Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ce cititi?
nasol...lasa-te
4.08%
2 4.08%
hm......
4.08%
2 4.08%
asa si asa
2.04%
1 2.04%
ok, mai trebuie lucrat
10.20%
5 10.20%
foarte bine, super misto
79.59%
39 79.59%
Total 49 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Aripi insangerate

#25
In visul lui Yuri

Yuri se trezi intr-o biblioteca imensa, cu milioane de carti de toate marimile. Din nou ea era spectatorul ce asistat tacut la o piesa de teatru.

In Eden cu 2700 de ani in urma

Orologiul batu ora opt seara. Ingerii deja se duceau spre casele lor, pregatindu-se pentru noapte. Incet, strazile deveneau pustii iar lampile prindeau viata oferind lumina celor care intarziasera pe drumul lor spre casa. Undeva, la una din multele mese ce se aflau in biblioteca castelului, Ayame cauta o vraja mai speciala printre cartile prafuite, ce o inconjurau. Ramase singura cu garda ei personala, deoarece ii trimise pe ceilalti protejati in camerele lor. Nu vroia sa le fure din timpul destinat somnului lor, pentru a o ajuta sa caute ceva ce nici nu era sigura ca exista. Deodata ceva ii atrase atentia. Dispozitia buna alui Castiel se schimba incet in plictiseala. Fara sa isi dea seama ce face, se concentra asupra lui, fortandu-l sa se intoarca spre ea si sa ii spuna ce il deranjeaza. Se opri insa la timp. Se intoarse la cartile, ce o asteptau.
-Maiestate? O intrerupse Rose, care se intoarse cu fata spre ea si se uita ingrijorata la regina ei.
-Da, Rose? De ce esti asa de ingrijorata?
-Este deja trecut de opt, Maiestate. Nu ar trebui sa lasati aceasta cautare si sa va duceti sa dormiti? O intreba Lilith, care se intoarse si ea, ghicind ce vroia sa spuna colega ei.
-Ba da, dar nu mai pot amana acest lucru. Trebuie sa gasesc vraja acea. Este pentru binele vostru, nu vreau sa vad cum muriti pentru ca ma protejati pe mine.
-Dar, inaltimea-Voastra, am fi bucurosi sa murim de o suta de ori pentru Domnia-Voastra, spuse Krad cu entuziasm.
-Stiu, insa eu nu vreau sa va sacrificati pentru mine. Numai ca deasemenea stiu ca orice as spune voi tot o sa va luptati in numele meu, asa ca prefer sa va stiu mai puternici si cu sanse mai mari de castig. Bine?
-Da, Maiestate! Raspunsera in cor cei patru.
Se intoarse la cautarea ei. Dupa o ora de cautare, gasi vraja dorita. In carte scria despre ea, despre puterile pe care ea le poseda si cum putea sa transfere o parte din acele puteri, altor ingeri. Dumnezeu o crease incrucisand cele doua caste si unindu-le cele patru elemente ale naturii, si anume: aer, apa, foc si pamant. Din aceasta unire, ea a luat nastere. Se intreba mirata ce cauta o carte despre ea printre acele carti antice si uitate de timp, dar la fel de repede cum i-a venit aceasta intrebare la fel i-a disparut, uitand-o cand vazu cum putea sa le transfere puterea ei celor patru ingeri. Era atat de simplu, nu avea nevoie de pregatire, nu exista nici o incantatie, nici o licoare pe care poate ar fi fost imposibil sa o faca. Trebuia doar sa puna mana pe aripile lor si sa se concentreze, apoi putea transfera o parte din puterea ei fiecarui inger in parte.
-Am gasit!
-Yey! Exclama Krad fericit.
-Ce trebuie sa facem? Intreba Castiel curios, deodata plictiseala ii disparu din priviri.
-Voi nimic, doar trebuie sa stati nemiscati si calmi.
-Bine.
Ayame puse mana pe aripile albe ale lui Castiel si se concentra. In minte ii aparu un foc mistuitor si atunci stiu ce putere putea sa ii ofere. In timp ce ea transfera cu prudenta puterea de a stapani focul in corpul lui Castiel, el incepu sa se schimbe. Astfel aripile albe incepusera sa aiba o stralucire rosie, parul lui lung se transforma in culoarea focului, cat despre culoarea ochiilor lui si ea se transforma intr-un rosiu sangeriu. Cand simti ca puterea pe care i-o daduse ii va fi de ajuns, se opri si se dadu un pas in spate. Imediat ce isi lua mana de pe aripile lui, focul mistuitor pe care il vazuse il cuprinse pe Castiel si incheie acel transfer. Dupa care ii facu semn lui Rose sa se apropie. De aceasta data in minte ii aparu un vant usor ce mangaia petalele unui trandafir, asa ca incepu sa ii transfere puterea de a controla aerul. La fel ca si Castiel, aripile ei negre devenisera, de aceasta data, transparente iar ochii cu parul scurt se schimbasera in culoarea onix-ului. Cand termina, un vant usor ii mangaie fata si ii ciufuli parul scurt. Urmatoarea la rand era Lilith. Puse mana pe aripile ei dar nu ii venea nici o imagine clara in minte. De fiecare data cand imaginea se contura ceva ce semana cu o apa venea si distrugea totul. A treia oara cand vazu acea scena isi dadu seama ca ea era apa furioasa din timpul unei furtuni. La sfarsit, aripile ei albe capatasera un contur albastru, parul ei lung se colorase in aceasi culoare si capatase un aspect de apa curgatoare, cat despre ochii ei aratau ca un ocean adanc, te puteai pierde in ei daca nu erai atent, la fel ca la si ceilalti si Lilith fusese prinsa intr-un vartej facut din apa de mare, sarata. Din fericire nu dura mult si apa se retrase, lasand-o in urma pe Lilith care nu era deloc uda. Krad era ultimul caruia ii daduse puterea. Lui ii daruise puterea pamantului, asa ca aripile lui capatasera o stralucire verzuie, in timp ce ochii se schimbasera intr-un verde foarte inchis. Cat despre parul lui, de o lungime medie, ramase la fel, o nuanta de saten cald. Frunzele copacilor il inconjurara, lipindu-se de corpul lui si apoi intorcandu-se de unde aparusera. La cateva secunde dupa ce termina cu Krad, Ayame se prabusise epuizata pe podeaua din lemn a biblioteci.
Yuri urmarea povestea, foarte captivata de ceea ce se intampla in fata ochilor ei. Cand Ayame se prabusi, Yuri continua sa doarma dar de aceasta data fara sa mai viseze nimic, ci doar se gandea la tot ceea ce se intamplase.

Dimineata

Dimineata, Yuri se intalni cu Hissori la locul stabilit. Ea, Ikusa si Hissori trebuiau sa plece la liceu, numai ca Hissori aparu singur.
-Ikusa nu vine cu noi la liceu? Intreba fata curioasa.
-Nu, el nu vine azi la scoala, deloc. Ikusa s-a dus mai devreme la liceu ca sa vorbeasca cu directorul. Stii ca si tu ai un proiect de facut si el cum il face singur are nevoie de timp.
-Aha… el are de gand sa faca intr-o singura zi proiectul?
-Da. Nu ii trebuie mai mult de o zi pentru a-l termina.
-Super, cred ca mie si lui Seya o sa ne i-a o groaza de timp pana o sa il terminam.
-Sunt sigur ca o sa luati zece pe el.
-Nu stiu. Adica asa ceva s-a mai facut…. Nu stiu daca o sa ne dea chiar zece, dar un noua sigur ne da pe el.
-E bun si noua, va urez succes.
-Mersi.
-Apropo, ai mai avut acele vise? Intreba Hissori curios.
El de fapt aici a vrut sa ajunga. Ikusa nici nu se stresa cu proiectul, el avea sa stea in cea mai mare biblioteca din Tokyo pentru a o cauta pe Ayame, nu sa faca un amarat de proiect. Cat despre el, se hotarise sa o interogheze subtil pe Yuri pentru a mai afla cate ceva despre conducatoare.
-Nu stiu daca chiar le-as numi vise, dar da, am avut un vis si mai ciudat decat celelalte aseara.
-Povesteste-mi, o ruga el.
-Prima data eram in camera in care totul s-a petrecut si pentru prima oara am vazut cum arata. Avea parul roscat, ochii verzi si un corp perfect. Era foarte frumoasa. A, sa nu uit si deasupra sanului drept are un semn, seamana cu semnele de nastere ale oamenilor, in forma de un “x” facut din doua pene. Semnul nu poate fi vazut decat daca ar purta un decolteu foarte adanc, dar nu pare a fi genul. Apoi scena s-a schimbat si era ca si cum eram un spectator intr-o sala de teatru. Am vazut cum s-a format garda ei personala de corp si cum le-a oferit diferite puteri.
-Woow. Nu imi vine sa cred. Nu ai aflat cum se numeste fata sau cei care fac parte din garda ei? Intreba Hissori, prefacandu-se foarte uimit.
-Da. Pe fata o cheama Ayame iar pe cei patru ingeri: Lilith, Krad, Rose si Castiel si detin puterile celor patru elemente ale naturi : apa, pamant, aer si respectiv foc.
Auzind ca ingerul focului era Castiel in visul ei il facu pe Hissori sa se intrebe ce se intamplase de Ayame il inlocuise cu Michael. Ceva nu mirosea a bine si el avea de gand sa incerce sa afle ce. Pentru moment se bucura de aparitia unui nou indiciu, acum stia ca Ayame avea un semn distinct pe sanul drept si nu avea orice semn, avea chiar insigna ei, cele doua pene incrucisate. De abia astepta sa ii spuna si lui Ikusa ce aflase de la Yuri.
-Ce crezi ca s-a intamplat cu Ayame? Il intreba fata visatoare.
-Nu stiu, Yuri. Si eu ma intreb curios ce s-a intamplat cu ea. Dar vom afla impreuna, iti promit, spuse el facandu-I cu ochiul.
-Da, ai dreptate.
Dupa aceasta discutie Hissori schimba subiectul vorbind cu ea tot felul de nimicuri pana cand au ajuns in fata unui magazin, Hissori vazu ceva foarte interesant asa ca se opri si intra acolo spunandu-I lui yuri ca poate sa se duca la scoala fara el. Isi ceru scuze de la fata ca o paraseste in acest fel, dar Yuri ii spuse ca nu este nici o problema si pleca.



Răspunsuri în acest subiect
Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-09-2009, 06:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-09-2009, 11:08 PM
RE: Aripi insangerate - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 16-09-2009, 10:29 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 19-09-2009, 10:21 PM
RE: Aripi insangerate - de Zyspar - 20-09-2009, 12:24 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-09-2009, 10:20 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-09-2009, 02:23 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 27-09-2009, 09:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-09-2009, 08:53 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 02-10-2009, 04:31 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-10-2009, 10:32 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-10-2009, 10:38 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-10-2009, 10:09 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-10-2009, 09:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-10-2009, 02:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-10-2009, 12:44 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 27-10-2009, 01:12 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-11-2009, 03:30 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 04-11-2009, 05:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-11-2009, 08:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-11-2009, 12:45 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-11-2009, 01:53 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 25-11-2009, 03:05 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 30-11-2009, 02:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-12-2009, 01:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-12-2009, 04:28 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 04-12-2009, 04:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-12-2009, 11:12 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 07-12-2009, 09:42 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 10-12-2009, 03:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-12-2009, 02:41 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 14-12-2009, 06:11 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-12-2009, 11:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 16-12-2009, 08:47 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-12-2009, 12:33 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2009, 03:21 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-12-2009, 12:51 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 22-12-2009, 11:42 PM
RE: Aripi insangerate - de A'Svear - 23-12-2009, 08:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 24-12-2009, 02:08 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-12-2009, 05:14 PM
RE: Aripi insangerate - de Axxa.No.Way - 25-12-2009, 12:14 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-12-2009, 02:09 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 26-12-2009, 03:17 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-12-2009, 01:38 AM
RE: Aripi insangerate - de Axxa.No.Way - 29-12-2009, 07:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 30-12-2009, 03:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-01-2010, 12:37 AM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 15-01-2010, 08:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-01-2010, 11:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-01-2010, 11:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-02-2010, 02:19 AM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 06-02-2010, 12:52 PM
RE: Aripi insangerate - de marya - 06-02-2010, 03:36 PM
RE: Aripi insangerate - de Aly - 10-02-2010, 02:51 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-02-2010, 08:24 PM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 12-02-2010, 11:20 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 16-02-2010, 01:48 AM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 19-02-2010, 11:07 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-03-2010, 05:44 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 11-03-2010, 10:37 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 16-03-2010, 07:36 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-03-2010, 01:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-03-2010, 02:19 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 01-04-2010, 12:06 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-04-2010, 10:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 09-04-2010, 04:20 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 12-04-2010, 03:31 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-04-2010, 12:38 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 17-04-2010, 12:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-04-2010, 05:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 22-04-2010, 03:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 22-04-2010, 05:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-04-2010, 07:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 03-05-2010, 06:05 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-05-2010, 09:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 11-05-2010, 09:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-06-2010, 08:41 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 04-06-2010, 04:54 PM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 05-06-2010, 04:07 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-06-2010, 01:27 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-06-2010, 04:48 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-07-2010, 05:18 PM
RE: Aripi insangerate - de dark.blue - 04-07-2010, 04:15 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 05-07-2010, 08:40 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-07-2010, 08:47 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-07-2010, 01:49 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 12-07-2010, 02:55 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-08-2010, 12:33 PM
RE: Aripi insangerate - de dark.blue - 10-08-2010, 10:39 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-08-2010, 06:24 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-08-2010, 08:48 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 27-08-2010, 08:45 PM
RE: Aripi insangerate - de Akane Hime - 01-09-2010, 08:22 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 23-09-2010, 03:27 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 23-09-2010, 07:59 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 22-10-2010, 03:28 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-11-2010, 09:40 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 14-11-2010, 07:13 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 23-11-2010, 10:00 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2010, 04:49 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 18-12-2010, 05:32 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 18-12-2010, 10:04 PM
RE: Aripi insangerate - de Hanna2300 - 18-12-2010, 10:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 19-12-2010, 03:16 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-12-2010, 11:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 21-12-2010, 12:19 AM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 21-12-2010, 07:53 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 22-12-2010, 09:38 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 24-12-2010, 02:24 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-01-2011, 12:11 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 08-01-2011, 04:39 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-01-2011, 04:15 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 30-01-2011, 04:43 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 08-02-2011, 08:11 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 13-02-2011, 04:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 13-02-2011, 07:09 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 13-02-2011, 07:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 19-02-2011, 04:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 19-02-2011, 06:50 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 19-02-2011, 11:20 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 20-02-2011, 05:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-03-2011, 07:52 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 18-03-2011, 08:46 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 19-03-2011, 11:01 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 23-03-2011, 05:19 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-04-2011, 07:50 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 01-04-2011, 09:47 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 01-04-2011, 09:57 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 06-04-2011, 02:37 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 04-05-2011, 07:37 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 04-05-2011, 08:43 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 29-05-2011, 09:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 13-06-2011, 07:00 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 13-06-2011, 10:27 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 15-06-2011, 09:21 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-07-2011, 02:54 AM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 06-07-2011, 04:25 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 16-07-2011, 01:14 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-08-2011, 07:19 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 21-08-2011, 03:06 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 10-09-2011, 05:01 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-10-2011, 10:17 AM
RE: Aripi insangerate - de ciupaciup - 12-10-2011, 06:23 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 15-10-2011, 04:49 AM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 30-10-2011, 12:59 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2011, 03:38 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 07-02-2012, 12:35 AM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 08-02-2012, 01:46 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cand imaginatia prinde aripi yume^^ 4 3.011 23-04-2012, 08:25 PM
Ultimul răspuns: yume^^
  Inger fara aripi Kyandi. 2 2.230 31-03-2012, 10:32 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Ritmuri insangerate nimeni 29 15.318 31-12-2011, 03:32 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Bataie din aripi Ichigo. 2 2.313 02-06-2011, 10:24 PM
Ultimul răspuns: Hanna2300
  Zbori fără aripi ÅŸi zâmbeÅŸti plângând. Lust. 4 3.197 13-04-2011, 09:42 AM
Ultimul răspuns: Lust.
  Aripi frante Child Of Sunset 12 7.479 25-11-2010, 09:46 AM
Ultimul răspuns: Child Of Sunset
  Aripi negre bluedark 0 1.997 30-08-2010, 09:01 AM
Ultimul răspuns: bluedark
  ÃŽi vei da ingerului care nu poate zbura…aripi? Axxa.No.Way 39 26.964 20-02-2010, 09:05 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Cand demonul prinde aripi Irukandji 13 9.548 19-10-2009, 06:29 PM
Ultimul răspuns: Baunne
  Ingerii nu zboara,fara sa aiba aripi Lexi 2 2.556 23-06-2009, 04:42 PM
Ultimul răspuns: Lexi


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)