Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Un gamer japonez s-a casatorit cu personajul sau virtual preferat

#22
Neko-still ....in caz ca nu ai observat nu e nimeni impotriva chestiunii asteia ...dar e un videogame el nu iti impartaseste sentimentele ,pricepi ? Tenelovelel astea ...=] ...aia nu e o dragoste adevarata ...aia e manie dupa un joc video ...plus ca personajul e programat sa fie atasat de gamer adica ...jocul ala poate fi la alte 1000 de persoane .
Si nu am spus ca sunt impotriva sau ceva de genu' si e alegera lui ...dar daca va ramane jocul fara baterie sau se strica ce face ?21 isi da seama ca " nevasta " a depus actele de divort?
Ca de exmplu sa zicem ca iti place foarte mult un personaj dintr-un anime si pur si simplu in mintea ta sunteti impreuna si toate cele ...si sa zicem ca faci un fic in care tu esti impreuna cu acel personaj sau chiar desenezi...sau ai imaginatia foarte bogata si iti inventezi un prieten si alte chesti , crezi ca va fi cineva impotriva ? La inceput toata lumea se mira exact ca si in cazul Tipului asta ...ca daca te gandesti bine nu e deloc ciudat 106 adica in ziua de azi totul e posibil .
Deci cu alte cuvinte nu e nimeni impotriva 4 e o chestie pe care nu ai mai auzit-o si esti un pic mirat dar cu timpul nici nu iti mai pasa . >:d<
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Un gamer japonez s-a casatorit cu personajul sau virtual preferat - de Pisica de Diamant - 29-12-2009, 10:03 PM
RE: Un gamer japonez s-a casatorit cu personajul sau virtual preferat - de nemo-chii - 07-05-2010, 11:40 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)