Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ce cititi?
nasol...lasa-te
4.08%
2 4.08%
hm......
4.08%
2 4.08%
asa si asa
2.04%
1 2.04%
ok, mai trebuie lucrat
10.20%
5 10.20%
foarte bine, super misto
79.59%
39 79.59%
Total 49 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Aripi insangerate

#47
multumesc cumlt axxa no way. multumesc si celor care citesc.

In apartamentul celor doi

Cele trei cupluri nici nu se asezara bine la masa ca cineva batea insistent la usa. Toti se uitau curiosi la cei doi ingeri, intrebandu-I muti daca nu cumva au mai invitat pe cineva. Ikusa ii arunca o privire lui Hissori, insa acesta dadu din cap in semn ca nu se duce el sa deschida. Enervat, Narkangelul arunca pe masa servetelul pe care si-l asezase in poala si se duse sa raspunda.
-Da?! Se rasti el cand de abia deschise usa si nu apucase sa vada cine avea tupeul sa deranjeze.
-Sper ca nu intrerup nimic, nu? Zise persoana aceea cu o voce ce vroia sa imblanzeasca lei.
Ikusa ramase cu gura cascata cand il vazu pe William intr-un tricou negru mulat pe corp, o pereche de pantaloni albastru inchis din piele si un pardesiu tot albastru, stand in fata lui, zambindu-I cu o pereche de aripi de liliac sangerii aratandu-se impunator in spatele lui. Nu aceste lucruri il blocara pe inger ci aparitia demonului la usa sa.
-Ce cauti aici? Spuse aproape maraind Narkangelul.
-Am venit sa o vizitez pe domnisoara Uzuri, zise zambind.
-Alta data, acum suntem ocupati.
Incerca sa inchida usa, dar Will nu se dadea asa usor batut asa ca puse mainile si il impiedica sa isi duca la capat planul.
-Ikusa, cine este la usa? Il intreba Yuri care murind de curiozitate se indrepta spre intrare.
-Nimeni! Du-te inapoi la masa.
Din pacate era prea tarziu. Roscata statea in dreapta lui, inmarmurita. Vru sa faca un pas in spate, dar piciorul I se opri in aer, doar varful atingand putin podeaua. In sufletul ei se dadea o lupta nestiuta de nimeni. O parte din ea lupta sa opreasca amintirea acelor lucruri care au avut loc cand a fost rapita, in timp ce cealalta parte incerca sa le elibereze. Imagini in care aparea cel care statea in dreptul usii I se perindau prin fata ochilor. Nu stia ce sa faca: sa fuga sau sa stea. Frica, nesiguranta, neintelegerea pusera stapanire pe mintea ei si nu faceau decat sa ii inrautateasca starea. Exact cand era pe punctul de a se sparge in mii de bucatele in fata ochilor ii aparu acel inger din viziunile ei. Ii zambea si aproape ca simtea caldura acelui zambet. “ Vino la mine” parea ca sopteau buzele ei, iar ea se duse in bratele larg deschise ale acesteia. O imbratisa, apoi alunecand usor in jos incepu sa o mangaie. “Nu te uita in jos” ii sopti aceasta la ureche, iar Yuri o asculta. Isi ingropa capul si mai mult la pieptul ingerului si adormi.
Toate aceste lucruri se intamplara in cateva secunde, dar pentru Ikusa si Will ea nu se aseza pe podea ci lesina indreptandu-se spre parchetul rece. Demonul care nu o scapa din ochi pe fata se strecura rapid in casa si o prinse.
-Uite ce ai facut! Tipa ingerul enervat la culme cand o vazu lesinata.
-Nu este vina mea… spuse Will, insa nici macar el nu credea acel lucru.
-Ba da. Se simtea mult mai bine, aproape ca isi revenise complet si vi tu si distrugi totul. Pleaca de aici mai repede inainte sa te vada ceilalti. Nu considera faptul ca nu te-am atacat ca un semn de recunostinta, nu te-am atacat pentru ca avem invitati.
-O, da… cum ai putea sa le explici sangele din fata usii daca m-ai omori. O pacoste ca de obicei…
-Da. Tu si toti demoni sunteti doar un ghimpe in coaste pentru noi, ingeri. Acum da-mi-o, o sa o duc eu in pat.
-Nu, zise simplu Will ridicandu-si privirea.
Ikusa nu mai zise nimic ci se uita la el cu o flacara arzandu-I in ochi. Demonul stia ca in acea secunda totul avea sa se termine. Din fericire pentru el a fost salvat de Ran si Hissori care nestiind ce se intampla aparura si ei pe hol.
-Ce se intampla aici? Intreba Hissori cu o voce autoritara ce cerea raspuns.
-Nimic, zise repede Will.
Hissori ridica spranceana dreapta si ii oferi demonului o privire care il facu pe acesta sa se dea un pas inapoi, lovindu-se de Ikusa.
-A lesinat, nu stim din ce cauza, minti Narkangelul, neputand sa spuna adevarul de fata cu sora ei.
-Da cine esti tu? Il intreba Ran.
-Sunt gardianul vostru. Am fost angajat de parintii vostri pentru a va apara, de fapt, a o apara mai mult pe Yuri, deoarece ea a fost cea rapita, zise el aratand un contract care era semnat de parinti lor.
La acest lucru nici Hissori, nici Ikusa nu puteau spune nimic si nici nu puteau sa il dea afara din casa din moment ce era paznicul celor doua fete.
-Atunci vino dupa mine. O sa iti arat unde sa o pui pe Yuri.
Ran il conduse in sufragerie, unde el o aseza pe fata si inghenunche langa canapea continuand sa o tina de mana. Dupa ce se asigura ca sora ei este confortabila, fata se duse in dormitorul lui Ikusa si cauta o sticluta in care avea saruri. Gasind-o, fugi inapoi in sufrageri si ii dadu lui Yuri sa miroasa. Aceasta se trezi dupa cateva secunde.
-Ce s-a intamplat? Intreba buimaca.
-Ai lesinat. Iti amintesti de ce?
Se uita la Hissori si incerca sa retraiasca acele momente, dar nu reusi. Dadu din cap in semn ca nu, dupa care se ridica, indreptandu-se spre Arakangel.
-Cine este cel care se uita uimit la mine si care sta ingenuncheat? Sopti ea la urechea lui, suspicioasa.
-Este noul tau gardian. A fost angajat de parinti tai pentru a se asigura ca esti in siguranta.
-Un gardian?! Nu se poate! Nu o sa mai am pic de intimitate? Izbucni ea.
-C-am asa ceva. Incearca sa vezi, totusi, partea buna a lucrurilor.
-Care este aceea? Se intoarse ea spre Ran, nemultumita de faptul ca ar putea exista o parte buna in toata aceasta afacere.
-Nu o sa mai fi rapita?
Vru sa mai spuna ceva, insa stomacul ei incepu sa protesteze si toti din incapere il auzira, ceea ce o facu pe Yuri sa se inroseasca toata. Moment in care toti se indreptara spre sala de oaspeti, acolo unde era asezata masa. Hissori se duse sa mai aduca o farfurie pentru noul oaspete, in timp ce Ikusa nu il pierdea o secunda din ochi pe acesta. Cand se intoarse Arkangelul il prezenta pe Will celorlalti invitati, dar acesta nu reusi sa retina toate numele.
S-au asezat cu toti la masa, incepand sa manance in liniste. Hissori statea in capul mesei, avand-o in dreapta lui pe Ran, iar in stanga pe Steph. Seya statea langa Ran si fiind foarte curios sa afle cine este blondul care a aparut din senin o intreba pe aceasta si incepura o discutie care nu se mai termina. Langa Steph statea Narkangelul care nu ii scapa din ochi pe demon si pe roscata, ignorand-o pe prietena lui si lasandu-I impresia ca ea nu exista pentru el. Yuri statea langa Ikusa, iar demonul statea in capul mesei avand-o pe fata in dreapta lui.
-A fost foarte emotionant filmul, nu credeti? Intreba Ran incercand sa iasa din acea discutie plictisitoare pe care o avea cu Seya.
-Da, foarte emotionant, aproba Steph. Sper ca v-a aparea in curand partea a doua, deasemenea mie mi-ar placea daca am mai repeta aceasta experienta.
-Sigur. De cate ori vom putea.
Zise repede Arkangelul astfel obligandu-l pe “fratele” lui sa se abtina de la replica usturatoare pe care vroia sa i-o dea prietenei lui. Ii parea bine ca acesta era un Narkangel, deoarece el putea sa ii citeasca mult mai repede intentiile pe care le avea cand ceva il enerva si astfel reusea sa intervina la timp pentru a-l opri.
William manca tacut, fiind atent la tot ceea ce se intampla in jur incercand sa inteleaga care este relatia dintre celelalte persoane de la masa. Nu ii cunostea decat pe cei doi ingeri si pe Yuri si stia care era relatia dintre ei, dar il intriga modul in care se priveau Arkangelul cu sora lui Yuri, isi daduse seama ca este sora ei deoarece asemanarea era izbitoare, si sagetile pline de ura pe care le arunca cea care statea langa Hissori. Daca avea sa o pazeasca pe roscata atunci trebuia sa stie tot ceea ce se intampla in jurul ei si asta avea de gand sa faca.
-Eu cred ca scriitorul l-a facut pe personajul principal sa fie intruchiparea adevaratului erou si imaginea barbatului perfect pentru orice femeie si ar fi putut sa fie fericit, asta daca renunta la lupta lui pentru dreptate si adevar. Din cauza ca nu renunta la bucuria lui, dedicandu-si tot timpul pentru a inclina balanta in favoarea binelui, zise Yuri cu fata in farfurie.
-Da, dar cateodata oameni trebuie sa se multumeasca cu ce au si sa nu aspire la persoana perfecta, raspunse Steph, uitandu-se urat la ea.
-Steph, nu ai dreptate. Daca tu crezi ceea ce ai spus, atunci imi pare rau pentru tine. Eu sunt de acord cu parerea lui Yuri si daca stau sa ma gandesc mai bine, tu esti cea care ar trebui sa ii multumesti Lui Dumnezeu pentru ceea ce ti-a oferit.
Hissori nu a putut sa il opreasca de aceasta data pe Narkangel si nici nu ii paru rau ca nu l-a oprit. Nu avea nimic cu Steph, dar cateodata ii venea sa ii zica vreo doua vorbe pentru a-l tine minte.
-Hey! Cum poti sa ii vorbesti pe acest ton? Doar este prietena ta! Exclama afectat si indignat Seya.
-Ma bucur sa vad ca nu a murit cavalerismul,inca, dar ar trebui sa stai in banca ta, baietas. Asta daca nu vrei sa te arzi si ar fi pacat, ca atunci chiar ar disparea, ii raspunse Ikusa neobosindu-se sa se uite la el.
-Da. Sa fi sigur ca nu a murit si nici nu o sa moara prea curand, iti garantez. Pacat ca exista barbati asa ca…
Narkangelul era deja in picioare si intinse mana spre gatul lui Seya. Aproape ca il apucase de guler cand se opri deoarece o auzi pe Ran. William se ridicase si el, vrand sa se duca langa muritor pentru a-l apara de furia ingerului. Presimtea ca ceva rau avea sa se intample si vroia sa previna acel dezastru.
-Gata, gata! Ce s-au incins hormoni in voi doi? Nu are rost sa va certati, o sa stricati toata seara, interveni Ran inainte ca Seya sa apuce sa isi semneze condamnarea la moarte.
-Da, Ikusa. Te rog, cereti scuze.
-Imi cer scuze Steph si… imi cer scuze si de la tine, Yuri… imi pare foarte rau.
Spunand aceasta isi facu curaj si se uita in ochii ei, dandu-I de inteles ca totusi simtea ceva pentru ea si nu o ura. Aceasta privire o facu sa simta cum o piatra I s-a ridicat de pe inima.
-Ce planuri aveti pentru vacanta aceasta de vara care de abia a inceput? Intreba Hissori, schimband subiectul.
-Hm… pai, nu stiu sigur. Ma gandeam de mult cum sa iti spun aceasta, Yuri… eu nu stiu cat timp voi mai sta pe aici pentru ca trebuie sa plec cu tatal meu in America, unde lucreaza mama mea. Deci nu stiu cand plecam si e foarte posibil sa plecam peste cateva saptamani, totul depinde de tatal meu.
-Nu este nici o problema, Seya. Inteleg cum sta treaba.
-Eu si Yuri nu facem nimic, adica nu avem nimic planificat pentru vacanta. Vreau sa o scot in lume, sa afle si ea ce inseamna distractia.
-Steph?
-Pai… eu nu am nimic planificat, asa ca pot sunt deschisa la idei.
-Eu cu Ikusa ne-am gandit si am vrea sa va invitam, pe toti, la casa noastra de vacanta pentru urmatoarea luna. Avem piscina, terasa, padure, gradina… este o casa foarte mare. Avem tot ce vrei si ce nu vreti. Singurul lucru care ne lipseste sunt prieteni nostri, iar acum ca Seya, tu ai zis ca nu stii cat vei mai sta ar fi o ocazie foarte buna pentru a intari relatiile de prietenie. Deci, ce parere aveti?
Auzindu-l pe fratele lui vorbind despre “intarind” relatiile se uita urat la el si marai o injuratura foarte incet pe care nu o auzi decat William, care se abtinu sa nu rada. Aflase din reactia lui ca Seya era cu protejata lui si acest lucru il enerva la culme pe inger, ceea ce il amuza.
-Eu si Yuri sigur venim. Nici nu se pune problema sa nu venim.
Accepta Ran incantata, ignorand semnele de refuz si loviturile de picior ale surori ei.
-Deci, gata, s-a stabilit. Seya, tu vii sigur, iar Steph cu tine nici nu se pune problema sa refuzi.
-Eu refuz, zise William glumet, stiind ca nimeni nu o sa il i-a in serios.
-Ar fi si mai frumos daca nu ai venit, raspunse Ikusa.
-Da, stiu Ikusa ca ai fi fericit sa mor maine, dar nu scapi de mine asa de usor.
-Terminati. Poimaine plecam intr-o vacanta binemeritata de o luna intreaga! Hotari Hissori.
Gasca se sparse dupa cateva minute si fiecare se indrepta spre casa sa.



Răspunsuri în acest subiect
Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-09-2009, 06:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-09-2009, 11:08 PM
RE: Aripi insangerate - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 16-09-2009, 10:29 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 19-09-2009, 10:21 PM
RE: Aripi insangerate - de Zyspar - 20-09-2009, 12:24 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-09-2009, 10:20 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-09-2009, 02:23 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 27-09-2009, 09:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-09-2009, 08:53 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 02-10-2009, 04:31 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-10-2009, 10:32 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-10-2009, 10:38 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-10-2009, 10:09 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-10-2009, 09:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-10-2009, 02:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-10-2009, 12:44 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 27-10-2009, 01:12 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-11-2009, 03:30 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 04-11-2009, 05:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-11-2009, 08:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-11-2009, 12:45 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-11-2009, 01:53 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 25-11-2009, 03:05 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 30-11-2009, 02:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-12-2009, 01:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-12-2009, 04:28 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 04-12-2009, 04:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-12-2009, 11:12 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 07-12-2009, 09:42 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 10-12-2009, 03:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-12-2009, 02:41 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 14-12-2009, 06:11 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-12-2009, 11:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 16-12-2009, 08:47 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-12-2009, 12:33 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2009, 03:21 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-12-2009, 12:51 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 22-12-2009, 11:42 PM
RE: Aripi insangerate - de A'Svear - 23-12-2009, 08:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 24-12-2009, 02:08 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-12-2009, 05:14 PM
RE: Aripi insangerate - de Axxa.No.Way - 25-12-2009, 12:14 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-12-2009, 02:09 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 26-12-2009, 03:17 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-12-2009, 01:38 AM
RE: Aripi insangerate - de Axxa.No.Way - 29-12-2009, 07:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 30-12-2009, 03:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-01-2010, 12:37 AM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 15-01-2010, 08:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-01-2010, 11:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-01-2010, 11:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-02-2010, 02:19 AM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 06-02-2010, 12:52 PM
RE: Aripi insangerate - de marya - 06-02-2010, 03:36 PM
RE: Aripi insangerate - de Aly - 10-02-2010, 02:51 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-02-2010, 08:24 PM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 12-02-2010, 11:20 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 16-02-2010, 01:48 AM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 19-02-2010, 11:07 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-03-2010, 05:44 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 11-03-2010, 10:37 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 16-03-2010, 07:36 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-03-2010, 01:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-03-2010, 02:19 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 01-04-2010, 12:06 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-04-2010, 10:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 09-04-2010, 04:20 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 12-04-2010, 03:31 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-04-2010, 12:38 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 17-04-2010, 12:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-04-2010, 05:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 22-04-2010, 03:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 22-04-2010, 05:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-04-2010, 07:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 03-05-2010, 06:05 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-05-2010, 09:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 11-05-2010, 09:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-06-2010, 08:41 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 04-06-2010, 04:54 PM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 05-06-2010, 04:07 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-06-2010, 01:27 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-06-2010, 04:48 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-07-2010, 05:18 PM
RE: Aripi insangerate - de dark.blue - 04-07-2010, 04:15 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 05-07-2010, 08:40 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-07-2010, 08:47 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-07-2010, 01:49 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 12-07-2010, 02:55 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-08-2010, 12:33 PM
RE: Aripi insangerate - de dark.blue - 10-08-2010, 10:39 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-08-2010, 06:24 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-08-2010, 08:48 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 27-08-2010, 08:45 PM
RE: Aripi insangerate - de Akane Hime - 01-09-2010, 08:22 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 23-09-2010, 03:27 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 23-09-2010, 07:59 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 22-10-2010, 03:28 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-11-2010, 09:40 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 14-11-2010, 07:13 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 23-11-2010, 10:00 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2010, 04:49 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 18-12-2010, 05:32 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 18-12-2010, 10:04 PM
RE: Aripi insangerate - de Hanna2300 - 18-12-2010, 10:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 19-12-2010, 03:16 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-12-2010, 11:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 21-12-2010, 12:19 AM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 21-12-2010, 07:53 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 22-12-2010, 09:38 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 24-12-2010, 02:24 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-01-2011, 12:11 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 08-01-2011, 04:39 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-01-2011, 04:15 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 30-01-2011, 04:43 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 08-02-2011, 08:11 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 13-02-2011, 04:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 13-02-2011, 07:09 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 13-02-2011, 07:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 19-02-2011, 04:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 19-02-2011, 06:50 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 19-02-2011, 11:20 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 20-02-2011, 05:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-03-2011, 07:52 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 18-03-2011, 08:46 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 19-03-2011, 11:01 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 23-03-2011, 05:19 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-04-2011, 07:50 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 01-04-2011, 09:47 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 01-04-2011, 09:57 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 06-04-2011, 02:37 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 04-05-2011, 07:37 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 04-05-2011, 08:43 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 29-05-2011, 09:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 13-06-2011, 07:00 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 13-06-2011, 10:27 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 15-06-2011, 09:21 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-07-2011, 02:54 AM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 06-07-2011, 04:25 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 16-07-2011, 01:14 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-08-2011, 07:19 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 21-08-2011, 03:06 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 10-09-2011, 05:01 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-10-2011, 10:17 AM
RE: Aripi insangerate - de ciupaciup - 12-10-2011, 06:23 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 15-10-2011, 04:49 AM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 30-10-2011, 12:59 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2011, 03:38 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 07-02-2012, 12:35 AM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 08-02-2012, 01:46 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cand imaginatia prinde aripi yume^^ 4 3.011 23-04-2012, 08:25 PM
Ultimul răspuns: yume^^
  Inger fara aripi Kyandi. 2 2.230 31-03-2012, 10:32 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Ritmuri insangerate nimeni 29 15.318 31-12-2011, 03:32 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Bataie din aripi Ichigo. 2 2.313 02-06-2011, 10:24 PM
Ultimul răspuns: Hanna2300
  Zbori fără aripi ÅŸi zâmbeÅŸti plângând. Lust. 4 3.196 13-04-2011, 09:42 AM
Ultimul răspuns: Lust.
  Aripi frante Child Of Sunset 12 7.479 25-11-2010, 09:46 AM
Ultimul răspuns: Child Of Sunset
  Aripi negre bluedark 0 1.997 30-08-2010, 09:01 AM
Ultimul răspuns: bluedark
  ÃŽi vei da ingerului care nu poate zbura…aripi? Axxa.No.Way 39 26.955 20-02-2010, 09:05 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Cand demonul prinde aripi Irukandji 13 9.548 19-10-2009, 06:29 PM
Ultimul răspuns: Baunne
  Ingerii nu zboara,fara sa aiba aripi Lexi 2 2.555 23-06-2009, 04:42 PM
Ultimul răspuns: Lexi


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)