Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ce cititi?
nasol...lasa-te
4.08%
2 4.08%
hm......
4.08%
2 4.08%
asa si asa
2.04%
1 2.04%
ok, mai trebuie lucrat
10.20%
5 10.20%
foarte bine, super misto
79.59%
39 79.59%
Total 49 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Aripi insangerate

#17
sper ca va place. Daca am greseli sau alte chestii de genul acesta nu ezitati sa mi le spuneti.
Inapoi in clasa lui Yuri

Inainte ca Yuri sa iasa din clasa, Ikusa se intinse sa o apuce de mana si sa o opreasca. Vroia sa ii explice, nu vroia pentru nimic in lume sa o lase sa plece cu impresia ca lui nu ii pasa de ea. Numai ca akki nu il lasa. Il apuca de mana si i-o puse pe pieptul ei enorm.
-Crezi ca imi bate inima prea tare? Intreba ea clipind des.
-Sunt de parere ca nimeni nu este in stare sa iti mai auda inima tie, atat este de bine pazita. Ii arunca Ikusa fara sa ii pese catusi de putin de ea.
-Vrei sa imi spui ca nu iti plac sanii mei? Intreba Akki indignata.
-Vreau sa spun ca nu imi place nimic la tine. Esti comuna fetito. Poti fi gasita in exemplare mai bune in cartierele rau famate ale orasului sau prin bordeie.
-Ha! Esti un ignorant. Ma pun pe tava pentru tine si tu ma refuzi.
-Stiu ce esti tu. Daca pe Hissori l-ai pacalit cu aura aceea prost copiata a unui demon reincarnat pe mine nu ma pacalesti. Stii de ce? Pentru ca eu am mancat demonii ca tine pe paine, ii sopti el la ureche atent sa nu il auda cineva.
-Cum ti-ai dat seama? intreba intepenita de frica ea.
-Daca vrei sa traiesti, te sfatuiesc sa dispari din acest liceu.
-De ce draguta? Ai ceva de protejat pe aici? Poate pe fata aceea Yuri… se prea poate ca ea sa va fie conducatoare? Spuse ea atingand un punct sensibil.
-Din pacate nu ea este regina noastra, dar nu imi place mie de moaca ta si nu mai vreau sa ti-o vad.
-Foarte bine! Dar sa stii ca nu este pentru ultima oara cand o sa ma vezi.
Ikusa nu mai astepta ca ea sa termine ce avea de spus si pleca in cautarea lui Yuri cu cardul de fete dupa el care nu auzisera nimic din ce discutase cu Akki din cauza ca erau prea indignate pe ceea ce facuse ea.
Akki ramase uitandu-se dupa el. Il placea mai mult acum, mult mai mult. Poate daca nu si-ar fi dat seama ca nu este o reincarnare a unui demon nu l-ar fi respectat atat. Acum era si mai decisa sa il aiba dar mai intai avea de omorit niste fete cu ochii verzi iar pe lista ei, acum se afla si Yuri. Yuri se afla mai mult pentru ca Akki era geloasa pe ea, nu ca ar fi banuit-o ca fiind Ayame. Era sigura ca daca ar fi fost regina lor atunci cei doi ar fi fost de mult plecati de aici.
Iesi din clasa si din incinta liceului, gandindu-se cum avea sa isi omoare urmatoarele victime. Zambea la imaginea fetelor pe care aveau sa le faca fetele in momentul in care si-ar fi dat seama ca sunt pe cale sa moara.
“Ce frumoasa este viata! Pacat ca numai atunci cand o pierzi sau o furi iti poti da seama de asta. In acele momente chiar simti ca traiesti! Sa vezi cum viata ti se scurge incetul cu incetul, cum inima iti inceteaza sa mai bata, cum plamani nu mai vor sa functioneze si cum ochii refuza sa mai vada ce se afla in fata lor. Incet totul se cufunda in intuneric, intr-o lume in care disperarea domneste si care te distruge psihic inainte ca moartea sa te ia sub aripa sa aparandu-te de nebunia intunericului.” Gandea Akki in drumul ei spre casa.

In fata liceului

“N ici una nu era Ayame… Oare cum o sa reusesc in acest fel sa dau de ea? Trebuie sa ma chinui mai mult. Sa imi dau silinta mai mult, altfel Ashi o sa ma omoare. Si ca tot mi-am adus aminte de el, ce rau imi pare de Jessabelle. Cat de mult am vrut sa o apar atunci cand a dat in ea Ashi, dar ce pot sa fac eu in fata marelui rege al demonilor? Nimic. Sunt la fel de neputincios in fata lui cum sunt si acesti oameni in fata mea. Cat de mult as vrea sa o rapesc si sa fugim amandoi in lume ascunzandu-ne de razbunarea lui Ashi, dar ea sigur nu va vrea. Ei ii place puterea pe care i-o ofera titlul de metreasa a regelui demonilor. Atata timp cat ea este fericita atunci si eu sunt fericit.”
Reusise sa verifice vreo douazeci si ceva de fete pana atunci, dar aceasta era doar varful aisbergului. Nu va renunta asa usor deoarece viata lui depindea de asta. Stia ce se va intampla daca nu o va gasi pe ayame. Asa ca se hotari. Nu vroia sa fie unul din maimutoi lui Ashi, stia ca acesta considera o distractie sa ii ameninte pe ei cu moartea si apoi sa ii vada cum da gres. El nu va da gres.
In acea seara daca avea noroc o va vedea pe Yuri plecand singura de la liceu neinsotita de clovni aceia doi. Daca ar fi iesit singura avea de gand sa actioneze.
Cine stie poate va fi norocos si planul I se va pune in practica. O alesese pe ea, drept urmatoarea lui victima deoarece o vedea tot timpul in compania celor doi ingeri cand pleca la liceu. El banuia ca ea avea ceva special, altfel nu ar fi stat cei doi cu ea. Se vedea de la o posta ca cei doi o aparau dar inca nu reusise sa isi dea seama care este faza cu ea. Daca nu era ea reincarnarea conducatoarei lor atunci de ce mai umblau cu ea si daca era intr-adevar regina lor ce mai cautau aici pe Pamant? Nu stia inca aceasta dar era dispus sa afle. Asa ca se posta in fata liceului asteptand iesirea de la ore a elevilor.

In dormitorul lui Ashi

Ashi statea si se relaxa tinand-o in brate pe Jessabelle. Era bine sa aiba pe cineva alaturi care sa nu te sacaie ca nu o iubesti. Cea care statea langa el era constienta de ceea ce vroia el si ii dadea ce vroia fara sa puna alte intrebari. Amanta lui perfecta de care avea nevoie se numea Jessabelle. Acum o mangaia pe par gandindu-se la Ayame.
-Jessabelle….
-Da, regele meu?
-Tu ma iubesti pe mine? Da fara minciuni. Vreau sa imi spui adevarul.
-Iubitule daca te-as iubi cu adevarat, atunci as deveni ceva cum era Akki si nu as mai fi amanta ta perfecta.
-Sa inteleg ca nu ma iubesti…. De ce? Nu sunt frumos? Poate nu sunt pe placul tau….
-Ba da, esti foarte frumos numai ca tu iubesti pe altcineva iar eu daca m-as indragosti de tine, atunci as deveni geloasa si nu am mai putea sa ne bucuram de clipe ca acestea….. I-a spune-mi ce a fost intre tine si Ayame.
-Hm… este atat de veche povestea, incat parca si eu incep sa uit….. dar inca nu m-am plictisit de ea. O sa iti spun, pentru ca te vad atat de curioasa. Eram protejatul ei, nu stiu de ce m-a ales pe mine, stia ce facusem in timpul Marelui Razboi al Ingerilor si totusi ea m-a ales pe mine sa ii fiu protejat. Trebuie sa iti precizez ceva, ingeri nu pot iubi sau mai bine zis nu au voie sa iubeasca asa cum o fac oamenii, iar demoni sunt incapabili sa simta dragostea adevarata din cauza ca intotdeauna ne injunghiem pe la spate, orice am simti pentru victima noastra. Eu am incalcat acea lege, ajunsesem sa fiu orbit din cauza afectiunii mele pentru ea. O urmaream peste tot, ii faceam orice moft. Ajunsesem sa stiu ce vrea fara chiar sa imi spuna, ii citeam pur si simplu gandurile, numai ca inainte ca eu sa ii dau acel ceva ce isi dorea, ea deja il primise de la celalalt protejat al ei. El era intotdeauna cu un pas inaintea mea, asa ca am devenit gelos pe el. Cu cat tineam mai mult la Ayame, cu atat deveneam mai gelos pe celalalt inger. Numai ca eu eram considerat un proscris, asa ca toti erau impotriva mea, pana si celalat protejat al ei credea asta. O vedeam in ochii lui de cate ori ma chema Ayame la ea. Vedeam cum se intreaba de ce ma tine pe langa ea si o vedeam si pe ea raspunzandu-I la intrebare. De fiecare data ii spunea ca nu e bine sa ma judece, ca trebuie sa ma inteleaga, numai ca el nu vroia sa o asculte. Am reusit intr-un final sa raman singur cu ea si atunci am profitat. Eram fericit ca intr-un final reuseam sa ii spun ce sentimente nutream pentru ea. Ea nu le-a acceptat, asa ca m-a respins. La inceput credeam ca m-a respins din cauza ca eram prea slab, ca nu puteam sa ma ridic la nivelul ei, din care cauza am devenit conducatorul demonilor si am stabilit o intalnire cu ea. I-am propus un armistitiu intre noi daca ma va accepta ca rege al inimii ei dar nici atunci nu m-a acceptat. Atunci a izbucnit un nou razboi intre ingeri si demoni din cauza mea, nervos fiind ca m-a respins am atacat-o si am ranit-o foarte rau. Ingeri nu au acceptat o asemenea insulta si uite asa a inceput razboiul. Insa eu nu m-am dat batut. Acum tot ce sper este sa o pot rapi cand se iveste ocazia si sa o aduc aici.
-Dar cine este responsabil pentru moartea ei, atunci cand de abia fusese acceptata ca si conducatoare? Intreba si mai curioasa Jess.
-Asta nici macar eu nu stiu, minti cu nerusinare Ashi.
Ashi stia cine o ucisese numai ca nu era dispus sa ii spuna adevarul, despre ceea ce se intamplase de fapt. Nimeni nu il stia in afara lui si a celor doi Fallen Angel, care nu erau de gasit.
Jessabelle vroia sa ii mai zica ceva dar chiar atunci cand deschisese gura, el o saruta si incepu sa o mangaie. Se simtea atat de bine cand o mangaia. Tot corpul ii tremura sub mainile lui iscusite. Stia cum sa faca o femeie fericita si o facea al dracului de bine. Nu mai avea de gand sa redeschida aceasta discutie. Acum vroia doar sa se lase dusa de val si sa se simta cat mai bine. Nu stia cat avea sa mai dureze aceasta aventura a ei cu Ashi dar se decise sa traiasca fiecare clipa, sa savureze fiecare minut de parca ar fi fost ultimul.



Răspunsuri în acest subiect
Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-09-2009, 06:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-09-2009, 11:08 PM
RE: Aripi insangerate - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 16-09-2009, 10:29 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 19-09-2009, 10:21 PM
RE: Aripi insangerate - de Zyspar - 20-09-2009, 12:24 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-09-2009, 10:20 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-09-2009, 02:23 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 27-09-2009, 09:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-09-2009, 08:53 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 02-10-2009, 04:31 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-10-2009, 10:32 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-10-2009, 10:38 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-10-2009, 10:09 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-10-2009, 09:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-10-2009, 02:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-10-2009, 12:44 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 27-10-2009, 01:12 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-11-2009, 03:30 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 04-11-2009, 05:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-11-2009, 08:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-11-2009, 12:45 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-11-2009, 01:53 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 25-11-2009, 03:05 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 30-11-2009, 02:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-12-2009, 01:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-12-2009, 04:28 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 04-12-2009, 04:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-12-2009, 11:12 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 07-12-2009, 09:42 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 10-12-2009, 03:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-12-2009, 02:41 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 14-12-2009, 06:11 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-12-2009, 11:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 16-12-2009, 08:47 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-12-2009, 12:33 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2009, 03:21 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-12-2009, 12:51 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 22-12-2009, 11:42 PM
RE: Aripi insangerate - de A'Svear - 23-12-2009, 08:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 24-12-2009, 02:08 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 24-12-2009, 05:14 PM
RE: Aripi insangerate - de Axxa.No.Way - 25-12-2009, 12:14 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-12-2009, 02:09 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 26-12-2009, 03:17 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-12-2009, 01:38 AM
RE: Aripi insangerate - de Axxa.No.Way - 29-12-2009, 07:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 30-12-2009, 03:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 15-01-2010, 12:37 AM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 15-01-2010, 08:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-01-2010, 11:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-01-2010, 11:29 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-02-2010, 02:19 AM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 06-02-2010, 12:52 PM
RE: Aripi insangerate - de marya - 06-02-2010, 03:36 PM
RE: Aripi insangerate - de Aly - 10-02-2010, 02:51 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-02-2010, 08:24 PM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 12-02-2010, 11:20 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 16-02-2010, 01:48 AM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 19-02-2010, 11:07 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-03-2010, 05:44 PM
RE: Aripi insangerate - de Minnie - 11-03-2010, 10:37 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 16-03-2010, 07:36 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-03-2010, 01:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-03-2010, 02:19 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 01-04-2010, 12:06 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 06-04-2010, 10:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 09-04-2010, 04:20 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 12-04-2010, 03:31 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-04-2010, 12:38 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 17-04-2010, 12:56 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-04-2010, 05:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 22-04-2010, 03:34 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 22-04-2010, 05:35 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 28-04-2010, 07:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 03-05-2010, 06:05 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-05-2010, 09:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 11-05-2010, 09:30 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-06-2010, 08:41 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 04-06-2010, 04:54 PM
RE: Aripi insangerate - de TrieuTriTrinh - 05-06-2010, 04:07 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-06-2010, 01:27 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 21-06-2010, 04:48 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-07-2010, 05:18 PM
RE: Aripi insangerate - de dark.blue - 04-07-2010, 04:15 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 05-07-2010, 08:40 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-07-2010, 08:47 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 11-07-2010, 01:49 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 12-07-2010, 02:55 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 05-08-2010, 12:33 PM
RE: Aripi insangerate - de dark.blue - 10-08-2010, 10:39 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-08-2010, 06:24 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 26-08-2010, 08:48 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 27-08-2010, 08:45 PM
RE: Aripi insangerate - de Akane Hime - 01-09-2010, 08:22 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 23-09-2010, 03:27 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 23-09-2010, 07:59 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 22-10-2010, 03:28 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-11-2010, 09:40 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 14-11-2010, 07:13 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 23-11-2010, 10:00 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2010, 04:49 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 18-12-2010, 05:32 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 18-12-2010, 10:04 PM
RE: Aripi insangerate - de Hanna2300 - 18-12-2010, 10:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 19-12-2010, 03:16 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 20-12-2010, 11:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 21-12-2010, 12:19 AM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 21-12-2010, 07:53 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 22-12-2010, 09:38 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 24-12-2010, 02:24 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 08-01-2011, 12:11 AM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 08-01-2011, 04:39 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 29-01-2011, 04:15 PM
RE: Aripi insangerate - de Whisky - 30-01-2011, 04:43 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 08-02-2011, 08:11 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 13-02-2011, 04:06 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 13-02-2011, 07:09 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 13-02-2011, 07:34 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 19-02-2011, 04:18 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 19-02-2011, 06:50 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 19-02-2011, 11:20 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 20-02-2011, 05:09 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-03-2011, 07:52 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 18-03-2011, 08:46 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 19-03-2011, 11:01 PM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 23-03-2011, 05:19 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 01-04-2011, 07:50 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 01-04-2011, 09:47 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 01-04-2011, 09:57 PM
RE: Aripi insangerate - de Reine - 06-04-2011, 02:37 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 04-05-2011, 07:37 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 04-05-2011, 08:43 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 29-05-2011, 09:26 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 13-06-2011, 07:00 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 13-06-2011, 10:27 PM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 15-06-2011, 09:21 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 03-07-2011, 02:54 AM
RE: Aripi insangerate - de Lanna - 06-07-2011, 04:25 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 16-07-2011, 01:14 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 17-08-2011, 07:19 PM
RE: Aripi insangerate - de Dark Blue - 21-08-2011, 03:06 AM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 10-09-2011, 05:01 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 12-10-2011, 10:17 AM
RE: Aripi insangerate - de ciupaciup - 12-10-2011, 06:23 PM
RE: Aripi insangerate - de Bad Blood. - 15-10-2011, 04:49 AM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 30-10-2011, 12:59 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 18-12-2011, 03:38 PM
RE: Aripi insangerate - de BloodyInnocence - 07-02-2012, 12:35 AM
RE: Aripi insangerate - de Katniss - 08-02-2012, 01:46 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cand imaginatia prinde aripi yume^^ 4 3.011 23-04-2012, 08:25 PM
Ultimul răspuns: yume^^
  Inger fara aripi Kyandi. 2 2.230 31-03-2012, 10:32 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Ritmuri insangerate nimeni 29 15.318 31-12-2011, 03:32 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Bataie din aripi Ichigo. 2 2.313 02-06-2011, 10:24 PM
Ultimul răspuns: Hanna2300
  Zbori fără aripi ÅŸi zâmbeÅŸti plângând. Lust. 4 3.196 13-04-2011, 09:42 AM
Ultimul răspuns: Lust.
  Aripi frante Child Of Sunset 12 7.479 25-11-2010, 09:46 AM
Ultimul răspuns: Child Of Sunset
  Aripi negre bluedark 0 1.997 30-08-2010, 09:01 AM
Ultimul răspuns: bluedark
  ÃŽi vei da ingerului care nu poate zbura…aripi? Axxa.No.Way 39 26.958 20-02-2010, 09:05 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Cand demonul prinde aripi Irukandji 13 9.548 19-10-2009, 06:29 PM
Ultimul răspuns: Baunne
  Ingerii nu zboara,fara sa aiba aripi Lexi 2 2.556 23-06-2009, 04:42 PM
Ultimul răspuns: Lexi


Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)