Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ce cititi?
nasol...lasa-te
4.08%
2 4.08%
hm......
4.08%
2 4.08%
asa si asa
2.04%
1 2.04%
ok, mai trebuie lucrat
10.20%
5 10.20%
foarte bine, super misto
79.59%
39 79.59%
Total 49 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Aripi insangerate

#26
va multumesc mult celor care au lasat un coment>:D<:* si nu doar lor ci si celor care citesc.
o sa incerc sa pun mai mult de acum incolo.
La liceu

Ikusa plecase de acasa pe la noua si ajunsese la liceu la ora noua jumatate. Vorbise o jumatate de ora cu directorul si la ora zece, exact la ora la care Hissori se intalnea cu Yuri, el era in fata liceului incercand sa aleaga drumul cel mai scurt pana la biblioteca.
De cand se trezise era cu gandul la visul ce l-a avut. Il tulburase foarte mult acel vis si il forta sa i-a o hotarire. Intr-un final, se hotari sa se fereasca de Yuri, nu mai avea de gand sa ramana singur cu ea deoarece nu stia ce avea sa se intample daca ramaneau singuri si avea sa se tina de ea.
De abia iesise de pe portile liceului, ca in fata lui apare Akki care din nou il saruta pe neasteptate. El fiind din nou cu capul in nori, nu se impotrivi ci o lasa sa il sarute. Dupa ce termina, neavand deloc chef de ea si vrand sa isi continuie drumul de parca nimic nu s-ar fi intamplat o impinse usor la o parte din calea lui. Numai ca Akki avea alte planuri in minte.
-Buna scumpete, vad ca in sfarsit te-ai dat pe brazda! Spuse ea satisfacuta de atitudinea lui, ignorandu-I intentia de a merge mai departe. Vad ca, in sfarsit, te-ai saturat de fetite si vrei o femeie cu carne pe ea, experimentata, langa tine.
-Hm…. Presupun ca te referi la tine? Intreba nepasator. Nu cred ca pot eu sa fac fata la o femeie experimentata ca tine! Spuse Ikusa sceptic.
-Dar la cine crezi ca ma refer? Raspunse ea, ignorand a doua afirmatie care era un apropo la faptul ca umblase prin multe paturi.
-Sincer, nu stiu. Poate la cel ce a atacat-o pe Yuri, acum cateva seri. Cred ca el este mult mai femeie decat esti tu…
Akki nu se lasa atinsa de aceste cuvinte. Il placea, mai ales ca se lasa greu de prins.
-Crezi ca daca vii la mine si ma saruti si te dezbraci, o sa ma faci al tau? Te-a aruncat Ashi la gunoi si acum vrei sa te razbuni, ai nevoie de cineva puternic care poate sa se masoare cu el si mai gasit pe mine. Ei, sa iti spun un mic secret: nu accept gunoiul altora. In plus, esti c-am uzata scumpo… zise Ikusa razand batjocoritor.
-Cum indraznesti?!? Nu sunt gunoiul nimanui! In special al lui Ashi!!
-Cum indraznesc? Uite asa, simplu. Nu esti altceva decat o taratura, iar daca nu iti tii javrele acasa o sa le omor si pe ele si pe tine! Ai impresia ca nu stiu ce s-a intamplat in Chaos? Spre deosebire de voi, demoni, noi putem obtine foarte usor informatii, asa am aflat ca tu ai fost amanta lui.
-Hm… numai incearca!
Tipa Akki crezand ca nu o sa ii faca nimic, dar se inselase amarnic, deoarece Ikusa, intr-o secunda, o apuca de gat si o ridica in sus. Simti cum ramane incet fara aer si oricat s-ar stradui aerul nu vroia sa vina, sa o scape de acel sentiment de sufocare. Incepuse sa isi simta plamanii cum explodeaza si isi dadu, ingrozita, seama ca el nu se juca.
-Ai grija Akki, calci pe teren foarte nesigur. Nu cred ca ai vrea sa te vezi moarta, nu?
-D…da…da.. o…o sa am grija…. Nu… nu…. Numai da-mi… dru…drumul, spuse Akki cu greu.
-Asculta-ma, fi foarte atenta Akki, scumpo. Daca cineva se mai atinge de Yuri, personal o sa vin si o sa te omor cu mana mea. Ai inteles?
-D…da..
-Si nu care cumva sa crezi ca daca o sa o contactati, nu voi afla. Nu vreau sa va vada, nu vreau sa stie de voi, nu vreau sa vorbeasca cu voi. Pentru ea nu existati. Ai inteles?
-B…. b…bine.
-Foarte bine, acum poti pleca, spuanand asta ii dadu drumul si pleca vazandu-si de drum.
In tot acest timp Seya se uita cu atentie la Ikusa si la tipa necunoscuta si dupa ce scena s-a terminat, el pleca sa vorbeasca cu Steph. Din pacate el nu a vazut tot ceea ce se petrecuse intre cei doi. El a vazut doar sarutul lor, atunci cand vorbeau si cum Ikusa s-a apropiat foarte mult de Akki, dar nu a vazut ca el sa strans-o de gat pe aceasta.
Dupa ce Ikusa pleca, demonul disparu din fata liceului, furios. Ea se gandea cum o va omori pe Yuri. Incepuse sa o urasca din tot sufletul, mai ales ca ea semana cu descrierea pe care Ashi o facuse can vorbise despre Ayame si pentru ca acum Ikusa o respingea din cauza ei. Era hotarita sa o omoare incet si sa ii provoace multa suferinta. Avea sa se uite la ea in timp ce frumoasa ei piele avea sa fie rupta putin cate putin cu un cleste incins. Ii va scoate ochii cu o lingura si ii va taia limba cu un cutit ruginit. Avea sa rada si sa o tachineze. Cat de bine ar fi fost sa o vada pe cea care ii tot fura iubiti murind in chinuri groaznice. Isi imagina cum avea sa o chinuie pana ea avea sa ii ofere tipatul de groaza, de frica de moarte. Deja se incinse la imaginea torturii pe care avea sa i-o aplice fetei cand o va rapi. Nici nu mai putea sa astepte, atat era de entuziasmata.
Akki inca nu terminase de imaginat moartea si tortura lui Yuri cand o vazu. Nu avea nici o treaba, mergea singura, ganditoare si fericita. O ura din tot sufletul in acel moment.

Pe holurile scolii

Seya nu trebuia sa o caute prea mult pe Steph. Stia unde era aceasta, statea ca de obicei in banca ei facand planuri cum avea sa il cucereasca pe Ikusa. Ii daduse numarul lui de telefon dar cand erau la liceu, el se prefacea ca nici nu o cunoaste. Asta o scotea din sarite si o ambitiona si mai mult in planul ei de a-l seduce. Asa ca atunci cand l-a vazut pe Seya intrand, stia ca ceva tocmai s-a intamplat cu Ikusa si de abia astepta sa auda ce se intamplase.
-Buna Steph! Nu o sa iti vina sa crezi ce am vazut.
-Mmm? Ce ai vazut? Intreba ea curioasa.
-L-am vazut pe Ikusa cum se saruta si o imbratisa pe tipa aceea, cum o chema? Akki. Cel putin cred ca ea era…. O insala pe fata pe Yuri si ea nici nu este constienta de asta, Steph, spuse Seya indignat de purtarea lui Ikusa fata de Yuri, uitand ca ei doi, de fapt, nu erau un cuplu si deci el nu o insela.
“ Daca as fi fost eu in locul lui Ikusa si m-as fi bucurat de atentia ei as stii cum sa o apreciez, sa o pretuiesc, nu mi-as fi batut joc de ea asa cum face Ikusa “ isi zicea Seya in gand.
-Ah! Zise Steph incepand sa fie invidioasa pe tipa aceea dar bucuroasa ca astfel o putea indeparta pe Yuri. Fi atent, ma asculti?
-Da, spune.
-trebuie sa stai odata cu Yuri, doar voi doi si sa vorbesti cu ea. Ii zici la inceput nimicuri, lucruri fara valoare ca mai apoi il strecori discret pe Ikusa in discutie si ii povestesti ce ai vazut astazi. Dupa ce faci asta, incepi sa ii spui ca daca tu erai in locul lui o pretuiai mai mult, ca te-ai purta cu ea la fel cum te porti cu un obiect scump si fragil. Tu nu ai rani-o niciodata si ai iubi-o asa cum merita sa fie iubita. Asta ii spui, ai inteles?
-Da, dar cum pot sa vorbesc cu ea intre patru ochi cand ea este tot timpul cu cei doi? Intreba Seya putin dezamagit. Adica vreau sa spun ca ea are ochi doar pentru ei doi. Eu nu sunt decat un simplu coleg in ochii ei.
-Lasa ca ma ocup eu de toate. Ai incredere in mine.
“In doar o saptamana, Yuri va fi indragostita de Seya asa cum nu a fost niciodata in viata ei si cand voi scapa de ea, drumul va fi liber spre inima lui Ikusa” gandi Steph.
-Bine. Sa stii ca am incredere in tine si in judecata ta.
-Ok. Acum dute in fata liceului si asteapt-o pe Yuri. Vorbeste cu ea, baga-te in seama cu ea mai mult. Prefate interesat de proiectul pe care il faceti impreuna si strecoara complimente din cand in cand.
-Asa o sa fac, multumesc pentru sfaturi, Steph! Spuse el entuziasmat de viitorul ce si-l inchipuia impreuna cu fata iubita.
-Asa, dute la ea, Seya! Tipa ea, satisfacuta de planul ce se pusese in miscare.

In beciul unei case

Intr-o incapere intunecoasa ce avea un miros de spatiu inchis si mucegait, o fata statea legata pe un scaun. Era inspaimantata si imi amintea cu groaza de rapitori ei. Nu ii facusera mare lucru, ii luasera sange, o suvita din parul ei rosu si o tachinau din cand in cand cu diverse descrieri a lucrurilor pe care aveau sa I le faca, insa nu le pusesera in aplicare, dar ea se temea ca aveau sa le faca intr-un sfarsit. Statea in beciul acela de vreo trei zile, cel putin credea ca trecusera trei zile, asa ii spusesera rapitori, ea pierduse notiunea timpului de mult si se intreba in fiecare clipa in care era constienta: de ce nimeni nu vine sa o salveze.
Deodata usa beciului se deschis si pentru cateva secunde lasa sa intre, in camera intunecata, razele becului ce lumina camera de deasupra.
Cat de mult si-ar fi dorit prizoniera sa mai vada lumina soarelui inca o data. Nu vroia sa moara acolo, dar de cand ii vazu pe cei doi barbati, ce coborau, stia ca ii sosise ceasul. Pana acum la ea venise ori unul, ori celalalt, niciodata amandoi. Dar cum acum amandoi au venit, stia ca urma sa se hotarasca soarta ei, era sigura de asta. Tot ce putea sa faca era sa se roage la Dumnezeu ca rapitorii ei sa se indure de ea si sa ii dea drumul.
-Buna frumoaso! Cum iti mai merge? O intreba razand William.
-Will lasa fata in pace! Nu vezi cat de incantator de speriata este? Intreba Dimitri aproape nemaiputand respira de fericire la vederea chinului prin care trecea ea.
-Nu ai nici un haz, Dimitri. Chiar nici unul, spuse William suparat pentru ca ii stricase tot cheful.
-Lasa asta acum, Will. Ce zici? O omorim sau ii dam drumul? Intreba Dimitri nerabdator de a vedea cum sangele avea sa curga din corpul fetei.
La auzul acestei intrebari, fata se uita cu o ultima speranta la cel caruia ii zicea Will. Parca toata fiinta ei se afla in ochii acesteia, care il implorau sa ii dea drumul. Pe rapitor nu il impresiona nimeni, asa ca ochii de caprioara ai victimei il lasara rece, nereusind sa-I trezeasca nici cea mai mica emotie.
-Da-I drumul, Dimitri. A suferit destul in aceste ultime zile. Nu crezi ca ne-am distrat destul pe seama ei? Si asa nu vrem sa avem de-aface cu politia. Deja ne-au dat la televizor, o sa ne fie mai greu acum sa le rapim.
-Poftim? Ai…. William… inchipuieti cum o sa sangereze…. Cum ochii aceia isi vor pierde scanteia de viata, cum corpul o sa devina rigid si rece. Numai imagineaza-ti ce bine o sa ne simtim la vederea acelei scene.
-Nu, si acesta este ultimul meu raspuns, spuse el cu un ton de stapan si sef pe viata lui Dimitri.
-Foarte bine morocanosule, dar sa stii ca urmatoarele vor muri.
-Vom mai vedeam noi, Dimitri. Vom mai vedea, zicand asta Will pleca din beci ducandu-se sa se relaxeze in patul lui.
-Hey, fetito azi e ziua ta norocoasa. Hai sa iti desfac legaturile astea si vei fi libera sa pleci, dar daca spui cuiva despre noi sa stii ca nu vei scapa.
Legand-o la ochi si dezlegandu-I legaturile de la maini si picioare, Dimitri o duse pe fata pe una dintre multele alei din Tokyo si ii spuse sa numere pana la o suta in timp ce el se intorcea inapoi la ascunzatoare.
Fata odata libera cazu in genunchi si ramase pe alea pustie uitand sa mai numere, fiind prea speriata sa faca ceva. Ramase acolo pana se simti in stare sa isi dea jos legatura de la ochi. Inca ii mai era frica sa-si dea esarfa de la ochi din cauza a ceea ce putea sa vada odata ce nu mai era. Se temea de o gluma proasta din partea celor doi, se astepta ca acestia sa o amageasca cu libertatea in scopul de a o chinui, dar odata ce reusi sa dea esarfa jos vazu razele soarelui stralucitor ce ii ranea ochii ingrozitor. Dar ei nu ii pasa, era bucuroasa ca poate sa vada soarele din nou, ca era libera. Cu picoarele tremurande reusi sa se ridice si sa iasa din acea alee. Le ceru ajutorul celor din jur dar ei se fereau de ea, uitandu-se speriati la felul in care arata. Cum se indrepta spre cineva cum acel cineva se indeparta cat de repede putea de ea, refuzand sa o asculte. Intr-un final renunta sa le mai ceara ajutorul si incerca sa se descurce singura, sa gaseasca singura drumul spre casa. Reusi cu greu sa ajunga in singuranta casei ei, in bratele protectoare ale parintilor, carora le promise sa nu mai fuga niciodata seara de acasa.

P.S.: pt cei care o vad pe Yuri cu Hissori, va pot spune ca nu se va intampla dar sa stiti ca si pe el il asteapta o foarte mare surpriza. Nu va mai dura mult si va ateriza inca un personaj in aceasta poveste;))



Răspunsuri în acest subiect
Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-09-2009, 06:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-09-2009, 11:08 PM
RE: Aripi insangerate - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 16-09-2009, 10:29 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 19-09-2009, 10:21 PM
RE: Aripi insangerate - de Zyspar - 20-09-2009, 12:24 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-09-2009, 10:20 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-09-2009, 02:23 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 27-09-2009, 09:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-09-2009, 08:53 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 02-10-2009, 04:31 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-10-2009, 10:32 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-10-2009, 10:38 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-10-2009, 10:09 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-10-2009, 09:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-10-2009, 02:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-10-2009, 12:44 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 27-10-2009, 01:12 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-11-2009, 03:30 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 04-11-2009, 05:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-11-2009, 08:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-11-2009, 12:45 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-11-2009, 01:53 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 25-11-2009, 03:05 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 30-11-2009, 02:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-12-2009, 01:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-12-2009, 04:28 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 04-12-2009, 04:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-12-2009, 11:12 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 07-12-2009, 09:42 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 10-12-2009, 03:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-12-2009, 02:41 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 14-12-2009, 06:11 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-12-2009, 11:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 16-12-2009, 08:47 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-12-2009, 12:33 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2009, 03:21 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-12-2009, 12:51 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 22-12-2009, 11:42 PM
RE: Aripi insangerate - de A'Svear - 23-12-2009, 08:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 24-12-2009, 02:08 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-12-2009, 05:14 PM
RE: Aripi insangerate - de Axxa.No.Way - 25-12-2009, 12:14 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-12-2009, 02:09 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 26-12-2009, 03:17 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-12-2009, 01:38 AM
RE: Aripi insangerate - de Axxa.No.Way - 29-12-2009, 07:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 30-12-2009, 03:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-01-2010, 12:37 AM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 15-01-2010, 08:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-01-2010, 11:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-01-2010, 11:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-02-2010, 02:19 AM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 06-02-2010, 12:52 PM
RE: Aripi insangerate - de marya - 06-02-2010, 03:36 PM
RE: Aripi insangerate - de Aly - 10-02-2010, 02:51 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-02-2010, 08:24 PM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 12-02-2010, 11:20 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 16-02-2010, 01:48 AM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 19-02-2010, 11:07 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-03-2010, 05:44 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 11-03-2010, 10:37 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 16-03-2010, 07:36 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-03-2010, 01:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-03-2010, 02:19 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 01-04-2010, 12:06 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-04-2010, 10:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 09-04-2010, 04:20 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 12-04-2010, 03:31 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-04-2010, 12:38 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 17-04-2010, 12:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-04-2010, 05:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 22-04-2010, 03:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 22-04-2010, 05:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-04-2010, 07:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 03-05-2010, 06:05 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-05-2010, 09:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 11-05-2010, 09:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-06-2010, 08:41 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 04-06-2010, 04:54 PM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 05-06-2010, 04:07 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-06-2010, 01:27 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-06-2010, 04:48 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-07-2010, 05:18 PM
RE: Aripi insangerate - de dark.blue - 04-07-2010, 04:15 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 05-07-2010, 08:40 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-07-2010, 08:47 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-07-2010, 01:49 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 12-07-2010, 02:55 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-08-2010, 12:33 PM
RE: Aripi insangerate - de dark.blue - 10-08-2010, 10:39 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-08-2010, 06:24 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-08-2010, 08:48 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 27-08-2010, 08:45 PM
RE: Aripi insangerate - de Akane Hime - 01-09-2010, 08:22 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 23-09-2010, 03:27 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 23-09-2010, 07:59 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 22-10-2010, 03:28 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-11-2010, 09:40 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 14-11-2010, 07:13 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 23-11-2010, 10:00 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2010, 04:49 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 18-12-2010, 05:32 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 18-12-2010, 10:04 PM
RE: Aripi insangerate - de Hanna2300 - 18-12-2010, 10:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 19-12-2010, 03:16 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-12-2010, 11:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 21-12-2010, 12:19 AM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 21-12-2010, 07:53 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 22-12-2010, 09:38 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 24-12-2010, 02:24 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-01-2011, 12:11 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 08-01-2011, 04:39 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-01-2011, 04:15 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 30-01-2011, 04:43 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 08-02-2011, 08:11 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 13-02-2011, 04:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 13-02-2011, 07:09 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 13-02-2011, 07:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 19-02-2011, 04:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 19-02-2011, 06:50 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 19-02-2011, 11:20 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 20-02-2011, 05:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-03-2011, 07:52 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 18-03-2011, 08:46 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 19-03-2011, 11:01 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 23-03-2011, 05:19 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-04-2011, 07:50 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 01-04-2011, 09:47 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 01-04-2011, 09:57 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 06-04-2011, 02:37 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 04-05-2011, 07:37 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 04-05-2011, 08:43 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 29-05-2011, 09:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 13-06-2011, 07:00 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 13-06-2011, 10:27 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 15-06-2011, 09:21 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-07-2011, 02:54 AM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 06-07-2011, 04:25 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 16-07-2011, 01:14 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-08-2011, 07:19 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 21-08-2011, 03:06 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 10-09-2011, 05:01 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-10-2011, 10:17 AM
RE: Aripi insangerate - de ciupaciup - 12-10-2011, 06:23 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 15-10-2011, 04:49 AM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 30-10-2011, 12:59 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2011, 03:38 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 07-02-2012, 12:35 AM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 08-02-2012, 01:46 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cand imaginatia prinde aripi yume^^ 4 3.011 23-04-2012, 08:25 PM
Ultimul răspuns: yume^^
  Inger fara aripi Kyandi. 2 2.230 31-03-2012, 10:32 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Ritmuri insangerate nimeni 29 15.318 31-12-2011, 03:32 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Bataie din aripi Ichigo. 2 2.313 02-06-2011, 10:24 PM
Ultimul răspuns: Hanna2300
  Zbori fără aripi ÅŸi zâmbeÅŸti plângând. Lust. 4 3.197 13-04-2011, 09:42 AM
Ultimul răspuns: Lust.
  Aripi frante Child Of Sunset 12 7.479 25-11-2010, 09:46 AM
Ultimul răspuns: Child Of Sunset
  Aripi negre bluedark 0 1.997 30-08-2010, 09:01 AM
Ultimul răspuns: bluedark
  ÃŽi vei da ingerului care nu poate zbura…aripi? Axxa.No.Way 39 26.964 20-02-2010, 09:05 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Cand demonul prinde aripi Irukandji 13 9.548 19-10-2009, 06:29 PM
Ultimul răspuns: Baunne
  Ingerii nu zboara,fara sa aiba aripi Lexi 2 2.556 23-06-2009, 04:42 PM
Ultimul răspuns: Lexi


Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)