Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sweet Satisfaction [yaoi-shounen-ai]

#4
"Capitolul 3"

"Los Angeles"

"O noapte de cosmar...durere infinita"

Micultele raze de soare se strecurau finut printre norisorii pufosi ce incercau sa prinda o tenta de albastru inchis.Pe strazile faimosului oras Los Angeles lumea circaula normal,fara griji sau probleme.
Era un aer absolut magnific,acel miros sublim al florilor de lilicat te transpunea intr-un alt univers.Desi era un sfarsit de toamna,toate fenomenele indicau un inceput de primavara.
Ciudat.Si-ar fi spus unii oameni de pe alte meleaguri insa locuitorii acestui oras erau obisnuiti cu astfel de fenomene doar se aflau printre ingeri.
Los Angeles este al 11-lea centru urban din Statele Unite,orasul este numit familiar L.A. de catre locuitori,extinderea enorma a zonei urbane a facut din Los Angeles orasul cu cea mai mare intindere din Statele Unite.
La ora actuala numarul locuitorilor se estimeaza la 14.000.000 locuitori.
Miliardele de luninite incepeau sa lumineze orasul deoarece noaptea isi facea aparitia foarte repede aici.Linistea era uneori deranjanta alteori bine venita.
Intr-un faimos cartier din centru,o masina facea micute zgomote la diferite curbe neasteptate.In timp ce Raki conducea foarte atent,Yuri incerca pe cat se poate sa adoarma.
Drumul fusese lung si obositor mai ales cu "iubitul" lui pe cap,nu intelegea de ce intotdeauna trebuia sa-i faca pe plac surorii lui care vruia mai mereu bani,distractie,bijuteri..etc.
Nu o ura sau poate nu o ura foarte mult,ea fiind mai mare ca el cu un an avea tot dreptul sa se ocupe de afacerile familiei,de atentia parintilor.
S-a mutat in Los Angeles (Orasul Ingerilor)acum 4 ani deorece nu mai suporta traiul atat de "indecent" din Tokyo.
La un zgomot mai mare,automobilul s-a oprit asta insemnand ca ajunsesera la destinatie.Adolescentul coboara primul apoi este urmat de catre Raki care zambea intr-un mod ciudat,cu siguranta punea ceva la cale isi spune baiatul in gand,ridicand dintr-o spranceana.
Isi ridica privirea spre imensa vila ce il ametea oarecum din cauza luminilor atat de stridente.Nu putea spune ca este urata,ba chiar era amenajata cu bun gust.
Portile mari de culoare neagra iti deschideau calea catre aleea ce ducea in incapere,pe deo parte si pe alta vedeai sute de magnoli imbobocite de diferite culori.
Fantana arteziana ce ilustra un inger sarutandu-se cu un demon iti deschidea poarta spre o noua imagintatie iar micii nuferi ce erau asezati in coloane bineanteles pe raulete improvizate atrageau simpatia tuturor vizitatorilor.
O tanar domnisoara in varsta de 18 ani imbracata foarte elegant intr-o rochie alba cu danteluta roz in jurul taliei si cu un micut trandafir galben prins in par iese foarte vesela in intampinarea noilor veniti.
Din pura politete Yuri se apropie de sora lui strangand-o puternic in brate.Aceasta nu l-a respin asa cum o facea mai demult ci din contra a aprofundat si mai mult aceea imbratisare.Anii de distanta o maturizasera foarte mult.
-Mi-a fost dor de tine fratioare-murmura fata printre lacrimnile cristaline ce ii brazdau obraji ce semanau cu o floare de margaritar
-Si mie.-doar atat a spus adolescentul incercand sa para idiferent dar in inima lui se petreceau multe lucruri.
Dupa toata aceasta scena siropoasa tinerii au pasit in incinta vilei.Aysaka impreuna cu Raki sau dus la etaj pentru a alege impreuna camerele unde vor sta pe parcursul vacantei in timp ce Yuri a ramas la mansarda admirand mobila si decoratiunile.
Simte cum cineva ii atinge umarul dar in urmatorul moment se intoarce incecand sa-i prinda mana si sa i-o rasuceasca pentru a-l invata minte.
Baiatul fiind mai agil ca adolescentul,ii acapareaza talia intre palme aducandul periculos de aproape.Bulele lor erau aproape unite,respiratiile erau incinse in timp ce mintiile incepeau sa formeze jocuri perverse.
-Cine..esti?Si ce vrei de la mine?-sopteste facandu-se imposibil de auzit datorita respiratiei atat de alerte
-Pai sunt iubitul surorii tale.Apropo ma numesc Kayl iar in legatura cu ce vreau....cred ca pe tine-incercand sa para ca glumeste dar in realitate avea alte ganduri.
Dupa ce si-a terminat fraza s-a indepartat de Yuri avand ca destinatie camera unde isi petrecea noptiile alaturi de Aysaka iar in scurt timp l-a urmat si adolescentul ducandu-se in camera ce ii era data de catre surioara lui.
Nu ii mai pasa de ce urma sa zica Raki sau de cei din jur.Imagini cu acel mic joc dintre el si Takumi ii ravasau sentimente de mult pierdute.Acum era mai mult ca sigur ca il iubeste.

Secumdele,minutele treceau parca nevazute peste micutul trup al lui Yuri ce abea reusise sa adoarma.In incapere intra un barbat ce se opreste putin in fata patului admirand delicioasa panorama ce i se deschidea in cale.
Se aseaza pe asternultl delicat din matase,ridicandusi una dintre palme pe care o pune in dreptul ferestrei ce era intredeschisa.Razele mistice ale lunii ii patrundeau printre degete formand mici coloane de diferite culori.
Isi coboara inapoi palma,pe care o aseaza de aceasta data pe obraji rozali ai micutului adormit,respiratia lui era din ce in ce mai accentuata in timp ce dorinta nestavilita de a simti acel trup ii face sangele sa clocoteasca ajungand la temperatura de 180 de grade.
Scoate galant din buzunar o pamblica rosie pe care o infasoara in jurul bratelor patului apoi in jurul incheieturilor adolescentului ce cazuse intr-un somn adanc.
Isi scoate sacolul,camasa si pantalonii ramanand doar intr-o pereche de boxeri negri apoi se asaza peste victima sa incepand sa-i sarute pasional gatul rupandu-i in acelasi timp hainele ce ii stateau in cale.
Yuri se trezeste destul de ametit,speriat,incercand in zadar sa se elibereze din stransoarea pe care o formase barbatul.Buzele lui se deschid pentru a spune ceva insa sunt imediat inchise de catre un deget ce facea miscari de dute-vino in cabitatea sa bucala.
Simte cum zona lui intima este cuprinsa de niste buze fierbinti si scaldata intr-un lacas umed de saliva.Este intors cu spatele si patruns cu putere.Scoate cateva tipete asurzitoare urmate de lacrimi si rugaminti insa stia ca orice incerca sa faca va fi in defavoarea lui.
O palma zdravana primita peste fata ii face buzele adolescentului sa sangereze neantrerupt.Lichidul rosu era absorbit instantaneu de catere barbat ce vruia sa-i lase urme adanci partenerului sau.
-Raki...te rog..inceteaza-murmura tanarul facand anumite pauze din cauza durerii insuportabile ce o simtea in buza inferioara
-Hahaha...vrei sa incetez?Beiby sa sti ca deabea am inceput.Apropo nu vruiai tu o partida in trei?Ce zici de una?-spune brabatul privind spre baiatul ce tocmai intrase pe usa.
-Nu,nu se poate...ce cauti tu aici?-intreaba Yuri mirat dar imediat primeste si o adoua palma ce ii invineteste ochiul stang
Satenul nu a zis nimic doar s-a apropiat de Raki acaparandu-i buzele intra ale sale.Limbile lor se uneau lasand fiecare cale libera salivei..............





Sall!Ma bucur ca va place noul meu fic :X :X :X acest capitol este injumatatit,partea picanta vine in capitolul 4 si credeti-ma o sa va placa :
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION... 


DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song pupic



Răspunsuri în acest subiect
RE: Sweet Satisfaction [yaoi-shounen-ai] - de Aliss_anime - 04-10-2009, 12:51 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sweet nothings Yaku-chin 2 2.336 21-01-2013, 03:51 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  Sweet traps [ Yaoi ] Yaku-chin 8 4.818 27-09-2011, 07:15 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  No more sweet goodbyes [Yaoi] Aliss_anime 10 6.991 29-01-2011, 07:13 PM
Ultimul răspuns: Addeh
  Sweet Tears Icsdeee. 6 3.884 09-01-2011, 03:15 PM
Ultimul răspuns: Icsdeee.
  The best damn thing [shounen-ai/yaoi] Michyio 2 2.928 09-07-2010, 03:48 PM
Ultimul răspuns: Alixa
  Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ Yaku-chin 33 16.485 26-05-2010, 11:36 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  Just me and my sweet life... Akane :3 1 2.458 28-12-2009, 02:19 AM
Ultimul răspuns: Akane :3
  Dream Satisfaction [+18] [yaoi] louv_gravitation 3 2.993 25-12-2009, 07:22 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  Pure Satisfaction[yaoi][18+] Kayura 28 16.703 21-11-2009, 01:08 AM
Ultimul răspuns: Hetalia
  SWEET and SPICY goddess 105 50.210 15-11-2009, 03:38 PM
Ultimul răspuns: Aiumy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)