Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ce cititi?
nasol...lasa-te
4.08%
2 4.08%
hm......
4.08%
2 4.08%
asa si asa
2.04%
1 2.04%
ok, mai trebuie lucrat
10.20%
5 10.20%
foarte bine, super misto
79.59%
39 79.59%
Total 49 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Aripi insangerate

#62
Ms mult pentru critica Minnie si sper sa continui sa imi spui parerea ta.:)
Stiu ca a durat mult dar am venit cu o alta continuare. Sper ca urmatoarea sa nu imi i-a atata sa o scriu.:)

Ascunzatoarea lui Lucifer

Lucifer se intoarse in ascunzatoarea lui de abia asteptand sa ii spuna lui Akki vestea cea buna. Murea de incantare, gandindu-se la cum va reactiona ea. Se astepta sa o gaseasca in pat multumita de sine, asteptand cu incredere ca Ashi sa o cheme pentru a i-o da pe Ayame. Asa cum se astepta o gasi pe demonita acolo unde crezuse ca va fi.
-Hey, Akki!
-Buna, regele meu. Pot sa stiu de ce esti atat de bucuros azi?
-Cu siguranta.
-Deci...
-Deci planul tau a dat gres.
-Ce?!?
-Da. Ikusa a castigat lupta, asa cum era de asteptat, iar Steph a murit de mana mea.
-De ce te-ai amestecat? Intreaba ea furioasa.
-Sa nu cumva sa tipi la mine! Ai inteles? Spuse plesnind-o.
-Da, regele meu...
-Trebuia sa ma asigur ca ea va veni la mine, daca planul tau da gres.
-Si cum te-ai asigurat, ma rog?
-Simplu. Puterea mea este otrava pentru ingeri, dar in cantitate mica ii influenteaza. Incep sa aibe vise cu mine, in care eu pot sa apar si sa ii influentez, depinde doar de puterea lor de impotrivire. Cu cat sunt mai puternci, cu atat cedeaza mai greu sai poate deloc. O singura persoana mi-a rezistat si aceea este Ayame.
-Si atunci ce te face sa crezi ca vei castiga de aceasta data?
-Voi avea sanse mai mari pentru ca acum este influentata de toate sentimentele umane. Nu s-a renascut in inger asa ca va trebui sa aflu ce isi doreste si sa ii ofer acel lucru. Din acel moment va fi a mea.
-Bun. Atunci pentru ce a trebuit sa o omori pe fata aceea umana, Steph?
-Pentru ca vroia sa o omoare pe Yuri, parca asa o cheama. Nu puteam sa o las sa termine ceea ce vroia sa faca.
-Cum de ai stiut ce intentii avea?
-Daca ai stii sa folosesti puterea pe care ti-am dat-o atunci ai fi fimtit intentiile criminale ale oamenilor asupra carora te concentrezi.
-Oricum nu trebuia sa te amesteci.
-Si sa o las sa moara?
-De ce o vrei atat de mult?
-Nu este treaba ta.
-Sunt regina ta! Normal ca este.
-Nu, nu esti, zise el cu calm si raceala.
-Poftim?!
-Da. Nu ti-ai dat seama pana acum ca pentru a fi regina mea trebuie sa participi la un ritual, iar la acel ritual voi participa si eu o data cu tine. Amandoi trebuie sa fim egali, daca nu suntem la fel de puternici atunci cel slab moare. Deci nu poti sa imi fi regina.
-Si Ayame poate?
-Da.
-De aceea ai salvat-o?
-Se pare ca pana la urma nu esti atat de proasta pe cat am crezut.
-Cum ramane cu mine?
-cum sa ramana?
-Adica ma vei parasi odata ce o vei avea pe Ayame?
-Nu, scumpo. O voi folosi, la fel cum te-am folosit pe tine. Numai ca pe ea nu o voi controla atat de usor.
-Nenorocitule!
-Cauti loialitate unde nu trebuie si unde nu exista. Unde pleci?
-La politie pentru a incepe sa pun in aplicare planul B. O sa iti arat eu tie control.
-Bafta! Ai grija, o vreau vie nu moarta, altfel si tu vei muri.
-Foarte bine! Disparu fara sa mai zica un singur cuvant.
Lucifer incepu sa rada cand ea disparu. Planul lui de a se razbuna pe Dumnezeu incepea sa dea roade. Avea de gand sa inceapa Apocalipsa, sa ii oblige pe cei doi ingeri care o protejau pe Yuri sa devina FallenAngel, iar inainte ca cei doi sa isi dea seama ce se intampla, avea sa o rapeasca pe Ayame incepand astfel primul pas spre dezlantuirea Apocalipsei. Al doilea pas era de a trezi un al treilea FallenAngel, astfel cei trei se vor lupta si va fi haos in jurul lor pana cand o va pune pe Sacred Wings, aflata sub controlul lui, sa ii cheme la ea pe cei trei. Ea fiind singura care putea sa ii controleze. Avandu-i pe cei patru ingeri din casta ingerilor celesta ii va obliga sa o cheme pe ultima din casta lor si anume pe Seraphim. Odata reunita casta celesta, din care si el facea parte, aveau sa il invoce pe Dumnezeu pentru a vedea ce se intampla cu iubita lui rasa de oameni. Sa vada cum iubiti lui muritori sunt distrusi, astfel ii forta mana Lui Dumnezeu sa aleafa pe cineva va ajuta: pe oameni sau pe ingerii care se omorau intre ei din cauza lipsei conducatoarei. Normal ca ii va alege pe muritori, ceea ce ii va face pe cherubimi sa se intoarca impotriva Lui, sa ii omoare minunatele creatii.
Ii placera sa se joace cu mintile celor din jur si sa ii influenteze pentru ca in final sa ii vada cum isi dau seama ca au fost jucati si ca ceea ce vroiau sa faca a fost dat peste cap. Acest lucru il facea si cu Ashi, pe care il mintise ca o va face pe Ayame sa-l iubeasca atunci cand o va prinde, acelasi lucru il facuse si cu Akki care fara sa stie avea sa ii trimita pe politisti dupa cei doi cherubimi, sperand ca nu ii vor ataca deoarece erau oameni. Aici gresea Akki, realitatea era ca cei doi ingeri vor ataca muritorii pentru a le salva pe cele doua fete. Cat despre Ayame, daca nu o va rapi Ashi, atunci ea avea sa vina singura la el, intr-un final. Asta datorita transferului de putere care a avut loc in momentul in care a sarutat-o. Simtea ca nu a murit, ca a supravietuit transferului, iar puterea lui in corpul ei o va obliga sa il caute, se va simti atrasa de acesta.

Inapoi in siguranta

Odata ajunsi in casa, Ikusa o duse pe Yuri in camera ei, dandu-i un somnifer si spunandu-i ca se va intoarce in cateva minute. Aproape ca o scapase din brate atunci cand o simti ca se misca nelinistita in bratele sale. Se trezise de ceva timp, simtindu-se dezorientata si acum nu vroia sa ia somniferul, dar intr-un sfarsit reusi sa o convinga.
Hissori termina repede cu Ran, deoarece ea singura ceruse un somnifer si un calmant, constienta fiind ca era la pamant cu nervii, asa ca acesta scapa usor.
In timp ce cei doi ingeri se ingrijeau de fete, Castiel care venise cu ei, le spuse ca ii va astepta in sufragerie sa vorbeasca cu ei. Nu astepta mult si ii vazu pe cei doi coborand in camera. Hissori era foarte inspaimantat in urma celor vazute, cat despre Ikusa, el era doar foarte fericit ca nimic rau nu i s-a intamplat.
-Deci ce s-a petrecut aici? Intreba Castiel curios.
-Am vrut sa petrec un pic de timp singur cu Yuri fara cineva in jur. Devine din ce in ce mai greu sa ma abtin... am petrecut prea mult timp pe pamant asa ca incep sa ma port ca un adevarat muritor. Oricum ne-am indepartat foarte mult de voi, eram singuri, totul era bine si frumos pana cand a aparut Steph. Atunci nu mi-am dat seama ca ea ne urmarise, chiar am crezut ca ne-a auzit si a venit la noi. Ne-a spus ca a vazut o floare ciudata si vrea sa i-o arate lui Yuri, nu stiu de ce nu m-am dus cu ele, am zis ca o sa o astept acolo. In urmatoarea secunda ma trezesc ca cineva ma loveste pe la spare si incep sa ma lupt cu cel care m-a atacat. Era un demon. Mi-a zis ca Ashi o vrea pe Ayame, ca el crede ca Yuri este conducatoarea noastra si ca Steph avea sa o duca pe aceasta in Chaos sau sa o omoare, depindea de starea ei. Mi-a mai spus ca Ashi are de gand sa o faca pe Ayame a lui, cand am auzit al doilea tipat, l-am lasat acolo si am inceput sa fug. Nu stiam incotro sa merg sua daca directia era cea buna. Fugeam fara sa imi dau seama incotro.
-Cand intr-un final ai ajuns acolo unde era Yuri, ce ai vazut? Intreba Castiel.
-Pe Hissori cu ea in brate, Ran plangand. Am crezut ca a murit, apoi am avut o viziune cu conducatoarea noastra intr-un pat cu baldachin. Nu mai ca nu era in camera ei obisnuita, era in alta camera si era plina de sange.
-Sa le trimitem un mesaj cu ceea ce s-a intamplat celor din consiliu? Poate ei stiu ceva despre viziunea ta. Ce crezi, Castiel?
-Mai intai vreau sa stiu ce ai vazut tu, Hissori, de te-a afectat atat de tare. Ce s-a intamplat cu Yuri? Cine a ucis-o pe Steph?
-Nu stiu sigur cine a ucis-o pe Steph, dar in mod sigur era un demon. L-am vazut in momentul in care a disparut.
-Crezi ca a ajutat-o pe roscata? Si daca a ajutat-o, de ce a facut-o?
-A spus ceva? A vorbit cu ea? Intreba si Ikusa interesat de acel demon necunoscut.
-Nu stiu. Nu eram acolo fizic. Am folosit una din puterile mele, mi-am trimis proiectia astrala sa o gasesc mai repede, nu stiam cat timp mai aveam, asta daca mai aveam timp. Atunci l-am vazut, numai ca nu am auzit nimic. Poate nu a spus nimic, nu am de unde sa stiu. Nu am perfectionat aceasta abilitate asa ca este posibil sa nu pot auzi cand sunt in acea stare.
-Poate. Ce aveti de gand sa faceti cu cele doua fete? Ce o sa le spuneti ca s-a intampla? Chiar daca Steph dispare cand se vor intoarce parinti lui Steph, le vor intreba, va vor intreba.
-Stim, dar a fost alegerea ei. Pana la urma ea a fost cea care a pus la cale toata aceasta ambuscada. A fost un pion in mana lui Ashi.
-Si atunci le stergem memoria?
-Da.
-Daca vreti sa o faceti voi... zise Castiel lasand fraza neterminata.
-Tu de ce ai venit? Te-au trimis cei din Consiliu? Intreba Hissori.
-Am primit ordin sa vin sa curat locul. Membri Consiliului nu mi-au zis ca sunteti si voi implicati, dar mi-au dat ordin sa vin sa va ajut dupa ce le sterg memoriile celor implicati. Sa stii ca problema voastra a disparut, deja le-am sters , amintirile tuturor persoanelor care o cunosteau pe Steph. Au ramas doar cele doua surori, dar daca vreti sa... de aceasta data a fost intrerupt de cei doi cherubimi.
-Ne vom ocupa noi de ele, spusera in acelasi timp Ikusa si Hissori.
-Bine. Nici o problema.
-De ce te-a trimis Tetsujin si Hageshi, aici?
-Au spus ca ceva rau se va intampla in curand. Aoshy a gasit o vraja care sa ii arate cand vor aparea FallenAngel si a functionat, in ciuda indoielilor cu care a fost privit cand a venit cu acea vraja. A zis ca vor aparea in urmatoarea saptamana, asa ca m-au trimis sa va ajut sa o gasiti mai repede pe Ayame.
-Ne-ar prinde bine o pereche de maini si ochi in plus.
-Pe scurt ne bucuram ca ai venit.
-Ma bucur ca sunt aici.
-Noi vom merge acum sa vedem ce sa facem cu fetele. Tu daca vrei poti sa te mai plimbi pe aici, este destul de greu sa te obijnuiesti cu orarul oamenilor. A, poti sa alegi ce camera vrei, avem destule libere.
-Multumesc. Am zburat.
-A, Castiel... tot ai mentionat de zubart...
-Da?
-Trebuie sa iti ascunzi aripile si sa nu te mai teleportezi, esti in lumea pamanteana acum, asa ca poarta-te ca un om normal. Sa tii minte acest lucru.
-Bine.
Castiel pleca sa isi caute camera potrivita pentru el, in timp ce ceilalti doi ingeri se indreptau fara tragere de inima sus in camerele celor doua fete. Nu ca nu le-ar fi facut placere sa stea sau sa vorbeasca cu acestea doar ca situatia era de asa natura incat numai placuta nu putea fi numita. Aproximativ jumatate din ingerii care erau insarcinati sa stearga anumite lucruri din mintile oamenilor au fost ispititi de puterea pe care le-o oferea acea abilitate si s-au transformat incetul cu incetul in demoni. Ei nu se temeau de acea ispita ci nu vroiau sa faca acel lucru pentru ca le iubeau si le respectau, dar nu aveau alta solutie.



Răspunsuri în acest subiect
Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-09-2009, 06:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-09-2009, 11:08 PM
RE: Aripi insangerate - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 16-09-2009, 10:29 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 19-09-2009, 10:21 PM
RE: Aripi insangerate - de Zyspar - 20-09-2009, 12:24 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-09-2009, 10:20 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-09-2009, 02:23 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 27-09-2009, 09:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-09-2009, 08:53 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 02-10-2009, 04:31 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-10-2009, 10:32 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-10-2009, 10:38 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-10-2009, 10:09 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-10-2009, 09:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-10-2009, 02:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-10-2009, 12:44 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 27-10-2009, 01:12 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-11-2009, 03:30 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 04-11-2009, 05:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-11-2009, 08:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-11-2009, 12:45 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-11-2009, 01:53 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 25-11-2009, 03:05 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 30-11-2009, 02:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-12-2009, 01:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-12-2009, 04:28 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 04-12-2009, 04:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-12-2009, 11:12 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 07-12-2009, 09:42 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 10-12-2009, 03:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-12-2009, 02:41 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 14-12-2009, 06:11 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-12-2009, 11:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 16-12-2009, 08:47 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-12-2009, 12:33 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2009, 03:21 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-12-2009, 12:51 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 22-12-2009, 11:42 PM
RE: Aripi insangerate - de A'Svear - 23-12-2009, 08:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 24-12-2009, 02:08 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-12-2009, 05:14 PM
RE: Aripi insangerate - de Axxa.No.Way - 25-12-2009, 12:14 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-12-2009, 02:09 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 26-12-2009, 03:17 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-12-2009, 01:38 AM
RE: Aripi insangerate - de Axxa.No.Way - 29-12-2009, 07:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 30-12-2009, 03:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-01-2010, 12:37 AM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 15-01-2010, 08:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-01-2010, 11:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-01-2010, 11:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-02-2010, 02:19 AM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 06-02-2010, 12:52 PM
RE: Aripi insangerate - de marya - 06-02-2010, 03:36 PM
RE: Aripi insangerate - de Aly - 10-02-2010, 02:51 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-02-2010, 08:24 PM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 12-02-2010, 11:20 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 16-02-2010, 01:48 AM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 19-02-2010, 11:07 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-03-2010, 05:44 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 11-03-2010, 10:37 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 16-03-2010, 07:36 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-03-2010, 01:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-03-2010, 02:19 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 01-04-2010, 12:06 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-04-2010, 10:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 09-04-2010, 04:20 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 12-04-2010, 03:31 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-04-2010, 12:38 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 17-04-2010, 12:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-04-2010, 05:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 22-04-2010, 03:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 22-04-2010, 05:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-04-2010, 07:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 03-05-2010, 06:05 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-05-2010, 09:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 11-05-2010, 09:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-06-2010, 08:41 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 04-06-2010, 04:54 PM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 05-06-2010, 04:07 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-06-2010, 01:27 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-06-2010, 04:48 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-07-2010, 05:18 PM
RE: Aripi insangerate - de dark.blue - 04-07-2010, 04:15 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 05-07-2010, 08:40 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-07-2010, 08:47 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-07-2010, 01:49 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 12-07-2010, 02:55 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-08-2010, 12:33 PM
RE: Aripi insangerate - de dark.blue - 10-08-2010, 10:39 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-08-2010, 06:24 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-08-2010, 08:48 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 27-08-2010, 08:45 PM
RE: Aripi insangerate - de Akane Hime - 01-09-2010, 08:22 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 23-09-2010, 03:27 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 23-09-2010, 07:59 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 22-10-2010, 03:28 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-11-2010, 09:40 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 14-11-2010, 07:13 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 23-11-2010, 10:00 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2010, 04:49 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 18-12-2010, 05:32 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 18-12-2010, 10:04 PM
RE: Aripi insangerate - de Hanna2300 - 18-12-2010, 10:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 19-12-2010, 03:16 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-12-2010, 11:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 21-12-2010, 12:19 AM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 21-12-2010, 07:53 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 22-12-2010, 09:38 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 24-12-2010, 02:24 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-01-2011, 12:11 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 08-01-2011, 04:39 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-01-2011, 04:15 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 30-01-2011, 04:43 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 08-02-2011, 08:11 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 13-02-2011, 04:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 13-02-2011, 07:09 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 13-02-2011, 07:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 19-02-2011, 04:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 19-02-2011, 06:50 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 19-02-2011, 11:20 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 20-02-2011, 05:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-03-2011, 07:52 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 18-03-2011, 08:46 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 19-03-2011, 11:01 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 23-03-2011, 05:19 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-04-2011, 07:50 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 01-04-2011, 09:47 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 01-04-2011, 09:57 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 06-04-2011, 02:37 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 04-05-2011, 07:37 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 04-05-2011, 08:43 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 29-05-2011, 09:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 13-06-2011, 07:00 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 13-06-2011, 10:27 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 15-06-2011, 09:21 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-07-2011, 02:54 AM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 06-07-2011, 04:25 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 16-07-2011, 01:14 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-08-2011, 07:19 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 21-08-2011, 03:06 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 10-09-2011, 05:01 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-10-2011, 10:17 AM
RE: Aripi insangerate - de ciupaciup - 12-10-2011, 06:23 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 15-10-2011, 04:49 AM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 30-10-2011, 12:59 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2011, 03:38 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 07-02-2012, 12:35 AM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 08-02-2012, 01:46 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cand imaginatia prinde aripi yume^^ 4 3.011 23-04-2012, 08:25 PM
Ultimul răspuns: yume^^
  Inger fara aripi Kyandi. 2 2.230 31-03-2012, 10:32 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Ritmuri insangerate nimeni 29 15.318 31-12-2011, 03:32 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Bataie din aripi Ichigo. 2 2.313 02-06-2011, 10:24 PM
Ultimul răspuns: Hanna2300
  Zbori fără aripi ÅŸi zâmbeÅŸti plângând. Lust. 4 3.196 13-04-2011, 09:42 AM
Ultimul răspuns: Lust.
  Aripi frante Child Of Sunset 12 7.479 25-11-2010, 09:46 AM
Ultimul răspuns: Child Of Sunset
  Aripi negre bluedark 0 1.997 30-08-2010, 09:01 AM
Ultimul răspuns: bluedark
  ÃŽi vei da ingerului care nu poate zbura…aripi? Axxa.No.Way 39 26.955 20-02-2010, 09:05 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Cand demonul prinde aripi Irukandji 13 9.548 19-10-2009, 06:29 PM
Ultimul răspuns: Baunne
  Ingerii nu zboara,fara sa aiba aripi Lexi 2 2.555 23-06-2009, 04:42 PM
Ultimul răspuns: Lexi


Utilizatori care citesc acest subiect:
8 Vizitator(i)