Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ce cititi?
nasol...lasa-te
4.08%
2 4.08%
hm......
4.08%
2 4.08%
asa si asa
2.04%
1 2.04%
ok, mai trebuie lucrat
10.20%
5 10.20%
foarte bine, super misto
79.59%
39 79.59%
Total 49 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Aripi insangerate

#32
Pe holurile castelului

Pe holul mare si intunescos se auzeau pasii grabiti, ce tropaiau pe podeaua curata.
Ranpu aflase cine este tradatorul si se grabeste sa se intalneasca cu Hageshi. Este atat de preocupat sa ajunga cat mai repede la intalnire incat nu aude umbra, ce se strecoara in spatele lui asteptand sa loveasca.
“Trebuie neaparat sa ajung la Hageshi. Trebuie sa ii spun cat mai curand ce am aflat. Cat de orbi am putut fi, noi toti. In tot acest timp Uragiri ne tragea pe sfoara si noi nici nu ne-am dat seama decat in ultimul moment. Dar s-a terminat. Nu ii mai merge!” cugeta el in timp ce aproape ajunsese sa alerge pe holuri.
Umbra se apropia din ce in ce mai mult de Ranpu, asteptand momentul oportun sa loveasca.
Pe neasteptate Narkangelul se opreste si se intoarce inapoi pentru a vedea ce este in spatele lui si toate acestea din cauza unui sentiment rau prevestitor. Il vazu pe Uragiri cu un cutit de ritual in mana.
-Buna Ranpu! Ce cauti pe aici la ora aceasta tarzie? Intreba Uragiri pe un ton cat se poate de mieros, in timp ce incerca sa ascunda cutitul.
-Ni… ni… nimic. Nimic, spuse el inspaimantat la vederea tradatorului.
-Stii Ranpu… chiar imi pare nespus de rau ca sunt nevoit sa fac asta. Imi esti foarte simpatic si nu vreau sa te omor pe tine, dar iti promit ca va fi o moarte rapida, zise el razand si jucandu-se cu cutitul pe care ,constientizand ca nu are nici un rost sa il ascunda, il scoase la vedere.
-De ce? De ce faci asta? Esti un inger, unul de-al nostru…
-A… pai, vezi tu, aceasta este problema. Nu mai sunt unul de-al vostru, spunand aceasta isi arata adevarata culoare a ochilor. Vezi? Ati facut o greseala cand m-ati lasat in Eden dar aceasta este greseala voastra. Nu vroiam sa moara nimeni, vroiam doar sa-mi asigur locul in Chaos, dar a trebuit sa va bagati nasul. Acum trebuie sa mori. Imi pare rau.
Ranpu vazu cutitul ridicandu-se si lovind dar se feri la timp si incepu o lupta pe viata si moarte intre ei doi.
Ranpu se lupta cu disperare nu pentru a trai, ci pentru a-I transmite lui Hageshi cine este tradatorul. Trebuia sa castige acea lupta. Fiecare folosea atat vraji cat si atacuri fizice, dar din pacate pentru el nu reusi sa castige. Uragiri cu o miscare vicleana reusi sa depuna lovitura mortala si il lasa pe Ranpu intins pe podea, in propriul lui sange.
Ultima imagine pe care el o vazu in fata ochilor in timp ce cadea era imaginea lui Ikusa si a lui Michael, amandoi zambindu-I si invitandu-l in lumina. Ei ii spuneau ca totul va fi bine, ca nu trebuie sa ii fie teama. Odata cazut pe podea, el nu mai era constient de lumea reala ci de lumea imaginara, pe care subconstientul lui o crease pentru ca sufletul lui sa faca tranzitia in lumea oamenilor. Desi fusese injunghiat el avu parte de o moarte usoara, parasind lumea ingerilor cu un zambet pe buze. El muri zambind din cauza prietenilor lui cei mai buni, care au fost acolo in subconstientul lui ghidandu-l si tinandu-l de mana, in timp ce se indreptau spre lumina.

In Chaos

In camera lui, Ashi devastase tot. Era furios pentru tot ceea ce era el. Il blestema pe Dumnezeu pentru ceea ce devenise, dara sa isi dea seama ca singurul vinovat era el.
“Daca nu ar fi fost pentru acel blestemat de Narkangel, FallenAngel… dracu` mai stie ce este! Daca nu ar fi fost pentru el, Ayame ar fi fost acum a mea! A mea si numai a me! O, Lucifer! De ce ?!? De ce nu m-a iubit pe mine si s-a indragostit de acel FallenAngel?!” isi spunea el in gand.
-De ce!?! Tipa Ashi disperat.
Raspunsul la aceasta intrebare i-l dadu o voce necunoscuta.
-“De ce “ intrebi? Simplu. Pentru ca nu iti poti controla furia, pentru ca nu stii decat sa fi brutal. De aceea nu te iubeste, de aceea esti unde esti.
-Cine este acolo? Cine vorbeste? Spune-mi cine esti!! Iti ordon sa imi spui! Tuna Ashi.
Din senin Ashi simti ca nu isi mai poate controla corpul si vazu cum incet corpul lui adopta o pozitie dureroasa si nefireasca, apoi ca din senin totul reveni la normal.
-Sa nu mai indraznesti sa imi vorbesti pe acel ton! Daca vreau te transform in cenusa si pe tine si pe regatul tau! Cine crezi ca ti-a permis si te-a ajutat sa pui stapanire pe acest regat? Eu sunt un inger de mult disparut si uitat prin timp, dar am mai multa putere decat vei avea tu vreodata! Si acum din mila, am venit sa te ajut pentru a-ti implini dorintele, asa ca taci si asculta! Daca vei dori sa continui cu aceasta pasiune a ta pentru Ayame te sfatuiesc sa asculti cu foarte multa atentie.
-Da….
-Spune-mi Imparate al Intunericului.
-Da, Imparate al Intunericului. Imi cer scuze pentru necuvinta mea, spuse Ashi ingenunchind.
-Bun. Eu am fost primul inger creat de Dumnezeu, un inger care sa domneasca peste intunericul universului, insa eu am ales sa dispar iar Dumnezeu nu s-a impotrivit. Am asistat, mai apoi, de departe la facerea ingerilor si a demonilor. Am vazut cum Lucifer, fiind cel mai puternic dintre ingeri, s-a razvartit impotriva Lui si cum a distrus anumiti ingeri, ramanand doar Cherubimii. Stiu ca stii despre ce ingeri este vorba, dar hai sa iti explic ce ierarhie exista inainte ca Lucifer sa se razvarteasca:

1. Dumnezeu

2.Sacred Angels
2. Sacred Wings 2. Sacred Hermit(Lucifer)

3.FallenAngel
3. FallenAngel SunLight 3. FallenAngel Moonblood

4. Seraphim(Raphael)

5. Sanct Angel(Ayame)

6.Cherubim
6. Narkangel 6. Arkangel
Spuse vocea, facand sa apara aceasta ierarhie in fata lui Ashi.
-Dar Intunecimea voastra nu este in aceasta ierarhie…
-Eu nu am nici o treaba cu apararea oamenilor, eu am grija de univers.
-Credeam ca sunt doar niste legende, ca nu au existat niciodata, dar Maiestate… scuzati-ma ca va intrerup, dar nu ati spus ca Lucifer a fost primul inger creat de Dumnezeu, cum se poate asa ceva daca Intunecimea voastra este primul inger? Si de ce este Sacred Wings pe acelasi rand cu Lucifer daca el este cel mai puternic?
-Eu nu fac parte din ingeri normali, eu sunt facut din intunericul universului si corpul meu seamana cu universul, cand te uiti la mine vezi cerul instelat. Cat despre Lucifer, e adevarat era cel mai puternic dar cand Dumnezeu a vazut ca incepe sa aspire mai mult decat trebuie la putere, a creat ingerul cu rangul Sacred Wings. A incredintat-o cu o putere care sa se masoare cu a lui. Intr-un sfarsit el s-a razvartit si inainte sa plece a distrus toti ingeri, in afara Cherubimilor, numai ca nu a reusit sa ii distruga de tot. Cea care este Sanct Angel poate deveni Sacred Wings si Cherubimii pot deveni FallenAngel, iar cat despre Seraphim, ea a dat timpul inapoi si s-a reincarnat in om, dar a fost pus un blestem care o face nemuritoare, condamnand-o la o viata de suferinta. Ceea ce s-a petrecut cu adevarat intre Dumnezeu si ingerii sai nu iti voi spune niciodata, va las sa ramaneti cu legendele voastre, desi nici a demonilor nici a ingerilor nu este adevarata in intregime. Oricum nu trebuie sa iti faci griji, daca imi juri credinta eterna te voi ajuta sa pui mana pe Ayame.
-Inaltimea Voastra sunt la comanda Intunecimii Voastre!
-Ridicate! Esti demn sa stai in picoare in fata mea.
-Da, Intunecimea Voastra.
-Acum pana nu o sa o gasesti pe Ayame, eu o sa te parasesc. Cand ai sa o gasesti sau mai bine zis, cand o sa apara atunci o sa apar si eu.
-Am inteles, spuse Ashi facand o reverenta.
La fel cum a aparut vocea Regelui Universului, la fel a disparut, fara a lasa ceva in urma lui.
Ashi incerca sa isi dea seama care ar fi motivul pentru care a aparut.

In apartamentul celor doi ingeri

Cei doi ingeri ajunsesera in apartamentul lor din zgarie nori de vreo doua ore, cand cineva batu la usa.
Ikusa iesise de sub dus de cinci minute si inca mai avea prosopul in jurul taliei, iar apa ii curgea alene pe corpul bine facut. Nu avea de gand sa deschida usa dar cel sau cea care batea era foarte insistent si enervant. Se hotari intr-un final sa vada cine este, numai ca atunci cand deschise ramase uimit la vederea lui Akki.
Akki a ramas si mai uluita cand l-a vazut pe Ikusa stand cu prosopul in jurul taliei. A dat-o peste cap cu atitudinea lui de neinteresat de cine ar fi putut sa fie la intrare. Isi tinea o mana sprijinita de tocul usii iar cu cealalta tinea prosopul sa nu ii cada. Era magnific. Parul negru ud statea zbarlit in jurul fetei, iar o suvita ii cadea pe ochii iritandu-l, scotandu-I in evidenta si mai mult trasaturile. Apa care ii curgea lenes croindu-si un drum printre muschii lui lucrati si bine-definiti, stralucind in lumina artificiala a holului, il facea si mai senzual decat era in realitate. Era imposibil sa ii reziste cineva daca il vedea in aceasta ipostaza.
-Ce cauti tu aici? Intreba Ikusa ridicandu-si o spranceana si uitandu-se la ea amenintator.
-Daca te mai uiti asa urat la mine sa stii ca nu o sa iti spun ce s-a intamplat cu Yuri cat timp voi ati fost plecati… zise ea misterios.
“ Si uite asa cu o singura fraza si o privire rece aruncata de acei ochii incredibil de negri se duce toata senzualitatea si vraja aceea. Se pare ca aici se opresc fanteziile mele, pacat ca realitatea trebuie sa fie atat de periculoasa” gandea ea in timp ce se uita la cel care continua sa stea in fata ei doar cu prosopul pe el.
-De parca as lua de bun ceea ce imi spui tu, Akki. Inca nu te-ai prins ca nu ai cum sa ma duci de nas?
-Nu este problema mea daca ma crezi sau nu. Eu doar am venit sa iti transmit ca acum trei zile, in seara in care voi doi ati plecat, Yuri a fost rapita de doi demoni de-ai lui Ashi. Sunt periculosi. Demoni fara pic de scrupule, nu cred ca s-ar da inapoi de a o viola.
-De ce sa te cred? Ce interes ai tu?
-Hm… este posibil ca ea sa fie Ayame si nu vreau ca Ashi sa puna mana pe ea. Da, da, stiu ce vei zice ca nu este conducatoarea voastra dar eu cred ce vreau, ok? Crede-ma, pe Yuri trebuie sa o paziti de mine daca o veti recupera. Mi-ar face o mare placere ca ea sa moara de mana mea.
Ikusa reusise sa se abtina pana cand o auzi pe Akki ca o va omori pe Yuri, atunci toata furia stransa in el pentru moartea lui Ranpu si acum si a rapirii lui Yuri a iesit. A clacat pur si simplu, apucand-o pe Akki de gat si dand-o cu capul de perete se uita la ea avand in ochi o stralucire de ucigas. Nu mai vedea decat rosu in fata ochilor. Il vedea pe Ranpu intr-o balta de sange uitandu-se la el si invinovatindu-l pentru ca nu l-a ajutat, iar acum incepea sa o vada si pe Yuri cum statea in bratele acelui Ashi, rugandu-l sa o salveze dar nu putea sau, si mai rau, o vedea moarta cu Akki deasupra ei, tinand cutitul cu care daduse lovitura. Vroia sa o omoare pe Akki dar gandindu-se mai bine se hotari sa nu o faca, deoarece inca mai avea nevoie de ea. Poate il va ajuta sa o gaseasca pe Yuri, asa ca ii dadu drumul, mormaind ceva in barba.
-Ce ai spus, Ikusa? Intreba Akki zambind rautacios. Nu te-am auzit, mai repeta inca o data, te rog…
-Am spus: unde este Yuri? Aceasta am zis. Daca ma mai pui sa iti repet o singura data chiar te voi omori, iti promit! Zise Ikusa furios, cu mainile tremurand de nervi.
-Nu stiu, stiu doar ca a fost rapita. Am vazut cand au rapit-o dar nu i-am urmarit. Erau doi dintre acoliti lui Ashi, unul este un fost om care a devenit demon din cauza ca era ucigas in serie si altul un fost inger care a devenit rau. Amandoi sunt periculosi si cel care a fost inger este foarte instabil mintal.
-Foarte bine, esti libera, spunand aceasta Ikusa ii tranti usa in fata.
Dupa ce inchise usa se duse si se aseza pe fotoliu repede, asteptand ca Hissori sa termine dusul. Arkangelul termina repede. Iesind, il vazu pe Ikusa stand pe fotoliu in sufragerie insa nu reusi sa ii vada fata. Nu se astepta la vestea pe care el avea sa i-o dea. Cand a auzit a cazut pe fotoliu si se uita pe geam cu ochii goi, acea veste a fost pentru el ca o lovitura sub centura.



Răspunsuri în acest subiect
Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-09-2009, 06:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-09-2009, 11:08 PM
RE: Aripi insangerate - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 16-09-2009, 10:29 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 19-09-2009, 10:21 PM
RE: Aripi insangerate - de Zyspar - 20-09-2009, 12:24 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-09-2009, 10:20 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-09-2009, 02:23 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 27-09-2009, 09:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-09-2009, 08:53 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 02-10-2009, 04:31 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-10-2009, 10:32 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-10-2009, 10:38 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-10-2009, 10:09 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-10-2009, 09:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-10-2009, 02:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-10-2009, 12:44 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 27-10-2009, 01:12 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-11-2009, 03:30 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 04-11-2009, 05:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-11-2009, 08:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-11-2009, 12:45 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-11-2009, 01:53 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 25-11-2009, 03:05 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 30-11-2009, 02:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-12-2009, 01:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-12-2009, 04:28 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 04-12-2009, 04:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-12-2009, 11:12 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 07-12-2009, 09:42 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 10-12-2009, 03:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-12-2009, 02:41 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 14-12-2009, 06:11 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-12-2009, 11:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 16-12-2009, 08:47 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-12-2009, 12:33 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2009, 03:21 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-12-2009, 12:51 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 22-12-2009, 11:42 PM
RE: Aripi insangerate - de A'Svear - 23-12-2009, 08:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 24-12-2009, 02:08 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-12-2009, 05:14 PM
RE: Aripi insangerate - de Axxa.No.Way - 25-12-2009, 12:14 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-12-2009, 02:09 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 26-12-2009, 03:17 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-12-2009, 01:38 AM
RE: Aripi insangerate - de Axxa.No.Way - 29-12-2009, 07:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 30-12-2009, 03:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-01-2010, 12:37 AM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 15-01-2010, 08:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-01-2010, 11:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-01-2010, 11:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-02-2010, 02:19 AM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 06-02-2010, 12:52 PM
RE: Aripi insangerate - de marya - 06-02-2010, 03:36 PM
RE: Aripi insangerate - de Aly - 10-02-2010, 02:51 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-02-2010, 08:24 PM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 12-02-2010, 11:20 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 16-02-2010, 01:48 AM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 19-02-2010, 11:07 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-03-2010, 05:44 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 11-03-2010, 10:37 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 16-03-2010, 07:36 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-03-2010, 01:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-03-2010, 02:19 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 01-04-2010, 12:06 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-04-2010, 10:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 09-04-2010, 04:20 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 12-04-2010, 03:31 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-04-2010, 12:38 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 17-04-2010, 12:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-04-2010, 05:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 22-04-2010, 03:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 22-04-2010, 05:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-04-2010, 07:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 03-05-2010, 06:05 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-05-2010, 09:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 11-05-2010, 09:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-06-2010, 08:41 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 04-06-2010, 04:54 PM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 05-06-2010, 04:07 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-06-2010, 01:27 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-06-2010, 04:48 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-07-2010, 05:18 PM
RE: Aripi insangerate - de dark.blue - 04-07-2010, 04:15 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 05-07-2010, 08:40 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-07-2010, 08:47 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-07-2010, 01:49 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 12-07-2010, 02:55 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-08-2010, 12:33 PM
RE: Aripi insangerate - de dark.blue - 10-08-2010, 10:39 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-08-2010, 06:24 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-08-2010, 08:48 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 27-08-2010, 08:45 PM
RE: Aripi insangerate - de Akane Hime - 01-09-2010, 08:22 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 23-09-2010, 03:27 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 23-09-2010, 07:59 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 22-10-2010, 03:28 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-11-2010, 09:40 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 14-11-2010, 07:13 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 23-11-2010, 10:00 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2010, 04:49 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 18-12-2010, 05:32 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 18-12-2010, 10:04 PM
RE: Aripi insangerate - de Hanna2300 - 18-12-2010, 10:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 19-12-2010, 03:16 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-12-2010, 11:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 21-12-2010, 12:19 AM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 21-12-2010, 07:53 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 22-12-2010, 09:38 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 24-12-2010, 02:24 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-01-2011, 12:11 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 08-01-2011, 04:39 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-01-2011, 04:15 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 30-01-2011, 04:43 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 08-02-2011, 08:11 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 13-02-2011, 04:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 13-02-2011, 07:09 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 13-02-2011, 07:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 19-02-2011, 04:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 19-02-2011, 06:50 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 19-02-2011, 11:20 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 20-02-2011, 05:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-03-2011, 07:52 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 18-03-2011, 08:46 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 19-03-2011, 11:01 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 23-03-2011, 05:19 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-04-2011, 07:50 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 01-04-2011, 09:47 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 01-04-2011, 09:57 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 06-04-2011, 02:37 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 04-05-2011, 07:37 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 04-05-2011, 08:43 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 29-05-2011, 09:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 13-06-2011, 07:00 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 13-06-2011, 10:27 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 15-06-2011, 09:21 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-07-2011, 02:54 AM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 06-07-2011, 04:25 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 16-07-2011, 01:14 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-08-2011, 07:19 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 21-08-2011, 03:06 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 10-09-2011, 05:01 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-10-2011, 10:17 AM
RE: Aripi insangerate - de ciupaciup - 12-10-2011, 06:23 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 15-10-2011, 04:49 AM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 30-10-2011, 12:59 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2011, 03:38 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 07-02-2012, 12:35 AM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 08-02-2012, 01:46 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cand imaginatia prinde aripi yume^^ 4 3.011 23-04-2012, 08:25 PM
Ultimul răspuns: yume^^
  Inger fara aripi Kyandi. 2 2.230 31-03-2012, 10:32 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Ritmuri insangerate nimeni 29 15.318 31-12-2011, 03:32 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Bataie din aripi Ichigo. 2 2.313 02-06-2011, 10:24 PM
Ultimul răspuns: Hanna2300
  Zbori fără aripi ÅŸi zâmbeÅŸti plângând. Lust. 4 3.197 13-04-2011, 09:42 AM
Ultimul răspuns: Lust.
  Aripi frante Child Of Sunset 12 7.479 25-11-2010, 09:46 AM
Ultimul răspuns: Child Of Sunset
  Aripi negre bluedark 0 1.997 30-08-2010, 09:01 AM
Ultimul răspuns: bluedark
  ÃŽi vei da ingerului care nu poate zbura…aripi? Axxa.No.Way 39 26.961 20-02-2010, 09:05 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Cand demonul prinde aripi Irukandji 13 9.548 19-10-2009, 06:29 PM
Ultimul răspuns: Baunne
  Ingerii nu zboara,fara sa aiba aripi Lexi 2 2.556 23-06-2009, 04:42 PM
Ultimul răspuns: Lexi


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)