta e impresia mea de acum...sper sa imi demonstrezi contrariul
succes in continuare si spor la lucru

see ya (^_^)
Timpul trece. Chiar si atunci cand pare imposibil. Chiar si atunci cand fiecare bataie a ceasului doare la fel ca pusul sangelui sub o vanataie. Trece neregulat, cu rataciri ciudate si pauze taraganate, dar trece. Chiar si pentru mine.

[Imagine: chibi_1647.gif]
, chibi-ul lui funky_angel
[Imagine: 059_shiny.gif]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Daca nu ne-am nascut printese, ne-am facut perverse +18[ SasuSaku ] - de curcubeu fara culori - 17-12-2009, 10:06 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh Nywa 53 28.716 17-12-2011, 01:45 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  JOCURI PERVERSE -Agent Voltura (+16) voltura 2 2.650 18-08-2011, 03:45 PM
Ultimul răspuns: voltura
  viata unei printese mady_saku 8 6.908 22-04-2010, 01:10 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)